Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Amintiri din viitorul Planetei 7apte. - serial imaginar

Creat de Siberia, 19 August 2011, 17:41:08

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Siberia

   Acest serial S.F. este o ecranizare a raportului FSP (Fortelor de Securitate Planetara) din cadrul  DDIOP (Divizia de Dezvoltare si Implementare a Operatiunilor Psy) intocmit in urma descifrarii integrale a transmisiei tele-Psy primita de unul dintre cetatenii planetei 7apte.
   Raportul prezinta mesajul holografic transmis de o entitate dintr-un univers paralel cu o alta linie temporala, unui cetatean de rang inferior al planetei 7apte. Raportul da asigurari ca mesajul a fost extras nealterat si descifrat cu succes imediat dupa primirea lui.

* textul prezentat in mod Inclinat reprezinta extrase din transmisia tele-Psy conform Raportului FSP -DDIOP.


     
Episodul 1 - Prezentarea personajelor

ΛΩ – personajul principal, autoritatea Divina a galaxiei Caii Albe din universul In'PH'Ignitus, Custode al planetei 7apte si adversar de temut al societatii Nikelaos care s-a dezvoltat pe respectiva planeta.

12. Şi m-am întors să văd al cui este glasul care vorbea cu mine şi, întorcându-mă, am văzut şapte sfeşnice de aur.
13. Şi în mijlocul sfeşnicelor pe Cineva asemenea Fiului Omului, îmbrăcat în veşmânt lung până la picioare şi încins pe sub sân cu un brâu de aur.
14. Capul Lui şi părul Lui erau albe ca lâna albă şi ca zăpada, şi ochii Lui, ca para focului.
15. Picioarele Lui erau asemenea aramei arse în cuptor, iar glasul Lui era ca un vuiet de ape multe;
16. În mâna Lui cea dreaptă avea şapte stele; şi din gura Lui ieşea o sabie ascuţită cu două tăişuri, iar faţa Lui era ca soarele, când străluceşte în puterea lui.


ISS'HrySt – martor al desfasurarii evenimentelor, fiul personajului principal ΛΩ,  presedintele ORP (Organizatia Regilor Planetari), aparator al drepturilor cetatenilor planetei 7apte.

5. Şi de la Iisus Hristos, Martorul cel credincios, Cel întâi născut din morţi, şi Domnul împăraţilor pământului. Lui, Care ne iubeşte şi ne-a dezlegat pe noi din păcatele noastre, prin sângele Său,
6. Şi ne-a făcut pe noi împărăţie, preoţi ai lui Dumnezeu şi Tatăl Său, Lui fie slava şi puterea, în vecii vecilor. Amin!



L-O-H1-M – Tatal creator al lui  ΛΩ, Autoritatea Suprema a Universului In'PH'Ignitus, slavit de multimea cetatenilor universului.

2. Îndată am fost în duh; şi iată un tron era în cer şi pe tron şedea Cineva.
3. Şi Cel ce şedea semăna la vedere cu piatra de iasp şi de sardiu, iar de jur împrejurul tronului era un curcubeu, cu înfăţişarea smaraldului.


D'Om-Uzi – General al FPEI (Fortele Planetei Exterioare si Interioare), Supraveghetor Sef al Sferei Bios si General al DDIOP (Divizia de Dezvoltare si Implementare a Operatiunilor Psy) pe planeta 7apte.

6. Şi am văzut, la mijloc, între tron şi cele patru fiinţe şi în mijlocul bătrânilor, stând un Miel, ca înjunghiat, şi care avea şapte coarne şi şapte ochi, care sunt cele şapte duhuri ale lui Dumnezeu, trimise în tot pământul.
7. Şi a venit şi a luat cartea, din dreapta Celui ce şedea pe tron.
8. Şi când a luat cartea, cele patru fiinţe şi cei douăzeci şi patru de bătrâni au căzut înaintea Mielului, având fiecare alăută şi cupe de aur pline cu tămâie care sunt rugăciunile sfinţilor.
9. Şi cântau o cântare nouă, zicând: Vrednic eşti să iei cartea şi să deschizi peceţile ei, fiindcă ai fost înjunghiat şi ai răscumpărat lui Dumnezeu, cu sângele Tău, oameni din toată seminţia şi limba şi poporul şi neamul;
10. Şi I-ai făcut Dumnezeului nostru împărăţie şi preoţi, şi vor împărăţi pe pământ.



Pe genericul episodului mai sunt amintiti figurantii folositi in timpul filmarilor si care sunt compusi din cetateni de diferite ranguri ai universului  In'PH'Ignitus.

11. Şi am văzut şi am auzit glas de îngeri mulţi, de jur împrejurul tronului şi al fiinţelor şi al bătrânilor, şi era numărul lor zeci de mii de zeci de mii şi mii de mii,

Pe parcursul serialului vor aparea si alte personaje care vor fi prezentate pe genericul episoadelor in ordinea aparitiei lor.

- va urma -
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

fiulploii

#1
Extras din jurnalul personal .

Am ramas singur in sala si ma uit la ecranul gol ...Astept episodul doi si ma intreb daca urmeaza Efectul Lazar si Factorul Isus . Rontai o bucata de ciocolata .
   Si totusi nu am inteles cum se numeste planeta : Lapte sau semnul asta 7 ce inseamna ? Parca ar fi o coasa tinuta in sus ...  oare cine tine coasa ... intrebari si episodul doi nu mai apare  :|

Siberia

@fiulploii, rabdare un pic ca vine si episodul 2 :))
Planeta se numeste Sapte  (7apte / 7even)  :-D
Poate participa oricine la scenariu atata timp cat se pastreaza ideea de baza ... si cat timp cadem de acord asupra denumirii personajelor :D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Siberia

#3
Episodul 2   -   O seara de duminica

   Yo'Ani se intinse relaxat pe patul ingust care-i chinuia noptile. Era un pat de care un cetatean ca si el, de rang inferior, ar fi trebuit sa fie foarte multumit: dar el nu era. Era frustrat ca nu ducea o existenta la fel de fericita ca si cetatenii de rang superior lui, era frustrat ca Zona lui natala era condusa de acolitii Regelui Dom'Yt de pe planeta 7apte... Daca n-ar fi fost potrivnic acestor "cotropitori" ai Zonei sale natale,  Yo'Ani n-ar mai fi fost exilat pe aceasta insula pe care trebuia sa-si ducea veacul ca si cetatean de rang inferior... Isi fixa patchul Psy pe tampla stanga (obligatie ce trebuia respectata in fiecare seara conform regulilor planetare de exil impuse de DDIOP) si adormi in cateva secunde.
    O lumina verde incepu sa licareasca pe tampla cetateanului de rang inferior pe la orele 9 ale serii linistite de Duminica. Era un mesaj TelePsy care se derula in visul acestuia, mesaj preluat automat si inregistrat in mod Holo-G de patchul DDIOP :

(derulare mesaj TelePsy)

    Yo'Ani privi in directia vocii care ii dicta cu fermitate ceea ce avea de transmis si cazu intr-un gest reflex de supunere oarba. Era chiar el, ΛΩ, autoritatea de la care astepta un semn, autoritatea care ii spunea lui acuma ce mesaje sa transmita celor sapte departamente de implementare psy – mesaje certificate si de catre ISS'HrySt.  Intr-un gest de noblete divina, ΛΩ  il ridica in picioare pe supusul sau si-i spuse sa noteze cu luare aminte aceste mesaje.
    Acesta asculta cu atentie si inscriptiona cu grija mesajele intr-o unitate de memorie din cristal, aruncand din cand in cand cate o privire la divinitatea cu par alb, lung, la pielea lui de culoare maronie, la chipul care ii radia o energie incredibila, la ochii lui captivanti de culoare galben-portocaliu, la haina lui lunga, impecabila, incinsa cu o centura aurie, la insemnele divine ale planetei 7apte si a constelatiei Ly-Ra care o gazduia.

