Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Misterele de lângă noi.

Creat de SLEAH19, 17 Noiembrie 2011, 00:16:23

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Nox

#60
mr, transformarea (sau să-i spunem exoformare?) a început de mult timp. Acum ceva ani erau doar reclame nevinovate la metrou. Noi vedem doar diferite etape disparate elemente reziduale ale procesului, proces pe care nu-l putem identifica precis, ci poate doar intui.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Xanadron

Pe linga stilpii masonici... evidenti Jaquin & Boaz de pe bannerul ala pietros :-D postat de colegul mr, ma mira (si nu prea) formularea "NOUL Galati". :roll:

Nu cunosc orasul, dar ma-ndoiesc ca vreo schimbare radicala si recenta de gen "concret" (arhitectural etc) ar putea justifica atributul "NOU".
Ca alte... morfogeneze or avea totusi loc (si) p-acolo, e o cu totul alta Marie. 8-)

...Sa fi venit (si) Lakshmi Mittal :evil: prin zona impreuna cu spectrele miilor de indieni morti in timpul taierii vapoarelor pt. fier vechi, pe citiva dolari gauriti?

Nu stiu, dar ca-i membru in consiliul director al Goldman Sachs stiu sigur.
Sau ca LNM-ul lui e inregistrat in Antilele Olandeze.
Ori ca a cumparat Combinatul Siderurgic Galati cu mai putin decit a dat p-un casoi la Londra (spaga luata de guvernantii nostri a fost oricum mai mare).

Asta-i din pacate "Minunata Lume NOUA" - din care-i clar ca si-un Galati NOU nu putea lipsi. :|
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mr

#62
Asa este Nox, transformarea/exoformarea a inceput demult in lume, vizibil acum si in Romania.
Ma refeream la orasul Galati care de la revolutie incoace e in cadere libera. Ponosit, invechit, condus de aceeasi oameni la nivel de business si administrativ. Efectele imagistice ale orasului vorbesc de la sine despre natura celor care au tinut fraiele atatia ani. Iar speranta si placerea de a trai aici a scazut alarmant. Pacat de trecutul acestui oras...

Noul primar, prin tinuta si intentiile sale, pare sa-si asume "greutatea" mesajului pietrificat de la intrarea in oras (dinspre Braila). In sensul acesta am zis ca este posibil sa se fi dat unda verde acestui gen de transformare. Necunoscuta este ca, dupa 6 luni de la investirea sa ca primar, inca nu stim in ce se va transforma...
De aici si sumedeneia de ironii la adresa noului...

http://www.facebook.com/pages/Noul-Galati/423499624353912#!/pages/Noul-Galati/423499624353912
http://www.viata-libera.ro/societate/31570-galati-noul-galati-inscriptie-rapa-real-marius-stan

P.S. O rectificare: "monumentul" a aparut in primavara 2012, inainte de alegerile locale.
P.S.1. Pe mine ma duce cu gandul la ceea ce a devenit New Seul din Cloud Atlas, pastrand proportiile gandirii curentului, colega Xanadron.  :-D :star:
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Xanadron

Multumesc pt. precizari, colega mr: asa aflai ca "pietrele" bannerului de 15 m sint facute de fapt din polistiren expandat. :lol: Fara autorizatie, clar. Sau ca-i luminat din surse misterioase (Free Energy poate? :wink:)

Sau ca primarele Marius Stancu (credeam ca esti tu :-D... mai bine ca nu) e membru PP-DD.
Polistirenu' altoit cu Dan Diaconescu (in direct) definesc totusi perfect "NOUA Romanie", in care aparentzele "democratice" sint pentru turma, iar puterea pentru escroci.

Sieg Heil NWO! :evil: ( = "socialism" fascisto-corporatist de tip chinezesc)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mr

#64
Citat din: Xanadron din  03 Februarie 2013, 13:53:51
Sau ca primarele Marius Stancu (credeam ca esti tu :-D... mai bine ca nu) e membru PP-DD.
Primarele (Marius Stan) e membru vechi PNL. Si parea cea mai buna alegere din "oferta" electorala.
Cunoscut mai ales ca presedinte al clubului de fotbal Otelul.
In ceea ce ma priveste...cu politica...mai am de asteptat! :rainbow:

Oricum, greutatea polistirenului sper sa nu echivaleze cu "greutatea" faptelor care trebuiesc facute la nivelul orasului de catre noua conducere. Prima fapta a actualului primar, demna de consemnat, a fost sa aduca ca investitor la Otelul pe potentul om de afaceri Dan Grigore Adamescu ( http://www.forbes.ro/Dan-grigore-adamescu_0_126.html ), si acest lucru poate trada liga in care joaca actualul edil sef.

