Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

A aparut cartea Nucleul - Enigma Spionajului Romanesc

Creat de Ronin, 27 Octombrie 2011, 22:46:26

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ronin

Asociatia Cadrelor Militare in Rezerva si Retragere - SRI - in numarul 11 al revistei veteranilor din Serviciile Romane de Informatii, Vitralii - Lumini si Umbre, vorbeste despre emisiunea din 18 aprilie 2012, de la Speranta TV, dedicata "Nucleului" si culturii de securitate. Multumim ACMRR - SRI!

http://biroul2mstm.blogspot.ro/2012/04/nucleul-la-speranta-tv.html



http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

fiulploii

Am o intrebare nevinovata .
In vremurile interesante pe care le traim o concluzie se desprinde- d.p.meu de vedere: acest Nucleu este istorie . A fost odata ca niciodata , etc. etc.
Pentru ca nu vad nici o activitate observabila   in societate , una cat de mica .
Gresesc?  :roll:

Grifon

Reiau și aici - că e prea hazoasă treaba cu @Ronin - "cronicaru').
Deci, după ce s-a trudit omu' să-și transforme mania în roman, după ce, în perioada 2009-2011 a obosit lumea pe vreo 5 forumuri...până la urmă n-a mai rezistat.
Când i-a ieșit la tipar "munca", șpionu' a lansat-o și aici, șmecherește, făcând pe niznaiu' cine o fi...cine o fi...
Îmi scăpase până acum acest subiect (cäci nu prea intru la "resurse"), dar azi am râs cu poftä !
Deci omu' vine, tiptil, și vestește cä a apärut cartea lui V.Nițä (adicä unu'...uite dom'le, íncä unu' ce le știe cu nucleul...nu el, desigur).
Apoi se pune pe așteptat, dornic sä-și exploateze colegii pentru PR.
Spre lauda lor (și spre ciuda lui) cei câțiva membri nu-i iau maculatura ín seamä, mutând discuția spre zone de principiu (f.pertinente opiniile fostului coleg @mm, cä veni vorba).
Omu' se cam bosumflă, și periodic tot bagă cu "ați citit"?, hahahaha...dar nimeni nu îl ia în seamă.
Mai hazos, master @Xanadron se prinde că el e autorul, și-l dă așa, prezumtiv, drept făptaș - treabă care-l cam timoreazä pe "nuclear", căci se abține să mai "trimită masele la cetit."

Bun, dupä m-am hlizit bine cu acest subiect, de-a dreptu' educativ, mi-a venit și mie o "manie". Tre' sä fac rost, cumva, de filmulețele unde a jucat rol de spion la Londra (ba și-n SUA, cicä), dupä dezamägirea publicisticä. Jur cä îl voi urmări cu nesaț...mai ales cä și fizionomia sa promite...

Acum așa...off-topic (oare?) - să fim atenți cu "scriitorii" ce poftesc a se înavuți din senzațional. Nu de alta, dar cam multe din subiectele forumului ar putea naște asemenea..."viclenii".