Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

exista extrateretri cu adevarat?

Creat de HUNNAM, 25 Septembrie 2011, 11:39:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

HUNNAM

cred ca de fapt sunt actiuni ale numitor guverne care se ascund in spatele asaziselor fiinte venite de pe o alta planeta dintr-o alta galaxie indepartata.. daca ati auzit de unitatea 731 ati intelege de fapt ceea ce se intampla acolo.. unitatea 731 a fost o unitate sub acoperire de cercetare si dezvoltare a armelor biologice din cadrul Armatei Imperiale Japoneze. in aceasta unitate au fost facute experimente pe oameni ( in special chinezi) in timpul celui de-al doilea razboi mondial si celui  de-al doilea razboi chino-japonez. oficial numele acestei unitati era Dpepartamentul politic al jandarmeriei (kempeitai) si laboratorul de cercetare pt prevenirea epidemica. scopul initial al acestei unitati era contracararea propagandei  ideologice si politice ostile si intarirea moralului unitatilor nipone.aproximativ 10 mii de oameni ,atat civili cat si militari, chinezi,coreeni , mongoli si rusi, au fost cobai pt experimentele efectuate in cadrul Unitatii 731.activitatile Unitatii 731 au fost declarte crime de razboi de catre ONU.a fost initial un proiect secret cu numele de cod '' Maruta".. pt folosirea fiintelor umane in experimente cu arme biologice si chimice. subiectii au fost numiti de catre acestia eufemistic ca " busteni". printre cei care au fost folositi pe post de cobai sau numarat copii, femei gravide  sau femei in varsta. numeroase vivisectii si experimente sau facut  fara utilizarea  niciunui anestezic , asta pentru ca  se presupunea ca folosirea lor ar fi denaturat rezultatele sau pt ca nu era necesar, dat fiind ca vicimele erau legate. vivisectiile erau efectuate asupra unor  prizioneri infectati cu diferite boli.cercetatorii au efectuat operatii asupra prizionerilor, indepartandu-le  diferite organe pt studiul bolilor. aceste operatii se efectuau asupra victimelor aflate inca in viata,deoarcece  se creddea ca procesul de descompunere  ar fi afectat rezultatele ''cercetarilor".. au fost efectuate vivisectii asupra femeilor insarcinate extragandu-le fetusii.. s-au efectuat experimente de indepartare a unorportiuni de creier,plamani,ficat,...

jean

Draga HUNNAM, in opinia mea entitati extraterestre exista la modul cel mai sigur. Fiinte extraterestre? Este de asemenea posibil.
Acesta este si motivul pt. care activez pe acest forum. Cred in existenta lor. Din pacate nu am inteles ce legatura are ce ai spus tu mai sus cu extraterestrii. Ce urmaresti de fapt. Te rog sa vii cu lamuriri.
Adevarul este dincolo de noi

HUNNAM

este logic daca stai sa te gandesti ca exista viata extraterestra si ca nu suntem noi singurii din miile/milioanele/miliardele de galaxii.. cat despre ceea ce am vrut eu sa zic este ca de fapt "rapirile" de care se tot spune ca se fac de catre extraterestrii nu prea sunt asa sigur, dupa cum am spus si mai sus, parerea mea este ca "rapirile" sau facut de catre anumiti membri ai guvernului si totul punandu-se pe seama rapirilor de catre extraterestrii , oarecum ei avand o acoperire pentru experimentele facute pe subiecti.. aceste experimente avand scopul de a studia efectele bolilor creeate de ei in laboratoare secrete cum ar fi: holera , sifilisul ,blenoragie ,tularemia etc..

@Lex

poi si atunci topicul trebuia numit ''asa zisii e.t care rapesc vaci si oameni'' sunt de fapt oameni care blabla bla.. :roll:

HUNNAM

Ca sa  sustin mai bine ceea ce am scris am copiat un fragment dintr-un articol de pe net in care vorbeste despre incidentul de la Roswell : ""Area 51", cartea scrisă de Annie Jacobsen, se bazează pe interviurile efectuate de aceasta cu cercetători şi ingineri care au lucrat în Area 51 - baza secretă de testare din deşertul Nevada.

Conform cărţii, se respinge ideea unei invazii extraterestre şi aduce în prim-plan teoria conform căreia Stalin a fost inspirat de adaptarea radio a nuvelei "War of the Worlds" făcută de Orson Wells, care a provocat isterie în întreaga Americă după difuzarea din 1938.

Potrivit "Area 51", complotul a început după ce Uniunea Sovietică a confiscat din Germania un avion de tip "aripă zburătoare" (Horten Ho 229). După ce a făcut experimente pe prizonierii de la Auschwitz, în urma războiului, doctorul Joseph Mengele a fugit în America de Sud. Acolo se presupune că a pus bazele unei echipe de "aviatori groteşti, de mărimea unor copii", în schimbul unui laborator oferit de sovietici în care acesta putea practica experimente în domeniul eugeniei.

Cartea precizează că avionul care s-a prăbuşit în 1947 era plin cu copii ce aveau înfăţişarea unor extratereştri, cu vârste cuprinse între 12 şi 13 ani. Stalin voia ca aceştia să aterizeze în America pentru a cauza o isterie similară cu cea produsă în 1938 de adaptarea radiofonică a cărţii lui Wells. Avionul a fost pilotat de la distanţă de un altul şi s-a prăbuşit pe teritoriul New Mexico, iar americanii au muşamalizat incidentul.

Sursa lui Jacobsen, un inginer pensionar care a lucrat la compania EG&G, societate ce se ocupa de cele mai sensibile proiecte ale guvernului american, a declarat că a fost implicat în proiectul Area 51 începând cu anul 1978.

"S-au descoperit corpuri în perimetru în care avionul s-a prăbuşit. Acestea nu erau de origine extraterestră. Nu erau nici măcar aviatori. Erau cobai umani, neobişnuit de mici pentru nişte piloţi. Părerau a fi copii. Aveau până într-un metru jumătate înălţime" susţine Annie Jacobsen în cartea sa.

"Erau deformaţi într-un mod grotesc, fiecare dintre ei în aceeaşi manieră. Aveau un cap neobişnuit de mare, iar forma ochilor era supradimensionată", continuă aceasta.

Doi dintre ei au fost descoperiţi în comă, dar încă în viaţă. Inginerilor de la EG&G li s-a precizat că "priveliştea pe care ar putea să o vadă, ar fi una şocantă"..

tractorbeam

Nu stiu daca stii HUNNAM dar membrii unitatii 731 au fost putin spanzurati dupa ce Japonia a semnat capitularea neconditionata. Americanski i-au vanat si executat in cadrul procesului de denazificare (in Germania)si de demilitarizare (in Japonia) si desi au beneficiat de mult mai putina publicitate decat confratii germani lungimea streangului US Hangman a fost aceiasi in ambele cazuri.
Faptul ca japsii s-au dedat la asemenea atrocitati (inclusiv decapitarea in public a comandos-urilor britanice, australiene si americane) nu arata decat barbaria in execes la care o societate militarizata poate ajunge. Nu cred ca are legatura cu ET. Ceea ce este regretabil este faptul ca unii membrii ai armatei imperiale vinovati de atrocitati, atat in China in anii 30 cat si in WWII, au scapat de pedeapsa justa si si-au incheiat viata ca onorabili pensionari (din cauza ca razboiul rece a obligat uneori la concesii).

Cat priveste extraterestrii, acestia exista bine-merci, unii sunt f. evoluati si probabil duc in carca o istorie de milioane de ani posibil sa fi supravietuit si unor Small Crunch (teorie oposita Big Bang).

Daca ne gandim ca rezultatele WMAP indica o succesiune de minim 3 small crunch atunci viata universului ar putea fi multiplicata cu cifra 3.


HUNNAM

tocmai ce am explicat legatura dintre 731 si extraterestrii.. ca sa nu zic ca unii sustin ca in unitati secrete precum Unitatea 731 s-au facut experimente pe oameni si extraterestrii incercand sa creeze un hibrid , jumatate om jumatate extraterestru.. deci cam are o legatura destul de mare zic eu  :wink:

zana@M

Da ,cu certitudine exista,dar probabil din punctul lor de vedere nu suntem pregatiti,pentru un contact cu o alta civilizatie.Rasa umana este prea emotiva ,speriata de aceasta posibilitate.Posibil ,adica sigur,ca ei sa fie printre noi de foarte mult timp si ne supravegheaza(o teorie care din pacate/fericire pentru unii se confirma prin aceste aparitii,care nu m-ai pot fii musamalizate prin dif.explicatii ). Este ca si cum noi care urmarim furnicile ,ca si specie,de exemplu ,am hotara sa luam contact cu aceasta specie sa comunicam cu ei.Acelasi lucru gandesc, s-au nu stiu cum sa definesc actiunile lor,si ei despre noi. DAR CLAR NU SUNTEM SINGURI IN UNIVERS.Posibil peste 100/200 ani sa fim destul de capabil sa interactionam cu alte civilizatii,desi un avans de cateva sute de ani de era tehnologica este ca un abis intre noi si celelalte civilizatii,acesta nu se va micsora niciodata.....
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

@Lex

#8
Dupa mine un ALT motiv in plus sa cred in existenta e.t (dupa cum spune si statusul meu) e si  marturisirea lui Hermann Oberth http://ro.wikipedia.org/wiki/Hermann_Oberth  care declara : "It is my thesis that flying saucers are real and that they are space ships from another solar system. I think that they possibly are manned by intelligent observers who are members of a race that may have been investigating our earth for centuries. I think that they have been sent out to conduct systematic, long-range investigations, first of men, animals and vegetation, and more recently of atomic centers, armaments and centers of armament production. They obviously have not come as invaders, but I believe their present mission may be one of scientific investigation" ; "We cannot take credit for our record advancement in certain scientific fields alone. We have been helped by the peoples of other worlds."  :-) :-)

Aliosa

Citat din: @Lex din  25 Septembrie 2011, 23:21:09
"We cannot take credit for our record advancement in certain scientific fields alone. We have been helped by the peoples of other worlds."  :-) :-)
Ultima fraza e tare rau, am fost ajutati si suntem ajutati in continuare :)):)) ... daia se duce dreak Terra si societatea umana ca ne ajuta ei din plin.

@Lex

#10
muahahaah, poi sa stii ca asa e,chiar suntem ajutati dar in sclavie tot trebuie sa ramanem.aaa sau te astepti sa recunoasca cineva : da, terra a fost pe cale sa se duca drq  de muuulte ori dar bajetii e.t cu care colaboram ne au ajutat sa  tinem situatia sub control; sau : da, recunoastem , multe 'mizerii '' hi tech'' pe care le avem mai ales in armata,navy si restu' sunt inspirate de la e.t cu care colaboram in secret; sau :  da, ca noi sa fi putut trimite rachete pe Luna , am fost ajutati de 'neste bajeti dupa alte planete', aia e, am recunoscut acum  ne ati prins;   sau :  da, toate mizerile pe care le vedeti noaptea ca zboara pe cer  si au comportamente MUUUUUUULT diferite de niste avioane normale, MAJORITATEA sunt de fapt proiecte secrete(ozn uri) la care am fost ajutati si de catre EI. Ceva dovezi de genu' asta vrei ca am fost si suntem ajutati??? :? :?  EHH, din pacate n-ai sa vezi prea curand asa ceva sau cel putin pana se recunoaste existenta LOR   :roll: :roll:

@Lex

#11
aa si apropo, ca sa vezi cat de absurda si prosteasca e ideea de a fi singuri in Univers ia urmareste asta si asculta cu atentie ce zice baiatu' ala : Hubble Deep Field: The Most Imp. Image Ever Taken :  Hubble Deep Field: The Most Imp. Image Ever Taken (Redux)   what about that haa??  :evil: :evil: :roll: