Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Impreuna pentru a lume mai... buna ?

Creat de Siberia, 23 Septembrie 2011, 09:53:54

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

angellla29

Nu vreau sa par Hitler II dar oameni precum Bercea Mondialu' si alti ca el...(.rusine obrazului acestei  societati capitaliste..."mandre si infloritoare") sunt o gramada...trebuie ucisi fara mila sau inchisi pe viata departe de copiii nostri!!!!Nu trebuie sa existe mila pentru hoti, corupti, violatori, pedofili....Noul sistem nu trebuie sa aiba mila de asemea oameni...NU SUNT OAMENI!!!!!!!!

Siberia

   @calator astral te rog sa-ti iei reptilienii sub brat si sa te muti cu ei pe alt subiect.
Ai denaturat raspunsul lui @jean si l-ai dus in zona in care te balacesti constant. Ajunge ! Nu despre reptilieni era vorba in subiect; Daca nu esti in stare sa raspunzi la intrebarile care au fost puse, te rog sa te abtii in a posta informatii pe care nu ai cum sa le demonstrezi.

   @jean, cand ai timp si daca ai bunavointa, explica te rog raspunsul tau si pentru ceilalti, sa intelegem cu totii daca te refereai la prietenii reptilieni ai @calatorului astral.
Multumesc.

   Pentru restul colegilor: apreciez raspunsurile voastre in masura in care va prezinta modul de gandire, dar incercati va rog sa raspundeti la intrebarile propuse in subiect.
   Stiu ca toti vrem o lume mai buna, fara Bercea Mondialu' si altii ca el, fara politicienii din ziua de azi, fara toate nenorocirile din jurul nostru, dar aveti bunavointa de a nu divaga in cu totul alte directii.
   Si sa nu uit... scenariul nu este aplicabil la 7 miliarde de oameni... daca erati atenti, ati fi inteles ca situatia prezentata ar fi dus deja la eliminarea unei parti a populatiei globului.

Deocamdata ma multumesc cu 5 raspunsuri la subiect :) Dar mai astept ...
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Nicipreaprea

Citat din: Siberia
   Si sa nu uit... scenariul nu este aplicabil la 7 miliarde de oameni... daca erati atenti, ati fi inteles ca situatia prezentata ar fi dus deja la eliminarea unei parti a populatiei globului.



Nu ma intereseaza scenariul tau. Il am pe al meu in care 7 miliarde de oameni se trezesc ... dincolo de programe, omul e un copil cu sufletul pur ... fiecare este unic in felul sau si de aceea este de neinlocuit. Voi astia care sustineti necesitatea unei epurari, Nu sunteti voi, sunt doar programe cu care va identificati si le alimentati in inconstienta voastra. Va salut.
________________________________________
"Know your enemy and they probably will not be your enemy."

andrei

   Excelent spus Nicipreaprea! O lume mai buna,nu poate fi mai buna daca la bazele ei stau programe de epurare.Va fi doar o lume.. cel mult mai confortabila pt. cei ramasi.
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

Rayden

why can we all just get along?!? :?

