Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Documentare interesante ( Unele ) !

Creat de Tzompa, 08 Martie 2011, 11:35:34

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

https://youtu.be/ZSyH26cl9AQAbove Majestic (Full Movie) The Secret Space Program and more

abyssAcum că Departamentul Apărării recunoaște că fenomenul OZN este real, ce ne spune cu adevărat acest lucru? Regizorii premianți de filme documentare Blake și Brent Cousins, care v-au adus Countdown To Disclosure și Above Top Secret, vă prezintă acum cel mai recent film șocant ENDGAME și călătoresc prin America pentru a vorbi cu cei mai buni experți în ceea ce privește mușamalizarea fenomenului extraterestru pentru a dezvălui tehnologia secretă care poate schimba lumea. Dr. Steven Greer iese la înaintare cu informații explozive despre jocul mortal al tehnologiei reprimate care ar putea elimina nevoia de combustibili fosili și ar putea salva planeta noastră de la distrugerea finală. V-ați întrebat dacă suntem singuri în univers, dacă există o tehnologie care ar putea scăpa lumea noastră de combustibilii fosili. Odată cu apariția unor dezvăluiri extinse despre OZN-uri și a unei transparențe crescânde în cadrul înțelegerii noastre despre tehnologia extraterestră care se profilează la orizont, prin curiozitate și necesitate, trebuie să ne întrebăm- Cum va schimba această revelație globală lumea noastră? Este un eveniment extraterestru cu steag fals chiar după colț? Toate aceste întrebări vor fi discutate în noul documentar revoluționar.


Descarca si vizioneaza de aici>https://1337x.to/torrent/5616360/UFO-Endgame-To-Disclosure-2023-1080p-WEBRip-x265-TurdFaceBaboon/
"Inutil oricum sa-ti zic taman tie ca viața-i prea scurta ca s-o consumam cu orice/oricine"
- @Xanadron