Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Extratereştrii şi-au găsit naşul!

Creat de zana@M, 04 Octombrie 2011, 19:16:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

zana@M

http://www.antena3.ro/stiinta/extraterestrii-si-au-gasit-nasul-cel-mai-mare-ochi-al-pamantenilor-dezleaga-misterele-cosmosului-138910.html

Cel mai performant telescop din lume a fost pus în funcţiune în deşertul Atacama din Chile. Ochiul astronomic face parte dintr-un proiect mai amplu care îşi propune să creeze cel mai puternic telescop din istorie.

Aparatul face parte dintr-un proiect mai amplu, denumit ALMA, în care sunt implicaţi mai mulţi parteneri din America de Nord, Europa şi Asia de Est. 

Costul super-telescopului se ridică la peste 1 miliard de dolari şi a fost nevoie de aproximativ 20 de ani pentru a putea fi construit.

Cu ajutorul telescopului, cercetătorii speră să descopere urme de viaţa în alte galaxii şi mai multe informaţii despre planetele îndepărtate.
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

andrei

  Buna treaba.Varza ii facem!O sa ne benoclam la ei cu telescopul, cand dau ture pe sub nasul nostru si pana la urma ii deochem si lesina toti. :-D Apoi cand cand ii vedem lesinaturi o aducem pe Regina Magiei Albe sa ii descante, sa le ia ghiulurile si cerceii si ii silim sa se care la ei acasa. :lol:Dupa aia serbam Independance Day,cu mici si bere. :evil: :-D
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

sistrelum

cred ca extraterestrii se afla intr-o zona extrasenzoriala, extrafizica si nu pot fi detectati prin  senzorii optici ai telescoapelor oricat de performante ar fi ele . Nu pot fi detectati ca forte,flixuri, unde, campuri sau radiatii ,aflandu-se intr-o alta dimensiune [ presupunand ca sunt cel putin 12  dimensiuni = 12 D ]

romulus

CitatNu pot fi detectati ca forte,flixuri, unde, campuri sau radiatii ,aflandu-se intr-o alta dimensiune [ presupunand ca sunt cel putin 12  dimensiuni = 12 D ]
Presupunand ca asertiunea ta  este stiintific corecta, ok, nu-i putem detecta si gata !
Iarasi presupunand ca EI  vor fi dorind sa interactioneze in vreun mod/orice mod,  cu noi (si aici se poate include si presupunerea ca EI au avut "n" interventii in evolutia terranilor, rapiri, analize, modificari genetice and so on ) atunci nu au cum sa faca decat sa vina in dimensiunea asta ! Corect?
Ei si daca isi fac aparitia pe lumea asta, si vor fi dorind si interactiune, asta e, trebuie sa se "materializeze" aici
cu arme si bagaje :-D si vor fi neaparat vazuti, normal, de cei care au ochi sa-i vada! Ca altii se vor stradui sa spuna ca EI nu exista si ca aceia care i-au vazut , au vazut neste aiureli , baloane meteo, avioane, iluzii optice, fulgere, etc.  asta e alta ceva ...... E logic  ce zisei !?
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David