Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Proiectul KIA

Creat de Siberia, 02 Noiembrie 2011, 12:29:12

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

nicky22me

1)eu as vrea intr-o zona muntoasa
2) telefonul,cheile,portofelul, si ghizdanul.In ghizdan as avea un trening,o sticla de apa de 0,5l,4sandwich-uri,si 2-3 pixuri, 1 creion, o ascutitoare(folosesc acelasi ghiozdan si la scoala) si o carte(Sven Hassel Getapo).Este toamna afara deci as avea si o geaca.
3) am rezistenta mare, forta,reflexe bune .
4)Comun:) ce e al meu e si al vostru:D

angellla29

#76
Eu as propune sa avem si un avatar...diferit de cel de pe forum....adica sa fie ca un character...ca la jocurile pt. PC care le joaca fiul meu....Eu stiu? ! Astept pareri...uite eu o sa dau un exemplu...Uite asa as "arata" eu in joc....eh...puteti sa va alegeti ce doriti...



@bine ai venit Connection!!!!

romulus

Citat.Uite asa as "arata" eu in joc.
Oricum insa fara arme ! Nu-mi place poza aia a ta  razboinica. Eu as vrea sa fim pasnici - cat se poate - iar interactiunile cu bastinasii,  pana nu ne dam seama de ce si cum e cu ei, e de preferat sa le evitam .
Eventual daca va fi nevoie sa ne aparam,  putem face/improviza acolo, pe loc, ceva defensiv si apoi arme pentru ofensiva,  doar avem Know how -ul de pe Terra , nu ? Materiale: improvizam .
Punctual deci Siberia:
1. Suntem in zona muntoasa ,zice cineva ; de acord;
2. Am la mine bricheta, o lanterna de buzunar, un briceag si o agenda+ pix;
3.Skill-uri : pregatire in psihologie,  de negociator ; pregatire tactica militara, cercetare-diversiune ; kung fu, judo, karate; bucatarie in conditii de improvizare ;acum telepatia & noile skiluri, nu se pun, ca doar sunt ale tuturor!
4.Pastram din vechiul sistem fiecare ce i se potriveste ; bunurile individuale devin comune .
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Urban

Citat din: Siberia din  02 Noiembrie 2011, 13:24:13
Ma gandeam sa ne mai dezmortim putin din amorteala care ne-a cuprins in ultima vreme si pentru asta va propun un "joc" al imaginatiei - platforma vizuala a jocului bazandu-se doar pe imaginile proiectate de mintea dumneavoastra).

   Intro:
"In urma unui eveniment (EvEnT) o mare parte a celor de pe RUFOn s-au trezit pe o planeta asemanatoare Pamantului (cateva continente, apa, viata bzata pe Carbon - sa zicem). Flora si fauna acestei planete fiind deasemenea asemanatoare Pamantului,  diferente existand in coloratura si in calitatea aerului (nepoluat).
Aceasta planeta virgina se numeste - in functie de dorinta grupului - Neo Gaia, Terra Nova, New Earth, Pamantul Nou, etc.
In incursiunile de explorare, grupul RUFOn a remarcat existenta unei populatii umanoide primitive.
Ce va face acest grup ? cum se va descurca ? cum se va  organiza si cum vor incerca sa supravietuiasca ?
Vor incerca sa intre in contact cu populatia primitiva ? Vor incerca sa readuca la viata principiile care au guvernat vechiul Pamant ? Ce-si doreste fiecare membru al grupului sa construiasca in aceasta lume noua, pe aceasta planeta ?"


Detalii:
* Evenimentul care i-a "teleportat" pe membrii grupului pe aceasta planeta a fost perceput la modul individual in diferite forme (ascensiune, rapire de catre ET, salvare de catre ET, perceptie noua bazata pe schimbarea frecventei individuale, etc) deci EvEnt-ul este neconcludent si nu face obiectul acestui joc.
* Grupul RUFOn nu este singurul grup care s-a "trezit" pe aceasta planeta. Mai exista cel putin doua grupuri in aceeasi situatie.
* Membrii grupului sunt total de acord ca Dumnezeu este o forta creatoare, ceva imaterial, scanteia vietii din Univers.
* Membrii grupului sunt intr-o perfecta stare de sanatate, EvEnT-ul producand anumite schimbari benefice:
- revigorarea organismului
- regenerare la nivel celular
- dezvoltarea simturilor
- telepatie
- accesarea amintirilor individuale de catre toti mebrii grupului
- accesarea amintirilor globale ale vechiului Pamant de catre toti membrii grupului
- accesarea amintirilor universale poate fi realizata in mod individual - in functie de colaborarea dintre membrii grupului, aceasta accesare poate fi realizata si de toti membrii grupului
- "durata de viata" a membrilor grupului este pentru moment necunoscuta.


