Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0

Creat de fiulploii, 30 August 2011, 01:16:13

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tayka

Citat din: Xanadron din  31 August 2011, 17:58:40
Aham... e vorba deci de chakre si nu de spirale ADN, asa cum citeam in clar mai sus?! :roll: :-o

Cred ca tre'sa-mi schimb dioptriile - sau poate chiar creierasu'. :-D
Desigur că despre chakre trebuia să fie vorba numai că ,,spirale"sună mai..special adică chiar poate da pe spate pe unii.. :-o :-D
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

fiulploii

Chiar ma intrebam cand va aparea subiectul copiii indigo
Parerea mea generala despre informatiile prin channeling : sa fii tot timpul precaut in privinta veridicitatii informatiilor receptionate - din motive care nu-si au rostul aici .

Acum, despre textul supus dezbaterii . In USA cel putin este o manie in privinta copiilor hiper-activi in sensul ca ei sunt tratati cu medicamente de linistire gen Prozac si aceasta moda da ceva semne si prin Romania . In plus, la noi este muulta incultura intretinuta religios . Acesti copii se trateaza prin metode religioase - am asistat fara voie la o asemenea metoda  :-D

Acest gen de copii exista dupa parerea mea iar primii din acest val au aparut cam pe la mijlocul secolului trecut . Ce fac , ce vor si daca mama lor stie - e o alta problema  :lol:
In rest , se cam amesteca notiuni de psihologie, cosmologie, diverse teorii bio-energetice , genetica , hindu si inevitabilii Annunaki si a iesit o constructie cu continut alambicat cu aparenta de pretiozitate stiintifica  8-)  :roll:

Deci, manipulare clasica cu elemente  reale putine , disparate , rupte de context si muulte altele imaginare conferindu-le acestora din urma credibilitate prin inductie - parerea mea .  8-)


Xanadron

#17
Citat din: Tayka din  31 August 2011, 18:08:15
Desigur că despre chakre trebuia să fie vorba numai că ,,spirale"sună mai..special adică chiar poate da pe spate pe unii.. :-o :-D

Hmmm... inteleg sensul, draga Tayka, dar l-as fi "digerat" poate (cu greu) numai daca s-ar fi adus vorbirea doar despre spirale (fie ele MISA :-D), fara adaugirea mereu repetata "ADN". :roll:

Adica lanturile alea "cu memorie-cifru" din cromozomi, sub forma de spirala dubla (UNA SINGURA si nu 5, 7, 12 sau 1001 spirale) compuse din secvente de nucleotide (citozina, timina, adenina, guanina).
Zic s-o lasam deci balta cu "scuzele" pentru aiureala citata din "opera" sarlatanei unguroaice New Age, fiindca orice profan in ale geneticii poate intelege macar explicatiile de baza ale structurii ADN:

ADN-ul este format din două lanțuri de polinucleotide, iar ARN-ul este format dintr-un singur lanț. Structura primară este formată din lanțuri liniare de nucleotide, iar structura secundară dintr-o spirală dublă (dublu helix) înfășurata spre dreapta. Pasul spiralei este de zece nucleotide. Cele două lanțuri care formează dubla spirală sunt legate prin legături de hidrogen între o bază purinică si una pirimidinică : A = T, T = A, C =G, G = C. Cele două lanțuri sunt antiparalele și sunt complementare (totdeauna adenina se leagă de timină, timina de adenină, citozina de guanină și guanina de citozină). Structura secundară a ADN-ului poate fi de tipul B (structura descrisă de Watson și Crick, cu un pas de zece nucleotide), de tipul A (cu un pas de unsprezece nucleotide) sau de tipul Z (sau ADN senestra, a cărui elice este înfășurata spre stânga, cu un pas de douăsprezece nucleotide).

