Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Proiectul KIA

Creat de Siberia, 02 Noiembrie 2011, 12:29:12

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Sedentar Astral

Citat din: @biss din  16 Noiembrie 2011, 14:58:51
De cand te pasioneaza asa de tare acest topic?
mesajele trebuie sa ramana acolo unde au fost postate,daca NU CONTRAVIN REGULILOR FORUMULUI. si asta pentru ca asa poti urmari "evolutia" anumitor caractere de pe aici.Nu sunt pentru stergerea discretionara a mesajelor,indiferent unde sunt postate si indiferent ale cui ar fi,atata timp cat,repet,ele nu contravin regulilor si TEMATICII forumului.Bineinteles,daca s-ar aplica RIGUROS aceste reguli,categoria diverse,cafenea si mai nu stiu eu care ar trebuie sa dispara complet de pe acest forum!
Acolo unde ziua cu noaptea se-mbinã,
Mã gãsiți pe mine...
Sunt Sedentar Astral,
ȘI ÎMI CONVINE !

abyss


Din acest moment cine mai posteaza aici off-topic va fi sanctionat.
Cui nu-i convine sa citeasca regulamentul.
Cine are probleme sa le inainteze Administratorului.

Sedentar Astral

#197
Citat din: @biss din  16 Noiembrie 2011, 15:11:37
Cui nu-i convine sa citeasca regulamentul.
banuiesc ca dvs l-ati citit deja,ca vad ca a disparut postul in care spuneati ca nu aveti timp sa cititi regulamentul...de unde trag concluzia ca ati invatat sa folositi si butoanele muta si sterge...
desi,raman la ideea mea,si anume ca ati citit din regulament doar titlul si ultima fraza...



Esti off-topic, si vei primi WARN la urmatoarea abatere
Acolo unde ziua cu noaptea se-mbinã,
Mã gãsiți pe mine...
Sunt Sedentar Astral,
ȘI ÎMI CONVINE !

lylyt_ice

 Moderatorii! Asta e un forum unde s-au dezbatut si discutat teme interesante....am intrat aici sa invatam ceva unii de la altii...ceea ce se intampla acum e cu totul aiurea...Ce veti face cand apar zeci de uzeri fiecare cu un topic in functie de fanteziile lui, si fiecare vrea sa creeze un joculet deasta; unul inlumea unde prin puterea gandului poti creea orice, altul o lume pe o nava spatiala, altul sub apa...? NU puteti sa-i impiedicati fiinca ati acceptat deja astfel de topicuri...Apoi trebuie sa luati in seama faptul ca cei intrati in joc vor fii ca o comuniune (familie) si se vor sustine unii pe altii pe forum....deci cu alte cuvinte vor prelua comanda acestui FORUM (in favoarea initiatorului jocului respectiv) si atunci uzerii normali nu mai au nici o sansa sa-si sustina si sa-si prezinte punctele de vedere!!! Acest lucru se intampla deja!!! Cand va veti trezii voi...forumul RUFON...este deja condus din umbra de altcineva...fara ca voi sa va dati seama. Faceti bors...eu am spus ce am avut de spus pe tema asta restul...stiti voi mai bine.  :-)
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Nicipreaprea

Citat din: @biss din  16 Noiembrie 2011, 14:16:14
..........................................
Un aparat audio-video porni singur auzindu-se o voce feminina:

-Proiectul ....Killed In Action
Ati ajuns pe "planeta" aceasta si va informam ca sunteti morti cu totii... Dovediti in zilele urmatoare ca specia dumneavoastra poate accede la nivele superioare!
Peste 7 zile se va activa urmatorul download.

.............................................

          Ausweis

Scot sângele ştampilat la vedere.
Mi se dă drumul.
Scot osul sculptat la vedere.
Întârzâi o secundă, dar mi se dă drumul.

Scot îndurătoarea limbă vorbită, la vedere.
Dicţionarele sunt pregătite, aşa că mi se dă drumul.

De ce vrei să treci, m-a întrebat moartea.
Sunt liber, i-am răspuns,
aşa că nu am chef să-ţi răspund.
Ea a stat un timp descumpanită,
apoi, mi-a dat drumul.

Am pe mine toate ştampilele.
Dacă vreţi să ştiţi
eu, unul, sunt în ordine,
mie mi se dă drumul.


           ~ Nichita Stanescu ~

Pe KIA ajung numai cei care vor.  :martiansmile:
________________________________________
"Know your enemy and they probably will not be your enemy."

abyss

Mai sunt 4 zile pana la download.

fiulploii

#201
Citat din: @biss din  16 Noiembrie 2011, 14:16:14
..........................................
Un aparat audio-video porni singur auzindu-se o voce feminina:

-Proiectul ....Killed In Action
Ati ajuns pe "planeta" aceasta si va informam ca sunteti morti cu totii... Dovediti in zilele urmatoare ca specia dumneavoastra poate accede la nivele superioare!
Peste 7 zile se va activa urmatorul download.

.............................................
Dovedeste ca esti la  nivelul superior de care pomenesti .
Daca esti, atunci amenintarea nu are ce cauta in dialog .
Parerea mea e ca esti doar vocea unui vechi sistem de aparare a planetei , sistem abandonat acum mult timp  si nu ai de a face cu nivelele superioare decat numai d.p.d.v. militar-defensiv. - posibil functional desi ma cam indoiesc , no !

= Cum anihilam sperietoarea?  :wink:

angellla29

Citat din: Casiopeea din  16 Noiembrie 2011, 13:48:13
Sunteti incredibili!  :oops: De o sapt astept sa se linisteasca apele si cei ce vor sa joace, sa fie lasati sa joace. Dar se poate? NUUU!!! De ce? Pt ca intotdeuna exista cate o persoana care trebuie sa se bage in seama si sa indrume discutiile in alte directii. Nu vreau sa jignesc pe nimeni...Dar uite ca cei care sunt curiosi de cum ar decurge un astfel de exercitiu, nu prea au posibilitatea de a experimenta asta. Siberia, imi pare tare rau ca nu a iesit ceea ce ai propus tu  :-( (cu toate ca ar fi fost dragut sa ne unim gandurile si sa ne distram putin in jocul propus de tine)..parerea mea e ca ar trebui anulat ca e prea mare harababura aici. Sper ca nu am jignit si suparat pe nimeni...mi-am spus doar parerea. :|
O zi frumoasa tuturor!

HAI SIBERIA.....asteptam update.....hai ca deja trebuia sa fi trecut deja de prima zi...

Siberia

#203
Angellla, stiind ca suntem in weekend si ca vom incerca fiecare dintre noi sa ne reincarcam bateriile pentru o noua saptamana de munca, va rog doar sa avem rabdare.
   Duminica la ora 23.00 vom relua jocul.
   Pana atunci, cei care mai vor sa participe si n-au apucat sa prezinte un inventar al obiectelor, sunt rugati sa o faca.
   Totodata, pana la acea ora voi prezenta cateva imagini ca sa ne facem o idee asupra imprejurimilor (am inteles din ce s-a spus pana acum ca va fi o zona deluroasa/semialpina).
   Sunteti rugati sa va prezentati skillurile (sincer) pentru a ne putea organiza.
   Aveti timp sa va ganditi pana atunci care este pozitia dumneavoastra vis-a-vis de vanarea in scopul hranei a animalelor ce le vom intalni, pentru a nu taragana apoi inutil lucrurile.
   Chiar daca totul este un joc, va trebui sa ne organizam pentru a-l juca. Deci, ganditi-va pana maine in ce interval orar credeti ca sunteti  dispusi sa ne intalnim pe acest topic pentru a stabili de comun acord "misiunea zilei" (fiindca trebuie sa respectam toti colegii de pe forum si sa ne pastram si timpul necesar accesarii celorlalte subiecte)
   Reguli care vor deriva din activitatile de supravietuire si intemeiere (pentru inceput) le vom stabili de comun acord pe masura ce vom inainta in joc.
   Daca vreodata jocul se va dezvolta si va impiedica activitatea normala a forumului, (sau din alte motive se va ingreuna activitatea normala a forumului) din bun simt si de comun acord vom intrerupe jocul sau il vom muta (vom decide la momentul acela daca va fi cazul - eu sper sa nu fie).
   Daca considerati ca mai trebuie adaugata o regula acum la inceput, va rog sa o faceti in intervalul de timp pana la reinceperea jocului.
   In cazul in care luarea unor decizii va presupune afisarea unei lungi succesiuni de raspunsuri pe Pagina de Start a forumului, ii rog pe toti colegii - cu repect - sa foloseasca butonul Afiseaza mesajele necitite postate dupa ultima vizita care se gaseste in partea Stanga-Sus a paginii deschise, langa avatar.

Va multumesc !

   

   

"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

alx

Citat din: Siberia din  19 Noiembrie 2011, 21:24:07
   In cazul in care luarea unor decizii va presupune afisarea unei lungi succesiuni de raspunsuri pe Pagina de Start a forumului, ii rog pe toti colegii - cu repect - sa foloseasca butonul Afiseaza mesajele necitite postate dupa ultima vizita care se gaseste in partea Stanga-Sus a paginii deschise, langa avatar.

Va multumesc !

am si eu o propunere:daca Siberia este cea care va coordona jocul,propun ca cei care doresc sa se inscrie si sa joace sa-i trimita pe PM lista cu inventarul,cu abilitatile si cu propunerile,urmand ca ea sa centralizeze toate acestea,si sa posteze un singur mesaj,mai mare,in care vor aparea toate acele informatii,care,altfel,ar putea reprezenta zeci de mesaje pe forum.
ce ziceti?
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

alx

Completare la scenariu:

Fenomenul care a dus la teleportarea acelui numar de membrii rufon pe o alta planeta a lasat si urme.Adica,in fiecare zi,exact in momentul la care s-a petrecut teleportarea,exista posibilitatea da a se lua legatura cu Terra,planeta mama(respectiv forumul Rufon),pentru o foarte scurta perioada de timp.

Sugestii pt joc:
    1   Mutati comunicatiile zilnice ale celor de pe noua planeta pe chat-ul forumului(o sa vb cu Spooky sa deblocheze optiunea asta,again).In acest caz,nu mai este o problema cu mesajele tip messenger,cu lungimea sau cu nr. lor.
    2   Stabiliti un OFITER DE COMUNICATII care va avea datoria ca in fiecare zi sa pregateasca un mesaj catre planeta mama. Acest mesaj poate fi oricat de mare,si va cuprinde in el un rezumat al activitatii membrilor noii colonii din ziua respectiva. Astfel,noi cei care am ramas in urma,vom sti tot timpul cum evolueaza noua colonie,si eventual vom trimite la randul nostru sugestii/propuneri sau ajutoare,daca va fi cazul.
    3  In cazuri de maxima urgenta,sau daca s-a facut o descoperire foarte importanta,se pot posta pe forum mai multe mesaje IN ACEEASI ZI,cu conditita ca asta sa NU devina o regula.


Ce obtinem daca sunteti de acord cu propunerile mele:
a) o comunicare mai buna intre membrii coloniei.
b) neingradirea comunicatiilor prin interventia moderatorilor.
c) nu se incarca forumul si pagina principala cu zeci/sute de mesaje pe zi.
d) cei care doresc sa urmareasca evolutia jocului o pot face foarte usor,fie urmarind pe chat discutiile,fie citind rezumatul zilnic.


cam asta e pentru moment    alx

   
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

alx

Sa inteleg ca sunteti de acord cu propunerile mele?   :roll:
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

alx

#207
Citat din: @biss din  16 Noiembrie 2011, 14:16:14
..........................................
Un aparat audio-video porni singur auzindu-se o voce feminina:

-Proiectul ....Killed In Action
Ati ajuns pe "planeta" aceasta si va informam ca sunteti morti cu totii... Dovediti in zilele urmatoare ca specia dumneavoastra poate accede la nivele superioare!
Peste 7 zile se va activa urmatorul download.



.............................................

Acelasi aparat audio-video porni din nou,auzindu-se aceeasi voce feminina:

Next download in progress.HIS mission: EXTERMINATE. AND RETURN!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

abyss

#208
(Cred ca aparatul e deja sub o influenta "straina" :lol:,...! )
^$*^$^))&7755877&()&()&()&*%&$^#%........over and out!

Siberia

Aparatul lucreaza acum doar pentru locuitorii planetei KIA; nu reactioneaza la stimuli externi.
Conexia cu locuitorii Terrei este terminata.

HUMAN-SETTLERS UPLOAD TERMINATED !
EARTH CONNEXION STATUS: TIME-OUT !
NEXT UPLOAD FROM EARTH: YEAR 8476, MONTH 11, DAY 24, H 21 M 09 S 33
EARTH HUMANS CONDITION STATUS: DOWNGRADED
EARTH STATUS: DOWNGRADED
CONCLUSION SEQUENCE: REBOOT NEEDED
COUNTDOWN TO REBOOT: 394
REEBOOT MOBEL: 6
TIME MODEL TO START: YEAR: 0 MONTH: 0 DAY: 0 NAMED; FROM CREATION
TRANSMMISION TERMINATED
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti