Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0

Creat de fiulploii, 30 August 2011, 01:16:13

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

roxaline

Citat din: Xanadron din  31 August 2011, 17:42:40
@diluna_coa: K lumea muzica de pe situl "Lucratori in lumina" al americancei - si cam atit.

Findca restul e (parerea mea, evident) doar un ghiveci New-Age fara nici cea mai mica legatura cu genetica.
Un gen de halucinare pseudoastrologica :lol: cu oarece spirale :roll: gen MISA azvirlite ici-colea ca sa para "stiintifica".
Spun asta cu 100% certitudine - si-s convins ca asta ar spune-o si mult mai informatul autor TVM - din simplul motiv ca am urmat macar cindva cursuri serioase de genetica.
No offence deci - posibil sa existe si copii "indigo" supra-, para- sau meta-dotati, dar nu in contextul explicatiilor astora aiuristice.

P.S. E de groaza cum websituri din astea produc o groaza de bani pentru sarlatanii care le concep (zeci de mii $ lunar uneori). :x

In conditiile in care lumina poarta informatii si ADN-ul "receptioneaza" lumina cu informatii cu tot si executa conform informatiilor primite, chiar daca este 100% impotriva geneticii / biologiei dogmatice ... ar trebui sa consideri si astfel  de informatii  :-D Au rusii niste studii despre asta de nu-ti vine sa crezi; studii d'alea peer review, reproductibile, protocoale bine puse la punct etc. ( am vazut documentatia de la 3 astfel de studii, doua facute innRusia si unul in Canada; si nu sunt eu in masura sa spun ca erau ok, dar persoana cu care eram ... e de meserie pe bune. Si i-au cam picat "maselele"). Chinezii iar au niste studii super; Luc Montagner a primit o oferta de nerefuzat de la chinezi si cam la asta s-a dus , sa cerceteze efectele campurilor electromagnetice in solutiile foooarte diluate de ADN cu toate nebuniile pe care le-a constat in experimentele despre care a publicat pe la inceputul lui 2010.
"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

dab270277

O teorie persoanala este ca "rascumpararea noastra" de catre Isus Hristos este tocmai salvarea acestui program genetic sau mai bine spus renuntarea de catre ceilalti "ZEI" la programele lor (au fost extrem de multe) in favoarea unuia singur.
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

calator astral

 :-o
Citat din: dab270277 din  01 Septembrie 2011, 21:11:03


calatorule eu nu inteleg dc te opui schimbarii, evolutiei. Vreau sa stiu si sunt sigur ca si ceilalti useri doresc sa stie care este parerea ta despre desfasurarea acestor evenimente de sfarsit de program 4.0. Cum crezi tu ca am putea sa fim o societate perfecta (sau macar sa incercam).

iti multumesc pentru intrebare prietene dab,apreciez seriozitatea si politetea.
Hai sa vorbim deschis de aceasta Schimbare,aceasta Evolutie, dincolo de "extraterestri sau inter-dimensionali".
Nu ma opun Schimbarii,nici nu am cum de altfel...dar e dreptul meu la libera exprimare,e dreptul forumistilor la un evantai de ipoteze,daca 99% dintre voi spun acelasi lucru,nu e anormal ca in cei 1% sa ma numar si eu,nu vad unde as influenta eu singur vizitatorul ratacit pe rufon.
Eu vreau sa INFORMEZ. Sa propun si o varianta mai realista a Schimbarii iminente,ma bazez pe lectura lucrarilor celor mai recunoscuti evolutionisti contemporani,care contesta teoria Darwinista si care au concluzionat ca Evolutia Graduala e o aberatie, ma refer aici la studiile marilor savanti Eldredge sau Gould,ma gindesc la opera lui Stanley si la Teoria Evolutionismului PUNCTUAL, care e din pacate de fapt o teorie a catastrofismului,validata chiar si de cei mai celebri geologi,din toate tarile dezvoltate,observatiile lor referitoare la zacamintele de carbuni si petrol neaga uniformismul liniar darwinist.
Conform noilor teorii evolutioniste, Evolutia a avut si are loc exclusiv in salturi provocate de schimbari majore si bruste ale mediului. Deci Schimbarea va implica inevitabil o destructie masiva a speciilor,Stanley face o legatura evidenta cu fizica si vorbeste de o inevitabila evolutie cuantica,el a lansat primul teoria stazelor si a explicat ce anume se intimpla intre doua salturi,disparitia unei categorii sistematice mai mari in timpul "saltului" e precedata de cresterea vadita a variabilitatii categoriei sistematice mai mici,din care va iesi noua categorie in locul celei disparute. Chiar si Cuvier confirma asta,el a creat Teoria Catastrofelor in geologie,demonstrind cu ajutorul regulii lui Bergmann repetitia sistematica a glaciatiunilor, exemplul permianului e revelator,atunci peste 95% din speciile marine si jumatate din vietuitoarele uscatului au pierit. Acelasi lucru s-a repetat si in cretacic si mezozoic.
Deci va fi foarte foarte nasol momentul Schimbarii iar pentru noi Oamenii,chiar de vom supravietui ca specie sau nu vom fi afectati peste masura de catastrofa,vom fi in cel mai bun caz supusi Teoriei lui Willinston,care spunce ca in procesul evolutiv al unei specii specializarea acestei categorii sistematice e insotita de o drastica reducere numerica,ulterior vom urma evolutia dupa teoria lui Cope,conform caruia speciile descendente care au supravietuit au un spirit competitiv superior speciilor ancestrale,deci cind stim cit de greu ne adaptam la notiunea de competitie,imi imaginez ca si ultima urma de sensibilitate si in fond de "umanism" va dispare,vom deveni niste indivizi reci si metodici,fara inima si sentimente,indiferent daca se confirma sau nu rata asteptata a mutatiilor care vor interveni.
Deci unde e aici Evolutia?! Eu zic ca vom INVOLUA,ca vom cunoaste o deriva genetica,nu e deloc o "evolutie naturala",nu se poate evolua spre "ceva nou" decit ca o variatie a planului vechi de organizare al speciei (calculele lui Kimura),in afara unor mici variatii care nu afecteaza planul general nici o Schimbare majora nu poate fi tolerata.
Deci adio "Noua Spiritualitate",adio "Noua Constiinta Colectiva", sacrificate in detrimentul altor "calitati" exacerbate datorita valorii adaptative superioara.
Toata aceasta "Schimbare" e deci dirijata de factorii genetici,precum mutatia,migratia,driftul,de factori anatomo-fiziologici (cu siguranta vom fi mai mari,mai puternici fizic),o cerebralizare axata pe competitie ca unica activitate creatoare,un alt regim de hrana,factori ecologici,noi factori sociali (viata si munca in comun vor fi diminuate in detrimentul unui egocentrism destructiv).
Parca vad o evolutie genetica infioratoare,cu gene transferate si sintetizate pe cale chimica,o Omenire creata din clone umane,care ar avea cele mai grave probleme de personalitate,scriptica si faptica.
Nu va mai fi un obstacol moralitatea,va fi o ACCEPTARE GENERALA a ameliorarii din mers a speciei,exact ce proneaza majoritatea colegilor rufonisti,insensibili la maniera in care se actioneaza deja la ora actuala asupra speciei noastre,pentru ei nu e necesar sa avem tabuuri referitoare la modul de recoltare a materialului genetic sau seminal,la modul de realizare a insamintarilor artificiale,la folosirea uterelor "de imprumut" cu sau fara acordul subiectelor,se incurajeaza sfidarea normalitatii pentru a evita evolutia biologica fireasca,pe care eu unul nu o pot imagina absolut deloc in prototipul "grey",micut,slabanog si cu capul imens,indiferent de activitatea intelectuala sedentara sau de durata calatoriilor spatiale,lipsa muncii manuale si a miscarii poate fi compensata printr-o disciplina fizica obligatorie in orice context.
Nu avem nici o legatura pe linia evolutiva cu extraterestrii,e exclus deci sa evoluam ca ei. Nu e nevoie sa se intervina genetic asupra speciei noastre,evolutia naturala e suficienta,mai bine ne-am axa eforturile pe indepartarea tuturor amenintarilor potentiale care pot afecta Terra si deci evolutia noastra "normala",si in acest caz,indiferent de ne vor binele sau raul,extraterestrii reprezinta deci o amenintare. Oricum Dragoste cu forta nu se poate.

Xanadron

#63
Citat din: roxaline din  01 Septembrie 2011, 22:25:01
In conditiile in care lumina poarta informatii si ADN-ul "receptioneaza" lumina cu informatii cu tot si executa conform informatiilor primite, chiar daca este 100% impotriva geneticii / biologiei dogmatice ... ar trebui sa consideri si astfel  de informatii  :-D Au rusii niste studii despre asta de nu-ti vine sa crezi; studii d'alea peer review, reproductibile, protocoale bine puse la punct etc. ( am vazut documentatia de la 3 astfel de studii, doua facute innRusia si unul in Canada; si nu sunt eu in masura sa spun ca erau ok, dar persoana cu care eram ... e de meserie pe bune. Si i-au cam picat "maselele"). Chinezii iar au niste studii super; Luc Montagner a primit o oferta de nerefuzat de la chinezi si cam la asta s-a dus , sa cerceteze efectele campurilor electromagnetice in solutiile foooarte diluate de ADN cu toate nebuniile pe care le-a constat in experimentele despre care a publicat pe la inceputul lui 2010.
Anul trecut discutam cu dl. TVM cam... exact asta, Roxaline.;)

"Ei, treaba se complica deja, :roll: desi aparent se si clarifica - din punct de vedere... tehnic al manipularilor evolutiei genetice "in serii succesive" cel putin -, stimate dle doctor Toni Victor Moldovan!
Motiv pentru care incerc sa schitez si-o continuare a binevenitei interventii a colegului mr, strecurind evident in paralel si citeva intrebari (deloc retorice insa) pentru dumneavoastra.

