Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Arhiva OZN

Creat de andrei, 29 Octombrie 2011, 16:22:34

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

andrei

Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

Xanadron

#16
Citat din: andrei din  29 Octombrie 2011, 16:22:34
Salut!
M-am gandit ca ar fi util un topic la care sa contribuim cu totii,o sectiune care sa cuprinda documente ,poze,etc ,strict pe subiectul ozn.
Nu stiu daca mai exista un astfel de topic pe forum, dar din cate am observat eu nu.Pentru ca am foarte multe fisiere si mi se pare destul de complicat sa le sortez pentru fiecare subiect in parte le voi posta aici.
Sper ca ideea mea sa nu para deplasata.In caz contrar rog moderatorii sa stearga subiectul.
Da, binevenit topic intr-adevar, colega andrei!
Chiar daca-s uneori necesare si precizari asupra materialelor postate - cum ar fi presupusele imagini ale artefactelor antigravitationale ET :martiansmile: "retro-engineerd" in cadrul  (la fel de presupusului) program ultrasecret C.A.R.E.T. (Commercial Application Research for Extraterrestrial Technology) :ufo:.

Tema care a umplut efectiv mii de pagini de pe diverse forumuri "serioase" cu preocupari similare RUFOn, fara a se ajunge totusi la un verdict clar apropo de veridicitatea imaginilor surprinse in California, cu "drone CARET". (atasat, imagini ale doar citorva analize pertinente de imagine, incluzind simboluri de pe "drone")

Uite si site-ul presupusului insider anonim CARET (aka Isaac), care ar fi lucrat intre 1984-87 chiar acolo.
http://isaaccaret.fortunecity.com/
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Nox

Oh, nu, nu iar. Oare nimeni nu citeşte forumul ăsta....

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,1009.msg39805.html#msg39805

CitatDronele din California fac parte dintr-o campanie viralã de marketing a serialului The Sarah Connor Chronicles (TSCC).
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Xanadron

#18
Citat din: Nox din  08 Noiembrie 2011, 19:34:37
Oh, nu, nu iar. Oare nimeni nu citeşte forumul ăsta....

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,1009.msg39805.html#msg39805

Aparent justificata exasperarea :-D ta, moncher Nox, da' crede-ma ca stiam de topicul citat de tine (ca de altfel de absolut toate topicurile RUFOn 8-) - chiar daca stiu ca-i greu de crezut ce zic).

Am punctat insa aici doar unele aspecte ale temei "CARET" si inca sub rezerva clar exprimata a presupunerilor - doar fiindca s-au postat imagini legate de controversatele "drone", fara vreo explicatie.
Repet deci: in ciuda opiniilor tip "viral marketing campaign", inca niciun verdict 100% clar n-a putut fi inca dat in spetza asta (nu mai putin de... 450 de topicuri :-o din sectiunea special dedicata CARET pe  Open Minds Forum de pilda te pot convinge).

http://lucianarchy.proboards.com/index.cgi?board=cali1

Personal, cred ca si-n cazul CARET adevaru-i mai derutant decit credem si (la fel ca si-n celebrul caz SERPO) e vorba de o combinatie diabolica :evil: de adevar si dezinformare, pe linia unei pseudo-Disclosure, care aduce de fapt mai mult c-o "fragezire mentala atent programata". 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Nox

Poate ar trebui sintetizat un material pe tema asta pentru că sincer nu cred că e nevoie de sute de topicuri pentru a trage o concluzie pertinentă.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Xanadron

#20
Citat din: Nox din  08 Noiembrie 2011, 20:24:28
Poate ar trebui sintetizat un material pe tema asta pentru că sincer nu cred că e nevoie de sute de topicuri pentru a trage o concluzie pertinentă.
CitatAm observat că linkul către Analiza MUFON asupra cazului e invalid. Fişierul .ppt se poate găsi pe internet sau se poate descărca de aici.
O sinteza "superconcentrata" e asadar continuta in "studiul de caz MUFON" pe care e perfect ca l-ai reactualizat pe topicul citat mai sus.

Conexiunea cu cazul Kecksburg (1965 - discutat luna trecuta tangential si aici apropo de "The Nazi Bell") a materialelor presupuse a fi fost sustrase de "Isaac" in 1986 de la sediul CARET, desi posibila, mi se pare insa putin probabila.

Nu trebuie sa uitam totusi ca trebuie facuta o distinctie clara intre pozele realmente discutabile in sens de CGI/fakes ale "martorilor dronelor" si "documentele Isaac-CARET". Care, daca-s cumva false, au necesitat eforturi majore in sensul falsificarii lor - nu doar din pdv tehnic/vizual, ci si ideatic (a avut cineva rabdarea sa aprofundeze nu doar forma, ci si fondul consideratiilor din materialele "Isaac"? - n-as prea crede, fiindca altfel n-ar aparea pareri ca totu-i facatura unor "scenaristi de doi lei" pe celalalt topic dedicat CARET).

