Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Roswell

Creat de B.A.M, 10 Decembrie 2005, 16:49:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

NASTASE MIHAIL

In cazul Roswell se poate aplica principiul: prima impresie conteaza.
Media a anuntat imediat cazul. Autopsia a inceput f repede.
Se pare ca au murit o persoana sau mai multe in urma degajarii unui gaz din corp.
Apoi s-a negat totul.
Ceea ce pledeaza pentru:
Fiinta cu sase degete coincide cu poza obiectului si a fiintei de la sol. Poza e clar veche.
Filmul a disparut ptr 50 ani si a aparut pe internet, altfel disparea definitiv.
Pe alta poza apar desenase si o mina cu sase degete pe o bara din nava, care e prezentata ca fiind de la un balon... cu desen de mina cu sase degete....
Martorii care s-a incercat a fi aburiti de tot felul de "specialist". Nici nu prea mai sint.
Un oras intreg nu este sarit de pe fix cu cazul asta.
Si se pare ca au fost 2 prabusiri la distanta de citeva sute de km, in citeva zile.

maiami

eu spun ca este real
de ce sa fi inscenat cineva ceva?
:ufo: :rocket: :planet:
VOICA MARIAN tel. 0746075513
va invit la cunoasterea prin stiinta

Xanadron

Dezgrop topicul asta prafuit din simplul motiv ca apar continuu noi dovezi tangibile (adica documente oficiale obtinute pe filiera FOIA - fie si cu unele detalii "innegrite") intru confirmarea veracitatii incidentului Roswell. :-)

https://vault.fbi.gov/hottel_guy/Guy%20Hottel%20Part%201%20of%201/view

Trecind peste lipsa de reactie a mai tuturor (ciudat e ca inclusiv a ufologilor), merita observata convergentza rapoartelor diverselor agentii triliterate in descrierea ocupantilor OZ-urilor recuperate atunci in '47 ca fiind NU mici grizulii asexuati, ci absolut similari morfologic oamenilor, doar ca f. mici (0,90-1,20 m.) si ceva mai... caposi. :-D

Ipoteza unor retro-vizite temporale ale urmasilor nostri capata asadar ceva mai multa greutate.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Rayden

tare curios sunt  :? de modificarile temporale, daca ipoteza cu vizita din viitor ar fi adevarata...
punand mana pe tehnologie avansata, dar si pe alte info...poate au pus mana si pe reteta calatoriei in timp.. 8-)  viitorul din care au venit deja s-a modificat..oare in bine?  :mrgreen:

abyss

#49
După părerea mea navele dotate cu acceleratoare de câmp magnetic tocmai asta fac... folosesc structura timpului pentru propulsie. Prin urmare e o călătorie "temporala" și la propriu.
  Puțin probabil ca vizitatorii sa fie urmașii noștri. Dacă era așa nu mai trăgea armata în ei ... plus ca în text scrie "forma umana". Așa și maimuțele barosane au forma umană  :evil:

kandaon

#50
Desi nu exclud posibilitatea calatoriei in timp nici eu n-as zice ca "omuletii gri" (sau verzi, astia par sa fie iesit de la moda ET) ar fi neaparat urmasii nostri indepartati.

Mai degraba cred ca extraterestrii (fie ei de pe alte planete sau alte lumi paralele si ce alte posibilitati mai mult sau mai putin SF ar fi) sunt si ei tot umanoizi (cel putin mare parte din ei) si cel putin unii daca nu toti sunt si compatibili sexual si chiar genetic cu oamenii.

Asta daca ne uitam la povestile din folclor, mituri si religii despre intalniri diverse dintre oameni si fiinte fantastice (zane, zei, ingeri, demoni, veghetori, pitici, uriasi, elfi, iele, sanziene etc) si la povestile unor presupusi rapiti si experientele lor.

Posibil ca datorita unor diferente temporale si de conditii locale unele rase sa fi evoluat un pic diferit si sa arate un pic diferit, sa aiba abilitati diferite, sa fie mai dezvoltate din anumite pct de vedere etc dar radacina tuturor sa fie una si aceeasi, ori sa fim inruditi cumva  (chiar si in cazul unor presupusi hibrizi cu rase/specii mai diferite).
Atata doar ca pamantenii de azi cunosc prea putin (spre deloc) cum stau lucrurile la scara mare (si in spatiu si in timp) si probabil unii nici nu au interes sa le faca prea cunoscute (mai ales daca omenirea e de fapt exploatata de ei).

N-ar fi exclus ca unele basme, mituri sau chiar carti sau filme moderne sa prezinte intr-o forma sau alta anumite realitati accesate sau traite in mod inconstient (sau chiar constient uneori) de catre autorii lor. Fie din evenimente traite personal, fie din memoria lor genetica ancestrala, fie preluate din acea imaginara (sau nu) biblioteca astrala, fie din accesarea unor conexiuni mai speciale ale Matrixului, ori din posibile calatorii ale corpului astral (posibil chiar si in timp nu doar in spatiu) ori din conexiunea cu mintile unor ET, sau cine stie ce alte posibilitati.

La fel cum nu e exclus ca unele din acestea sa fie dezinformari deliberate pentru a arunca oamenii pe directii false ori directii controlate (si) din afara.
Ori sa fie pur si simplu rodul imaginatiei mai bogate a unora, desi exista si vorba aia cum ca realitatea depaseste imaginatia  :-D