P.S. (later edit) - Aceeasi opinie ca a colegului fiulploii am expus-o si io mai devreme, doar ca putin mai altfel. Subscriu deci 100%.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

diluna_coa

@Xanadron
Ma refer la INFORMATIA in sine, adevarata sau nu, aceasta ne parvine pe diverse cai lecturi/discutii/intuitie/vise/channeling/filme/plimbari astrale/sau mai stiu eu cum, iar eu personal sunt convinsa ca din 100% informatie, minim 90% este junk si, tocmai ca aceste discutii cu altii ne pot lamuri.... sau nu. Ceea ce cred insa este ca nu se ajunge la niciun rezultat daca se filtreaza informatia prin prisma prejudecatilor.

Ma asteptam din partea ta la o viziune mai ampla asupra oricarui subiect sau concept oricat de fantezist ar fi.... citesc de mult timp forumul si asa mi s-a parut...
Nu prea am insa  "atza" la scris, eu fiing mai mult genul reflexiv, poate voi scrie si eu niste subiecte/teme interesante despre care inca nu s-a discutat (sau nu s-a discutat destul) insa cred ca vor fi, ca si subiectul de fata, innabusite din start, asa cum de exemplu acum ani de zile toate OZN erau "baloane meteorologice" sau cum acum vreo 3 ani aici pe forum chemtrails erau inca contrails - dire de condensatie "normale".
In fine, asa cum am spus in mesaj intentia mea era cu totul alta decat a discuta despre misa&co, dar ma uimeste cum pe alte subiecte se poate discuta lejer despre sa zicem reptilieni, inginerari genetice, ingeri, etc dar aici nu se poate fiindca "sursa" nu e de incredere!?

Imi pare rau deci, dar NU am supus discutiei situl "americancei" (habar n-am cine e) care mi se pare o prostie, si nici  new age sau misa si nici "copii indigo". Dar abordand problema in felul asta deja subiectul l-ai discreditat din start si oarecum ai influentat pe urmatorii cititori.
Parca imi vine sa zic... ca nici nu ai citit pana la capat si de aceea ai fost off topic.
Dar e bine totusi Xanadron ca ai 100% certitudini, esti un fericit - mai ales in timpurile astea cand noua nestiutorilor ni se cam clatina bine toate certitudinile avute in trecut. Si mai e bine ca esti convins exact cum ar gandi/spune/raspunde alta persoana (TVM, care o fi facut si el cursuri de genetica, dar iata nu se sfieste sa abordeze subiecte de frontiera).......

Acum on topic, pe scurt cam despre asta era vorba:
"tiparele de undă scalară ADN/Literă de Foc"
"descendentelor Nefilim si Umană prin realinierea distorsiunilor genetice Annunaki în ambele rase"
"de a inversa-muta codul genetic uman si de a reface potentialul matritei initiale de ADN Diamant-Soare cu 12 spirale în descendenta umană de pe Pământ"
"24 până la 48 de spirale de ADN ale Rasei Elder (Strămosilor) de Oameni Orafim"
"Deoarece omenirea contemporană poartă multe mutatii ADN si distorsiuni Literă de Foc"
"încearcă să curete amprenta ADN distorsionată prin contrabalansarea ei cu secventa Literă de Foc opusă"
si etc.

Poate sunt niste prostii dar mie enunturile astea astea mi se par interesante intr-un anume fel si despre astea eram curioasa sa aud si parerile altora, nu numai certitudinile unora.
Daca crezi si nu exista n-ai pierdut nimic, dar daca nu crezi si exista atunci ai pierdut totul.

padme

Citat din: Xanadron din  31 August 2011, 17:42:40
P.S. E de groaza cum websituri din astea produc o groaza de bani pentru sarlatanii care le concep (zeci de mii $ lunar uneori). :x

Amin!
In plus de asta, acesti copii e musai sa ajunga la o oarecare maturitate/implinire a misiunii fix la 33 de ani! Cine a mai facut asa, ring a bell??

