Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

De ce se inscrie lumea pe forum ...

Creat de fiulploii, 20 Octombrie 2011, 14:08:58

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

SLEAH19

   Am căutat un loc unde se discută despre OZN-uri şi ET .
Am constatat citind forumul, că ideile mele despre ce căutam , erau de o naivitate dezarmantă.
Am constatat că locaţia este complexă şi interesantă şi m-am înscris.

    Cei care au dispărut ori s-au retras de pe forum nu ar trebui să aibă sentimentul zădărniciei luptei lor. Ideile şi dezbaterile lor sunt aici pe forum , la două click-uri distanţă , sunt subiecte argumentate, atât de bune că nu simţi când trece noaptea .

Dacă vă uitaţi pe ,, utilizatori online" , observaţi  că raportul  vizitatori/useri este de 6/1 , dacă intraţi veţi vedea că puţini
vizitatori  pierd vremea cu ,, subiectele zilei".

    Vizitatorii citesc subiecte  interesante !
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

socrate

Eu..nu am ce mai "adauga",la acest capitol...colegiii, au adaugat totul,din ceea ce as fi putut "scrie" si eu,de remarcat, totusii...,apanajul/anturajul  creationis/ patriarhal,reprezentat de "astralul calator",mai putin "siintific"si colegii lui mai evoluati "siintific",pe de oparte si ceea ce "astralul" defineste ca fiind,grup de activisti new-age.,de cealalta parte a "baricadei".
Evident...Un mare obstacol in calea Adevarului,creationis/patriarhal,activisti new-age,acestia fiind adepti ai Adevarului NATURAL despre Natura Mama si Renasterea Spiritual/Materna, a omenirii, in derulare siii....evident.....o Mare lupta de Idei,intre "clasele antagoniste",de unde si marele numar de "vizitatorii",doritori de cunoastere ,pe care sincer,îi invidiez.

abyss

lumea serioasă se înscrie pe forum pentru a putea avea acces la comunicare, pentru a putea pune întrebări şi găsi răspunsuri. Evident că răspunsul la Marea Întrebare pune răbdarea la grea încercare motiv pentru care userii mai pleacă în zgomot mare ori în linişte deplină.

Eu m-am înscris pentru a-mi clarifica anumite aspecte ale problematicii obiectelor zburătoare neidentificate precum şi a cazurilor de presupuse contacte cu alte entităţi biologice decât cele terestre. Mă declar mulţumit de cunoaşterea şi auto clarificările pe care le-am acumulat în aceşti ani petrecuţi pe forum, mă simt onorat de faptul că toţi colegii sunt persoane interesante, şi desigur mă bucur că am avut parte de ocazia de a va cunoaşte. Regret doar că pe anumiţi colegi mai vechi nu i-am mai prins. În rest, numai de bine să auzim!



 

andrei

    Salut!
M-am inscris pe forum fiindca nivelul discutiilor mi sa parut la un nivel peste medie,De asemeni m-au atras subiectele,si maniera de discutie.Fara nici un dubiu, sunt foarte putine forumuri pe care se poate discuta la maniera aceasta.Respect tuturor colegilor, care prin postarile lor,mi-au schimbat radical felul de a gandii si de ce sa nu recunosc si felul in care ,din maniera mea (destul de ingusta),priveam uneori anumite aspecte ale vietii.Cu aceasta ocazie ,tin sa va multumesc tuturor .
                                                               Cu stima pentru toti   Andrei!
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

fiulploii

Multumesc celor care au raspuns si celor care vor raspunde in continuare pentru ca '' si totusi se invarte ''  :lol:

uforever

Inainte sa fiu primit pe forum, am incercat de 6 ori in 2 luni de zile sa-mi creez un cont :-D cu diverse mail-uri personale, nu ma bagat nimeni in seama, cand am incercat cu mail-ul de la servici, BINGO, in 5 min eram primit, deci am mail <jmecher rau> :-D :lol:(aparentele insala).Am intrat pe acest forum pentru a-mi detensiona  propriile frustrari, e tare nasol sa nu ai cu cine sa impartasesti lucruri, mai mult sau mai putin paranormale.E tare nasol sa nu ai cui sa-i povestesti ca ai vazut un OZN de exemplu.E tare nasol sa nu intelegi fenomenul ciudat care tocmai ti sa intamplat acum 5 minute.E tare nasol sa nu intereseze pe nimeni aceste lucruri, majoritatea oamenilor fiind foarte superficiali.Am observat ca sunt indivizi cu ochii pe mine de cand am intrat, ii sfatuiesc sa nu-si mai piarda timpul, nu-s nici mason, nici baba Vanga, nici Romeo Fantastik, regele sexului, scopul activitatilor mele este cunoasterea, paranormalul si de ce nu prietenia.Sunt pasionat de aceste lucruri de cand viata mi-a oferit necunoscutul pe propria piele, sperietura trasa nu are nici o importanta, in general ne temem de lucrurile pe care nu le cunoastem.Sunt hotarat sa nu traiesc doar viata cotidiana de zi cu zi, sunt hotarat sa stiu cine sunt eu, cine sunt ei, cine e EL.

<toti a venit aicea la reeducare> ( FILMUL:Cel mai iubit dintre pamanteni)

tudorflorin96

eu m-am inscris pe  acest forum fiindca am vazut ca multi useri inregistrati de ani buni de la inceputurile acestui forum au ramas activi  dupa atatia ani dar acest forum este si unul foarte complex cu diverse subiecte dar si cu diferiti membri si intotdeauna inveti cate un lucru pe care nu il stiai.
"Politicienii sunt la fel peste tot. Promit ca vor construi un pod chiar si acolo unde nu exista nici un rau."

Xanadron

#22
Cred ca mai interesanta-i intrebarea "De ce scrie lumea pe forum?"
Fiindca de-ncris ce-nscriu multi, dar numai citeva procente (sub 5% zic eu) se fac cumva auziti, adica cititi.

Pentru mine cel putin nu informarea mai buna a fost motivul principal, ci mai ales posibilitatea de-a cunoaste si-a schimba idei cu alte minti cu circumvolutiunile inca non-netezite :-D de instrumentele parshivului Matrix. :evil:

Secundar cumva, am fost totusi si curios daca s-ar putea subscrie la unele idei proprii aparent aberante. :lol:
Si mai secundar poate (sau nu?!), scrisul p-un forum ar fi zic eu si-un bun antrenament de mentinere-n forma a neuronului, in paralel cu obisnuintza scrisului... bine, cu respect pentru interlocutori dar si pentru Sine.

P.S. In izolare ne "modelam" evolutiv mai greu cred in plus, fiindca ar lipsi unele corecturi de traiectorie atit de necesare uneori - venite din exterior. De la voi adica.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

padme

Pai eu stiu? Pt organizarea mai buna a ideilor - o coerenta mai buna atat vorbit cat si in scris! Pt timizi o modalitate de a iesi din "gaoace". Si de ce nu, pt a nu fi singur in propria nebunie - te gandesti ca tre' sa mai fie macar unul ca tine!:)))))))

mr

#24
Am apreciat si apreciez toate parerile expuse pe forum, indiferent de natura lor, din simplul motiv ca cei ...care le-au expus au indraznit sa o faca. Este o mare realizare personala, ca prim pas in comunicare, pentru cei in cauza.
Dar, observand tendinta din ultima vreme, as gasi ca fiind foarte interesante si raspunsurile la intrebarea " De ce nu mai scrie lumea pe forum?"
Stiu ca fiecare are o motivatie personala. Dar cred ca ar fi interesante fiecare din aceste motivatii...
Mergand pe ideea ca orice feed-back este bun, atat timp cat el exista.... :rainbow:

"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Xanadron

Mda, doar vacantza nu cred ca-i o explicatie suficienta a constatarii ca se scrie din ce in ce mai putin pe RUFON (statisticile o confirma sec).
Sau ca exact cei care-ar trebui sa taca (si mai mult s-asculte) scriu cel mai mult si des :lol: - si viceversa (zic asta chiar cu riscul de-a fi inclus in prima categorie). :-D

Viatza reala treptat mai grea cu problemele ei la fel de tangibile si progresiv mai acaparante cred ca-i explicatia.
Si putini cred ca mai au puterea ruperii macar temporare de iluzia "progresului" material(ist) afisat mai ales in reclamele bancilor. :evil:

La ciudatu' de JE nu putea fi decit invers: pe masura ce devin... voluntar mai sarac vad ca ma pot elibera mai lejer de 1001 fire paralizante-n sensul "posedat de posesii".
Si chiar ma pot relaxa (inclusiv pe RUFOn) mai abitir.
Nu la infinit insa - fiindc-o sa iau curind si eu o pauza ceva mai lunga, fara vreo legatura insa cu 21.12. 2012.  :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mariusvlad

