Sectiune pentru limba româna > Evenimente OZN în România

Cazul Bobeica

<< < (3/3)

uforever:

--- Quote from: ancaana on  23 February 2012, 11:39:06 ---In legatura cu ceea ce ati scris despre cazul Bobeica, doresc sa va asigur ca martorii mai exista, iar unul dintre ei este fratele meu. El stie foarte clar ceea ce a vazut dar a preferat sa nu mai vorbeasca prea des despre cele intamplate, asta din cauza unor ironii ale scepticilor. As vrea sa mai stiti ca trecerea anilor nu i-a sters din memorie nici un detaliu despre cele vazute....

--- End quote ---

Salutare ancaana, bine ai venit pe Rufon.Este locul perfect unde se pot spune astfel de lucruri, eu din aceelasi motiv am ajuns pe Rufon, am fost luat drept <tacanit> de majoritatea cunostintelor, uite ca pana la urma am gasit un loc plin de <tacaniti> unde sa-mi pot expune relatarile.Asteptam cu mult interes <povestea>fratelui tau, chiar spusa de tine, nu-i musai sa-si faca vreuj cont pe aici.

Salutare.

uforever:
Salutare, cu acordul ancaana am facut o copie din MP si pentru voi.Cu ocazia asta tin sa-i multumesc, sincer nu ma asteptam sa-mi raspunda la intrebari.Relatarea este extraordinara, este mai mult decat a aparut in articol, cu alte cuvinte raspunsul este satisfacator.MP ancaana.


Voi incerca sa-ti raspund la intrebari, povestindu-ti exact ceea ce si mie mi-a fost relatat de catre fratele meu,care se numeste Alexandru. Era in varsta de 9 ani cad s-a intamplat, si se juca alaturi de alti copii,aproape de rau, in acea zona. Au observat un corp luminos care parea ca s-a prabusit in rau. Extrem de mirati si curiosi au au alergat in acea directie sa vada ce se intapla. Ajungand mai aproape ( aproximativ 100-150 de metrii) au vazut ca de fapt acel obiect s-a asezat pe o movila de pamant care purta denumirea de Bobeica ( astazi nu mai exista pentru ca  a fost nivelat in urma cu cativa ani pentru a fi folosit in agricultura, dar imi amintesc acel loc, chiar daca eram destul de mica).
  Din acel punct in care copiii s-au oprit, nici unul nu a avut curajul se se apropie mai mult. Alexandru imi spunea ca simteau ceva ciudat, ca si cum o forta telepatica nu le permitea sa se apropie mai mult. Nu isi putea explica ce anume i-a oprit sa mearga mai aproape dar cert este ca ceva i-a tinut in loc. De la acea distanta au privit printre cativa copaci dintr-o gradina ( vizibilitatea fiind foarte buna deoarece era toamna si nu mai aveau frunze dar si datorita faptului ca Bobeica era destul de inalta si se vedea totul foarte clar).
 Mai trebuie sa mentionez ca de la acea distanta au estimat ca "nava" ar fi avut aproximativ 2,5 m inaltime, iar cele doua "fiinte" (nici nu stiu cum sa le numesc ), aproximativ 1,5 m. Acestea nu au putut fi descrise prea mult deoarece erau inconjurate de o lumina alba-argintie, ca si cum ar fi avut o aura un jurul corpului. Aceeasi lumina o avea si obiectul cu care au venit. Dupa ce au iesit din acel obiect, acesta si-a oprit iluminarea,iar cele doua forme luminoase care au iesit, se miscau asemeni oamenilor care circula cu scari rulante ( deducem ca nu paseau, pentru ca lumina care-i inconjura nu se misca astfel incat sa para mersul unui om). Au urcat putin pe Bobeica dupa care s-au asezat fata in fata, au facut ceva pe sol, timp de aproximativ un minut dupa care s-au indreptat spre nava iar cand au fost aproape de ea, ceasta s-a luminat din nou contopindu-le in lumina pe aceste fiinte. S-a ridicat lin dupa care cu o viteza destul de mica s-a miscat in directia raului iar dupa ce a trecut peste podul de cale ferata d-a despartit in doua ca si cum fiecare dintre cele doua fiinte a plecat cu nava ei, in mare viteza. Zona prin care a trecut a fost incalzita, asta au simtit  doua fete care dupa putin timp au trecut peste pod. Alexandru a ramas marcat de ceea ce a vazut, dar nu pot sa spun ca l-a afectat in mod negativ. A ramas doar foarte receptiv la tot ceea ce este luminat pe cer...Au mai existat martori, dar cred ca majoritatea nu au mai dat mare importanta odata cu trecerea timpului, sau probabil ca l-ea fost rusine sa povesteasca, de teama sa nu fie considerati nebuni.
   Este foarte important de luat in considerare si locul in care s-a intamplat. Acesta, Bobeica ramane un mister deoarece a mai existat un asemenea deal identic la 8 km idistanta in comuna Lechina, care si acela a fost distrus. Nu pareau a fi formate in mod natural.  Bobeica era destul de ciudata, dar despre asta poate ca vom povesti alta data.
 Daca doresti, poti sa postezi pe forum ceea ce am scris.
   Ozi frumoasa.....

Grifon:
Întrucât la subiectul "OZN - Chiraleș BN" se dezbate aceeași speță, poate n-ar fi rău dacă s-ar putea comasa topicurile. Datele de aici se regăsesc doar parțial dincolo, și cititorii mai grăbiți scapă totuși amănunte relevante.
Zic și eu, mai ales că, vrând doar să iau un citat, am postat întâi răspunsul aici....

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version