Citat din: fiulploii din  31 August 2011, 18:35:38
Acum, despre textul supus dezbaterii . In USA cel putin este o manie in privinta copiilor hiper-activi in sensul ca ei sunt tratati cu medicamente de linistire gen Prozac si aceasta moda da ceva semne si prin Romania . In plus, la noi este muulta incultura intretinuta religios . Acesti copii se trateaza prin metode religioase - am asistat fara voie la o asemenea metoda  :-D


Este o patologie care presupune un asemenea tratament, vezi sa nu faci confuzii! Pt asta tre' sa intelegem ce inseamna un copil hiper-activ care are nevoie de prozac! Am mari dubii ca un copil inteligent si activ ar fi pus pe asemenea medicamente, creierul nu se risipeste, nu stii niciodata cand iti va fi de folos, prietenii stiu de ce!

Siberia

#20
   Cred ca o sa ma antrenez sa fac si eu Ha! ha! ha! pe linia melodica Elenin.
   Deci se fac confuzii intre chakre si spirale ADN, se dau deoparte orice noi descoperiri si se fac niste comparatii intre informatii care nu pot fi demonstrabile (sau a masurat cineva energia Kundalini a lui Iisus si Ioan Botezatorul  :? Cu ce sunt mai credibili acei autori ?
   In alta ordine de idei, s-au nascut de ceva ani buni copii cu 3 spirale de ADN, deci nu e batut in cuie faptul ca trebuie sa avem numai doua, asa cum nu e batut in cuie faptul ca trebuie sa avem 9 planete in sistemul solar.
   N-aveti rabdare cateodata nici macar sa incercati sa vizualizati o informatie si sa vedeti daca macar o parte din ea poate fi viabila, ci o dati deoparte din cauza prejudecatilor...
   Si mie mi se pare ca numarul de 24 sau 48 de spirale de ADN este ceva inimaginabil, dar cum stim ca totul se transforma, probabil exista pe undeva prin universul asta si entitati bazate pe modele ADN cu 12 spirale. Daca nu le vedem, nu inseamna ca nu exista !
   In rest, la fel cum nu toata informatia din religia crestina trebuie aruncata la gunoi ca fiind gresita, tot la fel nu toata informatia din "viitoarea" religie New Age trebuie sa fie trecuta cu vederea.
   Cat despre faptul ca doamna care vorbeste despre copiii "indigo" amesteca notiuni felurite intr-un amalgam de cuvinte greu de inteles, cred ca are o scuza atata timp cat din dorinta unora de-a "asiatiza" conceptele energetice umane se inteleg gresit notiuni de centre energetice si de spirale ADN.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

fiulploii

Citat din: diluna_coa din  31 August 2011, 16:04:43
Cam asa cred si eu.

In odinea de idei a topicului, vreu sa va cer parerea despre informatiile continute in urmatorul text.
(este vorba despre un mesaj channel, insa va rog sa nu despicam aici firul in 4 despre acest gen de mesaje, evident fiecare este liber sa trieze informatiile in adevarate sau false dupa cum "simte")
Textul se refera la "copii indigo" -

.......................................................................

Acum on topic, pe scurt cam despre asta era vorba:
"tiparele de undă scalară ADN/Literă de Foc"
"descendentelor Nefilim si Umană prin realinierea distorsiunilor genetice Annunaki în ambele rase"
"de a inversa-muta codul genetic uman si de a reface potentialul matritei initiale de ADN Diamant-Soare cu 12 spirale în descendenta umană de pe Pământ"
"24 până la 48 de spirale de ADN ale Rasei Elder (Strămosilor) de Oameni Orafim"
"Deoarece omenirea contemporană poartă multe mutatii ADN si distorsiuni Literă de Foc"
"încearcă să curete amprenta ADN distorsionată prin contrabalansarea ei cu secventa Literă de Foc opusă"
si etc.