M-am inscris pe forum pentru a incerca sa dau un sens dezordinii din capul meu, pentru a-mi stabili prioritatile si pentru a-mi face curaj sa sting becul neuronilor care-mi consuma resursele de pomana.

mr

Citat din: Xanadron din  25 Iulie 2012, 21:19:16
Sau ca exact cei care-ar trebui sa taca (si mai mult s-asculte) scriu cel mai mult si des :lol: - si viceversa (zic asta chiar cu riscul de-a fi inclus in prima categorie). :-D
Iti dai seama ca ti-ai atras oprobiul multora cu aceste cuvinte (poate si eu ...ca le sustin).
Francezii au aruncat pe piata "libertate, egalitate, fraternitate" fara a da manualul de instructiuni si normele de aplicare. Ca nu au stiut ce fac ori au facut-o intentionat, ramane de vazut, insa cert e ca lumea nu mai intelege de ce trebuie sa taca si sa asculte, macar pe o perioada a existentei lor. Multi nu mai vad ca exista o ordine bine stabilita, un timp necesar de insusire a unor intelegeri mai profunde despre sine si despre viata, un efort personal pe care trebuie sa-l depuna pentru a realiza, in termeni cat se poate de directi si reali, insemnatatea fiintarii zilnice.
Tot ce ramane in urma acestui gol de perceptie este ego-ul, in toata splendoarea lui, care se crede suveran, superdestept, superdotat, si care postuleaza ca are dreptate intotdeauna. Iar efectele mediocritatii nu intarzie sa apara. Societatea moderna este o aplicatie directa a acestui fapt.

Citat din: Xanadron din  25 Iulie 2012, 21:19:16
La ciudatu' de JE nu putea fi decit invers: pe masura ce devin... voluntar mai sarac vad ca ma pot elibera mai lejer de 1001 fire paralizante-n sensul "posedat de posesii".
Si chiar ma pot relaxa (inclusiv pe RUFOn) mai abitir.
Poate un alt nivel mai profund de maturitate, o alta foita de ceapa decojita... :star:
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

MALEFICE

De ce m-am inscris pe forum?Deoarece aici gasesc informatii care nu se gasesc nicaieri impreuna.Multumesc tuturor care isi sacrifica din timpul liber pentru a posta aceste informatii foarte utile pentru cine vrea sa cunoasca si sa auda si altceva decat ce se da la tv!Nu postez la fiecare chestie interesanta chestii de genul "foarte bine", "da,ai dreptate" etc.Am sa postez numai atunci cand o sa am ceva interesant de spus,eventual informatii noi.Va multumesc mult ca existati! :-)
The demon`s name is surveillance!

Siberia

   Am ajuns pe acest forum urmand firul intortocheat al cercetarilor pe care le derulam pe internet (in parte) pentru a gasi raspunsuri la unele intrebari care-mi chinuiau existenta la vremea respectiva.
   Ideea de-a comunica cu alti useri pe teme care sunt arareori dezbatute la locul de munca, in cercul prietenilor sau chiar al familiei, a parut interesanta. Pe parcurs, am crezut ca putem impartasi cu totii din cunostintele, experientele, trairile noastre. Tot pe parcurs, am inteles ca aveam poate asteptari mult prea mari atat in ceea ce priveste raspunsurile la intrebarile mele, cat si  la modul colegial de comunicare.
   Nu problemele cotidiene ma tin deoparte de acest forum in ultima vreme.
   Mi-am dat seama ca nu toti evoluam in aceeasi directie si nu toti evoluam in acelasi ritm. Lucrurile la care gandesc acuma nu sunt chiar aceleasi pe care le gandeam cand m-am inscris pe forum. Multe aspecte nu se mai pot discuta aici, acesta fiind un loc pentru discutii mai mult practice, pe teme ozenistice... iar eu sunt cu mintea infipta intr-un adanc in care lucrurile se impletesc in mod firesc si natural cu subiecte care sunt tabu pe acest forum.
   Nu vreau sa vorbesc despre incordarea muschilor, despre egouri revarsate fara noima, de neatentie si lipsa unui grad de respect... dar toate combinate m-au indepartat tot mai mult de scris si m-au ajutat sa regasesc timpul necesar pentru a obsrva in tacere.
   Daca voi mai gasi cate ceva de impartasit, o voi face... pana atunci, urez spor la scris celorlalti.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti