Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

GHERLA - 14 Septembrie: un OZN cade din cer

Creat de calator astral, 15 Septembrie 2011, 12:58:51

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.


fratelelup

o folie neagra dusa de vant si care este adusa pe pamant de un curent descendent

angellla29

#2
Citat din: fratelelup din  15 Septembrie 2011, 13:16:13
o folie neagra dusa de vant si care este adusa pe pamant de un curent descendent

Folie neagra cu ceva ce pare sa aiba "antene"?!....Poate sa fie un fragment  din satelitul american ce va  cadea in curand in jurul Moscovei....Americanii deja au anuntat asta...

Ganditorul

Cel mai simplu era ca reporterul amator sa se duca la locul impactului si sa vada ce a cazut... oricum se pricepe la filmat mai mult de-o gramada. 'Geaba a pus sigla aia pe imagine...

fratelelup


calator astral

Frate lup te rog inceteaza cu provocarile!
Nimeni nu vede acolo O PUNGA DE PLASTIC, un pic de seriozitate va rog foarte frumos ! Ce "folie",ce "punga de plastic" vezi tu?!? Nu e vorba nici de "sateliti", vedeti limpede ca e un fel de obiect zburator neidentificat,coboara lent din vazduh,parca si-a pierdut controlul,e o masinarie care nu isi schimba forma ca o punga uriasa de vreo cinci sase metri cel putin,e bine definit,e foarte material, de tip prototip militar sau nava extraterestra.

Nu postez aiurea-n tramvai, frate lup,respecta-ma,ginditi-va cu totii la proximitatea cu alt loc straniu,la o aruncatura de bat,padurea Hoia Baciu.
Gherla revine foarte foarte frecvent in marturiile tuturor specialistilor in Stiintele de Frontiera,atit militari cit si civili.
Acolo e CEVA extrem de important, eu am deschis un mare ochi pe GHERLA inca de acum doi ani. Fenomene inexplicabile se produc acolo:

Primele SEMNE

Avioane militare sint atacate si lovite acolo,la GHERLA :

Un avion MIG Lancer 21 lovit de obiecte neidentificate

Tot timpul sint filmate sfere de lumina si nave extraterestre acolo,la GHERLA :

Obiect zburator Neidentificat surprins deasupra orasului Gherla

OZN deasupra orasului Gherla

CAM MULTE C O I N C I D E N T E...

@Lex

ehh, aia mai lipseste acu, sa renumim Gherla  drept Aria 51 de Romanica   :lol: :lol: :lol: :lol:

Ganditorul

#7
Te superi degeaba calatorule.
- Nu noi aducem suspiciunea de fals in discutie, ci cel care a filmat. E absurd sa filmezi toata caderea obiectului si sa nu filmezi exact momentul impactului cu solul - tipul filma mult mai sus decat locul de impact.
Pe urma e si mai aiurea sa nu ai curiozitatea sa te duci acolo sa vezi ce a cazut. Deci, cam cusuta cu ata alba povestea...
- Chestia cu avionul - cele 4 obiecte erau stationare. As intrazni sa spun chiar ca se deplasau cam pe aceiasi directie cu avionul ( din moment ce au fost surprinse in 2 cadre distincte de camera de bord, care banuiesc ca are 25 fram/sec. Cu un pic de exces de zel se poate calcula si viteza de deplasare - cam cum calcula Funeriu pixelul albastru). Cel mai probabil sunt resturi ale unui zbor ce se desfasura cu 1 - 2000 de m mai sus ( asa cum cioburile cabinei pilotului nostru au devenit OZN pt un zbor aflat cu 2000 m mai jos ). Sa nu uitam ca cerul e o autostrada mai speciala si ca ... unii mai arunca scrumiera pe geam. :martiansad:
- Celelalte imagini postate de tine ... sfera luminoasa trece in fiecare seara pe deasupra Romaniei, dupa ora 22, intrand pe la Oradea pe directia Cluj traversand platoul Padis ( deci de la V-NV spre E-SE ). Am vazut-o si eu de cateva ori vara asta... nu mi-am explicat ce este . Probabil un satelit.
- Fnomenul cu norii si fulgerele... Uneori e posibil ca furtuna sa fie frumos luminata chiar la marginea norilor care se apropie. Tunetele se aud extrem de slab... iar intr-un oras, oricat de mic, slabe sperante sa auzi. Daca esti pe munte cu cortul ai sansa sa auzi foarte slabe bubuituri. Am mai vazut asta, nu-mi explic de ce se aude asa slab tunetul ... probabil furtuna e f departe desi norii par aproape... f probabil sunt nori de f mare altitudine care la orizont se vad ca si cum ar fi de joasa altitudine. Nu vad alta explicatie dar sun sigur ca in for sunt si specialisti care pot da explicatia corecta.
Asa ca hai sa ne reintoarcem in sec 21 si sa nu facem din orice imagine spectaculoasa ... un OZN sau un fenomen paranormal.

Nicipreaprea

Citat din: calator astral din  15 Septembrie 2011, 12:58:51
Ce-o mai fi si asta, vreo idee?


E un inger cazut din cer ... totusi, pare de plastic  :lol:
________________________________________
"Know your enemy and they probably will not be your enemy."

calator astral

#9
Ginditorul> nimeni nu reactioneaza "normal" in astfel de situatii,multi isi pierd cumpatul! deci obiectele care au lovit MIGul erau "stationare",iar pilotu minte sau e un prost, oamenii filmeaza "sateliti" ciudati care nu au deloc o traiectorie rectilinie...nimeni nu te crede iar faza cu norul luminos e o interpretare eronata,e vorba dupa tine de "un nor normal"... asculta,nu ma poti prosti oricit ai incerca,ginditorule, las-o balta,eram la fata locului cind a aparut norul, in Bucegi, la Moreni mai bine zis, l-am urmarit cu masina o ora, pina la Targoviste,de acolo s-a sucit si a luat-o de nebun spre Cimpulung, spre N-V, in veci nu voi uita acel nor compact, cu luminile rosii verzi albastre galbene in el, tacut, fara nici un zgomot, eram opt baieti in doua masini pe urmele lui, l-am fotografiat si filmat EU pe-ndelete cu IPhoneul lui frati-miu,dar in aceeasi noapte toate fisierele imagine au disparut de pe telefon...din pacate.

fiulploii

#10
Citat din: calator astral din  15 Septembrie 2011, 17:43:45
....,dar in aceeasi noapte toate fisierele imagine au disparut de pe telefon...din pacate.

Exista programe de recuperare date deci, poti recupera fisierele .

P.S. numai sa nu se fi  chierdutu telu   :-D

Ganditorul

Opt baieti in 2 masini ... si un singur telefon cu camera de filmat. Ce pacat... :fullmoon:
Dar la gherla nu sunt luminite verzi si rosii ci doar ...fulgere pe o tembeliziune de stiri.
Si mie imi plac misterele, aventurile... da nu-mi ridic tensiunea la prima bomboana oferita de un jmecher.

calator astral

Doar EU am filmat pentru ca asa am vrut EU, erau trei telefoane tip smartphone deci se putea incerca altfel dar eu am lasat volanu lu fratimiu si din dreapta filmam calm cu zoom,imagine stabila,eu eram cel mai experimentat si niciodata nu am avut vreo problema tehnica,aveam si doua camere cu noi,dar in valize in portbagaje

nu am putut fiul ploii...am fost la trei reparatori si nici unul nu a regasit filmele nici pozele inregistrate...A doua zi trebuia sa fac un clip si sa-l postez pe "octogonarul", dar nu a fost sa fie.
Era superspectaculos cu sfere argintii si NEGRE care intrau si ieseau din nor.

kefren

Ok,am sa le iau pe rand:
    -fara suparare,obiectul filmat pare un sac de gunoi rupt,din acelea folosite la galeata,fiind dintr-o zona apropiata de Gherla va pot spune ca zilele trecute a cam batut vantul.
    -referitor la clipurile 3 si 4-obiectul din cele 2 filmari e acelasi si e mai mult ca sigur ISS.Am urmarit si eu de cateva ori trecerea ei,are o miscare constanta,fara accelerari si schimbari de luminozitate.
     -filmatul 2 il am si eu pe un telefon mobil pe care,din pacate,l-am distrus,.........am trecut cu masina peste el. :-D.Nu stiu daca se mai poate recupera ceva din memorie.

Ganditorul

#14
CitatEra superspectaculos cu sfere argintii si NEGRE care intrau si ieseau din nor.
Pai bine mai omule, lasi volanu' ca sa "filmezi" , faci traseul Moreni-Targoviste-Campulung ca sa urmaresti "noru" (  vre-o 50km , daca nu si mai mult ...) si nu faci tu o excursie de 2 m - pana in portbagaj - ca sa scoti 1... 2 camere mai ca lumea, sa dotezi 'prietenii' cu tehnica video !!!
Cand crezi ca te mai intalnesti cu sansa asta ? (cum ti-am spus nu inghit bombonele de la primul venit... oricat de pitoresc povesteste  "pescaru" :evil: )