consider ca ..noi, ca fiinte divine, prin ganduri (si nu numai) ne modelam lumea in care traim, si viitorul ce va veni..deci, ce ne imaginam va deveni realitate mai devreme sau mai tarziu, in functie de cativa parametri
nu imi plac scenariile nasoale, cu mai mult de jumatate din semeni de-ai nostri pieriti prin razboaie si/sau cataclisme naturale sau nu - si asta nu din cauza ca "I'm a sucker for romance and happy endings", ci pentru ca imi place sa cred ca daca am ajuns aici, unde suntem si atatia cat suntem, nu cred ca divinitatea va sta cu mainile in san in timp ce niste ga@z#ri din umbra vor sa provoace o apocalipsa..
mai cred de asemenea, ca scenariile astea au parte de cat mai multa publicitate astfel incat noi, masele, fiinte divine de altfel, sa ne gandim din ce in ce mai mult la ele, sa le vizualizam si pana la urma sa le si transpunem in realitate..
ei bine, exact catre opusul acestor scenarii ar trebui sa ne focusam gandurile creatoare, sa ne concentram spre un viitor luminos, un viitor in care viata este pretuita la adevarata ei valoare, fara bogati si saraci, parte a unei federatii galactice care ne asteapta in randul lor, liberi sa exploram cosmosul si sa ne minunam de creatie..
eu "vad" un viitor luminos pentru umanitate, un viitor printre stele :star:
cine spune ca tre' sa se duca juma' de omenire ca sa facem saltul ca civilizatie spre o "lume mai buna"?
cine decide cine tre' sa moara si cine nu?
poate tocmai aia care se baga prin buncare la zeci / sute de km adancime se vor duce pe apa sambetei..
cred ca "the enlightenment" se poate declasa in orice om, daca acesta isi doreste (avem liberul arbitru la urma urmei) si asta poate fi un semn pentru divinitate sa salveze un om, o civilizatie, etc.. :star:

parerea mea..  :mrgreen:


@Lex

mda corect Sleah,  ar trebui impuse si niste limite pentru aceasta tehnologie si ma gandesc ca se permite in folosinta doar pentru ganduri pozitive si constructive pentru binele societatii. simplu  :-)

mr

#36
Citat din: Nicipreaprea din  24 Septembrie 2011, 17:42:46
Il am pe al meu in care 7 miliarde de oameni se trezesc ... dincolo de programe, omul e un copil cu sufletul pur ... fiecare este unic in felul sau si de aceea este de neinlocuit.

Idee foarte buna, normala intr-un colt de univers in care exista mai multa armonie. Dar, ireala aici pe pamant!
Intradevar, suntem suflete pure la origine, insa dornice sa invete. Si tocmai ne-am ales pentru a invata acest mediu josnic si dur "daruit" pentru moment de aceasta planeta. Un suflet pur intr-o galeata de rahat nu mai este la fel de pur... Si nimeni din zona purilor nu ne judeca ca ne-am manjit, din contra, ne apreciaza pentru faptul ca invatam continuu, aducem aport creatiei.
Ar fi interesant daca ne-ai spune si cum s-ar putea produce aceasta trezire simultana a 7 miliarde de oameni tinand cont de faptul ca multi dintre ei vad viata intr-un mod extrem de simplist si superficial.


Citat din: Nicipreaprea din  24 Septembrie 2011, 17:42:46
Voi astia care sustineti necesitatea unei epurari, Nu sunteti voi, sunt doar programe cu care va identificati si le alimentati in inconstienta voastra. Va salut.

Nu noi sustinem, de la noi putere, necesitatea acestei epurari. Aceasta epurare se contureaza ca efect direct al liberului arbitru de care ne-am bucurat de la inceputul lumii si ne bucuram si astazi. Este suma alegerilor noastre ....care se dovedesc a fi distructive si separante, luate per ansamblu. Iar mecanismul de reglare si armonizare al acestei parti de univers, in care dualitatea se manifesta, prevede in mod evident astfel de descarcari....poate mai violente pentru "sensibilitatile" noastre. Ele s-au mai produs in trecut si se vor mai produce....atata vreme cat se provoaca dezechilibru.
Este frumos sa visam la binele suprem, dar daca nu facem ceva practic, fiecare in dreptul lui, sa ne apropiem ca si comunitate de acel bine suprem, ramane doar un vis frumos si atat. Ce se intampla in lume va pare ca are ca directie  ceva benefic, in ajutorul real al individului si al armonizarii cu natura? Nu cred.

La fel de usor va pot atribui, voua celor care sustineti ideile astea inalte fara aplicabilitate si legatura cu ce se intampla real in lumea noastra, o eticheta de "programati"... dar nu asta e scopul.
Primul "programat", de care avem cunostinta intr-un cadru mai larg, este Ioan Teologul-autorul apocalipsei. Cine l-o fi programat si pe el?

Deasemeni, va salut. :)
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Siberia

   Multumesc colegului @mr pentru raspunsul dat... A exprimat si gandurile mele. Recunosc, eu as fi facut-o cu mai putine menajamente decat a facut-o el si poate cu acelasi respect cu care au raspuns unii dintre cei "neprogramati".
   Spre deosebire de colegul @mr insa, inainte de-a va spune "salut", o sa va spun si parerea mea despre visele frumoase pe care le expuneti cu emfaza:
   Multi dintre voi folositi notiuni despre care nu aveti habar. Sunteti superficiali in gandire, sunteti superficiali in sentimente dar visati o lume mai buna... admirabil! Mai putin admirabil este ca visul se opreste deobicei la o lume minunata, o bula ce inchide in ea familia si pe aropiatii vostrii... atat! Restul nu conteaza pentru voi. Declarati sus si tare ca toti suntem egali dar nu sunteti in stare sa va respectati proprii semeni, conform declaratiilor voastre. Vorbiti despre gandurile pozitive care creaza o lume mai buna, dar cati dintre voi inteleg de fapt conceptul in sine ?
   Aveti impresia ca ajunge sa te gandesti ca lumea pe care o vrei tu trebuie sa fie mai buna, fara a face nici un gest spre realizarea acestui gand. E usor sa asterni cuvinte cu rezonanta pozitiva si sa te umfli-n pene hranindu-ti orgoliul, nu ?
   Primul pas in crearea unei lumi mai bune ar fi respectul fata de ceilalti... pe care se pare ca unii l-au uitat, afundati fiind in lupta dreapta pe care o poarta, o lupta pornita din niste lucruri gresit intelese, o lupta care ar trebui mai intai dusa in interiorul lor, nu in lumea larga. Aveti impresia ca lupta chiar si in numele "dreptatii" pune bazele unei lumi mai bune ?
   Afirmati ca putem salva lumea asta intreaga doar visand si gandind ca totul o sa fie roz, nu ? Cate civilizatii ar fi putut sa se salveze pe acelasi principiu ? Si cate civilizatii s-au salvat ?
   Aveti impresia minunata ca puteti intrerupe un ciclu universal, un ciclu creational, un ciclu al vietii doar fiindca asa visati voi ? Nu voi ati creat acest ciclu ca sa stiti cum sa-l intrerupeti, voi sunteti o rotita in tot angrenajul, si daca va uitati cu atentie la lumea asta, o rotita stricata... Din cate stiu din experienta vietii, nu se intrerupe un ciclu din cauza unei rotite ci se inlocuieste rotita. Dureros adevar, nu-i asa ? (Cineva ar fi trebuit probabil sa astepte ca rotita sa evolueze si sa se repare singura, nu ?)
   Scenariul pe care l-am expus nu a fost prezentat la TV, in mass-media, nu este inspirat din nici un film... era doar un scenariu. Pacat ca unii nu inteleg ca fictiunea trebuie sa ramana fictiune iar realitate este cea care trebuie traita si "modelata". Va oripileaza o fictiune, dar din pacate nu va oripileaza crunta realitate din jurul vostru fiindca sunteti suflete pure, nu ? Inca n-ati inteles ca sufletul e pur la nastere, apoi e tarat prin noroiul experientelor si menirea voastra este sa va straduiti din rasputeri sa-l readuceti la starea lui pura ?
   Multi dintre voi sunteti prea superficiali sa intelegeti la ce se rezuma acest subiect. Era vorba despre colaborare! O notiune pe care unii dintre voi au uitat-o in goana dupa binele individual. Era prea greu sa va imaginati punand umarul pentru a crea ceva bun pentru o lume intreaga indiferent de populatia ei. Nu e nevoie sa faceti asta, sufletele voastre sunt prea pure pentru a misca un fir de iarba pentru binele altora.
   @angellla29 a inteles ca este vorba despre o munca facuta in folosul tuturor, o colaborare in folosul tuturor. Bravo ei ! Voi altii sunteti suficient pozitivi in gandire si superiori ca si indivizi pentru a realiza pentru ce existati in lumea asta... va sunteti suficienti, defapt. De ce mai vreti sa schimbati ceva ? Sunteti exact cum trebuie sa fiti, neprogramati, superficiali, indivizi adaptati perfect lumii acestea stricate !

   Mult succes in lumea din visele voastre pozitive !
   V-am salutat !
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Tayka

#38
Deşii Siberia cred că vrea să închidă obloanele,îmi voi permite şă spun şi eu doar câteva cuvinte despre astă lume..aflată la mare cumpănă...
Ne tot întrebăm mereu şi mereu ce trebuie făcut să schimbăm lumea,să o facem mai bună.Cu riscul de a mă repeta eu cred că practic nu ar exista altă cale decât să revenim cumva în vechea şi normala matcă.Pentru că de vreo două generaţii am început să o cam luăm razna;la început uşor,apoi tot mai tare.Adică asemeni banilor s-au devalorizat şi marile valori umane:Un cuvânt de onoare dat de un om în urmă cu un secol valora pe atunci mai mult decât o avere,iar majoritatea celor care aveau o datorie nu puteau dormii liniştiţi până nu o achitau.Câţi oare mai sântem astăzi aşa?Tot pe atunci fiecare muncea din greu producând ceva chiar peste nevoile sale,câţi astăzi produc ceva real,câţi intermediază acel produs,câţi trăiesc pe lângă acel produs,contrafăcând-ul la negru,s-au speculândui valoarea reală.Dece atunci toţi aceşti şarlatani nu puteau prospera?iar acum reuşesc să-şi facă palate ba chiar să conducă economia şi ţara.Pentru că noi am pierdut acele valori morale majore,devenind astfel tot mai uşor coruptibili,ne-am lăsat să fim dezbinaţi,apoi învrăjbiţi,câţi dintre noi mai putem trece oare astăzi un simplu test al cinstei dacă până şi Severin la picat.Ne este necaz pe bercea mondialu,nu pentru că e ţâgan,ci pentru că el e ţâgan bogat...iar eu dece nu sânt mai bogat ca el..Păi ia să văd eu cum a reuşit el să se îmbogăţească..prin şmecherii,..aha,păi ia să învăţ şi eu mai multe şmecherii ca el..Iată un model de judecată al unui om lipsit de valoare morală.Atunci demult,astfel de oameni erau arătaţi imediat justiţiei iar aceasta (proastă cum era) îi spânzura sau împuşca fără pea multă tocmeală.Acela fiind un principiu de viaţă dela care ne-am abătut,motiv pentru care cred eu am ajuns aici.Problema cea mare este însă că după 2,3,generaţii noi trăitorii de azi,nu mai putem gândii ca străbunii noştrii de atunci,pentru că desigur am evoluat,stăpânim o ştiinţă şi o tehnică superioară,şi avem convingerea că ne vom înjosii revenind la modelul clasic,ne place unul futurist,extravagant,oricum numai să fie deosebit de trecut.Îmi veţi reproşa că sânteţi daţi afară dela muncă,dar nu vedeţi şi cum altul deabea aşteaptă să vă ia locul,dar dacă am gândii altfel şi n-am muncii cu toţii împreună doar 3 zile;patronul ar falimenta şi altă dată s-ar gândii bine înainte de a vă mai da afară.Dar noi nu ne mai putem alia pentru că ne urâm.Ne-am născut parcă cu o ură viscerală,ce se adânceşte mereu şi mereu.
(chiar şi aici la RUFon)Dece oare?.Eu cred că va trebuii mai întâi să reînvăţăm să trăim între noi,şi pe urmă om vedea cum ne vom descurca şi cu ET.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

andrei

[quote author=Siberia
   Si sa nu uit... scenariul nu este aplicabil la 7 miliarde de oameni... daca erati atenti, ati fi inteles ca situatia prezentata ar fi dus deja la eliminarea unei parti a populatiei globului.

   Stimata Doamna,pana atunci avem aproximativ 3,5 miliarde de omuleti care refuza sa moara la comanda.Ori tocmai asta ne deranjeaza pe noi astia mai ,,neprogramati",ca exista unii care se cred,, sculele lui Dumnezeu" si isi aroga dreptul sa decida cine trebuie sa moara de boli,de foame,de disperare,in urma unor experimente cu fel de fel de vaccinuri sau consumand toate gunoaiele pe care ni le prezinta drept mancare.Apoi ar mai fi un amanunt ,care pentru mine personal are mare importanta:Daca iau in considerare scenariul acesta,in care o mare parte a populatiei ar fi eliminata(eu am luat ca referinta 50%)pentru ca am citit nu stiu pe unde ca suntem cu vre-o 4 miliarde mai multi decat ar trebuii sa fim,zic asadar,de unde stiu eu ca ma voi numara printre cei 50% supravietuitori,ca sa i-mi mai bubui mintea cu scenarii futuriste,dat fiind ca am o sansa din doua sa cad victima unor planuri demente ale unora care nu mai au loc de mine?
    Si ar mai fi o trebusoara,una mica,apropo de suficienta.Atunci cand ceri niste raspunsuri,in public,te astepti ca fiecare sa raspunda  cat si cum il duce capul.Daca nu iti plac raspunsurile,le ignori si basta.Nu trimiti pe nimeni la plimbare doar pentru ca nu-ti canta in struna.Si nici nu iti iei jucariile si pleci.
                      Va salut cu aceeasi consideratie.
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

zana@M

Citat  Siberia...
''
Primul pas in crearea unei lumi mai bune ar fi respectul fata de ceilalti... pe care se pare ca unii l-au uitat, afundati fiind in lupta dreapta pe care o poarta, o lupta pornita din niste lucruri gresit intelese, o lupta care ar trebui mai intai dusa in interiorul lor, nu in lumea larga. Aveti impresia ca lupta chiar si in numele "dreptatii" pune bazele unei lumi mai bune ?''
Daca am sti cat de minusculi suntem in acest UNIVERS ,am fi cu mult mai buni.
Va salut!


,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

zana@M

Citat din: Tayka din  24 Septembrie 2011, 22:36:06
Deşii Siberia cred că vrea să închidă obloanele,îmi voi permite şă spun şi eu doar câteva cuvinte despre astă lume..aflată la mare cumpănă...
Ne tot întrebăm mereu şi mereu ce trebuie făcut să schimbăm lumea,să o facem mai bună.Cu riscul de a mă repeta eu cred că practic nu ar exista altă cale decât să revenim cumva în vechea şi normala matcă.Pentru că de vreo două generaţii am început să o cam luăm razna;la început uşor,apoi tot mai tare.Adică asemeni banilor s-au devalorizat şi marile valori umane:Un cuvânt de onoare dat de un om în urmă cu un secol valora pe atunci mai mult decât o avere,iar majoritatea celor care aveau o datorie nu puteau dormii liniştiţi până nu o achitau.Câţi oare mai sântem astăzi aşa?Tot pe atunci fiecare muncea din greu producând ceva chiar peste nevoile sale,câţi astăzi produc ceva real,câţi intermediază acel produs,câţi trăiesc pe lângă acel produs,contrafăcând-ul la negru,s-au speculândui valoarea reală.Dece atunci toţi aceşti şarlatani nu puteau prospera?iar acum reuşesc să-şi facă palate ba chiar să conducă economia şi ţara.Pentru că noi am pierdut acele valori morale majore,devenind astfel tot mai uşor coruptibili,ne-am lăsat să fim dezbinaţi,apoi învrăjbiţi,câţi dintre noi mai putem trece oare astăzi un simplu test al cinstei dacă până şi Severin la picat.Ne este necaz pe bercea mondialu,nu pentru că e ţâgan,ci pentru că el e ţâgan bogat...iar eu dece nu sânt mai bogat ca el..Păi ia să văd eu cum a reuşit el să se îmbogăţească..prin şmecherii,..aha,păi ia să învăţ şi eu mai multe şmecherii ca el..Iată un model de judecată al unui om lipsit de valoare morală.Atunci demult,astfel de oameni erau arătaţi imediat justiţiei iar aceasta (proastă cum era) îi spânzura sau împuşca fără pea multă tocmeală.Acela fiind un principiu de viaţă dela care ne-am abătut,motiv pentru care cred eu am ajuns aici.Problema cea mare este însă că după 2,3,generaţii noi trăitorii de azi,nu mai putem gândii ca străbunii noştrii de atunci,pentru că desigur am evoluat,stăpânim o ştiinţă şi o tehnică superioară,şi avem convingerea că ne vom înjosii revenind la modelul clasic,ne place unul futurist,extravagant,oricum numai să fie deosebit de trecut.Îmi veţi reproşa că sânteţi daţi afară dela muncă,dar nu vedeţi şi cum altul deabea aşteaptă să vă ia locul,dar dacă am gândii altfel şi n-am muncii cu toţii împreună doar 3 zile;patronul ar falimenta şi altă dată s-ar gândii bine înainte de a vă mai da afară.Dar noi nu ne mai putem alia pentru că ne urâm.Ne-am născut parcă cu o ură viscerală,ce se adânceşte mereu şi mereu.
(chiar şi aici la RUFon)Dece oare?.Eu cred că va trebuii mai întâi să reînvăţăm să trăim între noi,şi pe urmă om vedea cum ne vom descurca şi cu ET.

Cel mai corect raspuns dat pana acum ,felictari ,Tayka . :star: :star: :star: :star: :star:

O zi minunata!
!
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

sorinede

S-a scris pe aici cum ar trebui sa fie adevarata viata pe pamant pentru ca nu ne mai place cea actuala....propuneri mai diverse, dar ideea principala, cum ca noi nu suntem in stare s-o schimbam singuri ci sa vina altii (E.T.) si sa ne-o schimbe... VAX asta-i parerea mea... de ce : am vrut jos cu ceausescu si uite unde suntem astazi dupa 20 de ani.
Vrem sa o luam de la inceput, dar sa invatam din greselile trecutului..VAX....avem marturii scrise despre trecutul atator civilizatii..dar  nu am copiat decat faptul ca ei se razboiau si prea putin din ideiile lor de o lume perfecta si apoi de ce copii seamana cu parintii si fac aceleasi greseli ca ei?!?
Nu s-a spus aici de principala cauza a situatiei actuale si de ce s-a ajuns aici......
Pai eu cred ca acesta-i cauza adevarat    POLITICA...
Ea conduce lumea peste tot.....ea controleaza totul, ne spune cati copii sa facem (sau ne obliga in mod indirect ) ne controleaza educatia , ne controleaza stilul de viata, declanseaza razboaie si ne trimit acolo rudele apropiate sau mai departate,ne face sa ne uram pe cei din tara vecina, ..ea scrie ISTORIA..... nu E.T. sau cine vreti voi...
SOLUTIA..???...Inchipuitiva o (noua ) lume fara politic si oameni politici.......ATAT .....si nu veti mai astepta sa vina altii sa ne schimbe si sa ne arate cum e bine pentru noi...de parca as-i avea nevoie sa-mi spuna cineva ce si cum sa mananc ,ce sa invat , citesc,.....NU-S HANDICAPAT.......VOI CUM VA SIMTITI ?1?........
Vreti sa vina o rasa de alieni sa va spuna sa stati cu picioarele in sus  :-D fiindca asa cred ca e mai bine ptr. noi si noi asa sa facem ptr. ii credem mai destepti ca noi ?!?........Cam asa sa intamplat in Romania dupa decembrie 1989  cand politicul a distrus tot ce am construit (ne-am taiat creaca de sub picioare ) pentru ca nu erau eficiente ..energofage....etc si acum???  cand nu-i nimic nu poti sa spui ca nu-i eficient sau consuma prea multa energie..asa-i....Dar ideea principala este am fost educati sa gandim cum zic ei .POLITICIENII ....
Apropo ,daca asta ar fi adevarata SOLUTIE (eu sunt convins) si am reusi TOTI sa intelegem si sa scoatem politicul din dictionarul umanitatii ..ce ziceti nu am fi cu adevarat inteligenti.. nu am fi la acelasi nivel cu E.T aia la fel de inteligenti....adica cine consuma mi multa energie fizica si spirituala din populatia lumii...nu POLITICUL ?!?......
Cum sa facem,sa-l eliminam... simplu....intai sa stim toti...si apoi sa copiem modul cum functioneaza natura ..aici este solutia..face natura politica ?!? NU....si totusi este foarte complexa si organizata!!!!!......HAI S-O COPIEM..!!!
Deci idei de genu-l sa vina altii (fie si E.T. ) si sa ne impinga de la spate ca sa formam o societate perfecta ,suna f. romaneste (este un forum romanesc ,nu? ) si vad ca multi nu sau trezit dupa 20 ani si nu vad inca ,ca s-a ajuns sa l-i se spuna CUM SA GANDEASCA...
HAI SA FIM ORIGINALI..SA DAM DOVADA DE INTELIGENTA (sau ca GANDIM )
Aroape toate informatiile de pe acest forum sunt din surse externe si vad ca ganditi si le folositi ptr. a face subiecte aici numai cu ele....NU CREDETI CA SUNTETI MANIPULATI ?.....
HAIDETI CU IDEI ROMANESTI ..daca credeti ca stramosii nostrii au fost inteligenti si deosebiti si au fost dacii, getii etc. si nu cuceritorii (romani tatari , turci etc..) repet....sa fim ORIGINALI SI SA CREEM O TARA PERFECTA DUPA IDEIILE NOASTRE SI NU ALE STRAINILOR.
Sper ca nu v-am plictisit (ne inteles ) dar cand vreti sa discutati de schimbarea lumii , va rog uitativa la voi in ''farfurie'' si nu puneti nici o idee din forumurile straine....fiindca atunci scuzati-ma dar ei deja sunt manipulati si nu mai gandesc cu mintea lor ci cu ce li s-a pus acolo si NU LUCRURI BUNE !
Sper ca am fost inteles..toate cele bune...O LUME NOUA FARA POLTICA.

zana@M

Sorinede  ,draga ai mare dreptate cu politichia asta de veacuri ne contoroleaza pana si cati copii trebuie sa facem si tot ce ai scris tu aici ,dar nu sunt de acord cu asta ...
...citatat
''de parca as-i avea nevoie sa-mi spuna cineva ce si cum sa mananc ,ce sa invat , citesc,.....NU-S HANDICAPAT.....
Pai , Sorinede ,daca esti HANDICAPAT ,nu inveti ,mananci ,citesti si mai adaug io ceva nu simti nu ai sentimente nu vrei si tu o viata ...mai buna chiar daca esti HANDICAPAT/??Ai grija cum gandesti ,viata iti rezerva multe surprize ,din om sanatos poti deveni cand ti-e lumea mai draga ''HANDICAPAT'',  gandire negativista din toate punctele de vedere......
Am zis!
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

tractorbeam

Stati linistiti! Impreuna DA, dar pentru o lume mai proasta! V-o spune unul care e de partea aia a lingurii unde se aduna grasimea. Unii tin lingura de coada si obosesc (e vorba de aia multi si sarmani) altii tin lingura in gura si acolo le curge grasimea carei ii hraneste si ingrasa (e vorba de aia putini care ung sistemul ca sa mearga).
Noi suntem o specie gregara , lacoma, pizmasa si plina de defecte care ne vor duce la groapa mai repede decat credem.