Sectiune pentru limba româna > Evenimente OZN în România

Cazul Bobeica

<< < (2/3) > >>

Nicipreaprea:
Ai dreptate @alx.

Ganditorul:
Alx, tacerea poate insemna, pe acest subiect, ca nu ai fapte/dovezi in plus...dar ca o sa ajungi acolo pt asta.
Vara asta, de exemplu, am fost pe Valea Chojdului, in Buzau dupa cazul "Valea Plopului" http://esentainfinitului.blogspot.com/2011/01/cazul-valea-plopului-ii.html.
Desi am facut 3 drumuri si nu pot spune ca nu stiu sa vb cu satenii... sunt slabe, f slabe sanse sa dai de cei care mai stiu cate ceva dupa mai bine de 30 de ani. Nici macar locurile nu mai sunt la fel. In cazul de fata ramasitele uzinei  pe langa care s-a intamplat evenimentul ar fi singurele "marturii".Si nici asa nu e sigur ca am nimerit locul. Oricum o abordare de genul "va mai aduceti aminte de OZN-ul din anii 70" nu cred sa dea roade ... trebuie sa te imprietenesti cu localnicii, sa le capeti/meriti increderea etc etc.
Cel putin am vazut niste peisaje superbe...

Pe de alta parte, chiar daca ai vazut sau observat anomaliii in locurile vizitate, chiar daca ai vazut in viata ta un "neidentificat" ... ca sa aduci vb de asa ceva aici (oarecum in public) trebuie sa vi cu dovezi. Altfel cazi in ridicol si incep discutiile interminabile despre... aberatii, ingeri, draci etc. Oricum zona dintre Prahova si Buzau e cea mai bogata in "evenimente". Nu-mi aduc aminte sa fi auzit in alta parte ceva similar.

padme:

--- Quote from: Nicipreaprea on  17 November 2011, 14:01:56 ---Interesant, dar marturii directe sunt ? Fotografii avem ?
Sunt receptiv la subiectele de genul asta, le consider posibile, dar nu pot sa ignor foamea de celebritate sau de bani a unor asazisi experti ufo de-a lungul vremii.

Sa-i asteptam pe martorii aceia sa ne povesteasca cum a fost ...  :martiansmile:

--- End quote ---

Care bani, care celebritate??--- Quote from: Ganditorul on  19 November 2011, 10:05:22 ---Alx, tacerea poate insemna, pe acest subiect, ca nu ai fapte/dovezi in plus...dar ca o sa ajungi acolo pt asta.
Pe de alta parte, chiar daca ai vazut sau observat anomaliii in locurile vizitate, chiar daca ai vazut in viata ta un "neidentificat" ... ca sa aduci vb de asa ceva aici (oarecum in public) trebuie sa vi cu dovezi. Altfel cazi in ridicol si incep discutiile interminabile despre... aberatii, ingeri, draci etc.
--- End quote ---

As vrea sa stiu si eu cati dintre cei care posteaza aduc dovezi, altele decat eventuale chestii gasite pe net?? Si cu toate astea inghitim in permanenta gogosi care apartin altora, "altii" stiu sa filmeze evenimente si sa le posteze pe Utube, "altii" stiu sa aduca/produca dovezi, chestiile altora sunt suficient de spectaculoase, etc....Cand apare ceva de pe la noi din teritoriu trebuie sa fie neaparat asociat cu ridicolul! Tin sa aduc in atentie postarile lui @biss cu anumite filmari, cand el a incercat sa demostreze ceva si care a fost rezultatul? Da, =0
Mi-e mi-a placut ce a scris @lex, dpdv al meu tacerea poate sa insemne si ca nu stii ce sa spui? Ce as putea sa spun eu, de ex. in acest caz? As putea sa fac vreo expertiza ceva? Nu! Sigur ca mi-ar placea si mie sa vad desenele pe care le-au facut copiii , fotografiile care au fost facute la fata locului, marturiile scrise, rapoarte, etc. si care sigur exista undeva, dar stim cu totii ca aceste lucruri sunt ingropate in mod special si oricat ar vorbi martorii cam atat o sa avem! Si acesti martori daca vor sa mai vorbeasca dupa atatia ani fara teama de a cadea in ridicol - au familii, au copii la randul lor! Nu e simplu si nu e momentul sa fim sceptici mai ales ca intamplarea avea loc intr-o perioada pe care cei care ati postat o cunoasteti foarte bine.

ancaana:
In legatura cu ceea ce ati scris despre cazul Bobeica, doresc sa va asigur ca martorii mai exista, iar unul dintre ei este fratele meu. El stie foarte clar ceea ce a vazut dar a preferat sa nu mai vorbeasca prea des despre cele intamplate, asta din cauza unor ironii ale scepticilor. As vrea sa mai stiti ca trecerea anilor nu i-a sters din memorie nici un detaliu despre cele vazute....

jean:

--- Quote from: ancaana on  23 February 2012, 11:39:06 ---In legatura cu ceea ce ati scris despre cazul Bobeica, doresc sa va asigur ca martorii mai exista, iar unul dintre ei este fratele meu. El stie foarte clar ceea ce a vazut dar a preferat sa nu mai vorbeasca prea des despre cele intamplate, asta din cauza unor ironii ale scepticilor. As vrea sa mai stiti ca trecerea anilor nu i-a sters din memorie nici un detaliu despre cele vazute....

--- End quote ---
Pai cred ca aici este locul cel mai bun unde poate sa povesteasca si sa fie ascultat. Aici sunt oameni care cred daca este adevarat.  Eu abia astept sa citesc ceva de la un martor de prima mana.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version