Ingenioasa interpretare a datelor din Zohar e intr-adevar extrem de plauzibila, mai ales pe linia ultimelor cercetari pe tema "maleabilitatii ADN-ului non-codor" sub influentza limbajului, memoriei trairilor, senzatiilor etc - chiar daca numitele incriptari sint dificil reflectabile cu fidelitate, din motivele la fel de credibil expuse ale inevitabilelor incongruentze ale traducerilor succesive, posibil chiar pornind de la un "limbaj ingeresc".

Citeam deunazi de altfel despre experimente recente cu rezultate stranii (din pacate nu mai regasesc acum linkul, da' puteti sa ma credeti pe cuvint :lol:). Pe scurt: o raza laser cu o anume structura energetica (lungime de unda, intensitate, modulare etc) trecuta printr-un ou de salamandra si apoi printr-unul de broasca a facut ca din oul de broasca sa se nasca... o salamandra! :-o
Aiuritoare par si informatiile unor whistlebloweri microbiologi (Dan Burisch imi vine acum in minte), care sustin posibilitatea aparitiei vietii din NIMIC, prin simpla... contiguitate - desigur ca doar in anumite conditii vibrationale (nu degeaba "la inceput a fost Cuvintul" ;)) - conditii asigurate, printre altele, si de prezentza anumitor cristale."


Chestie care nu echivaleaza insa deloc cu acceptarea "in vrac" a - repet si accentuez chiar umflind literele cu pompa :lol: daca trebuie - deeeeci, aaaa.... explicatiilor astora aiuristice!!!!!!!!! :-D

Fiindca io ma legam de cu totul alte - si doar ANUMITE - aspecte aberante ale presupunerilor riscate privind manipularea evolutiei omului (1.0, 2.0 etc, dar OM totusi, nu insectoid, nici salamandra si nici broscutza). :wink:

Ma retrag insa acum pe topicul "Omenirii 2.0", ca p-aici deja vad ca vorbesc prea mult la timpul trecut (1.0)...8-)


Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

kefren

Citat din: Siberia din  31 August 2011, 13:22:30
Of, of si vai, vai, @fiulploii   :-o

