Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

GHERLA - 14 Septembrie: un OZN cade din cer

Creat de calator astral, 15 Septembrie 2011, 12:58:51

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

calator astral

#30
am tot incercat sa "bag dovezile" dar uite ca nici o poza nu imi e acceptata.

pt mine subiectul este inchis.
pacat ca unii care habar n-au pe ce lume traiesc se baga in discutie ca musca-n posterioru calului si jignesc oameni curajosi care au venit aici sa ne dea detalii despre acest film.
In loc sa il intrebati direct la obiect despre contextul in care a filmat, opinia sa, senzatiile traite atunci, cautarea obiectului, il prigoniti ca pe alti useri valorosi.
ramineti voi intre voi sa va dati mari,autosuficienti, va autocongratulati si va dati laikuri unu altuia...
PROPUN ELIMINAREA SISTEMULUI LIKE
ca s-au reformat clanurile, nu e nici o obiectivitate.

StarDust

Citat din: calator astral din  16 Septembrie 2011, 16:22:21
...
In loc sa il intrebati direct la obiect despre contextul in care a filmat, opinia sa, senzatiile traite atunci, cautarea obiectului, il prigoniti ca pe alti useri valorosi.
...
Sa-ti spun parerea mea. Asta asteptam din start, descrierea contextului, si in special cautarea obiectului. In loc de asta s-a expus filmarea, si? Trebuia sa ne apucam noi sa ne dam cu parerea ce s-a intamplat inainte si dupa filmare? Eu as fi apreciat o prezentare COMPLETA a cazului, apoi expunerea lui (cu pretentii). Altfel la modul in care s-a prezentat deja cazul pe forum, nu vad ce pretentii ai.

OFF-TOPIC
Citat din: calator astral din  16 Septembrie 2011, 16:22:21
....
PROPUN ELIMINAREA SISTEMULUI LIKE
ca s-au reformat clanurile, nu e nici o obiectivitate.
....

Iarasi iti expui marea, marea durere? Este un topic special destinat acestui aspect, am rugamintea sa te plangi acolo, nu pe acest subiect.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

operatoru

Citat din: fiulploii din  16 Septembrie 2011, 14:48:26
Am de invatat de la tine colega @calator astral ce inseamna politetea . :lol:
Folosind exprimarea ta de mai sus, spun si eu :
Calator, nu te arunca cu capul inainte fara sa gandesti  :lol:  La secunda 9 din extra-ordinarul film al colegului @operatoru se vede clar un avion de mici dimensiuni in coltul sus dreapta numai ca ...ala era neinteresant , nu? Am folosit un monitor de joace cum se exprima un coleg azi-noapte . 
Ori a fost o farsa de genul , vezi ca eu trec cu avionul- inchiriat sau nu -si arunc ceva si tu filmezi , ori e doar o coincidenta si asta e .

De la secunda 6 pana la 10 se vad pe filmul original doua pasari, cu traiectorii usor circulare, care ies ulterior din cadru. Obiectul negru e singurul cu traiectorie relativ liniara.

fiulploii

Bine @operatoru   hai sa o luam de la inceput .
Daca tu ai filmat chestia aia , ce ar fi sa povestesti in mod exact cum a decurs totul . Ca si model te invit sa iei formularul de raportare de pe Rufon .
Si eventual, filmarea originala daca se poate . Ori aici  pe forum ori pe siteul RUFOn .
Multumesc.

Siberia

#34
Un obiect ciudat a aterizat pe dealurile dintre Gherla și Mănăstirea Nicula

CRISTINA-LUCA | 15.09.2011 | 10:22
Un fotograf amator care plănuia să ia câteva cadre cu panorama oraşului Gherla a surprins mai mult decât se aştepta. În timpul ședinței foto a observat un obiect care cădea din cer şi care ar fi aterizat pe dealurile dintre Gherla şi Mănăstirea Nicula.
Imaginile au fost surprinse în aproprierea stației meteo din orașul Gherla. Fotograful amator a observat cum un obiect de culoare neagră, cu o formă neregulată, coboară dintre nori și aterizează într-o zonă de păşune și culturi de porumb de la poalele dealului.
Bărbatul povestește că în cădere obiectul zburător nu a fost însoțit de zgomot sau fum. În plus, la câteva minute după ce a suprins imaginile, fotograful a văzut un avion mare de pasageri care trecea pe deasupra orașului. Primul impuls al bărbatului a fost acela de a afirma că a fost martorul unei invazii extratereste, dar ulterior a renunțat la idee.
Pentru că obiectul își schimba frecvent forma, fotograful amator s-a gândit că ar putea fi vorba fie de un balon meteo, fie de un obiect căzut din avionul care a survolat zona.
(Sursa b1.ro)

http://www.timnews.ro/obiect-ciudat-aterizat-pe-dealurile-dintre-gherla-si-manastirea-nicula/

De remarcat si titlul folosit de B1 TV in expunerea filmarii: Romania invadata de... NIMIC

(no comment)
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Cautatorul

Pentru operatorul. Ignorand jignirile gratuite, te citez:

"Legat de primul film:
1. Filmul a fost facut cu un handycam, de un amator. "

Eu daca as fi fost cel care a filmat "obiectul" as fi zis: "1. Filmul a fost facut de mine, cu o camera. marca, model, " si in primul rand as fi pus la dispozitie filmul original.

Dar asa suna de parca-ar fi fost facut de altcineva (poate doar ai fost de fata cand s-a filmat). Pentru credibilitate asteptam filmul original.

"A doua zi la fel, plus intrebat 2-3 oameni aflati in zona daca au vazut, auzit, gasit ceva. Nimeni nimic"
La asta m-am referit cand am spus ca depinde ce au cautat. 
Ma intereseaza cum ati intrebat pe cei 2-3 oameni daca au vazut ori auzit ceva. Si n-am vrut sa jignesc ori sa ironizez cu ceva, cand am intrebat ce au cautat.

Si conteaza ce fel de oameni erau cei 2-3 ori care au fost intrebati. Erau ciobani, tarani, copii, etc. In cazulile de acest gen conteaza foarte mult pregatirea si credibilitatea martorilor.  Una e sa povesteasca ce a vazut un pilot de avion, si alta e daca martor e un cioban.

Nu minimizez cu nimic ce ai vazut tu, poate fi chiar o nava spatiala cum zici, insa au fost prea multe alarme false (unele falsuri intentionate, altele explicabile). Si pariez ca multi dintre cei de pe acest forum cred ca ar fi o risipa prea mare pentru ca noi sa fim singuri in Univers, eu personal mi-as dori sa fie cu adevarat un obiect artificial construit de extraterestrii. Dar din pacate este un sac de gunoi (asta e opinia mea), si pana nu apar informatii noi (cum ar fi filmul original), eu raman la aceasta parere.

operatoru

Nu meriti, doar le stii pe toate, iar un film si explicatii in plus doar te-ar incurca, degeaba schimbi foaia acum. La jigniri primesti replica, ce-ai crezut, ca-ti aduc flori?

Cautatorul

#37
Citat din: operatoru din  18 Septembrie 2011, 15:39:40
Nu meriti, doar le stii pe toate, iar un film si explicatii in plus doar te-ar incurca, degeaba schimbi foaia acum. La jigniri primesti replica, ce-ai crezut, ca-ti aduc flori?

Dupa limbaj si modul in care reactionezi, bag de seama ca observatorul fenomenului este un cioban manelist, si probabil nici macar nu ai fost de fata. Ai auzit si tu ceva, si vi aici ca un impostor. Deja ti-am dat prea mare importanta dandu-ti aceasta replica.

Pentru mine subiectul este inchis.

arckadii

OZN = obiect zburator neidentificat. Cel din imagine ar putea fi cel mult un OCN (obiect cazator neidentificat):)


Parerea mea este ca e vorba despre o bucata de plastic luata de vant gen punga, sac de gunoi, folie  etc.
Acum, si mie mi s-ar parea interesant sa vedem "ceva" pe cer care sa inlature intrebarile si sa aduca o oarecare certitudine in discutiile cu si despre extraterestrii/ozn-uri samd insa chiar sa ne extaziem asa la orice gunoi dus de vant, mi se pare ridicol.
Am vazut pe internet zeci de fimulete care de care mai spectaculoase, de la CGI-uri la...baloane meteo care fiecare in parte era "sigur" un OZN. Totusi, cred ca pentru a putea DEMONSTRA ceva trebuie sa fii mai intai cu capul pe umeri si sa iti elimini emotiile si dorintele din interpretarea unui astfel de film.
Toata lumea fuge dupa senzational si din cauza asta ne invartim cu totii haotic in diverse cercuri in functie de interes.
Cred ca mai mult calm si cumpatare ar fi de dorit, mai ales in astfel de situatii cand pungile se confunda cu tehnica militara extraterestra de ultima generatie.... :?

Ark

fratelelup

#39
Citat din: operatoru din  18 Septembrie 2011, 15:39:40
Nu meriti, doar le stii pe toate, iar un film si explicatii in plus doar te-ar incurca, degeaba schimbi foaia acum. La jigniri primesti replica, ce-ai crezut, ca-ti aduc flori?

daca cauti glorie si osanale ai gresit forumul,cand cineva nu este de acord cu parerea ta arunci cu noroi....ai expus un film,noi ne exprimam opinia, demonteaza afirmatiile noastre cu probe sau interventii mai coerente....
fiecare are dreptul la o opinie,si aici ma voi repeta,la modul cum a fost expusa "proba" pentru mine este o...

maiami

este foarte greu sa-ti dai seama ce reprezinta acel obiect de la gherla
poate fi un ozn dar nu seamana
VOICA MARIAN tel. 0746075513
va invit la cunoasterea prin stiinta

HUNNAM

un OZN cade din cer.. si nu l-a vazut nimeni decat un tip care " din intamplare " era si el prin apropiere.. ceea ce cred eu este ca se alearga dupa senzational.. nu o sa cada niciodata nimic din cer fara sa se afle .. in Romania nu a aparut niciodata nici un OZN.. au aparut doar zvonuri cum ca un tataie a vazut o farfurie zburatoare care probabil o aruncase nevasta din cauza ca era sparta si lui i-sa parut ca vede "creaturi din alta galaxie".. niciodata nu a fost ceva concret..totul a fost o mare fuga dupa " faima "..

Aliosa

Citat din: HUNNAM din  22 Septembrie 2011, 18:40:01
.. in Romania nu a aparut niciodata nici un OZN..
Te inseli amarnic, am fost martor la 2 aparitii de Obiecte Neidentificate care Zburau/Pluteau deasupra teritoriului Romaniei, care nu erau imaginatie, baloane, avioane, pasari sau mai stiu io ce aberatii gasesc unii drept explicatie. In unul din cazuri eram 5 persoane care "halucinam" colectiv si culmea nu am publicat nicaieri nici un detaliu, nu am sunat la PROTV sau Antene ci am ramas
si acum cu intrebarea "ce erau de fapt?", deci nici vorba de faima sau senzational.
Precizez, ma refer la ce reprezinta OZN ca prescurtare nu la fiinte de pe alte planete, desi in unul din cazuri era vorba de un obiect artizanal.

Arhanghelul

#43
Citat din: HUNNAM din  22 Septembrie 2011, 18:40:01
.. in Romania nu a aparut niciodata nici un OZN..

Niciodata  ... sa nu mai fi categoric in exprimare ... ca nu esti atotstiutor  ... sau ai si tu studii de specialitate in domeniu  ...

Pana acum ai comportament " asemanatoar " cu al unui  ... Troll ...

http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_%28Internet%29
http://www.vadmin.ro/forum/troll-1647.html

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

imperrio88

acum am vazut si eu acel filmulet ..cu ,,obiectul" care cade din cer....sincer tind sa cred ca este o folie de plastic si atit..dar ce este aiurea in toata faza asta este stilul de afilma...imagine scuturat...incat nu se intelege nimic...pentru un moment(da stiu este de vina zoomul dat) se putea foarte simplu sa te sprijini de un obiect ceva...ori sa te ghemuiesti si sa tii cotul pe genunchi...asa nu pot spune decat ca este o mare aiureala ce a filmat pers  respectiva acolo
prostia si domnia se platesc....intotdeauna