Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Presupusele OZN-uri naziste - unul din secretele ingropate odata cu Rudolf Hess?

Creat de Xanadron, 29 August 2011, 15:09:26

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Intimplator, am citit inca un articol interesant scris de Ingrid Rimland Zundel, sotzia unui personaj foarte controversat - Ernst Zundel, cunoscut cercetator al nazismului, care a facut si-un pic de puscarie negind anumite evenimente tragice din timpul WW-II (mai precis Holocaustul, despre care ramin la ideea ca-i condamnabil, indiferent de numarul precis al victimelor).
N-am insa intentia sa dechid subiectul asta sensibil, fie si doar fiindca-i cumva ilegal in Romanica noastra "libera" - desi nu ingrasa. :-D

http://www.veteranstoday.com/2011/08/13/130485/

Articol tratind in detaliu subiectul inca ocultat al "traiectoriei" ciudate a vietii lui Rudof Hess, fostul nr.3 in NSDAP (partidul nazist) si mort la 93 de anisori in inchisoarea Spandau din Berlin, mentinuta in functiune pentru un singur prizonier - sus-numitul R. Hess.
Un subiect aparut totusi p-un website al veteranilor americani, care se vede ca n-au aceeasi repulsie fatza de asemenea teme ca promotorii perversului (dupa mine) "Patriot Act", din cauza caruia Herr Zundel a stat la racoare succesiv in Canada, SUA si... Germania, culmea, intre 2003-2010. :-o

Astept deci parerile voastre (inclusiv "deraieri conexe" pe ideea OZN-urilor presupus naziste), adaugind doar un micutz "disclaimer": NU sustin si/sau fac sub nicio forma propaganda ideilor naziste, ci doar incerc sa discut aspecte controversate ale evenimentelor deloc tratate in manualele de istorie "clasica".

Am zis! ...mai ales pentru ocheanele/urechile baietilor cu ochii alb/bleu. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

Inainte de-a dezvolta o parere asupra articolului sau subiectului am o intrebare:

Adica prizonierul 7apte  :-D era chiar Rudolf Hess  :? (n-as fi crezut  :evil: )
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Xanadron

Citat din: Siberia din  29 August 2011, 15:54:58
Inainte de-a dezvolta o parere asupra articolului sau subiectului am o intrebare:
Adica prizonierul 7apte  :-D era chiar Rudolf Hess  :? (n-as fi crezut  :evil: )
:roll: ?! Nu stiu din astea... :-D tot ce stiu  e ca... nu stiu de fapt mai nimic despre Hess, Bormann, Mengele sau alti destui ex-nazisti declarati morti, arestati perpetuu, preluati "la pachet" fie de rusi, fie de americani (Paperclip Operation) sau facuti scapati in America de Sud (si poate chiar Antarctica sau mai departe, pe Luna, Marte sau Aldebaran :star:...) prin intermediul diverselor retzele postbelice perfect organizate.

"Odessa" a fost doar una din ele, condusa de enigmaticul bodyguard al lui Hitler - nu Rochus Misch, care dadea inca interviuri prin 2009, la virsta de 91 de ani - http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/woman/real_life/article2158743.ece

...ci uriasul Otto Skorzeny, artizanul unor operatiuni de commando putin cunoscute (cum ar fi eliberarea lui Mussolini din arest in Italia), dar si sursa unor informatii abracadabrante despre presupuse conexiuni ale "dinastiei Bush" (dupa el, Scherff) cu nazistii de top, dar si cu Nikola Tesla. :roll:
Asta-i insa o alta subtema la fel de stufoasa - si implicit dificil de expediat in citeva vorbe.

Uite insa cum complexitatea tematicii m-a "furat" cumva paralel cu tema topicului, dar nu-i rau totusi ca preambul - fiindca tabloul unei posibile influentze oculte neintrerupte a nazismului pina-n prezent e foarte imbirligat. Si poate fi extins eventual dincolo de 2018, dac-ar fi sa luam de bune ideile din viitorul film SF "Iron Sky" . :lol:

N-o mai lungesc insa prea mult acum si doar punctez citeva chestii clare:
- Hess a fost responsabilul cu organizarea primelor expeditii antarctice germane oficiale (1938-39), dupa care s-a tras cortina "Geheim" peste tot ce avea legatura cu capitolul asta.
- Tot el a conlucrat strins cu generalul Kammler, un alt personaj cu soarta postbelica nebuloasa (ba disparut, ba mort de vreo 9 ori, exact ca Bin Laden :lol:) in dezvoltarea mai multor programe de cercetare ultrasecrete ("The Bell" = "Die Glocke" fiind cel mai nec plus ultra). Evident ca pe latura organizatorica, fiindca fizicienii erau baza - printre care si premiati Nobel. Dar si "ilustri necunoscuti" cu idei geniale - ca Max Kohler (alias "americanul" Marc Coler  8-)) sau  - dupa mine cel mai important fizician (si chimist de fapt) al istoriei cunoscute - Paul Hartek.
http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Harteck
Mort in 1985 fara sa faca prea multe "valuri" la Pasadena (USA) - de fapt, unde altundeva putea oare sa ajunga si el?! :roll: :-D (n.b. daca tastati Paul Hartek pe Goagal, nu va iese nik-nik - doar citiva "Paul Hart" :wink:)

Toti, interconectati insa si la nivel de loje oculte de care nici mama mare n-a auzit inca :-D (auzirati vreodata de "Fraternitas Saturni" de pilda, ei?) :roll:
Nici n-o sa auziti, daca nu stiti germana.

http://beneun.wordpress.com/2010/02/24/hochtechnologie-genau-in-den-richtigen-handen-vom-ss-projekt-die-glocke-zur-okkulten-loge-fraternitas-saturni/

Gata pentru azi insa - nu fara a atinge insa macar usor tema retelei vaste a "coloniilor germane" din America de Sud - dintre care mai cunoscuta (aparent) pare a fi "Colonia Dignidad" din Chile (13.000 hectare, actualmente statiune balneoclimaterica rebotezata Villa Baviera) - retzea din care par sa faca parte si unele "statii de tranzit" spre Antarctica ale OZN-urilor naziste - foste, prezente si viitoare. :ufo:

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Rayden

topicul il gasesc foooarte interesant  :-D
mai ales ca in facultate am vrut sa fac proiectul de diploma....o aerodina lenticulara..proiect la care am renuntat datorita, evident, profesorilor, care nu vroiau sa .."iesim" in evidenta..
in fine, cum spuneam, pasionat de aceste ufo-uri naziste, in facultate in primii ani, am avut un prof fooarte ca lumea, trecut prin viata, batran si pensionat la vremea aia, lucre "part-time" din placer..cu care am stat la taclale destul..
vazand ca am intrat in gratiile lui, mi-am permis multe si eu  :mrgreen: si am inceput sa debitez chestii legate de vrilurile naziste si schitele acestora furate deopotriva de rusi si americani si perfectionarea acestora..
proful mi-a zis ca l-a cunoscut pe genialul Coanda – om deosebit – si mi-a relatat (din carti sau nu) despre o prabusire a unui ozn in muntii padurea neagra, obiect pe care meseriasii ingineri germani au reusit sa il copieze, inteleaga, etc.. coanda se pare ca ar fi stiut despre asta.. mai ales ca ar fi lucrat se pare o scurta vreme si pentru ei..
ca o cireasa de pe tort  :-), profu' m-a luat la o institutie unde erau expuse fel si fel de materiale, poze, machete, etc despre aviatie / aeronautica – aerospace – si mi-a aratat o schita pe un A3 a unei...aerodine lenticulare by Coanda, cu sigla americana TOP SECRET.
Distrat copios profu, mi-a relatat ca la o vizita a unei delegatii americanesti pe meleagurile noastre mioritice, prin delegatie aflandu-se si niscaiva generali de 2,3,4 stele din air force si nu numai, profu le-a arata si schita..la care americanii au ramas masca..si au inceput sa ceara schita ca e a lor, dovada fiind sigla respectiva, insa evident ca nu au primit-o...nu stiau insa cum de le-a scapat schita respectiva, de pe vremea cand coanda a lucrat o scurta vreme si pentru ei..
Parerea mea, e ca..nazistii cu ai lor ingeniosi ingineri, au pus intr-adevar mana pe o farfurie (fara bucate) zburatoare, pe ale carei principii de functionare, daca nu in totalitate, in mare parte au reusit sa le inteleaga, marturii fiind diversele si diferitele intamplari, rapoarte, etc incepand cu 1940 – 1941, atat de la ei insisi, aliatii lor (japonezii in special) cat si de la tabara "pozitiva" din razbel, americani, rusi, australieni, britanici, francezi, etc..