   Am impresia ca am ajuns cumva cam pe aceeasi "autostrada" in ceea ce priveste ipoteza originii oamenilor.
   Am avut o dezbatere familiala pe aceasta tema, in care incercam din rasputeri sa-mi sustin punctul de vedere precum ca, in ceea ce priveste omul si omenirea in general, teoria evolutionista a lui Darwin este o mare prostie. Bineinteles ca au fost voci care mi-au spus ca nu pot eu sa contest niste "adevaruri" invatate in scoala si acceptate de-a cursul timpului, dar...
   Intrebarea este: daca am evoluat pe principii naturale din asa zisele maimute sau orice alt animal, cum se face ca doar omul este "programat" sa divinizeze alte fiinte, sa-si concentreze existenta in a aduce osanale acestor fiinte ? De ce nu vedem alte animale facand acest lucru?
   Se stie cu siguranta ca delfinii sunt unele dintre cele mai inteligente fiinte (tind sa cred ca sunt chiar mai inteligente decat omul) si totusi nu vedem delfini facand "temple" pe fundul marilor sau aducand "osanale" unui seaman de-al lor. La fel nu vedem cainii (desi se stie ca detin un grad de inteligenta) adunand un morman de oase si creand un templu in jurul caruia sa latre sau sa urle incantand rugaciuni vreunui zeu canin... si exemplele pot continua pana la lumea furnicilor (toate fiintele sunt dotate cu inteligenta, fie ca va vine sa credeti, fie ca nu). Da, fiintele pot avea sentimente fata de oamenii care le cresc sau le ocrotesc, dar sunt sentimente de apartenenta, loialitate, "iubire neconditionata" am putea spune, dar nu divinizare sau adulare. Daca cresteti un animal, acesta nu va veni sa va ofere mancarea lui sau nu-si va sfasia venele cu scopul de a se sacrifica pentru a se asigura ca-si va primi portia de mancare un an intreg...
   Deci, daca evolutia omului a fost la fel de "naturala" ca a celorlalte animale, cum s-a ajuns la situatia asta ?
   Un raspuns cat de cat logic ar fi interventia unei alte rase asupra a ceea ce s-ar fi putut numi Omul  Salbatic (al pesterilor, al epocii de piatra). Un alt raspuns tot la fel de logic ar fi interventia unei rase asupra maimutelor pentru a crea ceea ce numim Om.
   Idee: probabil ca acum multe zeci de mii de ani, o rasa din galaxia noastra sau de pe langa, a ajuns pe Pamant si a gasit o flora si-o fauna in dezvoltare. Vorba lui @fiulploii, n-au venit cu lemnele de-acasa pentru a aprinde focul pe Terra (mai ales daca a fost o rasa de exploratori) ci s-au gandit cum sa faca rost de lemne direct de pe planeta asta. Asa ca, au gasit animalul cel mai apropiat ca asemanare de ceea ce ar fi putut sa fie ei ca si fiinte si au inceput sa-l prelucreze. Intervenind asupra unei maimute, au creat ceea ce se numeste azi Om.
   Buun, dar de ce a trebuit sa se deosebeasca omul de restul animalelor daca l-au creat doar pentru a munci / extrage metale pentru ei ? veti intreba. Pai, parerea mea este ca Omul n-a fost creat strict pentru a munci... ci si pentru alte scopuri.
   Orice fiinta creeaza la randul ei. Scopul vietii in general este creatia. Daca creatia inseamna doar sa te inmultesti, totul se petrece in lumea animala, unde simplul fapt ca existi este deja sufiecient. Pentru om, aceasta regula nu mai este valabila, el fiind dotat cu constiinta. Pe masura dezvoltarii inteligentei, tehnologiei si cunoasterii, omul nu se mai multumeste sa creeze simplu, doar inmultindu-se, ci isi va exercita creatia incepand cu fabricarea de unelte si pana la apogeul ei, acest apogeu fiind crearea unei alte rase, dotata si ea cu constiinta sau hibridizarea rasei curente pentru a crea o alta rasa (fenomen care este in derulare in timpurile noastre cu ajutorul nanobotilor).
   Omului i-a fost data constiinta pentru a se largi biblioteca constiintei universale, dar si pentru perfectarea sufletului. Cred ca cheia fabricarii omului ar trebui cautata in zona asta. Logica prin care omul a fost creat doar pentru a fi sclavul muncitor al unei alte civilizatii nu prea sta in picioare. In schimb, daca acea civilizatie poate beneficia de sufletul oamenilor sau de energiile oamenilor, deja treaba sta altcumva.
   Iar pentru a beneficia de aceste energii si de acest suflet, a aparut religia, ca un instrument de manipulare a sentimentelor de loialitate, apartenenta si "iubire neconditionata" fata de parintii creatori. Religia a transformat aceste sentimente in divinizare, sacrificiu, umilinta si acceptare. In acest fel, energiile din timpul ritualurilor religioase, a rugaciunilor erau transmise acestor parinti creatori, iar la terminarea ciclului existential, sufletul se indrepta tot catre acestia, convins fiind ca "alearga" sa-l imbratiseze pe Dumnezeu. Ca mai tarziu religia s-a cizelat ca instrument de manipulare colectiva pe toate planurile, asta este alta poveste  :wink:

   Referitor la numarul de civilizatii care au existat pe Pamant, nu vreau sa intru in polemici (daca actuala e 4 sau 5, e cam greu de numarat in lipsa dovezilor). Vreau doar sa remarc ideea de "nemurire" si "teama" de moarte care salasluieste in Om. Tind sa cred ca ideea de nemurire sta inscrisa in ADN-ul nostru si probabil ca avem unele amintiri regresive intiparite in matricea noastra ramase de pe vremea cand ciclul existential al omului avea mult prea multi ani  :-P. Probabil ca la fiecare hibridizare, durata de viata a Omului s-a micsorat tot mai mult. De altfel, poate de asta avem asa o "teama" in fata mortii, fata de celelalte animale care nu par sa aibe probleme de acest gen si mor linistite. Cred ca undeva in subconstientul nostru exista informatia ca noi ar trebui sa traim mult mai mult si ca "moartea" nu este normal sa apara atat de "devreme" sau nu trebuie sa apara deloc, deci trebuie sa luptam impotriva ei... Este doar o idee...

   In rest, incepand cu textele gnostice si cele religioase si terminand cu miturile, gasim foarte multe informatii despre aparitia si "hibridizarea" omului. Trebuie doar sa le analizam lasand deoparte preceptele religioase si eliminand ideea de prezentare a textului sub forma de metafora (chestia cu metafora este doar o alta modalitate de manipulare pe care o foloseste religia  :-D)

   
   




     Continuand putin una dintre ideile tale,imi permit sa mai adaug ceva,bineinteles o parere strict personala.Sunt de parere ca au avut nu 1(una), ci 2(doua)interventii asupra fiintei umane.Prima,cea pe care ai enuntat-o iar a doua de pe la sfarsitul secolului al XIX-lea si spun asta deoarece in mai putin de 100 de ani lumea a ajuns de la stadiul,sa zicem,de a te lupta inca cu arcul si sageata,a ajuns pe Luna,se bucura de toate minunile tehnicii si multe alte chestii care acum 100 si ceva de ani nici macar nu si le inchipuiau.Cum si in ce mod s-a petrecut acest boom?.Brusc si dintr-o data lumea a devenit geniala in absolut orice domeniu,fara sa se intrebe,-oare am reusit singuri aceste lucruri?.Eu cred ca nu si mai mult decat atat,sunt sigur ca si aceste momente se produc interventii asupra fiintei umane,cu ce fel de rezultate,vom vedea.

