Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

2012 - Anul Selectiei Spirituale

Creat de zana@M, 30 Septembrie 2011, 21:48:50

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

zana@M

Articole preluate din cartea Istoria Secreta a Omenirii - vol II, aparuta in mai 2006
de Eugen Delcea

Alexei Dimitrov, un cercetator rus, a constatat ca..Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde ape o suprafata de 6000 kmp.
Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fid us la defectarea lui Mars Observer, in 1997 (?).
Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica crescand de 5 ori din 1875 incoace...

Alte explicatii gasiti aici...http://www.paranormal.ro/index.php/component/content/article/44-21dec2012/62-22-decembrie-2012.html

2012 - Calendarul dacilor - model pentru NASA!
Maya ramane in continuare o civilizatie misterioasa, aparuta din neant si cu o origine inca nedeslusita, la fel ca in cazul Sumerului, Indului sau Egiptului Antic.


O civilizatie cu un calendar inexplicabil de asemanator cu cel al dacilor, cu date cosmice calculate pana la milioane de ani in trecut, deci avand cunostiinte astronomice extraordinar de avansate.
O dovada in acest sens este si calendarul, de o exactitate demna de secolul XX. Anul mayas avea 365,242129 zile, in conditiile in care actualele calcule dimensioneaza anul la 356,242198 zile. Pentru comparative, sa retinem un amanunt: calendarul Gregorian indica 365, 2425 zile.
Civilizatia maya este acreditata cu cel mai exact calendar din istorie pana la cel din zilele noastre, calculate de NASA. Ca de obicei dacii sunt ignorati din nou, cu o mare rea-credinta! Calendarul dacic este, in realitate, mult mai exact decat cel mayas si incredibil de apropiat de cel actual: 365,242197 zile ! Adica o eroare de 12 secunde (1234/100) pe zi!
Desi extraordinar de exact, calendarul mayas se opreste in 22 decembrie 2012!
Ce mai gasimt in aceasta carte...
2012 - Un nou inceput. Pentru cine?
Alfabetul ebraic vechi, fara vocale, avea 22 de litere-numere, numarul devenind simbolul poporului lui Israel. In comsecinta numarul 23 reprezinta un nou inceput pentru acesta. Care asteapta, de 2000 de ani, venirea lui Mesia, care sa-l aduca stapan peste popoare (vezi Talmud etc.).
Conform programarii din 15 august 1871 (Planul Albert Pike), in 2010 este stabilita instalarea Guvernului Mondial la Ierusalim, un govern al unui Rege Universal din spita lui David. 2010 este rezultanta unei serii numerologice, Optiunea numerological nu era insa singura luata in vedere in programarea evenimetelor din perioada 1871-2010. Borna era data de 22.12.2012!

2012 - Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii
Vom vedea, insa, ca Sfarsitul Timpului nu este si Sfarsitul Lumii, cum gresit s-a inteles si transmis prin Biblie (copiata prost).
Schimbarile care se asteapta in 2012 vor modifica total viata pe Terra si Omenirea insasi.

2012 - Creatorul - din alt Univers!
Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie. Iar energia este informatie, si invers. Corpul material este doar invelisul altor corpuei energetice.
Dezvoltarea Universului nostru dupa Big Bang demonstreaza ca atomul primordial era unul atat de inteligent incat ingloba in el intregul program de dezvoltare ulterioara a vietii! Deci, Creatorul Universului nostru apartine unui alt Univers! Cum a aparut, insa, Universul de origine al Mega-Cosmosului intrebati-l pe Creator :)

2012 - Periodic, Haos si Renastere
In Univers, nimic nu este intamplator iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea si evolutia vietii. Materia insasi este inzestrata cu o inexplicabila capacitate de a crea viata!
Exista legi universale chimice, fizice, astronomice si chiar juridice. Ele nu sunt insa stricte, pentru ca Universul nu este Armata Poporului iar cuvantul de ordine este diversitatea.
Toate aceste modificari sunt ciclice si... obligatorii si se datoreaza permanentei miscari a galaxiei si sistemului solar. Doar izvoarele de energie pozitiva par a avea o anumita stabilitate.