Poate sunt niste prostii dar mie enunturile astea astea mi se par interesante intr-un anume fel si despre astea eram curioasa sa aud si parerile altora, nu numai certitudinile unora.


sublinierile imi apartin ca sa scot in evidenta cererea de pareri ale colegilor forumisti , pareri evident pro si contra  :-D  Iar de aici si pana la a critica unii colegi pentru faptul de a avea certitudini - de moment , zic eu - si de a pune etichete de ,,malpraxis ,,    :lol: la anumite subiecte mi se pare o atitudine cel putin necolegiala   :roll:

Apoi , ce parere are colega diluna_coa despre urmatoarele enunturi :
    - transcenderea enviromentala a momentului torsional ecumenic prin amplificarea medulara a spinului dublu-tensorial neuro-vegetativ
    - centrarea corpurilor energetice duce la o realiniere fizico-spirituala cu efecte diverse cum ar fi bilocatia fizica

E? asa-i ca suna interesant ?  :roll: 
Se cunoaste macar diferenta dintre o unda vectoriala si una scalara ?  :-)  asa , ca divertisment .


Citat din: Siberia

N-aveti rabdare cateodata nici macar sa incercati sa vizualizati o informatie si sa vedeti daca macar o parte din ea poate fi viabila, ci o dati deoparte din cauza prejudecatilor...

Asa e  :lol:
Pentru ca adn este una spirala dublu elicoidala - s-a postat mai inainte de catre @Xanadron
Iar cei care au 3 lanturi formeaza una spirala tripluelicoidala  vezi de exemplu mesajul binar transmis prin intermediul unui crop-circle , postat pe aici pe forum .

Sper sa nu vina careva cu hranirea cu lumina   propovaduita de Jasmuheen care zice printre altele ca ,,decat sa dati banii pe mancare mai bine ii cheltuiti pe haine ''  :evil:  Apropo, desi sustine ca de ani buni se hraneste cu lumina a fost prinsa mancand .... hrana normala  :-D 

Cele de mai susu iashte niste certitudini  :lol: :lol:

No offence .

mr

#22
Citat din: diluna_coa din  31 August 2011, 19:41:22
Acum on topic, pe scurt cam despre asta era vorba:
"tiparele de undă scalară ADN/Literă de Foc"
"descendentelor Nefilim si Umană prin realinierea distorsiunilor genetice Annunaki în ambele rase"
"de a inversa-muta codul genetic uman si de a reface potentialul matritei initiale de ADN Diamant-Soare cu 12 spirale în descendenta umană de pe Pământ"
"24 până la 48 de spirale de ADN ale Rasei Elder (Strămosilor) de Oameni Orafim"
"Deoarece omenirea contemporană poartă multe mutatii ADN si distorsiuni Literă de Foc"
"încearcă să curete amprenta ADN distorsionată prin contrabalansarea ei cu secventa Literă de Foc opusă"
si etc.

Poate sunt niste prostii dar mie enunturile astea astea mi se par interesante intr-un anume fel si despre astea eram curioasa sa aud si parerile altora, nu numai certitudinile unora.

Eu cred ca exista o legatura directa intre structura ADN-ului uman (poate si a creatorilor directi ai rasei umane asa cum exista ea de ~6000 ani) si perioada de timp in care ne aflam, daca luam in considerare ciclicitatea perioadelor temporale.
Desigur, din lipsa de "dovezi", nu stim cu exactitate cate variante de omeniri exista intr-un ciclu temporar complet si nu avem, decat in linii mari, indicii care sa ne permita o dimensionare coerenta a acestor perioade ciclice.
Totusi se observa in mod evident, bazandu-ne pe informatiile istorice putine pe care le avem, ca omenirea de azi, dincolo de progresul exclusiv material al ultimelor sute de ani, este in varianta cea mai decazuta iar mersul ciclic s-a desfasurat pana la noi in sens descendent.   

Avem insa marturii suficiente care sa ne mentina pe o matca de gandire cat de cat obiectiva si sa nu cadem in capcana materialist-stiintifica moderna. Acestea provin din textele fundamentale ramase in urma, la nivel de idei, si din vestigiile megalitice raspandite peste tot in lume la nivel practic. Acestea, impreuna, se completeaza intr-un mod destul de bizar pentru noi si in acelasi timp reflecta o superioritate evidenta a modului de a gandi, construi si actiona al acelor omeniri demult apuse.

Ca exemplu, sunt ceva marturii, confuze si fara logica temporala, legate de civilizatia Atlantidei si de modul cataclismic in care a disparut ea. Se tot vorbeste in acea perioada de existenta oamenilor-zei, zeilor, entitati carora le sunt atribuite, fara "perdea", puteri supranaturale, mijloace de deplasare asemanatoare cu OZN-urile contemporane, energii concentrate in retele uriase de cristale  etc si de modul negativ cum au fost folosite ele.
Surse diferite completeaza acest tablou incarcat de paranormal si, parerea mea este aceea ca ADN-ul acelei omeniri era diferit de al nostru si mult superior. Daca consideram ADN-ul atlantilor ca fiind inferior omenirii anterioare lor (poate hiperboreenii) si asa mai departe pe sensul ascendent putem sa intuim o scara valorica a ADN-ului, a implicatiilor generate de calitatea acestuia in acele vremuri extrem de indepartate. Totodata, acest rationament, prin comparatie, ne-ar permite sa pastram un ordin de marime si sa reconsideram "superioaritatea" noastra... pe alte baze, mai reale si mai integrate in cosmologie.

Asa cum am mai spus intr-un post, mai demult, perioadei de decadere maxima a constiintei in aceasta zona de univers ii urmeaza, aparent brusc, perioada de expansiune maxima a constiintei. Acest lucru este reflectat mai ales de Apocalipsa lui Ioan. Ramane de vazut cam pe unde ne situam....insa nu sunt de neglijat semnele din lume destul de evidente pentru "cine are ochi de vazut".

Probabil de aceea se vorbeste din ce in ce mai des in ultima vreme despre aceasta revenire la acea stare de constiinta superioara (si automat ADN-ul aferent, activat si "curat"), capabila sa inteleaga pe mai multe planuri simultan Creatia. Probabil ca nu toate sursele sunt de incredere dar ce ne facem daca macar 5% dintre ele sunt credibile? Nu cumva este o problema la "receptia" noastra? De aceea cred ca este necesar ca fiecare dintre noi sa nu ajunga sa considere ca le stie pe toate ....la un moment dat (si nu fac referire aici la colegul Xanadron pe care-l consider ca fiind unul dintre putinii capabili sa "vada" cu usurinta anumite aspecte mai delicate). Ma refer la modul general de abordare al acestor subiecte aflate la granita...
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Xanadron

#23
@Siberia: Hmm... sa consideram deci ca deja cunoscutul caz al lui Alfie Clamp (unicul copil din lume cu spirala tripla ADN - doar la cromozomul 7) poate fi inclus in tematica "Indigo Children" ? :roll:

Ma-ntreb si eu ca un circotas :-D ce mi-s, fiindca poor Alfie nu pare sa fie deloc un geniu precoce, s-a nascut orb si are dizabilitati severe, digestive si nu numai.

Iar includerea cazului sau in acelasi gen de ghiveci New Age al supozitiilor "vibrationale" prin nimic dovedite de pe website-ul:

http://humansarefree.com/2011/04/amazing-scientists-our-dna-is-mutating.html

...si multe altele, mi se pare la fel de derutant-dezinformanta ca precedentul "eseu".
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Nicipreaprea

Este o simpla coincidenta faptul ca isus a fost crucificat la varsta de 33 ani, masonii au 33 grade si ca omul are 33 de vertebre ? Probabil ca si scara lui jacob are tot 33 de trepte. S-a incercat prin acest 33 sa se pastreze in constiinta colectiva o informatie vitala pt omenire ? Voi ce parere aveti ?

@tayka nu stiu de unde le scoti, dar kundalini e mult mai probabil sa faca 3.14 spire, adica PI :lol:


________________________________________
"Know your enemy and they probably will not be your enemy."

Xanadron

#25
Citat din: Nicipreaprea din  31 August 2011, 22:03:18
Este o simpla coincidenta faptul ca isus a fost crucificat la varsta de 33 ani, masonii au 33 grade si ca omul are 33 de vertebre ? Probabil ca si scara lui jacob are tot 33 de trepte. S-a incercat prin acest 33 sa se pastreze in constiinta colectiva o informatie vitala pt omenire ? Voi ce parere aveti ?

@tayka nu stiu de unde le scoti, dar kundalini e mult mai probabil sa faca 3.14 spire, adica PI :lol:

:roll: Posibil ca si clasicul "zi 33" de la doftor sa fie tot ceva ocult. :-D

Lasind acum gluma deoparte, continui sa cred ca nu-i cazul sa confundam aberatiile cromozomiale handicapante cu oaresce "contorsionari" radicale ADN-istice, care tot auzim/citim c-ar fi "in mars accelerat" (dupa unii) de 5-6 anisori incoace, dar tot n-au de gind sa se concretizeze odata, dom'le! Fiindca 2012 e la un coltz. 8-)
Si n-am auzit inca de vreun caz al cuiva nascut normal din pdv cromozomial si "urcat vibrational" pe alte perechi de spirale.
Sau macar nascut direct "indigonez" cu enshpe spirale ADN... in toti cromozomii.

Un pic paralel cu topicul acum: vad ca unele remarci in contradictoriu - cu adresa exclusiv pe directia continutului linkului expus - sint luate la modul personal de stimata coforumista diluna_coa. Am mai patit asta o singura data c-un alt coleg (al carui argument suprem era ca-i ardelean :lol:), dar uite ca tot n-am de gind sa ma lecuiesc de exprimarea deschisa a opiniilor proprii.
Care pot fi conservatoare uneori sau abracadabrante alteori - da-s ale mele si nu mi le reneg (cu exceptia cazului cind receptez contraargumente valabile - doar prostii au idei fixe si... cred ca nu-s chiar atit de prost ca sa nu recunosc cind chiar sint prost :-D).

In orice caz, nu le expun niciodata cu scopul de a convinge pe cineva de eventualul lor adevar si-s deschis la orice "contre" plauzibile, fara sa ma supar vreodata chiar cind sint injurat de-a dreptul - nici macar cind clona lui Bruce Willis :lol: de pe "spyology" m-a facut impertinent.
Considerati deci rogu-va ca vorbesc citeodata de unul singur, ca TV-ul (rugaminte adresata celor cu oarece sensibilitati, evident).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

dab270277

Cam mare capusorul micului Alfie.
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

melanogaster36

   
Un pic paralel cu topicul acum: vad ca unele remarci in contradictoriu - cu adresa exclusiv pe directia continutului linkului expus - sint luate la modul personal de stimata coforumista diluna_coa. Am mai patit asta o singura data c-un alt coleg (al carui argument suprem era ca-i ardelean ), dar uite ca tot n-am de gind sa ma lecuiesc de exprimarea deschisa a opiniilor proprii
  Multstimate coleg, aici ma simt putin atins de chestia cu Ardealu", din cate -mi amintesc, si acum chiar ca n-am chef de sapat dupa argumentele expuse anterior pe acest forum , te apucasesi sa-ti etalezi extinsele cunostinte  cu bataie spre noi-aia amarati de pa-ci de prin Ardeal.Nu mai fa greseli d-astea ca nu te prind.Nici nu-mi place sa-ti atrag atentia si nici nu ma incanta  sa-ti repet faptul ca aici , in Ardeal , este alta tara!Vad ca  te erijezi iarasi in ceva ce numai 'tu stii ce vrei sa fii .Asteptam-la stacheta pe care pretinzi ca ai atins-o, sa te vad cu opinii mai centrate in realitatea in care traim noi amarastenii,  aia care am facut facultati pe timpu'lu Ceasca, aia care cica am apucat sa muncim de-adevaratelea si nu am avut timp , sau ragaz sa facem politica.Deci rugamintea mea ar fi sa mai stai o tara si sa te mai gandesti. argumentul de a fi Ardelean nu este neaparat aprioric, aduce dupa sine mai multe consecinte.Cu deosebit respect,melanogaster!

Siberia

#28
Citat din: Xanadron din  31 August 2011, 21:54:44
@Siberia: Hmm... sa consideram deci ca deja cunoscutul caz al lui Alfie Clamp (unicul copil din lume cu spirala tripla ADN - doar la cromozomul 7) poate fi inclus in tematica "Indigo Children" ? :roll:

Ma-ntreb si eu ca un circotas :-D ce mi-s, fiindca poor Alfie nu pare sa fie deloc un geniu precoce, s-a nascut orb si are dizabilitati severe, digestive si nu numai.

Iar includerea cazului sau in acelasi gen de ghiveci New Age al supozitiilor "vibrationale" prin nimic dovedite de pe website-ul:

http://humansarefree.com/2011/04/amazing-scientists-our-dna-is-mutating.html

...si multe altele, mi se pare la fel de derutant-dezinformanta ca precedentul "eseu".

   Pe mine subiectul copiilor "indigo" ma lasa rece. Poate si din cauza denumirii, poate si din cauza ca am citit tot felul de fabulatii pe aceasta tema si despre acesti copii "indigo" si despre "copiii stelelor". Pot sa admit ca unele entitati se metamorfozeaza pe Pamant in aceasta perioada, dar in rest, toata brambureala care urmeaza o pot fabula si eu ca sa strang 2 lei - dar cum nu sunt genul care sa fac bani din asa ceva, ma abtin.
   Despre cele trei lanturi de ADN insa am fost interesata.
   Imi pare rau pentru situatia micutului Alfie, dar nu pot sa spun cu fermitate ca el e singurul specimen de acest gen de pe Pamant. Despre el am aflat din cauza starii sanatatii lui. Odata ajuns la spital, si odata observata conditia lui speciala, iti dai seama ca s-a facut tam-tam prin media.
   Dar din aproape 7 miliarde de oameni, nu exista posibilitatea sa mai existe specimene cu aceeasi conditie (ADN tripluhelicoidal) despre care nu s-a auzit nimic doar fiindca sunt sanatoase ?
   Poate ca exista destui oameni la fel de "speciali" ca si Alfie care habar nu au despre conditia lor "superioara" semenilor lor.

p.s. - Se pare ca oamenii de stiinta au incercat inca din anii '50 (si au si obtinut) spirala tripla de ADN. 

Under natural conditions, single­ stranded RNA and double-stranded DNA are the rule. However, under laboratory conditions, it is possible to induce a third strand of DNA to interdigitate itself into the major groove of the double helix of normal DNA in a sequence-specific fashion.

De ce sa excludem faptul ca si transormarea / evolutia umana poate fi la fel de creativa precum oamenii de stiinta ?

http://dnaresearch.oxfordjournals.org/content/12/6/441.full
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC29604/
http://www.molecular-plant-biotechnology.info/genetic-material/multiple-stranded-DNA.htm

p.p.s. - dupa cum vezi, @fiulploii, m-am ferit sa folosesc termenul tradus mott-a-mott din engleza "trei spirale de ADN"  :-P  :-D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Tayka

Citat din: Nicipreaprea din  31 August 2011, 22:03:18
Este o simpla coincidenta faptul ca isus a fost crucificat la varsta de 33 ani, masonii au 33 grade si ca omul are 33 de vertebre ? Probabil ca si scara lui jacob are tot 33 de trepte. S-a incercat prin acest 33 sa se pastreze in constiinta colectiva o informatie vitala pt omenire ? Voi ce parere aveti ?

@tayka nu stiu de unde le scoti, dar kundalini e mult mai probabil sa faca 3.14 spire, adica PI :lol:
Ca să vezi că Kundaliny are 3,5 spire(şi nu 3,14)  :-D  şi că nu le scot doar aşa din..joben  :evil: aruncă un ochi şi pe aici;  :-o
http://www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/21429/Stiinta-mileniului-III-Constiinta-vibratorie/Stiinta-mileniului-III-Constiinta-vibratorie-pagina-2.html
Iar dacă vrei să mai citeşti câte ceva despre copii- indigo dar şi despre..adulţi-indigo,  :wink: vezi şi pe aici:
https://sites.google.com/site/dimensiuniparalele/ATLANTIDA/copiii-indigo-cristal-curcubeu-ingeri-pamanteni-ingeri-intrupati
Un mic rezumat;
Iată zece din cele mai obişnuite trăsături ale Copiilor Indigo:
1.Ei vin în această lume cu sentimentul că sunt de viţă nobilă (şi adesea se şi comportă în acest fel).

2.Au sentimentul că ,,merită să fie aici" – şi sunt surprinşi că ceilalţi nu gândesc la fel.

3.Preţuirea de sine nu e o problemă pentru ei. Adesea le spun părinţilor ,,cine sunt ei".

4.Au probleme în a accepta autoritatea absolută (autoritatea care nu dă explicaţii şi nu oferă posibilitatea de a alege).

5.Pur şi simplu, ei nu vor să facă anumite lucruri; de exemplu, le este foarte greu să aştepte la coadă.

6.Se simt frustraţi când sunt încadraţi în sisteme bazate pe ritualuri şi care nu necesită gândire creativă.

7.Adesea văd modalităţi mai bune de a face ceva – atât acasă, cât şi la şcoală – ceea ce îi face ,,spărgători de sistem" (nonconformişti faţă de orice sistem).

8.Par antisociali, dacă nu sunt printre cei la fel cu ei. Dacă nu există în jurul lor şi alte persoane cu acelaşi gen de conştiinţă, adesea se interiorizează, considerând că nici un om nu-i înţelege. De cele mai multe ori, le este extrem de greu să suporte şcoala, ca organizare socială.

9.Nu reacţionează la impunerea disciplinei pe bază de ,,vină", (de genul: ,,Aşteaptă până vine tata acasă şi află ce ai făcut".)

10.Nu au reţineri când e vorba să vă spună de ce anume au nevoie.
(extras din cartea 'Copiii Indigo', de Lee Carroll, Jan Tober)....
....EŞTI UN ÎNGER PĂMÂNTEAN?
Te simţi diferit de alţi oameni, ca şi cum ai fi fost pierdut pe această planetă şi te întrebi când va veni cineva să te ia acasă? Dacă este aşa, atunci s-ar putea să fii un Înger Pământean, care este un alt termen pentru Lucrător întru lumină, Indigo, Cristal, sau oricare alt cuvânt utilizat pentru a descrie o persoană care s-a întrupat cu scopul special de a ajuta ca lumea să fie un loc mai bun.

Fiecare persoană s-a născut cu o misiune specială de a învăţa şi de a evolua. Fiecare dintre noi alege o temă pentru viaţă, şi va lucra asupra unor lecţii de viaţă cum ar fi răbdarea, iertarea sau compasiunea. Dar Îngerii Pământeni mai aleg şi o misiune globală pe lângă misiunea personală ... şi această misiune globală este să ofere un serviciu lumii...(eventual să tot trimită la mesaje prin..RUFon..). :-D






Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).