Pana la urma, transformarea e cu bataie lunga. Acum sunt primele etape. Si vor aparea inevitabil, cred, si semnele (operele stradale "artistice"), pentru a incununa opera.
Oricum, urbea are nevoie de investitii pentru a-si mentine statutul de oras mare. Macar pentru a-si duce supravietuirea galatenii. Ce-o fi mai incolo...cine stie?
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

abyss

Trecusem lunile trecute multe zile la rand pe langa Camera de Comert si Industrii din Bucuresti.

De curand am vizionat un video pe youtube si am remarcat asemanarea "arte-factelor". Postez acestea in ideea ca va vine poate vreo idee in special acelora stapani pe electronica si dornici de o eventuala axpeditie prin munti, guri de rai si alte piramide.

Stalpii "Djed", numiti si sangele lui Isis:

Iata si o varianta de interpretare stiintifica aplicata a acestor stalpi:
Bosnian Pyramids - Exotic Energy Generation - ICBP 2011

In atasament puteti observa cum pe cladire deasupra stalpilor sun punctele rosii ce semnifica ceva mai mult decat iesirile de urgenta... 5 la numar.

fiulploii

Citat din: abyss din  10 Februarie 2013, 14:49:42
In atasament puteti observa cum pe cladire deasupra stalpilor sun punctele rosii ce semnifica ceva mai mult decat iesirile de urgenta... 5 la numar.
Chiar nu m-am prins ce ar putea sa insemne cele 5 locuri ..rosii. Ai putea aduce lamuriri?
Multumesc.

SLEAH19

Citat din: SLEAH19 din  08 Iunie 2012, 22:29:27

[i]Primăria a obţinut bani europeni pentru modernizarea zonei Cetate. Arheologii se aşteapă la descoperiri spectaculoase. ..

.... Reprezentanţii Primăriei Timişoara au atras atenţia încă de la început că se lucrează pe un teren ,,minat", fiind vorba de o zonă încărcată de istorie.

Directorul Muzeului Banatului, Dan Ciobotariu,.....E vorba de cartierul Cetate, ceea ce înseamnă că în acest spaţiu va fi vorba de elemente ale fortificaţiilor austriece, despre resturile oraşului medieval din perioada regalităţii şi a ocupaţiei turceşti...

,,Farmecul arheologiei e că nu ştii niciodată ce urmează în următorii 10 centimetri şi aici chiar vor fi elemente spectaculoase.
.....", a mai spus Ciobotariu.



Declaraţia făcută acum mai bine de un an şi jumătate de respectivul personaj  este doar una de decor , în fond descoperirile arheologice sunt mascate şi masacrate tacit , repede şi cu fereală de ochii mulţimii.
Acum vreo trei săptămâni colegul horia2008  având în sfârşit la dispoziţie timp liber doar al lui mi-a propus să ieşim la o bere dar eu eram plecat departe , am mai discutat una alta, printre care i-am pomenit că am ceva material adunat pentru topicul prezent şi o să postez la întoarcere.

   City Business Centre Timişoara din Zona 700 , zonă ultracentrală, se vrea a fi o replică   a centrelor de afaceri din oraşe mult mai puternice şi influente, dar la scară spun eu,  ar putea fi unul regional, nimic anormal în asta. CBC este compus momentan dintr-un ansamblu de patru clădiri moderne  urmând a se construi cea de-a cincea. Zona tinde să devină un conglomerat pentru că imediat lângă CBC s-a construit clădirea Direcţiei Finanţelor Publice şi alte clădiri moderne : Fructus Plaza , Alcatel Lucent, Aquatim etc. 

Tot acest amplasament se află însă pe locul fostei cetăţi , în absolut toate săpăturile fundaţiilor  s-au găsit ziduri , fortificaţii, tuneluri ,  drumuri din bârne de stejar , piloni din stejar care susţineau fundaţia zidurilor.  Conform legislaţiei din care o să spicuiesc mai jos, descoperirile trebuiau evaluate arheologic şi lucrările suspendate .
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

SLEAH19

Dar indiferent că a fost vorba de construcţii private sau  publice , vestigiile de sute de ani au fost rase rapid de lamele şi cupele excavatoarelor cu acordul autorităţilor mai mult ca sigur . Într-o ţară normală care îşi respectă istoria s-ar fi găsit soluţia ca, clădirile moderne să coabiteze cu vechea cetate , poate prin renunţarea la nivelul doi subteran al parcărilor , transformândul cu ceva costuri şi modificări de proiect în muzeu subteran  cam ca la Roma .

