Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Din ciclul : Eu ma ascund dar nu ma cauta nimeni :)

Creat de fiulploii, 04 Octombrie 2011, 02:15:12

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Siona

Citat din: Grifon din  05 Ianuarie 2021, 22:55:23
Hmm..
Mā mir cā n-am remarcat subiectul ăsta în rāsfoirea "trecutului" RUFOn...probabil din cauza titlului care mi s-a pārut prea puțin demn de atenție.
Nu încetez a mā minuna de diversitatea preocupārilor tale, dle.@fiulploii ! Un altul, mai suspicios, ar fi bānuit cine știe ce tâlcuri...eu doar mā întreb cum de ai ajuns la asemenea preocupare.
Oricum, mirarea mea nu-i relevantā. Subiectul este interesant, și se intâmplā sā posed unele calificāri in domeniu (pe linie sociologicā, sā fiu mai exact). Așadar, mi-aș putea da cu pārerea, dar se impune necesitatea unor precizāri:
1) Cārui scop i-ar servi o asemenea rețea-dispersie ?
2) Cât timp ar trebui sā funcționeze un asemenea construct ?

Sunt elemente de ordin practic, funcție de care te-aș putea lāmuri dacā o astfel de rețea ar putea avea o funcționalitate viabilā (intrucât bānuiesc cā te referi la un ansamblu uman, nu cibernetic).

Grifoane!

Tu stii ce faci aici?| Discreditezi toti membri de baza ai Rufonului care , vezi bine, apreciaza subiectul,..ideea!

Esti cunoscator in ale platonismului? Le ai cu d'alde Platon? Stii ce e aia factor conducator ?

Si per similitudine, poate fi si in opozitie aceeasi afirmatie?

alx

Citat din: Siona din  03 Mai 2021, 18:04:16
Grifoane!

Tu stii ce faci aici?| Discreditezi toti membri de baza ai Rufonului care , vezi bine, apreciaza subiectul,..ideea!

Esti cunoscator in ale platonismului? Le ai cu d'alde Platon? Stii ce e aia factor conducator ?

Si per similitudine, poate fi si in opozitie aceeasi afirmatie?
@Dida...dacă nu ești cuminte, promit că nu mai pupi cont pe forumul ăsta în viața asta și în următoarele șapte! Așa că vezi-ți de postările tale, și stai deoparte de scandaluri.
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

fiulploii

Am auzit ca criptomonadele sunt cupoane corporative la care poate fi oprit accesul si care datorita consumului mare de energie electrica necesar va trebui sa vina in pasi de vals cu accesul la enerjie libera, contorizata evident.

gizadeathstar.com  ascuns la vedere :)