Xanadron

Pentru cei care au mai putina rabdare la citit, uite primul dintr-o serie de 6 clipuri interesante care ating tema prezenta - chiar daca includ citeva inexactitati flagrante (dupa mine cel putin).
Care au ajuns sa fie insa cumva luate "de bune" prin repetitie :-P - chestie discutata zilele trecute p-aici cu colegul @biss.

Nazi UFO Conspiracy (1 of 6)
@ colegul Rayden acum: Interesante relatari - chiar daca si fostul tau prof a cazut si el involuntar prada dezinformarii (si asta-i doar parerea mea, evident). Fiindca istoria eventualelor OZN-uri naziste nu pare sa porneasca de la presupusa capturare urmata de retro-engineering a asa-zisului "OZN din Padurea Neagra" (1936 - data prezumtiva). Fiindca-s 1001 date conexe care infirma ipoteza asta "aruncata" cu skepsis pe piatza.

Genialul H. Coanda am mai spus p-aici ca a lucrat intr-adevar si pentru nazisti (in Franta ocupata), si pt. britanici/americani mai tirziu. Si nu doar la avionul cu decolare/aterizare verticala Harrier sau la proiecte de aerodine lenticulare "clasice" (de fapt... nu prea clasice, :-D dar bazate oricum pe clasicul efect ce-i poarta numele).

Istoria reala (dupa mine si nu numai) a dezvoltarii unor asemenea vehicule avansate a inceput mult mai devreme de '36, odata cu sedimentarea nucleului ocult al... filosofiei naziste in genere (cohorta de societati metafizice derivate din Vril Gesellschaft si-al ei medium Maria Orsic fiind premisele esentiale).

Despre toate astea insa - ceva mai incolo (clar ca doar daca ne-o lasa Elenin/Nibiru sa terminam topicul asta). :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

