Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Război intr-un cuvant!!!!

Creat de angellla29, 05 Octombrie 2011, 19:46:02

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dacian

Citat din: Ganditorul din  07 Octombrie 2011, 10:42:34
Ioi Doamne... ce pasareasca frumoasa vorbiti ! Asa se va vorbi si in Romania de maine sau trecem la "rromani" ?? :evil:
Nu e nici pasareasca si nici "rromaneasca", e dialect banatean.

Ganditorul

Ioi, m-am prins draghe. Multam fain !

fiulploii

Apai , vezi sa nu ramai prins  :wink:  ca doara nu iesti covasit 


universis

"Atunci cand va apropriati, lasati un spatiu intre voi.. lasati vanturile celeste sa danseze printre voi.Iubiti-va, dar nu transformati iubirea intr-un lant:transformati-o mai degraba intr-o mare, ale carei valuri se sparg de tarmurile sufletelor voastre"

Xanadron

#35
Citat din: fiulploii din  05 Octombrie 2011, 21:11:53
In momentul cand vrei sa darami ceva trebuie sa fii pregatit sa pui altceva in loc, preferabil mai bun .
Nu strigi hai la lupta si cand te intreaba lumea pentru ce , tu sa zici ca

Parerea mea . si da, multe sunt rele sub Soare insa fara ele nu ar mai fi nimic atata vreme cat nu avem ce pune in loc.
Corect in principiu, desi evaziv in detaliu, :wink: RainSon (fiindca zic io ca-n ultima vreme nu se pune in loc nimic "preferabil mai bun").
Conform povestioarei: "Daca esti in spital c-un picior rupt, sa vezi cum nu te mai doare asa tare daca ti se spune ca tocmai ti-a ars casa". :-D
Fiindca puteai muri in incendiu, nu?

Piromanii globali :martiansad: inclin sa cred deci ca-s inca la pinda si doar un miracol ne-ar mai putea scapa de linia temporala ...demolator-constructiva cumva, sugerata-n postarea colegului SLEAH19:
Citat din: SLEAH19 din  05 Octombrie 2011, 21:47:23
,,S-a terminat. Nu exista intoarcere din aceasta situatie. Singurul lucru care se poate intampla este un colaps total si complet al TUTUROR lucrurilor pe care le stim, rasa umana urmand sa o ia de la zero. Si daca credeti ca acest colaps se va incheia fara un razboi de proportii, va inselati amarnic".

Ann Barnhardt, director Barnhardt Capital Management
WALL STREET.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Citat din: Xanadron din  27 Octombrie 2011, 14:06:27
.....
si doar un miracol ne-ar mai putea scapa de linia temporala ...demolator-constructiva cumva, sugerata-n postarea colegului SLEAH19:

Cineva a zis :'' nu cred in miracole insa e oricand binevenit unul ''  :lol:
S-a mai amintit pe undeva pe forum de existenta - nedovedita in mod cert - a unei asa numite Fratii Albe sau Fratia Vietii  :roll:
  Are cineva informatii mai consistente ?

Arhanghelul

itat:

"Potrivit site-ului franţuzesc Arret sur Images, după ce au susţinut o conferinţă de presă, joi, la summitul G20, cei doi preşedinţi s-au retras într-o cameră privată pentru a discuta în continuare despre subiectele zilei, relatează site-ul ynetnews.com, potrivit Mediafax.

Conversaţia a fost începută de preşedintele Obama care l-a criticat pe Sarkozy pentru că nu l-a avertizat că Franţa va vota în favoarea aderării palestiniene la UNESCO, în pofida obiecţiilor Statelor Unite. Discuţia s-a îndreptat apoi către Netanyahu, moment în care Sarkozy a declarat: "Nu îl mai suport. Este un mincinos". Potrivit aceleiaşi surse, Obama ar fi replicat: "Tu te-ai săturat de el, dar eu trebuie să tratez cu el în fiecare zi!"."

http://bataiosu.wordpress.com/2011/11/08/sarkozy-l-a-facut-mincinos-pe-premierul-israelian-intr-o-conversatie-cu-obama/#comments
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

imperrio88

prietenii mei dragi....nu ma consider un mare intelept...nici macar unul micut insa am invatat un singur lucru pina acum urmarind politica si tacticile marilor puteri......este ieftin tare sa reduci la zero o tara din punct de vedere economic ca apoi sa ai cumperi pe nimic avutiile decat sa distrugi infrastructura pe care esti nevoit apoi sa o repari din banii tai ca sa beneficiezi de anumite zacaminte etc.
prostia si domnia se platesc....intotdeauna

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

zana@M

Citat din: fiulploii din  27 Octombrie 2011, 15:18:42
Cineva a zis :'' nu cred in miracole insa e oricand binevenit unul ''  :lol:
S-a mai amintit pe undeva pe forum de existenta - nedovedita in mod cert - a unei asa numite Fratii Albe sau Fratia Vietii  :roll:
  Are cineva informatii mai consistente ?

Am gasit un articol interesant referitor la Fratia  Alba sau Fratia Vietii...
http://www.floareavietii.ro/ro/drunvalo/drunvalo-i-marea-fratie-alba
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

Siberia

Apai daca si Melkizedeku e in Fratia Alba... s-a dus pe apa Sambetei Fratia aia si Dragonii albi pot sa-si planga-n solzi de mila...

Ma scuzati, dar eu cand ii vad fata lui Drunvalo mi-amintesc subit de nenea Bivolaru.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

horia2008

Cred ca Fratia Alba (Universal White Brotherhood) e cea a lui Deunov si Aïvanhov, nu stiu cat are Drunvalo cu asta (sper sa nu ma-nsel..... :|)




Siberia

Citat din: horia2008 din  06 Februarie 2012, 20:39:39
Cred ca Fratia Alba (Universal White Brotherhood) e cea a lui Deunov si Aïvanhov, nu stiu cat are Drunvalo cu asta (sper sa nu ma-nsel..... :|)


Si astia crezi ca mai au ceva in clin si-n maneca cu Marea Fratie Alba a lui Thoth sau Scoala misterelor lui Isis ???
Atatea Fratii Albe au aparut in ultima vreme incat e greu s-o mai nimeresti pe cea potrivita cautarilor tale  :wink:
(Conspiratia Fratiilor Albe :-D)
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

fiulploii

#44
Citat din: Siberia din  06 Februarie 2012, 19:08:12
Apai daca si Melkizedeku e in Fratia Alba...
Citez :
Melchisedec apare pentru prima data in cartea Genezei din Biblie . Acolo se spune :
   ..Si Melchisedec, imparatul Salemului, a adus paine si vin; el era preot al Dumnezeului Preainalt. Melchisedec l-a binecuvantat pe Avraam si i-a zis: Binecuvantat sa fie Avraam de Dumnezeu cel Preainalt, stapanul cerului si al pamantului. Binecuvantat sa fie Dumnezeu cel Preainalt, care i-a dat pe vrajmasii tai in mainile tale!
     Si Avraam i-a dat zeciuiala din toate''
               (Geneza XIV, 18-20)
Toate acestea se petreceau pe la anul 2000 dupa facerea lumii , Ar putea fi o indicatie cantitativa utila, daca am sti ce intelegeau vechii evrei prin ''an'' si prin ''facerea lumii''.
...... ...... ......
Era cat se poate de natural ca niste puritani, vrand sa-si boteze orasul pe care tocmai il intemeiasera intr-o colonie de pe continentul nord-american, sa aleaga numele Salem. Dar e mai putin normal ca acest oras sa fie sediul unor fenomene de vrajitorie, apoi al celor mai importante procese anti-vrajitori din toata America de Nord. Iar despre Salemul din Palestina nu stim nimic, nici macar daca a existat, nici unde se afla.
   Melchisedec are un statut ciudat inca de la inceput. Nu este nici profet, nici patriarh.
   Ii apare lui Avraam si, lucru foarte curios, continua sa apara cam peste tot in lume, chiar si in zilele noastre.
.... astfel, France-Soir relata in ziua de 26 noiembrie 1973 ....
....  totul s-a intamplat in 1917, in Tara Galilor , intr-un satuc de pescari , Llandrisant .. descrierea o datoram unui mare reporter, Arthur Machen ....
...in 1972 Flying Saucers Review a reluat intamplarea din 1917 si, reamintind o poveste asemanatoare din 1905 , ne ofera o explicatie rationala:erau farfurii zburatoare! ....
...in Evul Mediu , in Iran, in Orientul Apropiat . Se spune ca Melchisedec nu salasuieste pe acest pamant, ci in alta parte, impreuna cu profetii Ilie si Enoh. Si ca este ''in afara timpului''; expresia revine de zeci de ori in textele ebraice.
....Melchisedec, stapanul stapanilor dreptatii ....
....ciudatul abate Tritheme il prezinta pe Melchisedec ca pe un ''eldil'', adica o creatura inferioara lui Dumnezeu dar superioara ingerilor, cu precizarea ca un eldil nu poate fi situat nici in spatiu, nici in timp.
.....Totusi, Geneza il descrie pe El Elyon ca ''stapanul cerului si al pamantului'' . Daca nu este Creatorul Stelelor, este cel putin - remarca Anatole France - un important proconsul local al imperiului galactic! ...
...diferite carti ebraice spun ca Melchisedec era nu doar preot al lui Dumnezeu Preainaltul , ci si preotul lui El Shaddai . Ceea ce este totusi interesant : dupa Ringgren , Saddai este zeul Fortei si al Energiei .
  Un text alexandrin spune: '' In numele lui Melchisedec si Shaddai , ceea ce este sus e la fel cu ceea ce este jos''.
.......

         Jacques Bergier - Stapanii oculti ai timpului - pag. 27-35

Niste piste interesante de cercetat. Subscriu la cercetarile lui - si nu e singurul care a ajuns la concluzia ca exista niste calatori in timp , poate o civilizatie atemporala .
Parerea mea ...  8-)

Nu cred ca e vorba de razboi - fie el si intr-un cuvant , ci de Pace , pe diverse ...linii temporale , unele inchise , altele deschise .