Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Aparitie misterioasa

Creat de birlan97, 02 Octombrie 2011, 22:07:14

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

birlan97

Cine imi poate spune ce sint liminile acestea ?
00027.MTS
Filmul a fost facut astazi 02.10.2011 ora 1AM
Luminile aveau o culoare usor portocalie.
Zona filmarii: Bucuresti - Piata Delfinului

ilici

Hm... pana la proba contrarie par sa fie OZN-uri :)

Sunt un pic invidios ca inca nu am vazut eu insumi nici un OZN pana acum, dar imi pare bine ca astfel de aparitii sunt si deasupra Romaniei nu doar desupra USA :D

Incepusem sa cred ca domnii (sau domanele) piloti nu vorbesc decat limba Engleza :D
All that we see and seem is but a dream within a dream

Tileanu

initial am crezut ca sunt baloane din acelea orientale dar observ si o formatie de trei lumini care pastreaza o aparenta distanta intre puncte. apoi mai e si viteza care e constanta, fara posibile oscilatii in altitudine.
cunosc zona si pare-mi-se ca luminile vin de undeva din nordul bucurestiului (zona Colentina - Fundeni - Voluntari).
2 + 2 = 5

kefren

  Interesanta filmare,daca nu te-ai fi oprit atat de mult cu zoom-ul pe ele poate am fi urmarit miscarile obiectelor mai bine si eventual am fi tras ceva concluzii.Totusi ma bucur sa vad o inregistrare,"neaos romaneasca",a unor presupuse ozn-uri.

prodcomb

Filmarea cu zoom nu este bună de nimic, pentru că nu a mai focalizat imaginea!
Sunt obiecte luminoase duse de vânt. Ce direcţie şi intensitate avea vântul?
Deoarece păstreză cam aceeaşi altitudine, pot fi sustentate cu aer cald şi nu cu gaz uşor.
Un bun binoclu cu zoom ar fi rezolvat "misterul"!
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

jean

Desi este interesanta filmarea, nu cred ca este vorba de OZN-uri. Eu stau in cartierul Colentina iar in spatele blocului am deschidere spre cartierul Plumbuita, Fundeni, Voluntari, Aproape pe fiecare seara vad avioane care pleaca sau vin pe aeroportul Baneasa, Zboara la o inaltime destul de joasa si cu farurile aprine. Poti fi pacalit foarte usor. Era bine daca aveam o harta a locului unde s-a facut filmarea pe care sa fie evidentiata directia de deplasare. De ce cred aceasta? Pai inaltimea este destul de mica, luminile au mici variatii ca si cum ar pulsa, iar cele trei lumini care zboara sub forma de triunghi, nu au nici o legatura fizica intre ele. Una nu mai apare din spatele blocului, apar numai doua. Dar ar putea fi la fel de bine si lanterne chinezesti. Doar acolo este cartierul lor.
Citat din: prodcomb din  03 Octombrie 2011, 08:51:46
Sunt obiecte luminoase duse de vânt. Ce direcţie şi intensitate avea vântul?
Deoarece păstreză cam aceeaşi altitudine, pot fi sustentate cu aer cald şi nu cu gaz uşor.
Cred ca ai dreptate. Ca o completare, ieri am fost in parcul Plumbuita si vantul batea din directia SE, se simtea destul de bine deasupra lacului Plumbuita.
Adevarul este dincolo de noi

birlan97

Vantul nu batea deloc (cel putin in zona mea)
Vreau sa mentionez ca acesta este unul din cele 4 grupuri de obiecte pe care le-am vazut. Ele au venit cam la 1-2 minute distanta.
Eu fiind in intersectia Delfinului, apreciez ca ele au venit din directia fundeni si se indreptau catre directia Piata Muncii

birlan97

atasez foto cu directia deplasarii

jean

Da, nu cred ca este vorba de avioane, ele au o ruta aproape perpendicular pe directia indicata de tine. Cred ca este vorba de lanterne chinezesti. Eu am vazut asa ceva in Herastrau. Erau lansate cred de la ambasada chineza si traversau cerul de deasupra lacului in formatii de cate trei, patru, pastrand o distanta aproape egala intre ele, aveau o mica variatie a intensitati luminase. Exact ca in cazul prezentat de tine.
Adevarul este dincolo de noi

bk

#9
Nu stiu ce pot fi dar cu siguranta de data asta nu par a fi celebrele lanterne chinezesti ca au viteza de deplasate destul de mare. Daca ar fi fost purtate de vant acesta ar fi trebuit sa sufle destul de intens in zona si nu se poate ca cel care a filmat sa nu fi simtit jos nici o adiere asa cum sustine... Uitati-va si la acest clip care este din 4-10-2011:

Awesome UFOs Recorded in Missouri - October 4, 2011

Modelul oarecum se respecta cu o lumina in fata si trei(patru) care o urmeaza.