* Membrii grupului incep aceasta aventura cu un nivel maxim al sinceritatii (100%) si un nivel minim al minciunii (0%).
* Mijloacele folosite in cadrul EvEnT-ului sunt inexistente pe aceasta planeta (OZN, Tehnologie ET, Watchers, etc - odata "aterizat" grupul pe aceasta planeta, a fost lasat sa isi dezvolte propria civilizatie si moduri de implementare a principiilor acestei civilizatii fara interventii externe)
* Nu exista cheaturi in acest joc, trecerea la alt nivel al jocului facandu-se in mod colectiv.

Alte detalii vor fi adaugate pe parcurs, daca va fi cazul.
Astept cu interes parerile voastre, eventuale inscrieri in acest joc si incepera lui

Nu va supravietui decat o singura persoana.
In urma "teleportarii" practic toti au devenit un fel de Zei (regenerare, dezvoltarea simturilor, telepatie etc) si ca atare se vor ucide intre ei pana va ramane unul singur, care... va deveni astfel primul Dzeu al populatiei bastinase.

romulus

Ha, ha, imi pare bine ca revii p'aici monser !Salve !
CitatNu va supravietui decat o singura persoana.
In urma "teleportarii" practic toti au devenit un fel de Zei (regenerare, dezvoltarea simturilor, telepatie etc) si ca atare se vor ucide intre ei pana va ramane unul singur, care... va deveni astfel primul Dzeu al populatiei bastinase
Si iata ca a aparut si primul profet in proiectul KIA !  Profetul Urban . Aferim!
Am zis !

PS
Sa inteleg ca te bagi in joc  monser?!
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Urban

Citat din: romulus din  06 Noiembrie 2011, 20:39:39
Ha, ha, imi pare bine ca revii p'aici monser !Salve !Si iata ca a aparut si primul profet in proiectul KIA !  Profetul Urban . Aferim!
Am zis !

Sa inteleg ca te bagi in joc  monser?!

Salut, nu ma bag... pe Rufon jocul nu se va termina niciodata, in realitate e alta discutie.

Ganditorul

#81
CitatNu va supravietui decat o singura persoana.
In urma "teleportarii" practic toti au devenit un fel de Zei (regenerare, dezvoltarea simturilor, telepatie etc) si ca atare se vor ucide intre ei pana va ramane unul singur, care... va deveni astfel primul Dzeu al populatiei bastinase.

Mama, ce "optica" de viitor aveti domnule.
Stiti unde gresiti ?  Nu vedeti actiunile imediate "eventului", dar vedeti cu claritate sfarsitul ("There can be only one!")  :martiansad:
Personal, in lipsa de altceva, prefer/admir opiniile despre "imperechere" ... dovedesc ca grupul are un tonus sanatos, se gandeste la viitor (si viitoarele relatii sociale ...constructive) si are o deviza sanatoasa - make love, not ware.

romulus

Citatpe Rufon jocul nu se va termina niciodata, in realitate e alta discutie.
Ok monser. E optiunea ta , insa ar fi fost interesant sa fii si tu . Asta una la mana, si,  doi : dupa parerea mea realitatea, poate fi asa cum o vrem noi ! Trebuie doar sa vrei si sa crezi ! Parere amea .
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

angellla29

Deci...ceva noutati? A inceput jocul?

Nicipreaprea

Citat din: Urban din  06 Noiembrie 2011, 20:49:51
Salut, nu ma bag... pe Rufon jocul nu se va termina niciodata, in realitate e alta discutie.

Detalii ?  :martiansmile:
________________________________________
"Know your enemy and they probably will not be your enemy."

Tayka

#85
Citat din: Siberia din  05 Noiembrie 2011, 11:37:24
1. Ce stim despre mediul in care suntem ? (zona muntoasa, zona litorala, zona de campie, zona de deal, flora ?)
2. Ce obiecte avem la noi si cat de folositoare sunt ? Cum ne putem folosi de ele ?
3. Ce "skilluri" are fiecare ? Pe baza acestor abilitati formandu-se echipele cu misiuni specifice.
4. Ce vrem sa pastram din vechiul sistem ? Proprietatea individuala sau comuna asupra obiectelor cu care am "aterizat" in necunoscut ?
1-zonă uşor deluroasă -savană,junglă, climat subtropical.(asta pentru a nu purta atâtea haine pe noi)
2-Ca obiecte;Busolă cu lichid,amnar,cuţit,topor,coardă,arc,costum militar de vară,mocasini,rucsac ce conţine;lanterna solară,trusa sanitară,bidon apă,gamelă,sare,seminţe de legume şi cereale,lamă fierăstrău,o ţeavă de inox lungă de 1m,cu diametrul de 1 ţol,folosită ca;armă,tun,filtru de apă baston,etc.pelerină,cârlige şi fir de pescuit,maceta,muzicuţă(cu schimbător)  :-D...
3-Pot construi rapid colibe,capcane,ştiu să lucrez pământul,ceva zootehnie,ştiu să fac ţuică, :-P :roll:am ceva noţiuni de citit şi luat urma pentru drumuri,cărări,şi zăpadă,rabd orice chinuri,(inclusiv chinurile iadului) :evil:,mă controlez binişor când sânt provocat (excepţie fac doamnele),mănânc f. puţin şi cumpătat.Recunosc şi ştiu să folosesc plantele medicinale.Mai am prostul obicei de a-mi menţine promisiunea dată,ceiace trebuie să recunosc că nu mi-a prea folosit în viaţă( mai ales prin zona balcanică din Vechea-Terra.. :|
4- Prefer lucrul meu dar sper să mă adaptez şi cu cel colectiv în caz de nevoie. :wink:
Cred că ar fi interesant să spunem şi ce funcţie am dorii să îndeplinim în cadrul colectivităţii de ,,dincolo''(frizer,bucătar,medic,dascăl,preot,gropar,dentist,gigolo,poliţist,agricultor,cerşetor,fotbalist,pescar,vânător,sau ori ce altceva aţi dorii).. :-D
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Casiopeea

Citat din: Siberia din  05 Noiembrie 2011, 11:37:24
2. Ce obiecte avem la noi si cat de folositoare sunt ? Cum ne putem folosi de ele ?

Siberia, cu tot respectul, dar aici intrebarea nu a fost suficient de explicita, in sensul ca unii s-au axat pe ceea ce aveau la ei in momentul teleportarii, iar altii ce ar lua cu ei ipotetic). Daca ne-ar prinde pe toti teleportarea cand suntem in pat si am ajunge toti in pijamale? sau la dus si am veni pe noua lume in costumul lui Adam?  :lol:
Nu credeti ca ar trebui sa lamurim si acest aspect? Daca tot jucam...nu ar trebui sa jucam corect si sa dam tuturor sanse egale? Daca se ajunge la separarea grupului din varii motive si pe mine m-a teleportat in pijama sa zicem, eu o sa mor de foame/ chiar devorata de animalele pradatoare (cu toate artele mele martiale) ca n-am nici o unealta ajutatoare si Tayka are si cutit de vanatoare si maceta (fara suparare Tayka  :-P).

Xanadron

#87
Sa mai zic si eu una-alta de pe gardul meu: :-D subscriu la unele din ideile colegului Urban "sitting on another fence" (ca joaca KIA nu s-ar termina vreodata pe RUFOn si noile calitati post-teleportare ar face din membrii grupului un fel de zeishori), dar asta nu cred c-ar implica musai o exterminare cumva... fratricida a lor.

Efectul diferit - pozitiv-evolutiv adicatelea - al unor insusiri similare (fiindca toate-s vechi si noua toate) pot fi observate-n excelenta nuvela SF "Talentele xanadienilor" :lol: ("Talents of Xanadu") a lui Theodore Sturgeon (1950).
Care poate fi citita-n Almanahul Anticipatia 1986 (pag. 105), descarcabil de pe aici:

http://romania-inedit.3xforum.ro/post/83719/5/Povestiri_Stiintifico-Fantastice_CPSF_-_Anticipatia/

La pag. 166 e deja pomenita "Dincolo zace Wub-ul", iar la pag. 204 recomand "Mustele" de Robert Silverberg.
Care v-ar putea aminti o replica din "Lear": :wink:

"Ca mustele pentr-un copil zburdalnic
Asa, pe linga zei, sint muritorii;
Ne nimicesc din joaca"


P.S. @Siberia: Inainte ca jocul tau sa devina poate viral, n-ar fi rau sa ceri o sponsorizare de la constructorul auto sud-corean KIA. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Citat din: Casiopeea din  07 Noiembrie 2011, 08:56:20
Siberia, cu tot respectul, dar aici intrebarea nu a fost suficient de explicita, in sensul ca unii s-au axat pe ceea ce aveau la ei in momentul teleportarii, iar altii ce ar lua cu ei ipotetic). Daca ne-ar prinde pe toti teleportarea cand suntem in pat si am ajunge toti in pijamale? sau la dus si am veni pe noua lume in costumul lui Adam?  :lol:
Nu credeti ca ar trebui sa lamurim si acest aspect? Daca tot jucam...nu ar trebui sa jucam corect si sa dam tuturor sanse egale? Daca se ajunge la separarea grupului din varii motive si pe mine m-a teleportat in pijama sa zicem, eu o sa mor de foame/ chiar devorata de animalele pradatoare (cu toate artele mele martiale) ca n-am nici o unealta ajutatoare si Tayka are si cutit de vanatoare si maceta (fara suparare Tayka  :-P).

Adevarat graiesti, Casiopeea - apropo de infinitatea detaliilor cerute de "joaca" asta cu tenta survivalista-n definitiv.
Si-n care directia sugestiilor stimabilului Tayka e f. utila dupa mine in cazul (deloc improbabil) al aplicarii unor idei in practica urmatorilor ani - practica ce n-ar trebui sa ne omoare... la propriu. :-D

Chiar daca "peisajul" mai mult sau mai putin apocaliptic in care ar trebui sa "dansam" in curind n-ar semana deloc (dupa mine cel putin) cu idilica reuniune/comuniune imaginata de inventiva colega Siberia - a 925 de rufonisti uniti in cuget si-n simtiri.  :wink:

Mai clar: TRR ("Tribul Resurectiei Radicale") nu cred c-ar mai avea deci nevoie de vreun obiect/echipament pentru supravietuire, in conditiile accesului brusc la insusirile para-metapsihice citate in primele pagini.
Asa ca - zic si eu de pe acelasi gard - :lol: m-as rezuma la scenarii mai realiste, care ar completa poate ideile prezente-n alte topicuri - din sectiunea "2012" indeosebi.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

#89
Cand am propus jocul, era vorba ca EvEnT-ul sa ne prinda la noi cu lucruri pe care le avem deobicei asupra noastra (in geanta, in buzunare, etc.) nu arme (nimeni nu umbla cu tunul pe strada), nu capre, nu ce avem chef sa detinem...
Jocul a fost pornit in 4 Noiembrie la ora 00.00, dar cum putina lume a observat asta, am zis ca ramane in stand-bye pana cand doritorii vor face primul pas in a-l si juca.
Telepatia poate fi folosita si pentru a comunica cu animalele (atata timp cat vom admite ca si animalele au inteligenta).

Jocul nu va deveni niciodata viral (dupa parerea mea) fiindca n-are ca si scop batalia pentru putere ci tocmai evitarea luptelor si crearea unei civilizatii pe alte baze (colaborare, respect, echilibru cu natura, etc).

Sansele egale oferite tuturor trebuiesc intelese de cei care joaca acest joc. La fel cum ar trebui inteleasa necesitatea folosirii in comun a obiectelor.
Jocul are o baza, o platforma care se dezvolta cu ajutorul tuturor. Ideea este de a-si aduce fiecare ajutorul la dezvoltarea lui si a societatii, si nu de a astepta  "indicatii" sau "obiective" trasate din exterior. Jucatorii trebuie sa descoperere aceste "obiective" in functie de necesitatile lor (care ar trebui in mod logic sa devina tot mai complexe pe masura ce jocul inainteaza).

Tinta finala a jocului nu este supravietuirea, aceasta fiind doar primul pas. Tinta este intemeierea unei civilizatii si pastrarea ei in parametrii in care a fost intemeiata (incercarea pastrarii principiilor de intemeiere si incercarea de stopare a degradarii civilizatiei - care va surveni in timp in mod inevitabil).

Nu stiu ce alte detalii ar mai fi necesare. Avatarele pot fi folosite de la bun inceput daca considerati ca va ajuta la ceva sau se pot introduce in joc dupa ce obiectivul supravietuirii va fi atins si se vor pune bazele civilizatiei. In loc de avatare as fi propus folosirea unei embleme/blazon pentru fiecare dintre echipele care vor reprezenta mai apoi pilonii societatii - ar fi fost mai nteresant zi eu (dar mai e cale lunga pana acolo).

Stiu ca jocul pare idiot pentru cei care se gandesc in primul rand cum sa puna mana pe putere... dar din punctul meu de vedere,   acesta este un obiectiv prea simplu, prea primitiv. Evitarea conflictelor chiar si in cadrul grupului, solutionarea lor in mod pasnic reprezinta incercari mai dificile, incercari care dezvolta in timp si calitati diplomatice, etc.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti