Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Fortele malefice

Creat de fiulploii, 01 Septembrie 2011, 04:25:36

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

abyss


Tayka

#31
Citat din: roxaline din  02 Septembrie 2011, 23:12:55
Eu vad linii de timp - nu intotdeauna, nu la toti oamenii si nu legat de toate evenimentele. Nu stiu cum fac asta; m-am nascut cu asta sau am uitat explicatia


Îmi cer iertare,dar eu nu cred în existenţa destinului,căci el se extinde pe tot parcursul vieţii,deci şi în viitorul ei,ori după umila mea părere viitor nu există,prezentul activ,se consumă,creind trecutul pe care îl lasă în urmă,înaintând în mod aleator clipă de clipă.Putem spune cu certitudine că trăim în prezent şi că am avut un trecut binecunoscut nouă,şi care s-a scurs (cu bune şi rele) formând astfel..prezentul.Ca să existe un viitor,va trebuii să putem depăşii prezentul,ori acesta nu poate fi depăşit decât ..trăind-ul,altfel spus nu există.DOAR PREZENTUL GENEREAZĂ VIITOR.Ne place să spunem de exemplu că într-un viitor apropiat primim..salarul,sau că poate se va schimba conducerea  :-D .Mai corect spus ar fi însă;vom ajunge şi timpul să vedem schimbată (oare !?) şi actuala conducere.. :lol: Acum dacă aţi avut răbdarea să citiţi toată filozofia temporală,voi încerca să lămuresc şi dece era necesară..Ştim că,creierul uman produce în permanenţă impulsuri electrice numite unde cerebrale, care sânt de 5 feluri şi în ordinea freqvenţei sânt:alfa,betta,gama,delta,şi teta.Deşii coexistă toate cele 5 tipuri de unde,predominantă este doar beta.În urma unor exerciţii de concentrare mentală,putem însă intra în mod voit în altă zonă iar dacă reuşim să intrăm în Alfa,vom deschide poarta subconştientului,iar fizic,vom,,lungii''timpul prezent în sensul că el se va derula mai încet.Odată ce ai intrat pe poarta mănăstirii călugărul foarte experimentat în a-ţi deschide,,cartea''ştiind ce doreşti,(că doar nu mergi acolo să joci periniţa cu călugăriţele)intră rapid în alfa,alţii te mai reţin un pic pe la uşi,spunându-ţi ca să mai aştepţi oferindu-ţi chiar mâncare şi apă,timp în care eşti ,,scanat''de călugărul intrat în starea alfa şi care după ce reuşeşte să  îţi citească subconştientul,te introduce solemn şi te invită să deschizi cartea.Restul e floare la urechea românului creştin.Preoţii procedează mai...subtil,  :-o te aduc ei pe tine în alfa, prin ceremonialul specific şi prin cântece liturgice,care sânt de fapt incantaţii necesare străpungerii aurei enoriaşului pentru informare,şi aducerii acestuia într-o stare alterată de veghe pentru a fi ..,,scanat''.La aceasta mai concură şi efectul de piramidă prezent în biserici,iar fumul de smirnă pentru adâncirea transei.La vrăjitori ecuaţia este aceiaşi,dar ea se pune mai tranşant prin inducerea fricii de dracu.. :evil:într-un decor predominant în negru.Acuma aş dorii să nu credeţi cumva că eu nu mai cred în nimc  :-D Sânt şi eu convins de existenţa ET.,i-am văzut odată în viaţă în zona Bacău.de asemeni am văzut O formaţie de OZN-uri de tip trabuc deasupra or. Reşiţa.Acelea sânt realităţi indubitabile,pe când treaba cu posedatul,vrăjitul,deokiul,sânt realităţi create voluntar sau involuntar de către acea reacţie imagine-gând numită atacul psihic.
http://www.energie-vitala.com/frecventeultrajoaseundecerebrale.html               

                                  :? :rocket: :evil:


Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

calator astral

#32
Citat din: fiulploii din  03 Septembrie 2011, 01:33:43
Acum, e bine ca stii explicatiunea crestina a semnelor si pozitiilor degetelor sau a mainilor clericale - oricare ar fi ele si pe oriunde s-ar plimba ele  :lol: insa , ai mers mai departe cu curiozitatea? tinand cont ca semnul crucii nu e o descoperire crestina .

