Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN-urile - Dovada unei Inselari Demonice (RO subtitrat)

Creat de calator astral, 29 Octombrie 2011, 22:03:31

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

calator astral

In sfarsit a fost tradus si subtitrat in limba romana controversatul documentar "OZN-urile - Dovada unei Inselari Demonice". Este disponibil on-line de alaltaieri,il postez aici,pe rufon,in scopul diversificarii si imbogatirii bazei de date vizuale a forumului nostru.

Dincolo de opiniile personale,va invit sa vizionati acest interesant documentar in cinci parti, merita vazut pentru marturiile mai multor specialisti celebri in ufologie,dar si pentru sutele de imagini de obiecte zburatoare neidentificate.

Vizionare placuta.

OZN-urile - Dovada unei Inselari Demonice [1din5]

OZN-urile - Dovada unei Inselari Demonice [2din5]

OZN-urile - Dovada unei Inselari Demonice [3din5]

OZN-urile - Dovada unei Inselari Demonice [4din5]

OZN-urile - Dovada unei Inselari Demonice [5din5]

:star:

Nox

Nu e nicio dovadă. Poate fi doar o ipoteză de lucru, dar pe care dogmaticii o mulează cu succes folosind o logică circulară.

L.E. Pentru călător astral, nu ştiu dacă ai dai like la şto sau nu, dar pentru cultura ta generală să ştii că logica circulară este o eroare de raţionament!
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

calator astral

Citat din: Nox din  29 Octombrie 2011, 22:27:29
Nu e nicio dovadă. Poate fi doar o ipoteză de lucru, dar pe care dogmaticii o mulează cu succes folosind o logică circulară.

De acord cu tine, bineinteles nox ca este doar una dintre IPOTEZELE de lucru din acest domeniu sensibil.
Nu contest afirmatiile acestor reputati ufologi si oameni de stiinta recunoscuti si apreciati care au aderat la aceasta ipoteza.
Dar personal ma indoiesc ca DOAR aceasta ipoteza este cea buna,mie unul mi-au placut imaginile inedite ale unor obiecte stranii dar in special am ascultat cu cea mai mare atentie marturiile rapitilor, aici am gasit un material de studiu extrem de interesant, incerc sa vad numitorul comun al acestor marturii exceptionale, destul de crude totusi in ansamblu...
Sper sa aducem in atentia colegilor fiecare dintre noi cit mai multe documentare de acest tip atit pentru a imbogati filmoteca noastra virtuala dar si mai simplu in scopul de a pune la dispozitia tuturor cit mai multe ipoteze de lucru.

@Lex

diavolii, dracii,demonii sau cum vrei sa le mai spui NU EXISTA, sunt aceleasi mizerii care fac parte din multimea de religii ale lumii adica inventii , minciuni, manipulari care mai de care sa mai sperie putin ''prostimea''   :evil: :evil: :evil:

abyss

Dacă dracu are o tehnologie cu care zboară liber prin cosmos şi nu foloseşte cărbune petrol şi alte rahaturi chiar sunt foarte interesat de persoana lui. Pe de altă parte demonice mi se par tehnologiile actuale folosite de către oameni care ucid biosfera. Demonice îmi apar mai degrabă acţiunile oamenilor care ucid totul... chiar şi sufletul din ei înşişi. Când vom înţelege că binele şi răul ţin de polaritate, de electricitate şi natura structurală a lumii în care ne manifestăm poate vom face un mare salt pe scara evoluţiei.   

dacian

Citat din: @biss din  30 Octombrie 2011, 10:24:11
Dacă dracu are o tehnologie cu care zboară liber prin cosmos şi nu foloseşte cărbune petrol şi alte rahaturi chiar sunt foarte interesat de persoana lui.
@biss, se pare ca ne arati o alta conotatie cuvintelor "dai de dracu"  :-D

angellla29

Totusi ce legatura este intre asa zisul diavol....si civilizatille extraterestre ? Nu cred ca daca o civilizatie exista ca si noi in cosmos are de a face cu"acel cu coarne"...Cel incorornat trebuie cautat aici printre oameni...mai bine zis in oameni...Ce are.....cu prefectura? ca nu inteleg.....

calator astral


Angela > cauta si tu informatii despre DRACO si Draconieni.