2012 - Timpul terestru nu va mai exista
Planeta va suferi o scadere progresiva a densitatii si isi va schimba "bataia inimii". Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, "rezonanta Schumann" a Terrei a inceput sa creasca, din 1980, de la 7,8Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12 Hz, nivelul de astazi.
Aceasta inseamna ca, data fiind cresterea frecventei vibratorii a Pamantului, cele 24 de ore de viata ale unei zile sunt ...doar 16 ore realae!
Deocamdata este inca bine si acceptabil, desi explica de ce nu mai avem suficient timp, suntem tot mai grabiti si mai obositi.

2012 - Atentie, creste ADN-ul!
Mayasii ne retransmit si ei informatiile primite de la zei despre schimbarile ce vor urma:
- intregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, cu efecte benefice;
- vom depasii tehnologia actuala si ce cunoastem despre Timp si Spatiu;
- banii vor disparea ca necesitate;
- vom intra in Dimensiunea 5;
- ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungand la 12 spirale, de la 2 in prezent;
In ce priveste fiinta umana, schimbarile vor fi deci, colosale in sens pozitiv. Insotite totusi de simptome neplacute:
- migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii;
- simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin tratamente clasice;
- slabiciune musculara, respiratie greoaie, oboseala nejustificata;
- modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului.
Inca o veste buna: este semnul ca organismul se purifica.

,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

zana@M

2012, sfârşitul lumii?



Acesta a început în anul 3114 î.Ch. şi ar trebui să se termine în 2012.

Mayaşii ştiau să prezică eclipsele. Ei au descoperit ciclul probabil al planetei Venus, pe vremea când grecii credeau că sunt două planete diferite. Calculele sfârşitului lumii sunt gravate pe o stelă din situl ,,Tortuguero", în sudul statului Tabasco din Mexic. Dramaticul moment ar trebui să se petreacă la 21 decembrie 2012, în plin solstiţiu de iarnă. În acel moment, planeta secretă Nibirou ar atinge Pământul, inversând polul magnetic. Toate planetele ce se rotesc în jurul Soarelui se vor alinia şi, împreună cu întreaga galaxie, îşi vor mări forţa gravitaţională. Previziunile mayaşilor se regăsesc la Nostradamus, care le adaugă şi un atac al mongolilor. Data este stabilită de Roland Emmerich, realizatorul peliculei ,,Independence Day", în filmul său ,,2012", considerat documentarul cel mai vizionar. Dar acest înfricoşător ansamblu de date are câteva fisuri. Unii savanţi reduc durata noastră de viaţă cu peste un an, stabilind momentul fatidic în octombrie 2011. Cât despre coliziunea lui Nibirou, ea fusese deja promisă pentru 2003. De asemenea, conjuncţia planetelor a avut deja loc în 1962 şi în 2002 fără nicio consecinţă.

Deriva magnetică? Un fenomen banal. Atunci au minţit mayaşii spunând că 21 decembrie 2012 este o dată importantă marcând sfârşitul unui ciclul de 5.126 de ani? De fapt, expertiza Mayaşilor este relativă, deoarece aceste genii ale ,,astronomiei" îşi imaginau Pământul plat, Soarele învârtindu-se în jurul lui, confundau stelele şi planetele şi ignorau telescopul. Cercetarea lor stă mai ales în cantitatea de date pe care ne-o oferă, zi şi noapte, de-a lungul anilor, şi calculele lor le-au permis să prezică revenirea elementelor cereşti.

Mai multe cititi aici...http://www.cotidianul.ro/revelatii-despre-un-sit-neobisnuit-descoperirea-unei-lumi-ingropate-mistere-si-tezaurul-guatemalei-154046/
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

zana@M

Am gasit un articol interesant ''-Totul despre Fenomenul 2012''/.

Data de 21 decembrie 2012 este aşteptată cu sufletul la gură de un număr tot mai mare de persoane din întreaga lume. S-au făcut numeroase profeţii spectaculoase în legătură cu această dată, de la alinieri planetare cu efecte apocaliptice, ciocniri devastatoare cu diferite corpuri cereşti până la schimbări globale în conştiinţa umană. Totul porneşte, cel puţin în teorie, de la presupusele profeţii făcute de mayaşi.De ce 21 decembrie  2012??

1 decembrie 2012 reprezintă echivalentul datei 13.0.0.0.0 din calendarul mayaş, utilizat de mai multe culturi pre-hispanice din Mezoamerica. Acesta începe cu data de 11 august 3114 î.e.n. şi numără zilele ce au trecut de la acest moment al creaţiei.

Deşi multă lume crede că data de 21 decembrie 2012 constituie capătul calendarului mayaş, acest lucru este greşit. Această dată reprezintă doar finalul celui de-al 13-lea baktun, un ciclu al timpului. Mayaşii foloseau mai multe cicluri temporale, iar baktun-ul, ce măsura 144.000 de zile (puţin peste 394 de ani) era doar unul dintre ele.


Calendarul poate exprima orice dată din viitor şi din trecut, fiind infinit. De altfel, există inscripţii mayaşe străvechi ce menţionează evenimente ce au loc mult după aşa-zisa apocalisă din 2012.

Data de 21 decembrie 2012 apare pe un singur monument mayaş, Monumentul nr. 6 de la Tortuguero, cea mai recentă traducere a inscripţiilor mayaşe menţionează că, la această dată, va fi sărbătorit un zeu numit Bolon Yok'te K'uh.
Evenimentul era considerat important pentru că reprezenta începutul unei noi epoci mondiale, nu un sfârşit.
Cum a fost asociată data de 21 decembrie 2012 cu apocalipsa?
Michael Coe, un cercetător al culturii mayaşe, a publicat în anul 1966 cartea The Maya. În această lucrare a lansat ipoteza că mayaşii ar fi văzut finalul unui ciclu calendaristic ca un eveniment apocaliptic. În acel moment nu fusese descifrat monumentul nr. 6 de la Tortuguero, ipoteza sa fiind doar o speculaţie cu care ceilalţi specialişti din domeniu nu au fost de acord.

Ce efect va avea mitologia 2012 asupra societăţii?

Chiar dacă 21 decembrie 2012 nu va aduce sfârşitul lumii, fenomenul nu va rămâne fără urmări. Mai mulţi cercetători consideră că interesul ridicat de acest fenomen nu va rămâne fără consecinţe, ci va da naştere unor curente religioase sau spirituale noi.
Mai multe date aici...http://www.costel.ro/totul-despre-fenomenul-2012%E2%80%A6
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

lylyt_ice

 Un documentar foarte interesant...din pacate eu il am numai in Germana, poate il gaseste cineva in Engleza sau tradus in Romana.
Revolution Revolution 2012 German Deutsch
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

sistrelum

 10.02
2011   20zile   20   20Zile    20   20   20   20   20   20   20   20   Univers Ciclu
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5.01
1999   360Zile    360   360   360   360   360   360   360   360   360   360   galactic ciclu
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
256 ani
1755   19,7   19.7   19,7   19,7   19,7   19,7   19.7   19,7   19,7   19,7   19,7   Planetar
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5116
Ani
nivel    400ani   400   400   400   400   400 400   400   400   400   400   Constiinta Nationala..
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
102 mii
ani        7846 ani/7846ani/7846ani/7846ani/7846ani/7846ani/7846ani/7846ani/7846ani/7846ani/7846ani   Cultural
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2 milioane154 miiani/154mii/154mii/154mii/154mii/   154mii/154mii/154mii/154mii/154mii/154mii   Tribal social
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
41 milioane/3,15mil./3.15/3,15/3,15/3,15/3,15/3,15/3,15/3,15/3,15/3,15  Familia
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
820 milioane   63   63   63   63   63   63   63   63   63   63   63   Mamifere
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
16,4 miliarde   1,261miliard/1.261miliard   /%   /1,261/   %/   1,261/%/   1,261/   %/   1,261/%/   %/   celula

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 zi   noapte   2 zi noapte   3 zi noapte   4 zi   noapte   5 zi noapte   6 zi noapte   7 zi noapte


CALENDARUL MAIA
DE LA BING BANG            PANA IN 2012