roxaline

Citat din: Xanadron din  01 Septembrie 2011, 23:42:45
Anul trecut discutam cu dl. TVM cam... exact asta, Roxaline.;)

Chestie care nu echivaleaza insa deloc cu acceptarea "in vrac" a - repet si accentuez chiar umflind literele cu pompa :lol: daca trebuie - deeeeci, aaaa.... explicatiilor astora aiuristice!!!!!!!!! :-D

Fiindca io ma legam de cu totul alte - si doar ANUMITE - aspecte aberante ale presupunerilor riscate privind manipularea evolutiei omului (1.0, 2.0 etc, dar OM totusi, nu insectoid, nici salamandra si nici broscutza). :wink:

Ma retrag insa acum pe topicul "Omenirii 2.0", ca p-aici deja vad ca vorbesc prea mult la timpul trecut (1.0)...8-)

cred ca imi scapa ceva ... nu inteleg limitarile pe care le pui. Nu-mi sunt clare.

Daca este sa privim din punct de vedere al ADN-ului, nu prea suntem cu mult deosebiti de organisme mult mai simple ( asa cum le privim noi, asa cum consideram noi biologia). Daca privim din punct devedere al proteomului, din nou, suprapunerile chiar cu "rude" indepartate precum virusii este uluitoare si a devenit clar de ce o serie de tratamente medicale determina automat autoimunitate.

Daca ne uitam la experiemntele facute de Gariaev et al, ceea ce se intampla este transferul NU numai al informatiei ci si al structurarii sale; informatia nu exista in afara unei structuri. Deci informatia "se tricoteaza" si experimentul arata ca se poate transfera modelul - "tricotajul" . De ce un astfel de transfer ar fi limitat doar la "insectoide" si la oameni nu s-ar putea face?

Ba chiar existenta acestui gen de transfer de "model" via lumina cred ca deschide calea unor idei despre cum s-a facut manipularea - alterarea in masa. Problema este ca NU stim cum arata originalul ci ce capacitati avea. Avem doar povesti despre oameni care traiau enorm, zone unde oameni au pastrat abilitati deosebite etc.

Exista suficiente informatii despre schimbarea energetica din ultima 100 de ani ( de la modificarea frecventei Schumnn la energia solara, campurile pamatului etc). De ce sa nu lasam deschisa optiunea ca toate aceste "unde" s-ar putea sa aduca si informatii si modelul - original sau alterat ... transferul se produce. Nu ar fi nici prima si nici ultima data cand ceva ce in natura se produce simplu si eficient, noua oamenilor ne sunt necesare super conditii speciale de laborator sa reproducem acelasi fenomen. 

Imi cer iertare pentru insistenta, dar pur si simplu nu pricep limitarile pe care le consideri.
Multumesc.
"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

Xanadron

#66
"Sint vinovat" :-D - fredonez si eu dupa Vali Sterian (chiar asta ascult acum tot intr-un balansoar, sic :-P), fiindca m-am grabit sa scriu semi-adormit p-aici, roxaline ...deeeci:

1. Aiurelile re-pomenite erau ale maghiaro-americancei aleia in orice caz, si nu informatiile - reale, desi aiuritoare - continute-n precedenta ta postare (despre Gariaev si experimentele lui am mai discutat si cu TVM p-aici - inventivul autor era si mai e probabil un fan convins al rusului).

2. De acord si cu posibilitatea transferului complex de informatie genetica - nu doar pur material-morfologic vb. (contabilizind gene, nucleotide etc), ci si din pdv al cimpului "ordonator" morfogenetic subtil (si inca nebulos definit). Inclusiv in cursul succesivelor manipulari genetice la care-am fost supusi, de la Enlil/Ninhursag incoace.

3. Asta nu inseamna insa ca Noe de pilda ar trebui sa presupunem c-ar fi avut ADN cu 12 spirale - din simplul motiv ca nici virusii, nici broscutele n-au asa ceva. Si nici tzestoasele longevive ca biblicul Noe nu pot avea, decit dac-ar fi din alea venite de pe Betelgeuse :star: poate, tzopaind pe 13 perechi de antene glezniforme. :-D

4. Limitari inclin deci sa cred ca exista, in ciuda infinitelor posibilitati de (re)compunere in diverse game a oricarei creaturi prin mutari de junk-ADN in zone active si alte manevre - darrr, aici pe Terra cel putin, un "portativ ADN-istic de baza" specific mediului astuia de viatza mi se pare obligatoriu.
(later edit): Apropo de asta: creaturile "transmutate" din finalul "Sfirsitului Copilariei" a lui Arthur C. Clarke ti se par a mai fi fost... umane?! Alea da, puteau chiar sa fi avut spirale-n ADN mai dihai invirtejite ca arcurile din salteaua bunicii. :-D

