Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cazul Daniel Fry

Creat de @Lex, 09 Noiembrie 2011, 15:25:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

@Lex

 Daniel William Fry (Verdon Township, Minnesota, July 19, 1908 - Alamogordo, New Mexico, December 20, 1992) was an American contactee who claimed he had multiple contacts with an alien and took a ride in a remotely piloted alien spacecraft on July 4, 1949. http://en.wikipedia.org/wiki/Daniel_Fry 
Incidentul lui Daniel Fry de la White Sands http://danielfry.com/index.php?id=1120.  Numele asta mi a sarit in minte(il mai auzisem si cu alte ocazii) atunci cand Ralph Ring a vorbit despre Daniel Fry cum ca el organiza anumite sedinte despre ozn uri chiar in perioada cand era angajat pentru anumite proiecte si culmea Ring spune si despre anii cand se intampla adica 50-60 chiar cand Fry avusese contactul.Intrebarea mea e:  CHIAR E PE BUNE OMU' sau iar vrajeala de 2 bani adica, stie cineva mai multe ,chiar s-a intamplat ce zice el ???!!! :-) :-)

Xanadron

Parerile UFOlogilor sint impartite apropo de credibilitatea lui Daniel Fry, dar ce-ti pot spune e ca procentul scepticilor e mult mai mare decit al rarilor sai sustinatori (printre care se numara totusi cunoscutul Timothy Good).

Pe situl asta:   http://www.notaghost.com/2011/07/saucers-lies-and-audio-tape.html#tp

...poti afla mai multe argumente (referitoare mai ales la titlurile academice false ale lui Daniel Fry sau Philip J. Imbrogno), aduse de Lance Moody - un critic acerb al si mai celebrului George Adamski. Si dupa mine de fapt, Adamski a umblat cu cioara vopsita in toate culorile curcubeului... venusian. :-D
El a fost de altfel "desfiintzat" definitiv de Jim Moseley ("Saucer News", October 1957) - dar cine mai tine minte amanunte d-astea? :wink:

http://www.martiansgohome.com/smear/scttt.htm
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

@Lex

Mda, ai dreptate m-am mai documentat si eu azi si cam asta inteleg,  ca ''a cam dat o in bara'' cu asa zisul contact iar fotografiile sau aratat a fi trucate intr un final iar despre Adamski stiam si eu la fel ca e doar un farsor  caruia nu prea i-a iesit ''jucaria'' :roll: :-)  :-) :-)