Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Dovezi ale civilizatiei Maya sustin contactul cu extraterestri?

Creat de zana@M, 28 Septembrie 2011, 21:33:21

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

zana@M

Un film documentar va fi lansat spre sfarsitul anului 2012, cu putin inainte de terminarea calendarului mayas. Acest film va include dovezi privind contactul pe care civilizatia Maya l-ar fi avut cu extraterestrii.

"Mexicul va dezvalui manuscrise, artefacte si documente semnificative, care aduc dovezi ale civilizatiei Maya despre contactul cu extraterestrii, iar toate informatiile lor vor fi confirmate de arheologi", a declarat Julia-Levy, fiul actorului Raul Julia.
Mai multe amanunte aici ,sursa.....
http://www.ziare.com/magazin/arheologie/dovezi-ale-civilizatiei-maya-sustin-contactul-cu-extraterestri-1123335
   

   
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

zana@M

Realizatorii filmului documentar "Revelatiile mayase despre 2012 si de dupa",  au declarat ca aceasta productie va dezvalui dovezi ale contactului dintre mayasi si extraterestri. Ei au pus la dispozitie o fotografie  pre-mayasa, despre care sustin ca ar dovedi existenta unei civilizatii extraterestre.Fotografia  fost luata in sudul Guatemalei in anii '30 si arata un cap sculptat aflat in jungla.
Teoria lor este sustinuta si de Stephen Hawking, cunoscutul om de stiinta britanic.,care a spus ca Stephen Hawking "va merge si va lucra cu noi" si va  fi inclus in viitorul film.
http://www.2012en.ro/2011/10/mayasii-au-fost-contactati-de-extraterestrii/
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,