Undeva prin martie un fond de investiţii care are prin nume şi ceva în gen New Europa a cumpărat cei patru gemeni ai CBC iar când conform proiectului s-au apucat de cel de-al cincilea corp au avut surpriza să găsească vestigiile . Lucrările s-au oprit de acestă dată că de, nu mai era vorba de proprietar român dar descoperirea s-a vrut a fi ţinută cât mai secretă pentru ca prin sistemul pur românesc noul proprietar să i se fluture prin faţă legislaţia şi cam cât îl costă la oficial schimbarea proiectului şi mai apoi probabil neoficial cam cât ar face degrevarea de sarcini arheologice a terenului şi redarea lui proprietarului deşi al cincilea corp este la o distanţă de 4-5 metri de celelalte patru corpuri construite şi se vede clar că toate zidurile , tunelurile , drumurile şi ecluza descoperită duc direct sub cele patru corpuri şi sunt la nivel cu nivelul doi subteran al parcărilor CBC iar ele duceau după cum veţi vedea într-un filmuleţ postat de un timişorean (pe care ţin să-l salut pe această cale ) în parcarea subterană a clădirii Finanţelor Publice şi în care se observă raderea fără milă şi cu tupeu a zidurilor cetăţii .Ciţiţi vă rog cum sună legea înainte de a vedea cele 50 de secunde ale filmului:

... Bunurile de patrimoniu arheologic sunt parte integrantă a patrimoniului cultural naţional şi pot fi clasate şi protejate drept bunuri de patrimoniu cultural naţional mobil, drept situri arheologice sau ca monumente istorice, conform legii.
... Descoperirile de vestigii arheologice sau de bunuri mobile din categoria celor care fac obiectul clasării în patrimoniul cultural naţional mobil, realizate ca urmare a cercetărilor arheologice, se anunţă de către titularul autorizaţiei de cercetare serviciilor publice deconcentrate ale Ministerului Culturii şi Cultelor, în termen de 72 de ore.
... Descoperirile arheologice întâmplătoare se anunţă, în termen de cel mult 72 de ore, primarului localităţii de către persoana descoperitoare, proprietarul ori titularul dreptului de administrare a terenului în cauză."

....asigură protejarea patrimoniului arheologic rezultat ca urmare a cercetărilor arheologice sistematice sau preventive şi a descoperirilor arheologice întâmplătoare, aflate în domeniul public ori privat al unităţilor administrativ-teritoriale respective, alocând resurse financiare în acest scop;



Ziduri din Cetatea Timisoara in Piata 700


Şi ce mândri suntem că avem acum adăposturi antiatomice :

LIBER LA PARCAREA SUBTERANĂ DIN PIAŢA 700
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

SLEAH19

Când am vorbit cu horia2008 făcusem pozele dinspre clădirile CBC dar dinspre strada cu linia de tramvai totul era obturat cu panouri mari pe care erau puse anunturi cu ,, Circulaţi pe trotuarul de vis a vis,, şi noi românii asta facem , circulăm pe trotuarul de vis a vis 99,99% fără să mai punem întrebări. Am intrat pe la poarta-barieră  cu aerul că vreau să privesc un pic de istorie dar a ieşit un security  care mi-a repetet de trei ori că e domeniu privat şi nu am voie nici să privesc , darmite să fac vre-o poză. Fără îndoială că descoperirea s-ar fi făcut cunoscută din gură în gură şi voiam să văd cât va trece până când un ziarist ceva de investigaţii să facă un reportaj în idea salvării vestigiilor dar se vede treaba că astfel de ziarişti au dispărut , probabil că printre ultimii  a fost regretatul Mile Cărpenişan care a avut un sfârşit neclar după ce a transmis din Irak propriile investigări cu privire la afacerea ostaticilor si care opinie, vorba lui Urban, ,, nu cadra cu directiva,,
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

SLEAH19

Dubla măsură acţionează însă în continuare. Pe acelaşi aliniament cu CBC la o distanţă de 50 de metrii se constriueşte un fel de mimimall cu o poveste aparte şi care este de fapt relocarea monstruosului acvariu  din Piaţa Operei care a fost un lung motiv de scandal şi interese care nu privesc subiectul de faţă  ci doar faptul că acum o lună când lucrau la fundaţie au dat de un tunel larg şi alte ziduri şi au turnat la betoane toată noaptea să nu le oprească cineva lucrările.


Reiau vorbele Directorului Muzeului Banatului, Dan Ciobotariu:

-E vorba de cartierul Cetate, ceea ce înseamnă că în acest spaţiu va fi vorba de elemente ale fortificaţiilor austriece, despre resturile oraşului medieval din perioada regalităţii şi a ocupaţiei turceşti,

Farmecul arheologiei e că nu ştii niciodată ce urmează în următorii 10 centimetri şi aici chiar vor fi elemente spectaculoase. .....",
a mai spus Ciobotariu.

Am scris despre aceste lucruri pentru că nu ştiu unde să scriu în altă parte . Conform directivei un post central de televiziune a făcut o ştire abia  ieri ( la distanţă de trei luni ) despre vestigii  păstrând cheia senzaţionalului şi a spălatului pe creier,  fără cap fără coadă, fără întrebări majore deşi distrugerea e evidentă.

Mai zilele trecute am asistat la un spectacol de depunere a candidaturii –
Timisoara Capitală Europeană  a Culturii  !!!!!

Ce s-a întâmplat la Timişoara este în opinia mea echivalentul a ceia ce s-a întâmplat cu tablourile furate din Olanda, ăştia suntem, Jaful Secolului .. cu patentul  făcut de Proştii Secolului care au ars  apoi opere de Matisse, Picasso si Monet într-o sobă la Carcaliu .

Ar trebui studiat ce procedură trebuie parcursă pentru declararea Sobei de la Carcaliu  ca MONUMENT NAŢIONAL .

Sunteţi careva din Carcaliu sau din apropiere?
Nu rataţi această oportunitate, cumpăraţi casa lui Dogaru şi tăiaţi bilete la intrare, tot Occidentul vă va călca pragul !

Il est trop tard, pentru orice fel de reacţie ,  génération de merde!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

SLEAH19


  În altă ordine de idei , mai apropiate de misterele de lângă noi aş mai puncta nişte mici chestii care sunt mai mult decât interesante.

  O iau mai întâi dinspre periferie şi constat că bătălia simbolurilor cum am denumit-o mai la începutul topicului este foarte prezentă din orice direcţie ai intra în oraş.

  Din orice direcţie ai dori să intri în Timişoara  vei fi întâmpinat de cel puţin o cruce cu Isus răstignit , de aproximativ 12 metri , vizibilă de la mare distanţă . Toate ,,porţile oraşului,, sunt străjuite de aceste cruci de marmură imense şi cumva  subliminal transmit călătorului în ce fel de oraş intră. Par un fel de antene energetice pentru echilibrarea câmpului morfogenetic. Mă apucă  fandările logice , oare dacă Isus ar fi fost executat  pe scaunul electric ce ar fi pus ăştia aici?
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

SLEAH19

  Dar apropiindu-te de oraş , la fiecare intrare dai de alte simboluri , ale ălorlalţi care spun ostentativ şi pe faţă ,, băieţi noi suntem aici, oraşul e al nostru ,,   , altfel cum să înţelegi mesajul transmis prin punerea siglelor a două cluburiom la om pe tot terenul ,  lângă tablele de intrare inscripţionate cu numele oraşului, sau pe orice tablă alături de stema primăriei. Eu zic să daţi o geană pe la intrările în localităţile voastre , să vedem pe unde şi-au mai marcat teritoriul.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

SLEAH19


  Doar fac atingere la faptul că picturile murale s-au înmulţit cu câteva hectare şi în clădiri publice şi în zone tot mai centrale , o să descriu un pic doar un ansamblu de astfel de picturi care se află pe zidurile cinematografului de vară a Filarmonicii Banatul şi aş vre să mă refer mai mult la o pictură care îl stilizează în mod elocvent pe Baphomet.  Este vizibilă atât de pe trotuar cât şi din mersul maşinii , cum treci de Catedrală eşti obligat să faci dreapta către Politehnică şi imedit după viraj îţi apare în oki , eu trec zilnic de câteva ori pe acolo şi realizez că acţionează  ca un flash.
Un detaliu mai mult decât interesant este că pictura formează un triunghi echilateral cu latura de cincizeci de metri iar în cele două vârfuri ale triunghiului se află biroul Primarului şi biroul Mitropolitului Banatului şi nu e nici o glumă , poftiţi de măsuraţi.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

horia2008

Citat din: SLEAH19 din  15 August 2013, 23:01:57....Conform directivei un post central de televiziune a făcut o ştire abia  ieri ( la distanţă de trei luni ) despre vestigii  păstrând cheia senzaţionalului şi a spălatului pe creier,  fără cap fără coadă, fără întrebări majore deşi distrugerea e evidentă.
http://www.tion.ro/cea-mai-importanta-descoperire-arheologica-timisoreana-va-fi-pusa-in-valoare-asa-cum-se-cuvine/1324657

Cum spui, in aceeasi nota, au dat o stire si la presa locala; care totusi a suscitat interes prin comentariile postate...

Ramane de vazut cat e gargara si ce finalizare va fi cu punerea in valoare....