5. Eventuale detalii (cui prodest insa? :roll:) - la ore mai umane... :lol:
Acum insa - leka noci detza. 8-)

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Urban

Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 23:41:11Hai sa vorbim deschis de aceasta Schimbare,aceasta Evolutie, dincolo de "extraterestri sau inter-dimensionali".
...hai sa vorbim

Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 23:41:11Nu ma opun Schimbarii, nici nu am cum de altfel...dar e dreptul meu la libera exprimare,e dreptul forumistilor la un evantai de ipoteze,daca 99% dintre voi spun acelasi lucru,nu e anormal ca in cei 1% sa ma numar si eu,nu vad unde as influenta eu singur vizitatorul ratacit pe rufon.
Am inteles, esti o victima... stiu.

Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 23:41:11Eu vreau sa INFORMEZ.
Eronat, dezinformezi... 99,99% din mass media (presa, magazine, TV, Movie, Documentare) se afla in mana a doar 6 persoane (magnati, evident)... daca sursele tale sunt IuTub, HaiFaiv sau Uichipedia nu e de mirare directia spre care te indrepti.

Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 23:41:11Sa propun si o varianta mai realista a Schimbarii iminente,ma bazez pe lectura lucrarilor celor mai recunoscuti evolutionisti contemporani,care contesta teoria Darwinista si care au concluzionat ca Evolutia Graduala e o aberatie, ma refer aici la studiile marilor savanti Eldredge sau Gould,ma gindesc la opera lui Stanley si la Teoria Evolutionismului PUNCTUAL, care e din pacate de fapt o teorie a catastrofismului,validata chiar si de cei mai celebri geologi,din toate tarile dezvoltate,observatiile lor referitoare la zacamintele de carbuni si petrol neaga uniformismul liniar darwinist.
Vrei sa pari un pic academic...am inteles.

Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 23:41:11Conform noilor teorii evolutioniste, Evolutia a avut si are loc exclusiv in salturi provocate de schimbari majore si bruste ale mediului. Deci Schimbarea va implica inevitabil o destructie masiva a speciilor,Stanley face o legatura evidenta cu fizica si vorbeste de o inevitabila evolutie cuantica,el a lansat primul teoria stazelor si a explicat ce anume se intimpla intre doua salturi,disparitia unei categorii sistematice mai mari in timpul "saltului" e precedata de cresterea vadita a variabilitatii categoriei sistematice mai mici,din care va iesi noua categorie in locul celei disparute. Chiar si Cuvier confirma asta,el a creat Teoria Catastrofelor in geologie,demonstrind cu ajutorul regulii lui Bergmann repetitia sistematica a glaciatiunilor, exemplul permianului e revelator,atunci peste 95% din speciile marine si jumatate din vietuitoarele uscatului au pierit. Acelasi lucru s-a repetat si in cretacic si mezozoic.
Fratzicule, sa iti explic... Evolutia are loc numai atunci cand unii mai destepti mai scot de la naftalina cate o smecherie, ia fa tu o retrospectiva in analele Mamei Biserici si o sa intelegi de ce si cum...
Inca nu te-ai prins ca Biserica trage sforile...

Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 23:41:11Deci va fi foarte foarte nasol momentul Schimbarii iar pentru noi Oamenii,chiar de vom supravietui ca specie sau nu vom fi afectati peste masura de catastrofa,vom fi in cel mai bun caz supusi Teoriei lui Willinston,care spunce ca in procesul evolutiv al unei specii specializarea acestei categorii sistematice e insotita de o drastica reducere numerica,ulterior vom urma evolutia dupa teoria lui Cope,conform caruia speciile descendente care au supravietuit au un spirit competitiv superior speciilor ancestrale,deci cind stim cit de greu ne adaptam la notiunea de competitie,imi imaginez ca si ultima urma de sensibilitate si in fond de "umanism" va dispare,vom deveni niste indivizi reci si metodici,fara inima si sentimente,indiferent daca se confirma sau nu rata asteptata a mutatiilor care vor interveni.
Pe scurt, din Viata scapa cine poate... sau si mai bine spus, ala care se adapteaza, din pacate nu e cazul tau.

Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 23:41:11Deci unde e aici Evolutia?! Eu zic ca vom INVOLUA,ca vom cunoaste o deriva genetica,nu e deloc o "evolutie naturala",nu se poate evolua spre "ceva nou" decit ca o variatie a planului vechi de organizare al speciei (calculele lui Kimura),in afara unor mici variatii care nu afecteaza planul general nici o Schimbare majora nu poate fi tolerata.
Pai tot involuam de vreo 250.000 de ani, dar nu aveai de unde sa stii ca asta nu apare in manuale.

Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 23:41:11Deci adio "Noua Spiritualitate",adio "Noua Constiinta Colectiva", sacrificate in detrimentul altor "calitati" exacerbate datorita valorii adaptative superioara.
Bun venit Noua Ordine Mondiala.... astea cu "iubiti-va ca fratii", "rezonati", "vibrati un pic"... sunt ca Libertatea, Click si Can Can citite pe nemancate dimineata in metrou in drum spre servici.

Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 23:41:11Toata aceasta "Schimbare" e deci dirijata de factorii genetici,precum mutatia,migratia,driftul,de factori anatomo-fiziologici (cu siguranta vom fi mai mari,mai puternici fizic),o cerebralizare axata pe competitie ca unica activitate creatoare,un alt regim de hrana,factori ecologici,noi factori sociali (viata si munca in comun vor fi diminuate in detrimentul unui egocentrism destructiv).
Da, o sa mancam ra*at, au scos japonezii deja tehnologia, vezi ca e pe net "friptura din kaka proaspat... e serioasa chestiunea, nu fac bascalie.
http://filmdrunk.uproxx.com/2011/06/friday-free-for-all-japanese-scientists-invent-poop-steaks

Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 23:41:11Parca vad o evolutie genetica infioratoare,cu gene transferate si sintetizate pe cale chimica,o Omenire creata din clone umane,care ar avea cele mai grave probleme de personalitate,scriptica si faptica.
... pe scurt, o sa fim retardati... bine ca nu apucam sa vedem...

Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 23:41:11Nu va mai fi un obstacol moralitatea,va fi o ACCEPTARE GENERALA a ameliorarii din mers a speciei,exact ce proneaza majoritatea colegilor rufonisti,insensibili la maniera in care se actioneaza deja la ora actuala asupra speciei noastre,pentru ei nu e necesar sa avem tabuuri referitoare la modul de recoltare a materialului genetic sau seminal,la modul de realizare a insamintarilor artificiale,la folosirea uterelor "de imprumut" cu sau fara acordul subiectelor,se incurajeaza sfidarea normalitatii pentru a evita evolutia biologica fireasca,pe care eu unul nu o pot imagina absolut deloc in prototipul "grey",micut,slabanog si cu capul imens,indiferent de activitatea intelectuala sedentara sau de durata calatoriilor spatiale,lipsa muncii manuale si a miscarii poate fi compensata printr-o disciplina fizica obligatorie in orice context.
Ti-am mai zis ca ti-e dor de reptilianca aia si nu vrei sa recunosti?

Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 23:41:11Nu avem nici o legatura pe linia evolutiva cu extraterestrii,e exclus deci sa evoluam ca ei. Nu e nevoie sa se intervina genetic asupra speciei noastre,evolutia naturala e suficienta,mai bine ne-am axa eforturile pe indepartarea tuturor amenintarilor potentiale care pot afecta Terra si deci evolutia noastra "normala",si in acest caz,indiferent de ne vor binele sau raul,extraterestrii reprezinta deci o amenintare. Oricum Dragoste cu forta nu se poate.
Bine, sa faci o petitie la Casa Alba, da?

O seara excelenta!

dab270277

Nu exista evolutie naturala decat pana la un punct. Nu sunt un adept al "LOR" si nici nu incerc sa le fac sosirea sau misiunea mai placuta. Tot ce ma deranjeaza la tine calatorule este ca in 99% din posturile tale te lasi prada primului instinct (al emotiilor pe care nu poti sau nu stii sa le controlezi). Nu intotdeauna primul instinct este cel bun. Incearca sa procesezi informatia si nu te mai lasa prada sentimentelor. Sper ca ai vazut filmul "STAR WARS". Ai vazut ce repede se poate trece de la un sentiment de dragoste la unul de gelozie si invidie.
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

dab270277

Si inca ceva ... Crede-ma calatorule ca printre noi astia de pe forum sunt personaje care au avut sau au aces la toate documentele wikileaks si stii ce fac? Stau si ne citesc pe noi astia certaretii si se amuza la o bere. Este deja 2:18 inca o noapte pierduta. Pe maine.
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

calator astral

#70
Citat din: dab270277 din  02 Septembrie 2011, 02:18:54
Si inca ceva ... Crede-ma calatorule ca printre noi astia de pe forum sunt personaje care au avut sau au aces la toate documentele wikileaks si stii ce fac? Stau si ne citesc pe noi astia certaretii si se amuza la o bere. Este deja 2:18 inca o noapte pierduta. Pe maine.

Iti dau dreptate...pe maine.

Documentele wikileaks....
Sa le fie rusine,oricum. Oameni fara nici o compasiune,nici un Dumnezeu...
Pentru ei o sa-l citez pe Iuda,Epistola sa soborniceasca,versetul 23:
___________________
wikileaks ~ julien assange... :lol: :lol:
______________________
" Pe altii,smulgindu-i din foc,mintuitii,de altii,insa,fie-va mila cu frica,urind si camasa spurcata de pe trupul lor."
___________________
Tradus: trebuie sa facem totul sa iasa din inselare,dar sa ne fie mila de ei,sa ii iubim ca pe fratii nostri inselati de vicleanul diavol.
Daca totusi nu vor,oricit am incerca,nu ne ramine decit a ne ruga pentru sufletele lor,neamestecindu-ne insa cu ei,conform instructiunii "urind si camasa spurcata de pe trupul lor" adica invatatura falsa cu care s-au acoperit,dar nu,in nici un caz ei ca OAMENI.


mr

#71
Eu cred ca este o legatura directa intre degradarea continua a ADN-ului uman, pe panta descendenta a evolutiei din ultimile zeci de mii de ani, si degradarea morala, pierderea treptata cunostintelor sacre, departarea continua de potentialul cu care am fost dotati intitial.
Nu cred ca interventiile genetice care s-ar fi facut (si sigur s-au gasit niste "destepti" sa le faca... in nebunia lor si nu degeaba sunt consemnate in diverse izvoare gen Zohar) ar fi afectat intr-o pondere majora acest proces continuu de involutie a fiintei umane (privita pe toate cele 3 planuri ale existentei sale), pe parcursul multor omeniri pana acum. Procesul involutiv sigur isi are niste cauze bine stabilite...

Procesul involutiv cred ca este prevazut in marele plan si nu reprezinta decat o parte din el. Cati dintre noi stiu sau intuiesc motivul existentei marelui plan?
Spun aceste lucruri pentru ca, personal, nu mai cred in haosul si lipsa de logica a Creatiei in general si mai ales a separarii ce caracterizeaza varianta de omenire din care fac si eu parte, astazi. Dincolo de logica ingusta si atasamentele lumesti ce o caracterizeaza, omenirea moderna isi are rolul ei in acest puzzle imens. Din aceasta pozitie joasa in care ne aflam acum, fara eforturi de cu totul alta natura decat cea orgolioasa (cu toate formele sale mai fine sau mai grosolane), nu avem cum sa "vedem" sau sa intuim marele plan.

Depinde de noi ce cautam: logica "consiliului de bord" al Creatiei sau "aratura" generata de analiza partilor separate ale marelui plan. Prima implica un anumit gen de atitudine, poate nepamanteana (neinteleasa de multi dintre noi,  totusi reala), necesara pentru ca ceea ce vedem noi in lumea fizica isi are ca sursa in mod evident lumea non-fizica, caracterizata prin Unitate. A doua, multa vorbarie, mult orgoliu si automat lipsa de concluzii sustenabile cu o cheltuiala fantastica de energie.
Fiecare alegere genereaza efecte.... si calitatea efectelor ne indica pozitia in care ne aflam. Desigur, nu "vede" toata lumea, dar acest lucru nu conteaza in economia marelui plan. Noi suntem cei care trebuie sa ne schimbam continuu pana ajungem sa "vedem"....si nu planul. Ptr cine intelege...
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

dida



In anul 2004, luna octombrie,  fiind 'conectata' din varii motive (unele de conjuctura evidenta , altele inexplicabile, dar fiind, poate doar ca o consecinta a conditiei mele de vibratie in acel timp, moment...) mi s-a transmis in mod esoteric(ori, exoteric, inclusiv prin intermediul televizorului.....nu va mirati!!! caci tin minte totul amanuntit)....faptul ca traim deja(atunci, in 2004)....in dimensiunea a 5-cea, iar in lunile octombrie-noiembrie....fara a mi se preciza si anul(acum tind sa cred, ca va fi anul acesta, cel tirziu 2012), Timpul va dispare...nu ne vom mai putea raporta rational la TIMP,....

Intre 2004 si pina acum, am 'avut de a face' cu tot felul de alte informatii....care se adeveresc....sper sa nu fie vorba de autosugestie, caci desi nu o minimalizez , lucrurile care se petrec din ce in ce mai mult si cu repeziciune, asa cum mi s-a transmis,  le pot 'vedea' si experimenta  obiectiv....in sensul  urmator:

- ma simt ca un observator neutru si fac diferenta dintre 'real' si 'imaginar'(imaginar in sensul de ceea ce se 'pune in scena)

Chiar daca veti considera ca sufar de scenarita,...ori de dubla, ..multipla personalitate)....nu va amuzati prea tare...

ps.


comunic cu anumite 'energii'....si prin computerul meu...ori, altul la care (locurile de munca pe care le-am avut)...am lucrat

........multe as vrea, daca voi fi lasata de catre aceste 'entitati'.....vi le pot impartasi


calator astral

@urban

"Bine, sa faci o petitie la Casa Alba, da?"
_________________________

gata urbane! Am fost,am facut petitia,dar erau musafiri in vizita si nu am fost din pacate primit...
Ma intorc totusi cu un scurt filmulet:

Casa Alba primeste musafiri -Aliens inside the White House

dab270277

Mai incearca calatorule. Sunt sigur ca or sa te primeasca :))
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain