Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Un nou nivel - propunere

Creat de fiulploii, 09 Octombrie 2011, 02:21:03

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

horia2008

Citat din: calator astral din  10 Octombrie 2011, 20:56:39...sa impuna asocierea subliminala ....
asta-i specialitatea ta mai paranoia; vezi in alta parte, poate ai loc rezervat si te-asteapta.... :?



zana@M

Citat din: horia2008 din  10 Octombrie 2011, 19:04:07
...deci "ramane cum am stabilit"; in felul asta ei isi vad de treaba, si lucrurile vor merge asa cum vor  :-(

......nuuuuuuuuuuuu ,lucrurile merg asa  pentru ca......asa vreti voi ....nu credeti ca ajunge atate polemici.... :-o.Reveniti-va  si incepeti sa postati ceva serios . :rocket: :star: :martiansad: :ufo: :crescentmoon: :fullmoon: :planet: :moon: :-)
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

SLEAH19

   Mai e timp?...... hai să mai arunc 2 versuri,

    Şi dacă ramuri bat în geam ,
                        ...... tăiaţi copacii.


    Siberia dragă , nu mai face caz de pamflete , sunt în coş şi vor pieri în cenuşa uitării spre deosebire de inepţiile unora dintre lăikuitorii tăi care vor dăinui veşnic pe forum.

   O luptă-i viaţa , deci te luptă , nu poţi renunţa aşa la primul val de perjari, care îţi dărâmă castelul de idei, unii dintre noi ne desprindem mai greu de această lume , avem nevoie de mai multe dovezi deşi dovezile sunt ultimul lucru de care avem nevoie.

   Ia exemplu de la mr,  un OM extraordinar cu nişte intervenţii profunde pe acest forum . Frustratul din mine a primit peste bot de la el de-a lungul vremii , nişte răspunsuri directe sau indirecte atât de fin argumentate care mi-au răscolit orgoliul până l-au făcut praf şi acum aştept ca un fan , orice postare a lui. Aceasta-i calea.

    În ce priveşte fabula , dacă încă nu te-ai prins , eu eram boul.
       
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Siberia

Si iaca asa, dragule, ai pierdut ideea principala din cauza orgoliului...
"Cum va place !"
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

zana@M

Citat din: Siberia din  10 Octombrie 2011, 19:14:57
N-avem Timp !
Octavian Paler are acuma tot timpul din univers... noi inca n-am ajuns acolo, deci N-avem Timp !
   Observ ca se trece la trendul global de agitatie, de aruncare a unor vorbe pline de un entuziasm care nu spune nimic, de separare a oamenilor. E vina noastra ? E vina Timpului ? Asa trebuie defapt sa fie in ordinea pecetluita a lucrurilor ce vor veni ?
   Nu stiu ce sa zic... stiu doar ca incep sa constat cu uimire cat de putini Oameni sunt pe planeta asta...De ce e atat de greu sa fii Om ? De ce e atat de greu sa ne dam seama ca toti suntem Oameni si sa ne comportam ca atare ? De ce e atat de greu sa ne respectam reciproc ?
   Cand o sa invatam ca Unul exista doar prin existenta a Toti si Toate si ca Unul nu poate exista singur ? Cand o sa invatam ce inseamna toleranta ? Cand o sa invatam sa nu mai fim prefacuti ? Cand o sa invatam sa colaboram ?
Cand o sa intelegem ca n-avem timp daca nu ne trezim acum ?

   Cineva imi reprosa mai demult ca nu dau dovada de compasiune vis-a-vis de oameni cand analizez anumite situatii. Sunt Om si eu pana la urma: cata rabdare si cata compasiune sa mai am cand vad ca oricate alte sanse ar avea unii dintre noi, nu vor sub nici un chip sa le valorifice ? Cata rabdare sa ai cand vezi ca un semen de-al tau te considera inuman, lighioana, limitat sau programat ? Si pentru ce ? De cate ori trebuie sa mai dau dovada de compasiune ? de cate ori vom relua aceleasi discutii pentru ca mai apoi unii sa arunce niste videoclipuri care ne infatiseaza niste Oameni Adevarati, altii arunca niste videoclipuri cu trei cantari suave care nu-si au locul, altii mai arunca doua versuri si trei pamflete si uite-asa, o luam de la inceput.
Un cerc vicios, pe care-l pot caracteriza si eu in versuri pline de amuzament: Ursul latra, cainii merge, noi cu drag culegem perje !
Si totusi... Om fiind, de fiecare data mai arunc un ochi pe-aici sperand ca poate, poate, invatam sa fim Oameni !

De cand nu s-a mai discutat ceva interesant pe acest forum ? De cand nu s-a mai discutat despre OZN-uri, conspiratii, evenimente astronomice, lucruri ascunse de NASA, lucruri descoperite acum 30 de ani si date publicitatii in saptamana trecuta ?
De ceva vreme singurele discutii se invart mereu si mereu intre frustrarile unora sau altora, intre deceptiile unora sau altora si tot asa... mai scapa cateva stiri din Click sau Realitatea, nu mai avem timp sa traducem texte din alte limbi, nu mai avem chef sa gandim, nu mai stim sa analizam fiindca ne inglodam in aceleasi discutii.
Asta vrem sa ajunga acest forum ? O bula de discutii nesfarsite fara nici un rezultat ?

Pentru ce ne mai invartim pe aici ? Sa ne mai dam inca o sansa pe care s-o calcam in picioare ?

Nu mai e Timp...




Baaaaaaaaaa ,TIMP este ,dar nu stiti sa-l folositi ......de cateva zile umpleti pagini intregi de ce a zis calator astral  .Nu-l cunoasteti  fratilor..... :?coborati cu picioarele pe Pamant si lasati-l sa scrie si sa ''calatoareasca ''  unde-o vrea. :-D
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

Ganditorul

#35
TIMPUL de discutii sterile s-a cam terminat. Gurile rele spun ca in maxim 3 saptamani se cam termina totul...
http://www.ziare.com/economie/fmi/consilier-fmi-in-2-3-saptamani-economia-europei-s-ar-putea-prabusi-1125796
Ar vrea ei ... dar n-o sa le iasa jocul.

mr

SLEAH19, propune noul nivel!
.... ca pana acum nu am inteles mare lucru din ce vrei tu pe forumul asta!
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Tayka

#37
În urmă cu ceva ani,cineva a încercat pe forum să-i caracterizeze pe useri;iată clasificarea;
...,,La o prima privire, eu as defini cateva categorii de oameni in legatura cu atitudinea fata de fenomenul OZN. Lista e deschisa comentariilor si adaugirilor.''

Credinciosi:
Au un sistem inflexibil de idei, ridicate la rang de credinta.
Nu cauta investigarea unui fenomen, ci reasigurari ca de fapt cred in ceea ce trebuie. Similar cu "dovezile de iubire" pentru cuplurile tinere si instabile. Sar in sus cand li se cer dovezi stiintifice. In definitiv, pe buna dreptate. Ce crestin ar scoate un magnetometru daca ar fi martorul unei aparitii a unui sfant. Sa nu fiu inteles gresit. Respect credintele, dar nu cred ca ele trebuie sa fie amestecate cu cercetarea stiintifica. Personal, mi-ar sari mustarul daca cineva ar incerca sa-mi dovedeasca ca Hristos nu a existat istoric.
Orice explicatie alternativa e tratata ca "sminteala" (in sensul in care il folosesc preotii si calugarii).

Conspirationisti :
Versiunea laica a celor de mai sus. Au niste idei preformante, pe care nici o dovada nu le poate clatina. Intotdeauna folosesc numerele si probabilitatile in favoarea lor. De exemplu, ti se spune ca mii de oameni cred ca asupra lui Kenedy au tras mai multi asasini. Perfect adevarat, numai ca omit sa spuna ca milioane cred opusul.

Interesati :
Fara idei preconcepute, pur si simplu interesati de fenomenul in sine si de gasirea unei explicatii. Este ceea ce sper ca e scopul RUFON.

Debunkeri profesionisti :
Orice observatie e imediat catalogata ca fiind ori sarlatanie ori are o explicatie triviala (gen "swamp gas").
Cer criterii stiintifice care nu au aplicare pentru anumite clase de fenomene cum ar fi repetabilitate si
reproductibilitate pentru un fenoment care este eminamente tranzient. Nimeni nu cere sa fie reprodus si repetat un gamma-ray burst, dar nici "dovezi" precum "crede-ma pe cuvant, ca stiu ce spun" nu merg.

Creduli :
Cred orice, nu conteaza cat de aiuristic sau improbabil este. Victime ale sistemului de educatie care nu le-a creat simtul critic necesar. Pe cei mai in varsta ii recunosti intrebandu-i daca au depus bani la Caritas. :-)

Sarlatani :
In cautare de atentie si castiguri materiale fabrica orice, sustin orice.

Vanatori/Amatori de senzational :
Privesc fenomenul numai ca pe o sursa de distractie (entertainment).

Şi cum clasorul este deschis voi adăuga şi eu ;

Luptători : Nu renunţă la dialog,discută orice şi cu oricine.

Încrezuţi : Nu discută decât cu cei din ,,vechea gardă'' chiar dacă aceasta se dovedeşte uneori a fi ,,gard(ă) veche'' :-D

Găşcari : fricoşii care aplică doar formula ,,unde-i unu nu-i putere''..

Înţelepţii ; Pe faţă sânt evitaţi,chiar huliţi,dar sânt căutaţi şi citiţi cu înfrigurare,şi asta pentru că majoritatea ar dorii să devină pe ascuns şi cât mai rapid...înţelepţi. :wink:

  Lista rămâne deschisă-Atenţie mare însă!! căci ea poate oglindii prin formularea mesajului capacitatea intelectuală şi spirituală a..mesagerului  8-)



Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

SLEAH19

Citat din: mr din  10 Octombrie 2011, 22:44:55

.... ca pana acum nu am inteles mare lucru din ce vrei tu pe forumul asta!


Caut ...  recuperez ....

                      n-am ideie.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

mr

Citat din: SLEAH19 din  10 Octombrie 2011, 22:58:35
Caut ...  recuperez ....

                      n-am ideie.

Laudabil!
Poti sa continui ... dar mai in liniste!
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

horia2008

Citat din: SLEAH19 din  10 Octombrie 2011, 21:47:02.....

    Siberia dragă , nu mai face caz de pamflete , sunt în coş şi vor pieri în cenuşa uitării spre deosebire de inepţiile unora dintre lăikuitorii tăi care vor dăinui veşnic pe forum.
.......

....fiecare cu lăikuitorii lui :lol: :lol: :evil:





abyss

Citat din: diluna_coa din  10 Octombrie 2011, 15:15:01
Cum adica, nici macar referiri? nici trimiteri? Nici pro nici contra?
Imi pare rau ca ma repet, dar tot ce propuneti se numeste CENZURA - cenzurarea unor concepte in functie de parerile/credintele/ideile unui grup, in defavoarea parerilor/credintelor/ideilor altui grup.
Personal consider ca termenii folositi de voi: "referirile si trimiterile la religii sau alte sisteme de credinte" sunt mult prea ampli si cuprinzatori pt a nu crea confuzii la eventuala banare/cenzurare, si cred sincer ca excluderea conceptelor pe care le includ acesti termeni poate dauna si saraci aproape majoritatea subiectelor discutate aici.
Da, chiar asa, fara referiri, trimiteri etc (era doar o propunere fara rea intentie). Aici pe acest forum se dezbat anumite aspecte, mai delicate sa le zicem. Problema miilor de ani, daca ea exista in sanul religiilor de s-a ajuns pana la razboaie si orori este in viziunea mea in legatura cu, cadrul si nicidecum in ceea ce priveste continutul sau mai bine zis esenta mesajului. Prin natura meseriei mele am lucrat si inca mai lucrez in zona spatiului religios cu o vechime deja de 20 de ani. Lucrand cu lucruri sfinte pentru unii, s-ar putea spune ca ar trebui sa fiu asemeni unui sacerdot. Insa dupa ce am citit si Coranul ori Vedele si multe alte texte interesante ce tin de filozofiile ezoterice am sfarsit prin a deveni un om al cunoasterii, un om liber. Sunt departe de a fi perfect si tocmai acest aspect mi-a confirmat in final faptul ca asa trebuiau sa decurga lucrurile, fiecare fiind o rotita in acest vast angrenaj. In fine, ce vreau sa-ti spun e faptul ca modul in care omul cauta sacrul este ceva ce tine de suflet si de aspectele intime si fragile ale fiintei umane si poate tocmai de aceea este atat de feroce uneori aparat. Dar, credinta fiecaruia si anumite aspecte ce tin de fenomele sufletesti e bine sa ramana acolo, in tacere, in minte si in inima si sa lasi precum spunea un coleg sa vorbeasca doar faptele. Pentru ca adevarata problema in viziunea mea e doar timpul. De cat timp mai avem nevoie oare sa lasam deoparte lucrurile ce ne dezbina si sa putem discuta limpede anumite subiecte? Daca Dumnezeu e totul, de ce mai avem nevoie inca de ritualuri si performerii acestora, uneltele si perdelele de fum , vorbele lor si cantecelele mult indragite? E o problema de timp pana vom intelege.

Nu promovez cenzura insa nu poti purta o discutie si sa beneficiezi de al ei uzufruct daca de fiecare data cineva o intrerupe intr-un mod in care poate iti lezeaza latura ta intima. Nu mai exista nici o ascensiune armonica a ideilor ci doar un haos ciclic si imprevizibil provocat de unul sau altul... Asa dupa cum spunea cineva ca adierea provocata de un fluture prin concursul evenimentelor declanseaza mai tarziu un uragan undeva candva pe glob.

Deci, e posibil sa putem evita lucrurile care ne imping in haos?

Putem sa ne respectam unii pe altii mai ales ca nu ne cunoastem prea bine si nici macar nu cunoastem ce meserii practicam? - desi in acest spatiu virtual suntem asemeni lui SH, putem incerca sa nu mai facem glume deplasate intre noi?

Putem discuta linistiti si fara patima despre altele decat cele fredonate in ultimii 10000 de ani? Ma intreb care ar fi acele subiecte... ce drum putem alege catre viitor?  Suntem atat de fragili pe lumea asta si totusi nu intelegem ca mai mult sau mai putin santem cu totii identici dar parem diferiti deoarece traim iluzia unor conjuncturi diferite.

Eu nu am nimic de spus despre religie, credinte etc. deoarece Dumnezeu exista si totul e Dumnezeu. Pentru mine e suficient si nu dau in cap nimanui.

Putem vorbi despre Extraterestri? Putem povesti linistiti fenomene reale prin care unii dintre noi am trecut? Putem sa nu mai pomenim de religii si sa ne facem rau unii altora?






PS - Chiar ca acum nu mai am nimic de zis. Ma duc sa ascult, sa vad, sa simt, sa traiesc intr-un cuvant ...Viata

calator astral

Bisse stai o secunda ca Vietzushka aia banala poa sa mai astepte...eu zic ca te duci si tragi la aghioase,ca de obicei.Vin spre tine apropos de fraza ta cu necesitatea impartasirii "experientelor personale",te-am mai intrebat deja dar nu raspunzi...de mai multe ori ai afirmat te citez "cine nu a simtit Teama cuprinzindu-i fiecare participa a corpului nu poate intelege aceste entitati" ,poti raspunde in sfarsit aici acum,dup-aia te duci sa te-ntinzi in "viata" la caldurica sub plapuma....multam daca te ostenesti sa dezvolti.

Citat din: zana@M din  10 Octombrie 2011, 22:27:03

Baaaaaaaaaa ,TIMP este ,dar nu stiti sa-l folositi ......de cateva zile umpleti pagini intregi de ce a zis calator astral  .Nu-l cunoasteti  fratilor..... :?coborati cu picioarele pe Pamant si lasati-l sa scrie si sa ''calatoareasca ''  unde-o vrea. :-D

foarte buna observatie zanico mica, esti o nazdravanca, pe legea mea...le spui in fata adevaru,asta nu le place, imi asculta pina si respiratia gata sa ridice doua degete "toarashu, calatoru a inspirat mai lung cu o fractiune de secunda la a shpeamie respiratie,asa nu se mai poate, unde va ajunge forumu in ritmu asta?!"...

Vezi totusi nu sari calu zano@m...nu ne tragem de sirete, arata-mi tu o singura postare de-a mea care te-a deranjat.
:|
eu oricum nu citesc debilitatile tale puerile.
Pentru mine chiar nu existi,poate doar ca subiect cu multiple patologii.


SLEAH19

Citat din: mr din  10 Octombrie 2011, 16:22:03
Daca eram cu totii doar niste androizi guvernati de o gandire bazata doar pe o logica rationala corespunzatoare, cred ca ar fi fost foarte usor sa ne intelegem. Dar nu suntem!

......... lumea nu a fost creeata de mediocri ...si nici pentru orgoliul lor nemasurat.


Citat din: mr din  10 Octombrie 2011, 23:12:21

Laudabil!
Poti sa continui ... dar mai in liniste!

Pot?   Mulţumesc !

Dar ramâi unde eşti , nu mai aluneca în terenul mediocrilor.   
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

horia2008


ce s-a intamplat cu poza postata de @biss?