Citat din: @biss din  30 Octombrie 2011, 10:24:11
Dacă dracu are o tehnologie cu care zboară liber prin cosmos şi nu foloseşte cărbune petrol şi alte rahaturi chiar sunt foarte interesat de persoana lui.

:lol: Prietene biss, esti "interesat de persoana lui" zici tu, e dreptul tau, ai Liberul Arbitru,stiu ca ai inima buna, esti un mare idealist,ar putea fi chiar laudabila intentia ta de a acorda circumstante atenuante actiunilor Vrajmasului, dar ti-am mai spus-o si ti-o repet: NU il imblinzesti tu pe Dracu. El isi urmeaza calea neabatut.
Rapirea e un act abuziv, numai este respectat principul Liberului Arbitru.
Asculta te rog ce zic "abductee"ii aia, oameni simpli nevinovati rapiti carora Necuratu le-a facut Doamne iarta-ma mai stiu eu ce...
Daca utilizeaza o tehnologie non-poluanta, in viziunea ta are deci mina libera sa faca ce vrea muschii lui cu sarmanii paminteni, e un fel de exemplu ecologist demn de apreciat si urmat?

Poate vom aborda bipolaritatea si energiile pozitive-negative, dar nu aici,e mai indicat sa o facem pe un nou topic.
Atunci voi prezenta si rezultatul investigatiilor profesorului Rudan referitoare la Retelele Hartmann si Focarele Geo-Patogene din Carpati. Sa intelegem cu totii natura acestor energii si modul simplu de utilizare a Vortexurilor Electromagnetice care impinzesc Terra,un imens electromagnet.
Ascensoare naturale invizibile prin care urca si coboara ozeneurile.

abyss

Draga angellla29, voi urmari filmul postat de catre prietenul @calator astral si voi reveni cu impresii. De data asta sper sa discutam pana la capat pe acest topic. Pentru ca demonic ce inseamna pana la urma? Orice aspect asa zis benefic poate deveni demonic daca e dus la extrem...

Nici bine nu a inceput filmul si apare o imagine a unui UFO care nu e altceva decat reflexia unei lampi pe un geam. In fine, vorbim mai tarziu, dar ar fi bine de precizat cine e "nucleul" ala ? Tu stii calatorule? Poate ne bagi filme cu mesaje subliminale ca te sparg la nas!!!!!!!!!!!  :)

abyss

Citat din: calator astral din  30 Octombrie 2011, 11:58:25
Daca utilizeaza o tehnologie non-poluanta, in viziunea ta are deci mina libera sa faca ce vrea muschii lui cu sarmanii paminteni, e un fel de exemplu ecologist demn de apreciat si urmat?
Daca utilizeaza energie nepoluanta atunci e o mare problema aici....prietene. Pentru ca a utiliza asa ceva presupune libera deplasare pe distante astronomice ori pe fluxul timpului.

Mai pe romaneste:
TOTI DRACII AU FOST ALUNGATI DIN CERURI DE CATRE LEGIUNILE CERESTI si INGROPATI in subsolul Terrei. Aia frate nu au cum iesi de acolo... Cei care bantuie lumea adica "duhurile necurate" sunt sufletele progeniturilor ingerilor cazuti. PUNCT. Pentru ca sunt sufleteste jumate oameni jumate fiinte ceresti.

Si manolescu si restul tovarasilor (aici te apropii si tu) sai omit ori se bazeaza in a-si formula o pozitie vizavi de existenta vietii in univers pe necunoasterea temeinica a Noului testament precum si pe cea a Vechiului Testament. Sunt profani in domeniul sacrului si pana la o limita inteleg acest lucru. Ce nu inteleg si nici nu vreau sa inteleg este ce anume sta in spatele intentiei acestor oameni care judeca si iar judeca punand cu usurinta aparenta etichete de genul "demonic", "satanist" etc. in zone de manifestare care in fapt nici nu le apartin nivelului intelectual.

angellla29

#10
Citat din: @biss din  30 Octombrie 2011, 15:52:35


Mai pe romaneste:
TOTI DRACII AU FOST ALUNGATI DIN CERURI DE CATRE LEGIUNILE CERESTI si INGROPATI in subsolul Terrei.


WOOOT!!! Chestia asta  mi se pare o sustinere a teoriei Pamantului Gol in interior .....Totusi cine sunt "dracii" si cine sunt "legiunile ceresti"? Dar as dori un raspuns concret la nivelul de intelegere al sec XXI si nu sec I...daca se poate..Multumesc!!

@Lex

calatorule , draco sau draconinei sau cum vrei sa le zici tu NU SUNT draci , in cel mai rau caz sunt 'neste fentze'' care fac parte din numeroasele rase  E.T care sunt pe aici,deci mai pe scurt nu sunt dracii despre care vorbestu tu. :evil: :evil:

lylyt_ice

Likesurile astea le dati din simpatie pentru cel care scrie un"X" mesaj, (?) sau chiar pentru mesajul postat? Sau va dati unii la altii ca sa strangeti cat mai multe? Vad ca pentru orice rahat si aberatie se da LIKES...e chiar de ras ....nu stiu dar am impresia ca suntem aici intr-un film de desene animate ptr. "copi"!!! :cry:
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Ganditorul

CitatTotusi ce legatura este intre asa zisul diavol....si civilizatille extraterestre ? Nu cred ca daca o civilizatie exista ca si noi in cosmos are de a face cu"acel cu coarne"...Cel incorornat trebuie cautat aici printre oameni...mai bine zis in oameni...Ce are.....cu prefectura? ca nu inteleg.....

Nu stiu daca ati observat dar in ultimii ani DRK a incercat sa aiba multe fetze... toate s-au fasait la o cautare mai atenta.
Am avut criza incalzirii globale ... acu avem una a racirii globale.
Am avut criza gripei porcine si aviare, am avut criza "vacii nebune", am avut criza energetica, acu avem o presupusa criza alimentara, am avut nebunia cu "cancerul de col uterin si vaccinarea acestuia", am avut apocalipse preconizate si apocalise ce stau sa vina... GATA.
Subiectele pamantene in care se putea impacheta DRK s-au cam terminat. Noi aici si altii aiurea pe net au demontat si demascat aceste magarii ale ocultei care inventa Bau-Bau dupa Bau-Bau pt a baga frica in oameni.
Acu acest noi BAU-BAU se inscrie pe traiectoria ocultei care cauta un loc in care sa plaseze DRK. Si iata ca-l plaseaza in spatiu, in domeniul ET. Asta e... o nou capitol in piesa "Cu ce mai speriem oamenii ca sa se teama pt ziua de maine ... si sa putem sa-i scuturam mai bine de bani".
Un pic mai sofisticat acest capitol... dar mai devreme sau mai tarziu se va "fasaii" si acest Bau-Bau.

P.S. O sa revin pe subiect dupa ce gasesc timpul necesar pe care trebuie sa-l pierd vizionand filmele propuse de "calator". Asa "pe sarite si printre randuri" n-am inteles prea multe din ele...

angellla29

Nu stiu daca are legatura cu acest topic si daca nu...imi cer scuze!!! Vreau doar sa va intreb...sunt sigura ca dvs stiti mai multe ca mine.......despre faptul ca pe Pamant ar fi 2 civilizatii...a noastra....si alta  in subteran....S-ar putea ca acolo sa fie alta civilizatie...asa zisul IAD...nu stiu ma intreb si eu...Eh, bine nu iadul pe care il stim noi de la religie...ci poate orase populate...ce mai...o intreaga civilizatie...Poate asa se explica si sutele de tunele subterane...si multe alte chestii...cum ar fi misterele Atlantidei , civilizatia gigantilor.... intrarile de la Poli...Stiti si dvs...ca fara foc nu iese fum...Care sa fie focul oare?