Mai incearca cineva un alt punct de vedere ?  :roll:

Da. Eu :

Pr Cleopa - Intilnire "extraterestru"

Despre farmece vraji si puterea diavolului - Pr. Aragatu 6

Siberia

#33
  Am stat cuminte pana acum, deoparte de acest subiect si cand m-am decis in sfarsit sa raspund, s-a blocat rooterul :-D Daca n-as fi stiut ca exista posibilitatea sa-i dau restart, as fi zis ca fortele malefice au pus stapanire pe internetul meu si l-au distrus ca sa nu pot scrie, nu ?  :wink:

   Sa revenim la subiect, care este complex si care este perceput de fiecare in alt mod. Depinde (ca de obicei) de gradul de Lumina pe care fiecare dintre noi a reusit s-o gaseasca, sau modul in care anumite forte la un moment dat sunt percepute ca fiind malefice sau benefice (binele si raul sunt atribute pe care noi le acordam intr-o perioada de timp lucrurilor, fiintelor sau actiunilor din jurul nostru - ceea ce pare a fi malefic in momentul acesta, peste 2 ani, cand descoperi mai multa Lumina in tine, poate sa para benefic si sa-l consideri un test pentru fortificarea ta psihica. Deci bine/rau, benefic/ malefic sunt notiuni relative).
   E adevarat ca fortele malefice pot sa se materializeze datorita gandirii fiecarui individ in parte sau gandirii colective, cu adaugarea faptului ca aceste forte malefice, odata materializate, pot actiona asupra individului care le-a gandit sau asupra unui colectiv de oameni, in functie de intentia gandurilor care le materializeaza. Exemplu: daca eu ma aflu intr-o stare de frica, teroare datorita faptului ca cineva mi-a spus ca exista o entitate supusa fortei malefice care s-a atasat de mine, voi materializa acea entitate prin temerile si frica mea si ea va actiona asupra mea. Daca in schimb mi se spune ca acea entitate va actiona asupra familiei mele, gandurile mele vor materializa acea entitate si actiunea ei va fi asupra intregii familii fiindca frica si temerile mele vor fi extinse asupra intregii familii, etc.
   Deci, o forta malefica poate fi materializata prin creatie, creatia care se obtine prin gandire insotita de intentie- cum in noi exista si Lumina adica puterea de-a da viata, putem materializa o entitate care sa reprezinte acea forta malefica. La fel, tot noi putem elimina/distruge/transforma entitatea care reprezinta forta malefica sau sentimentul de frica transmis de aceasta forta prin gandire.
   Poate o sa radeti, dar o sa vin mai intai cu cel mai simplu exemplu: Harry Potter  :-D Chiar daca vi se pare ca este un film pentru copii, actiunile din Harry Potter sunt prezentate si pe intelesul celor maturi. Cred ca ati observat si voi ca puterea expresiilor utilizate de catre micii vrajitori functioneaza in functie de determinarea/hotararea cu care sunt spuse si de faptul ca micii vrajitori care le invoca trebuie sa lase frica deoparte si sa creada in puterea expresiei. Credinta este in mod prioritar necesara, oricare ar fi intentia gandului. O alta actiune a micilor vrajitori pe care au invatat-o, a fost transformarea si ridiculizarea pericolului malefic. Pe scurt, orice expresie pe care o consideram salvatoare trebuie spusa cu fermitate si cu increderea ca va materializa intentia noastra si tot pe scurt, daca vedem un "ghiavol", in loc sa ne lasam coplesiti de frica/teroare, putem sa ne imaginam ca are nasul mare, ca are coarnele strambe, ca infatisarea sa seamana cu a vacutei Milka, ca daca ar avea si aripi ar semana cu o molie tantalaie - ganduri care transforma imaginea teribila intr-o imagine care ne face sa radem si sa ne eliberam de frica. Odata eliberati de frica, entitatea malefica nu poate avea un efect asupra voastra si puteti sa-i spuneti razand sa plece acasa. Mai exista o varianta, si stiu ca lucreaza [nu o sa intru in detalii asupra "pataniilor" mele fiindca sunt prea multe - pot doar sa precizez ca am fost fascinata de mica de actiunea fortelor si anihilarea lor in lumea materiala (ca sa ma exprim elegant)] dar pentru aceasta a treia varianta prioritatea este sa fiti mai "detasati" si sa intelegeti necesitatea existentei ambelor forte pentru a se crea un echilibru. Pe scurt, daca vedeti ca lucrurile se misca in jurul vostru si va impiedica sa va terminati actiunile derulate, puteti sa cereti cu hotarare fortei care le manuieste sa va lase sa va terminati treaba  spunadu-i cu fermitate ca atata timp cat voi o respectati, trebuie si ea sa va respecte si nu e cazul sa va deranjati reciproc ci sa coabitati impreuna in armonie :-D
   Probabil ca veti rade de ceea ce v-am exemplificat mai sus, dar pana la urma, totul - asa cum a zis si @Tayka sau restul colegilor - se bazeaza pe puterea psihicului, pe puterea si intentia gandului.

   Despre simboluri folosite si despre religie n-am de gand sa vorbesc acum, in primul rand fiindca nu vreau sa-i stric buna dispozitie de weekend a colegului @calator astral. O sa completez doar cu o informatie referitoare la semnul crucii: acest semn are legatura cu energia... mai precis cu deschiderea centrilor energetici si se foloseste pentru a se crea un schimb energetic. Pe scurt, daca semnul crucii este facut asupra ta, iti deschizi centri energetici si impingi energia ta in afara, in timp ce prin tine trece si se acumuleaza energie primita din exterior - in cele mai multe cazuri energia acumulata in cadrul bisericii. Acum, tinand cont de persoanele si scopul pentru care persoanele frecventeaza biserica, schimbul de energie nu este unul pozitiv fiindca majoritatea acestor persoane ajung la biserica din varii motive care le chinuie existenta iar energia lor este incarcata cu temeri, frici, dezechilibre, etc. Ma opresc aici cu raspunsul care include si biserica pentru a nu crea o polemica infinita in weekend :-D
   

p.s. - Offtopic: OZN-urile tip "trabuc", "farfurii zburatoare", "discuri/globuri" de lumina care-si schimba culoarea in functie de viteza si "triunghiuri" sunt tehnologii pamantene si cu exceptia "triunghiului", au fost puse in practica incepand cu sfarsitul anilor '30. Recunosc ca au fost inspirate din "imagini/viziuni" ale unor tehnologii extraterestre dar, in procent de mai bine de 90% tot ceea ce vedem pe cer - la momentul actual - este o tehnologie de provenienta terestra.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

calator astral

Culmea dezinformarii si a nebuniei. Ca si in cazul "modificarii viitorului tau dar si al intregii Omeniri prin simpla autosugestie" ,o mare gogoasa, eu zic ca bati campii siberia,si nu numai tu...
Nu "creati" mai oamenilor nimic,nu "materializati prin gindire" absolut nimic. Tot la fel nu modificati nicicind nimic din Viitor...
E vorba de entitati malefice,diavoli,draci,demoni,succube,toate REALE si care exista independent de vointa sau gindirea voastra.
Prin gindire nu materializezi niciodata nimic,nici macar o scama,un fir de par sau o unghie a unei entitati negative (sau pozitive,tot aia). Oricit te-ai screme nu va iesi NIMIC.
E ca si postarea lui biss cu mosuletzu care de douazeci de ani "sta pe scaun si vede secretele Creatiei,misterele Lumii si activitatea extraterestra pe Terra" fara sa miste un deget...
Vede o lae...cum si tu nu "materializezi" nimic.
Pe mine m-a luat Dracu de-o haripa si m-a dus cu el in vazduh,m-a luat direct din pat intr-un hotel din Bucuresti.
Numai Tatal Nostru repetat de citeva ori si cruci facute cu limba in gura insotite de "piei Satano din ochii mei!" m-au scapat si m-a adus inapoi,asezindu-ma usurel in pat. Nu era un vis.

Siberia

@calator astral, pentru tine am doar o vorba sa-ti spun: ce semeni, aia culegi !
Reptilieni malefici iti implantezi in minte, draci si alte cele or sa te ia de aripa.
Sa ai parte de un sfarsit de saptamana placut !
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

roxaline

Citat din: @biss din  03 Septembrie 2011, 01:10:12
In opinia mea cele doua forte + si - asa cum si sunt in perceptia noastra general acceptata nu sunt altceva decat doua "maini" ale unei intentii ce se manifesta si modeleaza neincetat Existenta in vederea unei intelegeri cat mai complexe si mai nelimitate.
Traiesti si experimentezi doar ceea ce te atrage, corect? Daca nu ar fi asa nu ar mai exista (pentru tine). Prin urmare cand va veti satura de experienta matura a unei anumite categorii de trairi veti aborda alta. Asa se slefuieste "diamantul", asa intr-o buna zi descoperim soarele interior, asa ne vom elibera de "lumea" noastra si vom putea percepe\decoda in mod direct,complet si neconditionat fluxul de informatie\realitate. Abia acum straluceste diamantul/soarele/mintea cosmica.
Evident toate acestea reprezinta opinia mea.


Partea asta este cel mai greu de "inghitit"  :-D Interesanta mentiunea diamantului; in perceptia mea ( subiectiva, evident) si incercand odata sa explic ce vad, spuneam ca oamenii sunt acelasi diamant, cu multe fatete, la mine este clara fateta / fereastra 1,3,7 etc si la cel de langa mine sunt clare fatetele 2, 3, 6, 8 etc. Lumina se reflecta diferit in fiecare, "tzese" modele diferite dar asta se intampla doar o perioada, pana ce curatam toate fatzetele; apoi constatam pe propria piele ca suntem acelasi diamant.

Citat din: @biss din  03 Septembrie 2011, 01:10:12

PS - Popii nu au nici o abilitate dezvoltata... referindu-ma aici la cei care ""deschid cartea"". E o copilarie. Cine vede..."vede" fara ostromente papusha Roxy, cu tot respectul subsemnatului. Si apropos, biblia nu e un cod alterat. E un macrou imputzit :)   Glumesc rautacios evident. In cartile considerate sfinte, se vorbeste despre acelasi lucru in fiece amarat de verset chiar daca te vei apuca sa le citesti de-a-ndaratelea. Acolo peste tot vorbeste despre Tine, cu Tine si in mod special Tie...adica noua tuturor...Noi cei Amnezici.
My 2 cent op.

Hmm... adaug alti 2 cents: toti vedem, absolut toti. Constientizarea insa este alta etapa si se pare ca asta nu facem toti; unii "declanseaza" constientizarea folosind Biblia, altii alte tehnici. Oricum in toate cazurile tehnicile te intorc in interiorul tau si incepem sa fim prezenti la ceea ce este acolo. Din ceea ce-mi povestea un preot (calugar), cand deschide biblia vede , in acel moment de "acum" preponderent anumite cuvinte care declanseaza ceva in el, ca si cum ar declansa decodarea informatiei pe un subiect. O tehnica similara este in photoreading. 

@fiulploii
Intrebarea ta legata de pozitia degetelor , in icoane, la clerici etc, mi-a amintit de o chestie pe care o vazusem mai demult, intr-o poza facuta de o prietena intr-o excursie la niste manastiri copte. Asa ca am tot scotocit dupa imagine si uite despre ce este vorba:

In cea mai veche icoana a lui Iisus Cristos Pantocrator , mana lui Iisus are aratatorul in sus si usor curbat, iar celelalte 3 degete sunt unite cu degetul mare. Poza se poate vedea aici: http://st-takla.org/JESUS-index.html

In copiile facute la aceasta icoana, pozitia degetelor este schimbata - exemplu aici, zona din dreapta http://orthodoxinfo.com/general/orthodoxy.aspx Nu mai sunt 4 degete unite ci 3. Intrebarea este de ce a fost desprins degetul mijlociu "din formatie" si ce semnificatie are asta ??
"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

Tayka

#37
Citat din: roxaline din  03 Septembrie 2011, 12:34:03
....In copiile facute la aceasta icoana, pozitia degetelor este schimbata - exemplu aici, zona din dreapta ...
Fiindcă e wechend o mică glumă nu strică:
:star: :star: Cum poate face oare semnul un popă căruia îi lipseşte degetul ..arătător şi ..inelar... :? :x :-D
că dacă întoarce palma în sus şi îl ridică pe cel mijlociu în sus...e bai şi ruşine mare.. :roll:  :-D :-o :-D,iar dacă îl face cu palma în jos e bai şi mai mare;apare semnul satanei.. :evil: dacă are din născare  6 degete,poate blagloslovii doi credincioşi deodată.. :roll: :roll:  :-o :|Dar dacă e un ET travestit în popă şi nu are decât ...3 degete.!?
:martiansad: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star:
Aşa dar ca să fi popă musai să ai doar 10 degete,nici mai mult nici mai puţin  :-D
pentru că altminteni poţi să dai de .. :evil:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Tayka

#38
Citat din: Siberia din  03 Septembrie 2011, 11:51:08
@calator astral, pentru tine am doar o vorba sa-ti spun: ce semeni, aia culegi !
Reptilieni malefici iti implantezi in minte, draci si alte cele or sa te ia de aripa.
Sa ai parte de un sfarsit de saptamana placut !
Iar eu zic în complectare o expresie celebră;
,,Să recunoşti că nu cunoşti este o dovadă de mare cunoaştere....''
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

calator astral

Citat din: Tayka din  03 Septembrie 2011, 13:41:15
Iar eu zic în complectare o expresie celebră;
,,Să recunoşti că nu cunoşti este o dovadă de mare cunoaştere....''

pai ar fi cazul sa recunoasteti ca habar n-aveti pe ce lume traiti, visati cu ochii deschisi, nimic nu stiti despre reptiloizi grey & sefu lor,ingeru razvratit Satana, parteneru lu Lilith.
Lumea e inrobita lor si voi mintiti fraierii ca e suficient sa te concentrezi si vei materializa ingeri,te scremi si din neant apar bani,masini scumpe si palate...
Inconstienti nebuni sau unelte ale asupritorilor asta sinteti.
Foarte curind veti vedea cu ochii vostri Razboiul (deocamdata) nevazut.

Nicipreaprea

#40
Citat din: Tayka din  03 Septembrie 2011, 13:41:15
Iar eu zic în complectare o expresie celebră;
,,Să recunoşti că nu cunoşti este o dovadă de mare cunoaştere....''

E discutabil citatul... merge pana cand STII ca STII, dar nu ai intrebari prin care sa-ti chestionezi cunoasterea  :wink:
________________________________________
"Know your enemy and they probably will not be your enemy."

padme

Citat din: roxaline din  03 Septembrie 2011, 12:34:03
In copiile facute la aceasta icoana, pozitia degetelor este schimbata - exemplu aici, zona din dreapta http://orthodoxinfo.com/general/orthodoxy.aspx Nu mai sunt 4 degete unite ci 3. Intrebarea este de ce a fost desprins degetul mijlociu "din formatie" si ce semnificatie are asta ??

cineva si-a dat seama ca au gresit... degetele! e trinitate si nu cvadruplitate (poate sa fie un cuvant inventat de mine) :)))))))) zic eu!

fiulploii

#42
Citat din: @biss din  03 Septembrie 2011, 01:42:42
Hai frate zi odata, vrei sa-mi roz si unghiile de la parter?
Sorry  , man  ! nu asta e intentia mea insa sper ca parterul tau a ramas intreg   :lol:

Citat din: @biss din  03 Septembrie 2011, 02:04:26
la asta te re-feri?
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/codex_magica/codex_magica25.htm
Nu  la asta ma refer  :-D as putea sa-ti trimit o poza cu mine de cand eram elev sa o pui pe situl prezentat? Ca si eu ridicam 2 degete in forma de V cand stiam raspunsul la scoala  :-D  Cat despre semnul ales de W.C. eu stiu urmatoarele : daca Herr H. a avut un anumit gen de calugari tibetani ca si consilieri si a ales un semn ancestral sub care si-a purtat  cruciada , in contrapondere Mister W.C. a avut la randul lui un sfatuitor esoteric care i-a transmis un semn de contracarare a zvasticii , semn sub care sa se desfasoare ostilitatile .

@Tayka
Ai un like fiindca subscriu  la postarea ta integral insa am o completare si sper sa nu fie cu suparare   :-D  Daca  aparatele alea de pe situl prezentat chiar fac ceea ce zic e bine dar e cam expensive deci nu oricine are acces . Omul insusi este cea mai formidabila arma din cate exista si aia ocultii - din varful piramidei negative - de asta se tem , de trezirea omului . Ca exista niste aparate care induc ,,mecanic'' asta nu e nici o problema pentru ca la ele vor ajunge prea putini si chiar si aia sunt dependenti de o sursa de energie iar daca le iei discul de rezonanta  adio si un praz verde  :lol: Corect ?

@calator astral
Asa cum ai tot repetat , misiunea ta e sa informezi  si o faci  cu foarte mare sarg . Felicitari pentru entuziasm insa eu as fi curios de niste opinii personale ale tale si nu tot subscrieri la cuvintele si impresiile altora  :-D Tie iti e teama sa ai o parere pur personala ? fara sa treci in revista tot felul de savanti sau formatori de opinie religiosi  ? Normal ca o sa zici ca nu  :-D  insa asa cum zicea Michelangelo -parca   :roll: - cand lua o bucata de marmura , el dadea jos doar materialul in plus care acoperea sculptura . Asa , ca un experiment care in mod sigur nu e diavolesc  :lol: incearca sa dai de o parte patura crestina de pe informatii . Tu de ce crezi ca suntem dotati cu creier?  :wink:

Citat din: Siberia din  03 Septembrie 2011, 10:27:11
...........
   Ma opresc aici cu raspunsul care include si biserica pentru a nu crea o polemica infinita in weekend :-D
....
:lol: inevitabil includem biserica in discutiile noastre fiindca a avut grija sa se infiltreze peste tot , ea fiind singura care in anumite vremi s-a ocupat de trairile interioare ale omului , om care atunci cand vine noaptea sau inceteaza orice activitate ramane singur cu el insusi in fatza maretiei Universului . Modul cum s-a ocupat biserica de aceasta problema se observa peste tot  :-D
Da , e vorba de energie .

Citat din: calator astral din  03 Septembrie 2011, 11:14:23
.....bati campii siberia,si nu numai tu...
Nu "creati" mai oamenilor nimic,nu "materializati prin gindire" absolut nimic. .....
Prin gindire nu materializezi niciodata nimic,nici macar o scama,un fir de par sau o unghie a unei entitati negative (sau pozitive,tot aia). Oricit te-ai screme nu va iesi NIMIC.
.....Vede o lae...cum si tu nu "materializezi" nimic.
...............Numai Tatal Nostru repetat de citeva ori si cruci facute cu limba in gura insotite de "piei Satano din ochii mei!" m-au scapat si m-a adus inapoi,asezindu-ma usurel in pat. Nu era un vis.
In primul rand , daca nu-ti place campul , schimba-l bre . Sau esti  dependent de el ? :-D
Apoi, poate ca tu nu vezi o lae ci vezi o balaie  :lol:
Si, desi urli efectiv ca nu materializezi nik prin gandire , observ ca totusi asta faci  :lol: Din intamplarea de la hotel vad ca ai avut grija de tine sa materializezi  o aterizare usurica in pat - sa nu patesti ceva   :wink: Ar mai fi si alte exemple din postarile tale dar nu are rost , vorba ceea : ai urechi si nu auzi, ai ochi si nu vezi , ai creier si nu-l folosesti . Eu zic ca asta e pacatul primordial ,  nefolosirea instrumentelor cu care ne-a dotat Aldesus.

@roxaline
M-am uitat cu atentie si mie nu imi pare ca tine 4 sau 3 degete unite cu degetul mare  :-D

Deci , explicatia :
  Ziceam mai devreme despre mudre. Ele se folosesc in lucrul cu chi sau Ki de sine statator sau in artele martiale traditionale energetice cum  ar fi aikido sau tai-chi si functioneaza tot asa cum functioneaza si Ki-ul .
  Si acum inevitabil despre centre de energie sau chakre . Facand semnul crucii se unesc niste chakre principale si altele secundare . Si invit pe cei care vor si pot sa isi uneasca centrii energetici pornind asa cum se zice ca e normal , de jos in sus  :-D  Ceva senzatii diferite fata de modelul actual care porneste de sus spre in jos   ? Din cate cunosc eu , ambele sunt valabile functie de scopul urmarit si nu e vb de demonism aici - am specificat in clar ca sa nu mai batem campiile Terrei  :lol:    Pentru cine cunoaste , este o diferenta deci intre asa numita cruce mica - femeiasca - sic ! - si crucea mare barbateasca - sic ! .
  Cand faci crucea  spre tine sau spre altii , eu zic ca depinde de sentimentul cu care o faci , daca vrei sa dai sau sa primesti energie , daca vrei sa amplifici sau sa micsorezi .
  Modul cum se tin degetele . Degetul mare are rol de comutator  :-D iar celelalte degete , mai precis ceea ce numim buricul degetului   este o zona de corespondenta cu o anume chakra dupa cum urmeaza : aratator  -prima  , mijlociu- a doua , inelar - a treia , mic  - a patra  , din nou aratator - a cincea , din nou mijlociu - a sasea , din nou inelar - a saptea , din  nou mic- a opta .
Activarea chakrelor sa face atingand pe rand cu degetul mare celelalte degete , in ordinea mentionata, oprindu-te acolo unde ,, simti,, tu sau unde vrei sa experimentezi  :-D si acolo mentii pozitia degetului mare pe degetul respectiv .
Facand semnul crucii cu diferite chakre activate , se cam obtin diferite efecte  , efecte care bineinteles nu pot fi pipaite sau masurate cu aparate de masura clasice  :-D
Sper ca am fost cat de cat inteligibil  :-D
Popii nu mai au habar de aceste lucruri , totul a devenit o rutina iar daca intrebi de ce un mirean tre sa isi faca cruce cu primele 3 deshte a zis colegul  @biss explicatia . Cat despre cele 7 Taine , nu are rost sa mai vorbim  :lol: atat de mult timp s-a scurs incat semnificatia reala aproape s-a pierdut iar cei care mentin aceste taine nu mai sunt demult initiati in ele .

Cam lunga postarea  :-D si in cazul asta nu mai plusez nimic deocamdata  :wink:

roxaline

Citat din: padme din  03 Septembrie 2011, 14:40:30
cineva si-a dat seama ca au gresit... degetele! e trinitate si nu cvadruplitate (poate sa fie un cuvant inventat de mine) :)))))))) zic eu!

hmmm .... nu in scrierile gnostice. Si daca a considera cvadruplitatea  :-D face drumul mai scurt ???

"But if the soul is saved when it is without evil, and if the spirit also is saved, then the body becomes sinless. For it is the spirit which animates the soul, but it is the body which kills it - that is, it is the soul which kills itself. Truly I say to you, the Father will not forgive the sin of the soul at all, nor the guilt of the flesh. For none of those who have worn the flesh will be saved. For do you imagine that many have found the Kingdom of Heaven? Blessed is the one who has seen himself as a fourth one in Heaven."" ( The Apocryphon of James )
"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

calator astral

Citat din: fiulploii din  03 Septembrie 2011, 14:48:01

@calator astral
Asa cum ai tot repetat , misiunea ta e sa informezi  si o faci  cu foarte mare sarg . Felicitari pentru entuziasm insa eu as fi curios de niste opinii personale ale tale si nu tot subscrieri la cuvintele si impresiile altora  :-D Tie iti e teama sa ai o parere pur personala ? fara sa treci in revista tot felul de savanti sau formatori de opinie religiosi  ? Normal ca o sa zici ca nu  :-D  insa asa cum zicea Michelangelo -parca   :roll: - cand lua o bucata de marmura , el dadea jos doar materialul in plus care acoperea sculptura . Asa , ca un experiment care in mod sigur nu e diavolesc  :lol: incearca sa dai de o parte patura crestina de pe informatii . Tu de ce crezi ca suntem dotati cu creier?  :wink:

:lol: inevitabil includem biserica in discutiile noastre fiindca a avut grija sa se infiltreze peste tot , ea fiind singura care in anumite vremi s-a ocupat de trairile interioare ale omului , om care atunci cand vine noaptea sau inceteaza orice activitate ramane singur cu el insusi in fatza maretiei Universului . Modul cum s-a ocupat biserica de aceasta problema se observa peste tot  :-D
Da , e vorba de energie .
In primul rand , daca nu-ti place campul , schimba-l bre . Sau esti  dependent de el ? :-D
Apoi, poate ca tu nu vezi o lae ci vezi o balaie  :lol:
Si, desi urli efectiv ca nu materializezi nik prin gandire , observ ca totusi asta faci  :lol: Din intamplarea de la hotel vad ca ai avut grija de tine sa materializezi  o aterizare usurica in pat - sa nu patesti ceva   :wink: Ar mai fi si alte exemple din postarile tale dar nu are rost , vorba ceea : ai urechi si nu auzi, ai ochi si nu vezi , ai creier si nu-l folosesti . Eu zic ca asta e pacatul primordial ,  nefolosirea instrumentelor...
numai postez de mult opinii personale pentru ca se pare ca as fi extrem de "negativ".
Convinctiile mele intime nu le impartasesc decit pe privat, dupa ce imi fac o idee despre soliditatea psihica a interlocutorului, puterea caracterului si atasamentul la valorile crestine sint cele doua criterii esentiale,daca nu e un dur care stie deja despre ce e vorba nu ii spun nimic.
Trebuie sa fii curajos si gata sa infrunti realitatea dura ca sa stai de vorba liber cu mine.
Ma limitez la reproducerea marturiilor celor care au disparut sau decedat la foarte scurt timp dupa ce au dezvaluit natura Conspiratiei.
Nu avem nici o putere supranaturala,nu putem materializa absolut nimic niciodata. Deci nu eu am creat nici draci nici grey nici reptilieni. Ei exista indiferent de vreau eu sau nu.