   Pe vremea cand am postat videoclipurile la sectiunea despre Nazi si Antarctica (adica acum cateva zile) faceam sapaturi despre SMERSH (in mare parte si sub influenta filmului rusesc din care ai postat o parte @Xanadron :D si pe care-l am si ma uit la el incercand sa pricep cate ceva - tinand cont ca mai cunosc doar cateva cuvinte in rusa  :-D) si m-a batut un gand peste cap.
   Se pare ca teoria Hollow Earth a devenit credibila in momentul in care nazistii s-au decis sa faca un Spa pentru iubitul lor Fuhrer in Antarctica. Rusii care nu puteau ramane mai prejos, se pare ca s-au axat pe ocuparea Shambhalei (probabil mana in mana cu chinezii mai tarziu). Intrebarea care nu-mi da pace este: si Polul Nord cui i-a ramas in grija ? (baza Thule are si ea un rol acolo, nu?)
   Referitor la Hess, tind sa cred ipoteza lansata de un doctor Thomas (daca bine tin minte), cum ca pacientul 7 era de fapt o dublura (si nu doar din cauza culorii ochilor care mi se pare a fi prea intunecata, Hess avand niste ochi albastri clari, dar mai ales pentru incrancenarea cu care a fost tinut acolo pana la moarte si apoi ramasitele i-au fost incinerate).
   Gandindu-ne ca marea majoritate a nazistilor de mare importanta (incepand chiar cu Hitler sau Bormann care se pare ca a avut un rol important prin America Latina multi ani de zile dupa razboi ) au fost declarati morti si s-a descoperit ulterior ca ramasitele prezentate ca fiind ale lor apartineau defapt altor persoane, tind sa cred ca si cu Hess s-a intamplat cam acelasi lucru (doar ca el a fost declarat in viata si detinut, chiar daca poate era deja mort sau folosit pentru o eventuala intelegere in ceea ce priveste dobandirea de tehnologii ingropate adanc in maruntaiele pamantului).
   Am impresia ca a facut calatoria in Scotia nu pentru un armistitiu, sau nu pentru un armistitiu vizibil, ci pentru un armistitiu in ceea ce priveste impartirea tehnologiei extraterestre.
   Evident ca totul este doar o ipoteza, pe moment n-am cum sa aduc dovezi in acest sens si nu stiu daca cineva poate - fiindca pana si presupusele documente privitoare la un armistitiu cu Anglia pentru care a facut calatoria, au disparut.
  Si tot la fel, doar cu titlu de parere personala, cred ca nazistii (sau national-socialistii daca e mai corect sa le spunem asa acum) au acelasi rol decisiv in conducerea lumii si la ora actuala...ca si atunci... fiindca imbarligate mai sunt caile fuhrerului  :-D

Citat din: Xanadron din  30 August 2011, 19:43:00
Istoria reala (dupa mine si nu numai) a dezvoltarii unor asemenea vehicule avansate a inceput mult mai devreme de '36, odata cu sedimentarea nucleului ocult al... filosofiei naziste in genere (cohorta de societati metafizice derivate din Vril Gesellschaft si-al ei medium Maria Orsic fiind premisele esentiale).

Total de acord cu asta @Xanadron
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

fiulploii

Citat din: Xanadron din  30 August 2011, 19:05:35
  (n.b. daca tastati Paul Hartek pe Goagal, nu va iese nik-nik - doar citiva "Paul Hart" :wink:)


:-D poate ai alta versiune de gogutza  :roll: sau poate te cenzureaza careva  :lol:
http://www.google.co.uk/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rlz=1T4ADSA_enRO374RO374&q=paul+hartek

Rayden

Citat din: Xanadron din  30 August 2011, 19:43:00
@ colegul Rayden acum: Interesante relatari - chiar daca si fostul tau prof a cazut si el involuntar prada dezinformarii (si asta-i doar parerea mea, evident). Fiindca istoria eventualelor OZN-uri naziste nu pare sa porneasca de la presupusa capturare urmata de retro-engineering a asa-zisului "OZN din Padurea Neagra" (1936 - data prezumtiva). Fiindca-s 1001 date conexe care infirma ipoteza asta "aruncata" cu skepsis pe piatza.
@Xanadron, nu stiu cat de "dezinformat" era profu', dar mie mi-a lasat impresia ca stia mai multe decat imi spunea..nu ii eram asa de la suflet incat sa imi spuna mai multe..
la fel ca si tine, si eu cred ca povestea asta adevarata a inceput mult inainte de prabusirea sau nu a vreunei farfurii..
cred ca miezul "problemei" este intr-adevar societatea (societatile secreta (e) si Maria Orsic ..

fiulploii

http://discaircraft.greyfalcon.us/The%20Vril%20Discs.htm

http://greyfalcon.us/restored/Thule%20Gesellschaft.htm

http://greyfalcon.us/restored/Nazism%20and%20The%20New%20Age.htm

doar putina istorie despre personajele de mai sus , soarele negru , NOM , societati germane , etc  care zic eu ca trebuie cunoscuta pentru a putea discuta pe acest topic  :-)

romulus

CitatAm zis! ...mai ales pentru ocheanele/urechile baietilor cu ochii alb/bleu. :lol:
Ai nostri? Astia d'acuma, actualii adicatelea ?! Sezi bland, Niet kultur ... :-D ! Poate confrati de prin cele strainatati, zic poate ...
Informatiile despre Hess au fost intotdeauna contradictorii insa este clar pentru coneoseuri  :-D ca el nu a plecat de capul lui - asa cum a fost varianta oficiala nazista - ci cu o misiune concreta ! Faptul ca englezii, in mod oficial, iarasi - zic ca  nu au marshat si nu au luat de buna " misiunea" lui , este iarasi apa de ploaie ! Avand in vedere procedurile " standard" folosite in informatii/comtrainformatii de cand lumea si pamantul + faptul ca si englezii si nemtii incercau sa-l scoata "nebun" pe Rudolf Hess  mi-au intarit convingerea ca el a avut intr-adevar o misiune ultra/secreta incredintata direct de Hitler si nu este exclus sa aiba legatura si cu ce spune Xanadron , farfuriile zburatoare construte si folosite de nemti in anii '40 ai secolului trecut . Probabil se va face un pic lumina prin 2040-2050   cand, poate,  vor aparea de la "saltea" documente ale celui de-al III lea Reich care inca mai sunt la " top secret" pe la  invingatorii  rusi & americani !?
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

lylyt_ice

 Adevaratii invingatori sunt cei care sau dat invinsi!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Siberia

Citat din: romulus din  30 August 2011, 21:27:26
Probabil se va face un pic lumina prin 2040-2050   cand, poate,  vor aparea de la "saltea" documente ale celui de-al III lea Reich care inca mai sunt la " top secret" pe la  invingatorii  rusi & americani !?
Am zis !
Am inteles ca documentele cu privire la Hess & Comp. sunt clasificate pana in 2018 sau 2019 ??? Weiiiiiiiiiiiird :-D
Cand or sa fie declasificate or sa aibe stampila Iron Sky pe ele ? :-D :-D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Xanadron

Doar scurte... dialoguri deocamdata:

@romulus: In mod normal e rezonabil ce spui apropo de 2040-50 ca termen al unor partiale dezvaluiri - desi in "anormalele" vremuri de la orizont e posibil sa aflam una-alta si poimaine. :-D  Subscriu insa 100% la parerea ca declararea lui Hess "nebun" de catre ambele parti (inclusiv Hitler, care a pus Gestapoul sa-i aresteze post-misiunea britanica rude si colaboratori, pina si soferul) e un joc clasic in mediile seviciilor din 3-4 litere. Ca tot veni vorba de ele, serviciile: cind emiteam "disclaimerul", nu la cele "cu ochi albastri sau tricolori" ma refeream, ci la altele mai "alb-bleu" - culorile steagului (stelar in sase colturi si cu doo dungulitze) :lol: unui stat mic, dar omniprezent/potent prin media, banci, guverne, loji, NAZA s.a.m.d.  Si-n mod cert mai activ si p-aici decit "chinezul" Baidu. 8-)