Eforturile astea conceptuale justifica deci macar partial concluzia studiului MUFON - deloc diferita de umila mea opinie anterioara (ghiveci adevar/dezinformare), doar ca exprimata-n anglofoneza. :-D

Who's behind these photos and documents?
A lot of time and effort was spent to produce the documents for no obvious monetary gain?
The Indisputable Truth as MUFON knows it:
Roswell happened
Kecksburg happened
Active campaigns to disinform researchers and the public surround both of these landmark UFO events.
What secret is really being hidden? Extraterrestrial Life? Secret weapon? The search for the real truth goes on
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

andrei

      Salut!
M-am gandit sa continuam cu arhiva.
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

@Lex

ai ceva mai multe detalii despre ultimele 2 poze? ce e cu ele , ce reprezinta,sursa lor

Siberia

   Bucati din documentele Isaac -Programul CARET despre care vorbea si colegul Xanadron.
Pentru detalii : http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_flyingobjects11.htm

  DRONE - STRANGE CRAFT musicvideo


 
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

jean

Cu scuzele de rigoare, poate nu trebuia sa comentez aici, dar nu ma pot abtine. Ceva din interiorul meu imi spune ca, obiectul acela din film nu poate fi de origine extraterestra. Prea seamana cu obiectele construite de oameni, este prea uzinat. Se vede din constructia sa ca, la inceput a avut mai putine piese si ulterior au fost adaugate altele. Cel putin asa rezulta din poze si diferite filme de pe net. In toate descrierile OZN, obiectele observate nu aveau atatea spite, tepi, si roti. Asta seamana cu un mecanism.
Daca nu este locul comentariului aici, poate fi mutat, parca s-a mai discutat despre acest obiect pe aici pe undeva, sau pote fi sters.
Adevarul este dincolo de noi

Xanadron

Exact Jean, s-a mai discutat subiectul - acolo unde a indicat Nox mai sus.
Concluziile discutiilor de-acolo sint insa (repet: doar in opinia mea) cam grabite pe directia  hoax/fals, campanie PR virala etc - chestii la care nu mai revin insa dupa precedentele doua postari de pe pagina asta.
Cit despre impresia "prea tehnicista" lasata de sandramaua zburatoare, tot ce se poate ca ET-ii :-) sa opereze doar cu amoebe bio-gelatinoase neinsurubabile, :-D desi, serios vb. acum, se pare ca mai au si ei piulitze nestrinse la OZN-uri.

Interesant ramine faptul ca unicul website unde s-a analizat "la singe" tema dronelor CARET si subdomeniile conexe (Open Minds Forum - ale carui concluzii au fost dezbatute si pe Fox News la vremea lor) a fost "eradicat" abrupt de citeva zile - prietenii americani stiu de ce. 8-)
Accesarea linkului http://lucianarchy.proboards.com/index.cgi?board=cali1 nu va poate lamuri oricum.

Am aflat asta recent, incercind tocmai re-vederea concluziilor ultime pe tema "documentelor Isaac" si-a presupuselor povesti :roll: atit de dificil... inventabile totusi - concluzie la care veti ajunge si voi dac-oti avea timp sa le studiati cindva temeinic.
Fie si doar capitolul despre tehnologia producerii de "relatii spatiale tip RSR"  cu "solide implicite" care tin interconectate subansamble deloc legate fizic si tot ar trebui sa ridice semne serioase de intrebare acuzatorilor superficiali.

P.S. Pe echilibratul OMF (Open Minds Forum) postasem o groaza de chestii si avusesem discutii interesante cu oameni idem.
Timp pierdut aiurea, s-ar putea spune :roll: - desi nu cred asta, chiar daca evaporarea lui subita ma face sa meditez din nou asupra aparentei inutilitati a eforturilor de-a urni macar milimetric mult-dezbatuta "Disclosure".
Mai sper doar ca RUFOn sa n-aiba aceeasi soarta. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

andrei

    Doar astea @Lex:
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

Siberia

#27
Arhiva cu documente referitoare la fenomenul OZN:

- Proiect Blue Book
- Proiect Grudge
- Proiect Sign
- Siaiei Files
- EfBiAi Files
- Marturii in cazul Roswell

http://dl.transfer.ro/Ufo_files_F-C-BB-G-S-CDRos-transfer_RO-19jan-243a43.zip

Arhiva e prea mare pentru upload direct ca si atasament."The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

andrei

 Salut!

  Am un document destul de ciudat. Il atasez mai jos. El vrea sa fie un manual pentru uzul Majestic 12. Nu am putut sa-l incarc intreg asa ca l-am impartt in doua.Sper sa nu fie un inconvenient.El are 25 de pagini.
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

andrei

Aceasta este ultima parte a documentului .L-am impartit de fapt in 4 intrucat fisierul era prea mare pentru ultima parte.M-ar interesa parerea voastra. O fi pe bune?
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.