Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Interviu cu Stephen HAWKING cu privire la existenţa extratereştrilor (2008)

Creat de calator astral, 05 Octombrie 2011, 08:46:26

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

kefren

Citat din: Tayka din  05 Octombrie 2011, 22:30:26
Dacă aţi analiza mai îndelung etimologia cuvântului ,,extraterestru''nu aţi mai sării aşa rapid la gâtul marelui savant Stephen Hawking :wink:
Nu înseamnă că dacă eşti un pământean care faci parte din super-lumi trăitoare pe alte planete,prin alte lumi paralele,dacă ţi-ai lepădat demult pufoayka de carne trăind în C.E.R.sau în corp astral,în C.D.M.(Complexul Eden),sau în S.S.(noul Ierusalim)verzii,cenuşiii,reptilienii,draconienii,etc,etc,Nu înseamnă deci că aceşti trăitori în interiorul,pe lângă Terra,sau în afara ei,ar fi  extratereştrii,tot aşa cum extravagantul popor american nu este de facto un popor american ci unul format din..nişte emigranţi..prăpădiţi. :-D,Aţi întâlnit cumva şi la Toni Victor Moldovan că îi denumeşte pe EI extratereştrii? Eu am înţeles că dimpotrivă EI sânt cu mult mai tereştrii decât noi,iar dacă O.Z.N-urile sânt jucăriile lor desigur că sânt şi ele ,,altceva''..Aşa dar eu nu văd pe unde a greşit maestrul Stephen Hawking probabil însă că e mai greu de înţeles de către cei ce nu înţeleg că el înţelege lumea şi viaţa la un nivel uneori de neînţeles pentru noi muritorii de rând .. :wink:


    Deci,daca nu sunt E.T. atunci sunt I.T.,buuun,iar obiectele cu care zboara nu sunt obiecte zburatoare neidentificate,ci "altceva".Vad ca ne invartim in jurul cozii si nimeni nu spune ce sunt ele sau macar ce presupune a fi.

calator astral

Tayka>da,bineinteles ca TVM ii numeste clar EXTRATERESTRI si nu altfel! Ii situeaza chiarbundeva IN GALAXIA NOASTRA.
Iti redau un exemplu :

Marca genetica a geto-dacilor
Ipoteza
Marca genetica a geto-dacilor
Dr. Toni Victor Moldovan, Cluj
----------------

"Undeva in Galaxie, evolutia naturala a formulei A.D.N. a dus la aparitia primei fiinte umanoide capabila sa produca mijloace tehnice si ...in cele din urma sa practice ingineria genetica.
_________

Modalitatea de reproducere a fiintelor extraterestre consta in racordarea unui corp fizic produs in laborator la un corp spiritual compatibil genetic, obtinut in urma unor programe de inginerie genetica standardizate desfasurate pe diverse planete.
________
Productia unei anumite marci A.D.N. necesara unei singure generatii de fiinte extraterestre acopera perioada unui ciclu de evolutie umana pe Terra, desfasurat intre doua momente catastrofale, care pentru programul in curs se numesc "potop" si "apocalipsa". Timpul lor este diferit de timpul nostru linear datorita tehnicilor de distorsiune temporala. Astfel, un ciclu de evolutie umana pe Terra de 4000-6000 de ani acopera aproximativ perioada vietii unei fiinte extraterestre egala cu 900- 1000 de ani.
________

Programele de inginerie genetica practicate pe diverse planete au avut drept obiectiv crearea unor populatii caracterizate prin simplitate, puritate genetica (cit mai homozigote) si cit mai compatibile genetic cu marca genetica a corpurilor fizice produse in laborator. Aceste populatii (sexul masculin) erau ucise in scopul captarii corpului spiritual necesar fabricarii de noi fiinte extraterestre. Mai intii insa, corpurile spirituale trebuiau scanate (studiate in vederea stabilirii compatibilitatii genetice- "cercetate"), iar apoi erau marcate, "insemnate". Cercetarea genetica este o operatiune obisnuita in practica civilizatiilor extraterestre prezente pe Terra, care precede o recoltare de indivizi cu structur practica civilizatiilor extraterestre prezente pe Terra, care precede o recoltare de indivizi cu structuri A.D.N. diferite. Este descrisa chiar si in "Cartea egipteana a mortilor". Oh! si ce vad?  Demoni, care, nemiscati ma urmaresc cu ochii... Acesti dusmani ai zeului Shu se pregatesc, Capul sa mi-l reteze, Si fruntea sa-mi cresteze, Ca, din porunca Stapinului lor, Sa ma batjocoreasca cum vor... (Capitolul XC) .


____________

TovarasulMC

Cred ca aici defapt nu se face diferenta intre cuvantul "alien" si "extraterestrial" care difera. S.H. vorbeste despre alientati, poate intraterestri, poate extraterestri. Acum intrebarea se pune in felul urmator: "Cine nu ii considera alienati?".

Numai bine,
Andrei.
Tovarasul Unic Suprem Arhitect Presedinte Etern al Republicii Socialiste Romania Comandant General al Armatei Romanesti Mos Craciun.

fiulploii

Citat din: kefren din  05 Octombrie 2011, 22:55:08

    Deci,daca nu sunt E.T. atunci sunt I.T.,buuun,iar obiectele cu care zboara nu sunt obiecte zburatoare neidentificate,ci "altceva".Vad ca ne invartim in jurul cozii si nimeni nu spune ce sunt ele sau macar ce presupune a fi.

Si daca vin eu si spun ca ozeneurile sunt de fapt constructii spirituale acordate pe frecventa pilotului esti multumit de raspuns?  :lol:
Ideea cred ca era sa ne spuna chiar mister Stivii ce intelege prin altceva .

Aliosa

Nush ce intelege multa lume, dar omul spune clar ca nu sunt semne ca am fost vizitati de straini(alieni).
Strainii la care se refera sunt extraterestri fara dar si poate si semnele ca am fost vizitati sunt in toate religiile, ca nu era toata lumea proasta sa repete aceashi tampenie ca niste zei au coborat din cer .
Iar OZN-uri sunt mai multe chestii cum ar fi aparate de zbor facute de om, aparate de zbor facute de straini, fenomene naturale, sau niste forme de viata care au capacitatea de a zbura in atmosfera si spatiu.
Iar partea cu rapoartele OZN apartin unor excentrici si ciudati denota lipsa de respect.

kefren

Citat din: fiulploii din  05 Octombrie 2011, 23:06:04
Si daca vin eu si spun ca ozeneurile sunt de fapt constructii spirituale acordate pe frecventa pilotului esti multumit de raspuns?  :lol:
Ideea cred ca era sa ne spuna chiar mister Stivii ce intelege prin altceva .

   Iar eu iti accept opinia,oricare ar fi ea,dar ce te faci cu acele constructii care sunt materiale?.Mister S.H. a aruncat o vorba in vant,pentru ca eu cred ca nici el nu stie ce sunt,iar acuma sta si chicoteste bucurandu-se ca ne-a dat noua batai de cap :-D

Arrow

Nu ar vrea nimeni sa fie in locul sarmanului om. Monitorul din fata lui afiseaza un "swipe" ciudat .. Se stie sigur ca el chiar comunica cu lumea ? Ca nu e doar o papusa care impresioneaza ? Promit sa caut mai multe despre el . Revin.
Am zis si eu ..

Nox

Când Maestrul Hawkins s-a adresat, a făcut-o pentru un anumit target. Cu siguranță nu s-a adresat celor din Cucuieţii din Deal. Deci trebuie să ținem cont de aspectul acesta ca să înțelegem corect mesajul. Părerea mea este că a lovit puternic establishment-ul actual prin ceea ce a afirmat (Universul se poate crea spontan din nimic; Universul are o vechime de cel puțin 15 miliarde de ani; apoi ironia fină cu privire la patentarea Universului și taxarea vieții pe Pământ -- ceea ce se și întâmplă în prezent prin diverse metode, și oare cine patentează orice tehnologie sau descoperire care apare???). Iar acum fanaticii au început campania de discreditate a Maestrului.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

roxaline

Citat din: Nox din  05 Octombrie 2011, 17:59:18
Poate nu ar trebui să aruncăm aşa din start, chiar instinctiv aş putea spune, ideea omului la gunoi... Are argumentele sale. Până la proba contrarie e o ipoteză de lucru. O putem accepta la fel de bine cum le-am acceptat și pe celelalte 9999 de ipoteze. Şi încă o chestie.... a nu fi de acord cu cineva foarte inteligent nu te face automat şi pe tine la fel de inteligent.

@Nox - uite teoria mea, proprie si personala. Este doar o teorie bazata pe experienta mea in strategiile de comunicare la nivel de grupuri mari de oameni ( cu asta m-am ocupat in ultimii 18 ani, cu introdusu' de pareri in mintea oamenilor si influentarea deciziilor).

In primul rand nu toti oamenii resping ceea ce spune SH. Multe reactii sunt de genul "este cel mai inteligent om de pe planeta deci nu incercati sa-l dezaprobati". Nu-ti spun cum sunt numiti acesti oameni .. in meseria mea ca ma dai afara de pe forum.

Cred ca oamenii nu disting intre "un cercetator care sustine o teorie si are o minte deschisa si este responsabil ca acea teorie este doar o teorie" si altul care impune propriile presupuneri ca fiind adevarul si de acolo "trage" alte adevaruri:

CitatAs far as we are concerned, events before the big bang can have no consequences, so they should not form part of a scientific model of the universe. We should therefore cut them out of the model and say that time had a beginning at the big bang. - "A brief History of Time" - cap 3 

Din punctul nostru de vedere, evenimentele anterioare big-bang-ului nu pot avea consecinte, deci nu ar trebui sa fie parte din modelul stiintific al universului. Ca urmare levom taia / exclude din model si vom spune ca timpul a avut inceputul la momentul big-bang-ului.  :?

Cartea este scrisa doar de SH .. dar peste tot el vorbeste la persoana intai plural.  :roll:

Sunt multe "dudele" lui SH din categoria "gata, suntem aproape de a sti deja totul in fizica", dar sa nu insistam ci sa mergem mai departe.

==
Context: de vreo cateva decenii bune Darwin sufera intens, cu toata teoria lui evolutionista dezvoltata ulterior. In aceeasi perioada o parte din ce in ce mai mare a populatiei accepta un model al organizarii lumii, model ce include confirmarea existentei unor fenomene aparent anormale, inexplicabile stiintific in acest moment. Apar ideile despre constiinta colectiva dar si mii de studii despre impactul mintii asupra materiei deci implicit rolul de "co-creator" al omului la nivelurile de realitate prezente. Deci Darwin&co nu mai pot fi folositi.

Scop: sa tinem oamenii ancorati in materialitate ( ca trebuia sa gasim si noi un scop acolo, de samanta).

How: avem nevoie de alt "hook" / carlig, credibilitate, o teorie care sa para ca sta in picioare si multa mediatizare.

Who: SH ( printre altii ) . Avantaje: starneste mila si admiratia, limiteaza criticile la adresa sa sau a ceea ce spune, totul datorita handicapului fizic, este fizician, cuvant cheie Cambridge, mesaje repetate "inteligenta fenomenala" etc bla bla bla.

Tools:
- articole, conferinte, carti
- avem deja elemente de creat confuzie-  "amenintarile" publicate - alea cu invazia ET si ca o sa semene ca dezastrul din America dupa sosirea lui Coloumb. Si mai inainte erau declaratiile ca ET sunt departe de noi, deci e ok.

- sustinere in mass media main-stream
- nu permitem nici o critica directa larg mediatizata, nu publicam criticile fizicienilor ( de exemplu Penrose, cel care a lucrat cu SH )
- facem tv show - si punem fata in fata pe SH si un copil de 12 ani ( pe bune, asa s-a facut pe ABC News). SH  apare ca figura "atotstiutoare" ce demoleaza ce spune "purul sufletel" de 12 ani. Nota pentru strategist - "vezi ca ai o prima de la sefu pentru ideea asta cu plodu de 12 ani, ca si asa cauta modalitati prin care sa decredibilizam perceptiile extrasenzoriale din ce in ce mai prezente la copii. Sa ramana domne' oamenii cu capul in nisip si picioarele pe pamant, ce atata energii si alte alea

Feedback - X months later
- sefuuu', sa stii ca Penrose ne-a scapat si a aparut ceva in Financial Time (http://www.ft.com/cms/s/2/bdf3ae28-b6e9-11df-b3dd-00144feabdc0.html#axzz1CSIgPlwa) dar n-a putut vorbi decat la un radio crestin. Noroc ca nu a putut vorbi mai mult in mass media mainstream ca-l demola pe SH al nostru. A spus Perose asta ca ceea ce a spus si scris SH cu greu poate fi numit stiinta si toata teoria pe care se bazeaza SH este aia M si cu stringuri si nu mai stiu ce dar este clar ca stiinta este cam departe de a spune ca nu exista D... ( stii tu ce ) si ca nu exista nici o dovada ca universul s-ar fi putut crea singur.
- sefuu' .. maine mai trimit feedback. Inca nu stiu ce sa monitorizez - vin ET sau sunt departe?

==
Are SH si idei bune, nimic de spus, dar modul in care este folosita persoana lui plus faptul ca permite asa ceva si trage niste concluzii fara sa aiba vreo baza reala, ma fac sa cred ca a ajuns marioneta nr 1 in show-ul "de-a materialitatea" sau Divinul este o poveste de adormit copii.

Modul in care este promovat SH si ideile din ultima carte chiar sunt destinate sa ajunga la Cucuietiii din Deal. Strategia de pozitionare folosita: "The expert / The Master". 

Si un ultim punct - modul in care am pus problema in acesta postare este manipulativ ..chiar daca este doar parerea mea :D
"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

Nox

Citat din: roxaline din  06 Octombrie 2011, 00:22:52
Cartea este scrisa doar de SH .. dar peste tot el vorbeste la persoana intai plural.  :roll:

Mă scuzi, dar ești într-o mare eroare (nu știu ce vrei să insinuezi). Folosirea pers. I plural e normală. Se numeşte Pluralul autorului = pluralul folosit în locul singularului în opere științifice, publicistice și oratorice.

Doar atât pentru acum, că sunt pe fugă.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

horia2008

Citat din: kefren din  05 Octombrie 2011, 23:29:18...iar acuma sta si chicoteste bucurandu-se ca ne-a dat noua batai de cap :-D
Eu cred  ca calatorul chicoteste bucurandu-se ca ne-a dat batai de cap cu acest titlu percutant desigur, cum ii place sa se exprime... :martiansad: :martiansad:, si noi marsand pe asta... :fullmoon: :fullmoon: :fullmoon:
Cu referire strict la acest interviu, am revazut materialul cu atentie...
-acesta nu este un ultim interviu cum pretinde calatorul, a fost postat la sursa in februarie 2008, acum trei ani jumate :-o
-nu conclude categoric ca nu exista extraterestrii, spune ca probabil (quite likely) suntem singura civilizatie pe o raza de cateva sute de ani lumina, sau ca civilizatiile nu dureaza foarte mult (don't last very long) ci se autodistrug
-nici urma de disputata sintagma "ozn-urile-s altceva" (de unde ai scos-o calatorule :-o :-o), ci doar ridiculizarea martorilor aparitiilor ufo si negarea vizitelor aliene
-face un avertisment cum ca intram intr-o perioada din ce in ce mai periculoasa (entering an increasingly dangerous period of our history) si sugereaza ca sansa supravietuirii noastre sta in colonizarea spatiului
-o mentiune interesanta pe care a facut-o referitor la zborurile cu echipaj: "I'm in favor of maned, or should I say personed space flight" :| :| :| (interesant de discutat)
Nu ii iau aparerea (deja m-am exprimat asupra unor aspecte discutate) ci doar sa stim exact despre ce vorbim :oops: :| :oops: pentu ca calatorul in goana lui dupa topicuri, senzational si titluri percutante :-o :-o ne-a facut s-o luam pe langa, trebuind sa-i verificam fiecare spusa; sorry ca ma iau de el chiar si acum cand e legat :evil: dar mi s-au parut importante aceste mentiuni, care zic eu ca schimba un pic perspectiva discutiei

fiulploii

Ipoteza dezvoltata are putin legatura cu ipoteza TVM  :-D
  Se zice ca : - avem o supercivilizatie
                   - pe ascuns sau nu , cultiva   Corpuri Spirituale de mai multe tipuri
                   - la vremea recoltei   oriunde s-ar petrece ea , CS sunt adunate si sortate
                   - din cele de un anumit tip se construieste un superCS
                   - in acest super CS este integrat un alt tip de CS cu rol de coordonare - transformare
                   - apoi se implementeaza un soft de invatare - decizional astfel incat tot ansamblul devine un singur CS
                   - atributele navei-CS ar fi multiple si tin de domeniul magiei pentru noi
  Se pare ca CS respective au statut de prizonier sau sclav fortat sa indeplineasca aceste atribute .
  Eventuale dovezi culese din marturii si rapoarte :
                   - aparitie - disparitie brusca la o anumita inaltime fata de sol
                   - aparitie - disparitie trecand prin mai multe faze intermediare , de la translucid la solid si invers
                   - desi aparent era de dimensiuni mici totusi a inglobat unul sau mai multe avioane intr-un caz sau cei  ,,invitati'' inauntru au descris un spatiu mult mai mare , compartimentat atat orizontal cat si vertical .
                  - viteze f mari in atmosfera , zbor in zig-zag , intoarceri in unghi drept , zbor pe cant
                  - viteze f mari in apa

Acestea sunt valabile doar pentru un anumit tip de ufo si anume cele la care nu s-a observat o schimbare constructiva de-a lungul mileniilor .

roxaline

Citat din: Nox din  06 Octombrie 2011, 00:32:30
Mă scuzi, dar ești într-o mare eroare (nu știu ce vrei să insinuezi). Folosirea pers. I plural e normală. Se numeşte Pluralul autorului = pluralul folosit în locul singularului în opere științifice, publicistice și oratorice.

Doar atât pentru acum, că sunt pe fugă.

@Nox, no offence. Stiu ce este pluralul autorului ( in virtutea job-ului avut am citit cateva sute bune de studii stiintifice) si mai stiu si cum se manipuleaza cu el - ca am facut si asta. Iar SH asta face, nu stiu daca intentionat sau nu. Orice idee arunci in "piata" din zona unei stiinte precum fizica teoretica influenteaza extrem de mult modul oamenilor de a gandi ( tiparul  - paradigma) din momentul in care este mediatizata suficient. Daca nu distingi intr-o carte de mediatizare sau intr-o conferinta ( de exemplu cea pe care a tinut-o la CAmbridge in 1987 ref 300 de ani de gravitatie, aniversarea pubicarii principiilor lui Newton) teoria pe care o sustii versus realitatea dovedita sau discutiile pe care le-ai avut cu colegii de breasla si diferentele care au fost acolo, tot ce faci este sa manipulezi, sa distorsionezi mintea celui care citeste, ii induci senzatia ca exista un suport mult mai mare pentru teoria ta iar cei care te asculta vor avea automat reactia de a se integra. Integrarea intr-un grup sau altul ( fie el si de opinii) este un reflex. Uite si un exemplu in care pluralul de autor nu induce in eroare - si exemplul este tot din fizica: "Spatu, Timp, Univers" a lui Lee Smolin. E clara, de unde pana unde sunt dovezi, de unde incepe teoria lui si pana unde, cine l-a ajutat si cu ce, etc etc.

Si apropos de manipulare -  da, cu un om ca SH poti modifica tiparul de gandire legat de acceptabilitatea unor cheltuieli pentru diverse proiecte, fie el si  " personed space flight"  asa cum bine a sesizat @horia2008. Eu am spus in postarea anterioara doar "mai inainte a spus ca ET este departe de noi, deci e ok" - stiam ca interviul la TED a fost in 2008 ... dar am legat totul de cartea lui SH in care reitereaza ideile despre creatia din nimic etc.

Gata, prea multa discutie legata de SH. 
"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

StarDust

Citat din: horia2008 din  06 Octombrie 2011, 00:33:53
....
ci doar sa stim exact despre ce vorbim :oops: :| :oops: pentu ca calatorul in goana lui dupa topicuri, senzational si titluri percutante :-o :-o ne-a facut s-o luam pe langa, trebuind sa-i verificam fiecare spusa; sorry ca ma iau de el chiar si acum cand e legat :evil: dar mi s-au parut importante aceste mentiuni, care zic eu ca schimba un pic perspectiva discutiei


Multumesc de lamuriri Horia! Acum, totul capata un sens... Data reala a interviului  e 2008... nici eu nu m-am apucat sa caut data reala a acestui interviu luand de bun ceea ce s-a postat de catre calator astral. CE EROARE!
Cam intrasem la idei ca se intampla ceva ciudat cu S.H... acum totul e limpede... mai mult nu comentez ... se pare ca trebuie sa verificam cu atentie fiecare cuvintel postat, veridicitatea lui, si multe alte chestii... deja ma doare capul...

Aici sursa interviului cu data realizarii:
http://www.ted.com/talks/stephen_hawking_asks_big_questions_about_the_universe.html

L.E.
Se pare ca serverul celor de la TED nu poate fi accesat momentan desi eu am urmarit interviul de la acest link cu 5 minute inainte de a posta, sper ca problema se va remedia.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

StarDust

Si asa ca incheiere la acest "subiect" (din punctul meu de vedere) , nu pot sa nu remarc evolutia punctului de vedere a S.H. raportand cele declarate in 2008, la cele declarate in 2010:

Citat din: lylyt_ice din  05 Octombrie 2011, 16:38:19
pai...acum ceva timp, tot Hawking spunea ca:
http://www.realitatea.net/stephen-hawking-ar-trebui-sa-ne-ferim-de-extraterestri-nu-sa-ii-cautam_710745.html
...

Aceasta declaratie din 2010 a mai fost prezentata pe forum la sectiunea "stiri" daca bine imi amintesc.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16