@Siberia: "Soarele Negru" (Die Schwarze Sonne) stii si tu ca n-a fost doar un concept ezoteric legat de sursa unei energii supreme (Vril, Orgon etc) ci si liantul ocult al sefilor SS - Hess fiind unul din cei mai actiiv pe felia asta metafizica. Poate chiar mai abitir decit Himmler (atasata, imaginea podelei cu simbolul "soarelui Negru" din castelul Wewelsburg). Ce spui despre confirmarea circumstantziala a teoriei "Hollow Earth" e o presupunere f. plauzibila in orice caz. Iar baza americana (din Groenlanda) Thule poate avea realmente o conexiune cu supravegherea "intrarii nordice" in presupusul Pamint Interior. Posibil si ca "Prizonierul 7" sa nu fi fost Hess insusi ci o dublura, desi inclin sa nu cred asta. Motivele - in episoadele urmatoare insa. 
In care sper sa-mi pot clarifica si mie-ma :lol: ruptura aparuta gradat intre Hess (un "iluminat" in sensul bun al cuvintului, cred eu) si amicul lui din tinerete Hitler - deturnat pe parcursul ascensiunii lui in zone energetice sumbre.

@Rayden - Se poate si ca proful tau sa fi spus mai putin decit stia. In orice caz, anul 1922 pare sa fie data primului zbor de testare al primei "aerodine" naziste - to be continued ;) deci si-n cazul asta.

@lylyt_ice: Paradoxul enuntat de tine poate fi unul din cele mai ascunse adevaruri actuale.
In orice caz, Germania nazista nici macar nu s-a... dat invinsa la modul oficial, tratatul semnat in mai 1945 de Doenitz fiind unul de incetare a focului si predare neconditionata, dar nu si un tratat de pace cu Fortele Aliate.
Unii zic ca asa ceva a semnat abia Martin Bormann prin 1956, in cadrul unui schimb complex de avantaje/tehnologii/privilegii cu clauze prevazind obligatii reciproce intre nazistii restanti si sforarii vestici vizibili, dar si asta-i un subiect cu multe presupuneri si putine dovezi.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Asamblarea pieselor de puzzle din tabloul asta vast al ipotezei existentei in continuare a "Reich-ului de 1000 de ani" ar cere vreo 666 :evil: de topicuri conexe, dar hai sa mai punctam citeva detalii aici.

Nu mai intru insa-n in detaliile ordinului final al disparutei Mariei Orsic transmis membrilor Vril Gesellschaft pe 11 martie 1945 ( "Niemand bleibt da" = "Nimeni nu mai ramine aici"....hm, tot pe 11 si asta :-D), evolutiei paralele si apoi divergente a Vril-ului cu organizatia templiera germanica "Die Herren Vom Schwarzen Stein" (DHVSS), la fel de influenta organizatie Thule si ai sai Schwarzen Ritter ("Cavaleri Negri") sau Die Schwarze Sonne (confreria "Soarele Negru" al SS-ului) ori transformarea din anii '30 (oficiala cel putin) a VRIL-ului in societate industriala de producere a propulsoarelor mai mult sau mai putin aviatice. :ufo:

Tema "despartirii ideologice" dintre Hess si Hitler -  ce poate fi rezumata, dupa mine, in ruptura dintre adeptii magiei albe si cei ai variantei "negre" - nu cred ca poate fi tratata insa fara analiza adevaratelor cauze ale celei de-a doua conflagratii mondiale - niciodata facuta "pe bune" de istoricii oficiali.
Problema EUGENICA (crearea unei noi rase, din multiple motive - si nu toate de sorginte general-umana - tema atinsa si-n topicurile cu "Omenirea 1.0-2.0") e dupa mine cheia strategiillor vechilor/noilor nazisti, careia ii e subordonata orice alta operatiune cu aparentza politica, militara, de inginerie financiar-economica, sociala etc.
Fiindca inclin sa cred ca WW-II a fost pentru nazisti nu un scop in sine, ci mai mult un mijloc pentru targetul lor nr.1, minimalizat la... maximum de istoria oficiala: crearea unei noi rase umane. Si asta NU doar in folosul lor vizibil.
Totul, subsumat se pare strategiilor unui mai amplu rezbel intergalactic invizibil, in care doar Dumnezeu stie de anume civilizatii au fost si mai sint inca implicate - de prin Pleiade, Orion, Sirius si Lyra, :roll: dupa unii autori.

Ei bine, taman in zona asta cred eu c-au fost nazistii "cureaua de transmisie" a anumitor baieti gri-verzui :-) de prin OZN-uri - inclusiv unii ca monstruosul dr. Mengele, implicat in experimente mult mai terifiante decit stim de prin carti si implicind se pare inclusiv utilizarea energiei... cadavrelor unor persoane in prealabil "tratate" cu anumiti catalizatori.  :-o

Nu degeaba unul ca Hermann Rauschning (fost guvernator al Danzig-ului) a dezvaluit unele din contactele directe ale lui Hitler cu o anume rasa "ariana" de ET. :martiansad:
Idee care aduce a... disonantza cognitiva :lol: (fiindca poate soca mintile inghetzate-n proiectul dictat de actuala educatie rigida, deviant-manipulatoare, cu sabloane repetitive), dar nu trebuie deloc respinsa aprioric.

(Si) despre asta insa - in episoadele urmatoare.

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Citat din: Siberia din  30 August 2011, 23:09:55
Am inteles ca documentele cu privire la Hess & Comp. sunt clasificate pana in 2018 sau 2019 ??? Weiiiiiiiiiiiird :-D
Cand or sa fie declasificate or sa aibe stampila Iron Sky pe ele ? :-D :-D

Inclin sa cred ca DA. 8-)

Aici ar trebui sa analizam insa mai bine presupusul pact din 1956/57, semnat probabil in Argentina (desi nimeni nu poate localiza inca precis in timp si spatiu evenimentul) intre actualii sforari ai PTB si factiunea nazista condusa de Martin Bormann (urmasul lui Rudolf Hess in functia de "Stellvertretender Fuhrer") - subiect ale carui ramificatii/consecintze mi se par prelungite pina-n zilele noastre.

Ceva-ceva li s-ar fi dat deci actualilor Illuminati-Masoni-Iezuiti-Skull&Bones etc in schimbul asigurarii unei continuitati linistite a complexelor manevre eugenice naziste (bani/aur, tehnologii cosmice si nucleare, "la pachet" cu savanti germani recoltati prin operatiunea Paperclip). Preluati de americani (si rusi o parte) macar unii si cu acordul nazistilor de top - fiindca presupun ca si unul ca Wernher von Braun putea fi bine-merci luat la bordul unuia din zecile submarine naziste cu cap-compas America de Sud ori Antarctica din primavara lui 1945.

Pare la fel de clar insa ca nu li s-a dat TOTUL (aici includ "The Nazi Bell" care mai face si-acum spirale prin Norvegia :-D si alte citeva chestii esentiale, ascunse inca  - dupa unii autori, printre care "dementul" John Lear - pina si de Angela Merkel si amicii ei ET prin maruntaiele anumitor munti germani, la 8-9 km adincime). Evident ca "trocul" presupunea respectarea anumitor conditii reciproc avantajoase, ce includeau si ne...deranjarea bazelor naziste de catre expeditii belicoase similare celei a amiralului Byrd.

Conditii ce n-au fost totusi respectate intocmai de "sforarii vizibili" (se vorbeste din ce in ce mai mult si despre doua atomice lansate de SUA in 1958 in zona bazei active naziste Neuschwabenland din Antarctica - fara vreun succes demolator, evident).
Se pare ca uricioasa cabala a bancherimii omnipotente :evil: asistate de toate subdiviziunile ei tentaculare n-a fost prea eficienta nici in alta privinta - si anume in promisiunea distrugerii gradate a actualei linii genetice. Fiindca de crearea alteia noi se ocupa altii... :roll:

Asa ca, zic si io, ar trebui logic sa urmeze (in curind pe ecrane ;)) iesirea la rampa a "Ubermensch"-ilor de prin subteranele antarctice si/sau de pe Luna, Marte si-asa mai departe... 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/