- aceste detalii sunt cuprinse in capitolele 1 – 3 ale mesajului descifrat -

    Imediat dupa ce termina de inscriptionat mesajele,  Yo'Ani vazu aparand din neant o poarta stelara si ΛΩ il invita sa se teleporteze impreuna intr-o locatie necunoscuta, pentru a observa alte mesaje sau fapte ce trebuiau inregistrate.

Cap. 4 / 1. - După acestea, m-am uitat şi iată o uşă era deschisă în cer şi glasul cel dintâi - glasul ca de trâmbiţă, pe care l-am auzit vorbind cu mine - mi-a zis: Suie-te aici şi îţi voi arăta cele ce trebuie să fie după acestea. -
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Siberia

#4
Promo + Reclama  -  sau 2 in 1


   Subtitrarea pentru acest Promo este urmatoarea:

Capitolul 12
1.   Şi s-a arătat din cer un semn mare: o femeie înveşmântată cu soarele şi luna era sub picioarele ei şi pe cap purta cunună din douăsprezece stele.
2.   Şi era însărcinată şi striga, chinuindu-se şi muncindu-se ca să nască.
3.   Şi alt semn s-a arătat în cer: iată un balaur mare, roşu, având şapte capete şi zece coarne, şi pe capetele lui, şapte cununi împărăteşti.
4.   Iar coada lui târa a treia parte din stelele cerului şi le-a aruncat pe pământ. Şi balaurul stătu înaintea femeii, care era să nască, pentru ca să înghită copilul, când se va naşte.
5.   Şi a născut un copil de parte bărbătească, care avea să păstorească toate neamurile cu toiag de fier. Şi copilul ei fu răpit la Dumnezeu şi la tronul Lui,
6.   Iar femeia a fugit în pustie, unde are loc gătit de Dumnezeu, ca să o hrănească pe ea, acolo, o mie două sute şi şaizeci de zile.
7.   Şi s-a făcut război în cer: Mihail şi îngerii lui au pornit război cu balaurul. Şi se războia şi balaurul şi îngerii lui.
8.   Şi n-a izbutit el, nici nu s-a mai găsit pentru ei loc în cer.
9.   Şi a fost aruncat balaurul cel mare, şarpele de demult, care se cheamă diavol şi satana, cel ce înşeală pe toată lumea, aruncat a fost pe pământ şi îngerii lui au fost aruncaţi cu el.


   Pentru intelegerea pe deplin a acestui Promo pentru episodul 4 al serialului, in timpul pauzei au aparut reclame care sa clarifice urmatoarele:

   - femeie înveşmântată = Venus (constelatia Fecioarei)
   - soarele = Soare
   - luna = Luna
   - copilul de parte barbateasca cu "toiag" de fier = Mercur
   - dragonul rosu = ??? (suspans!  :-D)

   Pentru cei "tineri" care n-ar trebui sa se uite la reclame, un videoclip educativ:

   
   
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Xanadron

Astept cu maxim interes episodul 3 (sau 4?) - da' nu interactiv daca se poate, please, ca iese sigur un ghiveci fara sanse de bis la actualul Like. :-P

P.S. De un "dragon rosu" (sub forma de corp ceresc cu coada rosie, pe Pamint de izvoare otravitoare) aducea vorba si un anume profet Daniil intr-un talk-show mai vechi. :-D
Ce ma oftica la predictiile astea doar aparent precise (fiindca in mai multe apare un numar exact de zile - 1.260 in asta) e ca nimeni nu spune cind sa incepem totusi numaratoarea. :roll:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

Lasand deoparte faptul ca acum sunt cu casa intoarsa (din cauza de picturi rupestre  :rainbow: ) as avea nevoie de un mic ajutor pentru episodul 4 ... sunt in cercetari privind "efectul" Mihail si orice informatie care are valoare istorico-astronomica e bine venita :D

De indata ce "dezleg" misterul, apare si restul serialului :)
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti


kandaon

Citat din: Xanadron din  26 August 2011, 00:51:00
Astept cu maxim interes episodul 3 (sau 4?) - da' nu interactiv daca se poate, please, ca iese sigur un ghiveci fara sanse de bis la actualul Like. :-P

P.S. De un "dragon rosu" (sub forma de corp ceresc cu coada rosie, pe Pamint de izvoare otravitoare) aducea vorba si un anume profet Daniil intr-un talk-show mai vechi. :-D
Ce ma oftica la predictiile astea doar aparent precise (fiindca in mai multe apare un numar exact de zile - 1.260 in asta) e ca nimeni nu spune cind sa incepem totusi numaratoarea. :roll:

Parerea mea e ca predictiile Sf Ioan deja au au avut loc, doar ca trebuie un pic reinterpretate

http://ezinearticles.com/?Days-of-Darkness-%28AD-535-AD-546%29&id=202540

Unii spun ca evenimentele alea au avut loc in urma unei eruptii vulcanice uriase, altii ca ari fost o ciocnire cu un asteroid sau e posibil ca ciocnirea cu un meteorit de mari dimensiuni ar fi activat si niste vulcani.

Oricum avem tot ce s-a scris in Apocalipsa, ploaie rosie ca sangele, izvoarele neacoperite nu au mai fost potabile (am citit altundeva ca oamenii in Europa au baut mai mult bere si vin, ma rog aia care au supravietuit), a urmat o mare foamete in toata lumea, cerul a ramas intunecat un an jumate si recoltele au fost distruse.
Au avut loc razboaie mai peste tot, iar Roma a fost ocupata si reocupata de cateva ori (se plimba de la goti la romani si inapoi) astfel incat ajunsese un oras fantoma, plin de ruine si cu doar cateva zeci de mii de locuitori (dupa ce avusese 1 milion cu cateva secole in urma).
Ca sa fim si mai in domeniu religios, gotii au fost considerati in antichitate fie geti, fie sciti, fie Gog (si Magog, sau din Magog, nu sunt prea in domeniu aici), iar asta insemna ceva naspa din Biblie cred (poate ma insel, si cei ce stiu mai multe pot sa ma contrazica)

Bineinteles dupa intunecarea cerului, otravirea apelor, foamete si razboaie a urmat una din cele mai mari epidemii de ciuma din istorie, toate astea in interval de 7 ani. Se spune ca jumate din populatia Europei si chiar a lumii a murit in acei ani

Cativa ani mai tarziu a fost si un mare cutremur in urma caruia s-a prabusit acoperisul (parca) catedralei Sfanta Sofia construita de Iustinian (care avea o sotie chiar interesanta din diverse puncte de vedere, Teodora), una din cele mai mari cladiri din lume la acea data, si inca una din cele mai mari biserici si azi (ma rog, azi e muzeu).

@ Desi nu stiu cat de legate sunt toate astea de efectul Mihail, dar sper ca iti sunt de folos cumva Siberia


Siberia

Multumesc ptr. ajutor...
Raman la parerea ca exista interpretari superficiale, sau mai bine documentate... Asta nu inseamna ca nu poate exista si o interpretare a unor entitati care privesc acest mesaj si-l coroboreaza din cu totul alta perspectiva decat cea religioasa :D

P.S. : diferenta este ca unii au preferat sa adune date despre evenimente trecute si sa le "potriveasca" in anumite texte stravechi, iar eu cercetez un text stravechi si traduc evenimentele descrise (dintr-un punct de vedere strict stiintific) fara a le introduce intr-un segment stiut de timp.

P.P.S. @kandaon, ai gasit o explicatie pentru "otravirea apelor" intr-un mod in care apa sa aibe gust amar ? si daca da, care a fost aceea ? (eu am gasit una, dar vreau sa vad ce gasesti tu) Daca nu exista vreo referire in acest sens la faptul ca apa ar fi avut gust amar, nu ma intereseaza explicatia :D

Multumesc inca odata.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Xanadron

#10
Citat din: Siberia din  26 August 2011, 17:08:33
P.P.S. @kandaon, ai gasit o explicatie pentru "otravirea apelor" intr-un mod in care apa sa aibe gust amar ? si daca da, care a fost aceea ? (eu am gasit una, dar vreau sa vad ce gasesti tu) Daca nu exista vreo referire in acest sens la faptul ca apa ar fi avut gust amar, nu ma intereseaza explicatia :D

Multumesc inca odata.

Kandaon, Xanadron - tot cam p-acolo, :lol: asa ca incerc eu o conexiune: dupa multi astrofizicieni / exobiochimisti sau ce-or mai fi ei, cometele au in compozitia "cozii" lor ceva cam mult acid cianhidric.

Continut de pilda intr-o mica proportie si-n simburii amari (de migdale, caise etc)... 8-)

Asa ca "planeta Amar cea otravitoare a o treime din toate izvoarele" n-ar fi exclus sa fie o cometa. :star:

Poate chiar Elenin, mai stii?
http://www.lovendal.net/wp52/cometa-elenin-va-crea-3-zile-de-intuneric-pe-pamant-intre-26-si-28-septembrie-2011/
...desi singura informatie plauzibila (dupa mine) din stirea asta gratuit-alarmista e cea cu nr. 4.

Alta sursa:
COMET ELENIN AND HYDROGEN CYANIDE
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

@Xanadron, acum @kandaon ce explicatie o sa mai gaseasca ? :D
Da, acidul cianhidric are iz de migdala... De altfel, ca migdalele sa fie folosite in alimente, mai intai trebuie extras acidul cianhidric din ele ca sa nu fie prea amare :D

(in fine.... apocalipsa lui Ioan este exact ceea ce zice.. o apocalipsa :D Si in functie de cum tii "lumina" pe carte si cum o "mananci" poti descoperi trei cicluri care se repeta si sfarsesc in aproximativ aceleasi conditii astronomice :D)
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

zana@M

Citat din: Xanadron din  26 August 2011, 17:29:22
Kandaon, Xanadron - tot cam p-acolo, :lol: asa ca incerc eu o conexiune: dupa multi astrofizicieni / exobiochimisti sau ce-or mai fi ei, cometele au in compozitia "cozii" lor ceva cam mult acid cianhidric.

Continut de pilda intr-o mica proportie si-n simburii amari (de migdale, caise etc)... 8-)

Asa ca "planeta Amar cea otravitoare a o treime din toate izvoarele" n-ar fi exclus sa fie o cometa. :star:

Poate chiar Elenin, mai stii?
http://www.lovendal.net/wp52/cometa-elenin-va-crea-3-zile-de-intuneric-pe-pamant-intre-26-si-28-septembrie-2011/
...desi singura informatie plauzibila (dupa mine) din stirea asta gratuit-alarmista e cea cu nr. 4.

Alta sursa:
COMET ELENIN AND HYDROGEN CYANIDE

Indraznesc sa mai adaug si eu ceva ,sper sa se potriveasca :-D

Cititi aici....http://www.lovendal.net/wp52/pregatiti-va-pentru-colapsul-omenirii-marele-uragan-solar-katrina-e-pe-vine/
De vreo 2ani  de zile ,periodic ,tot apar asemenea avertismente...ce se va intampla cu planeta noastra??/
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

Siberia

#13
Citat din: zana@M din  27 August 2011, 12:14:02
Indraznesc sa mai adaug si eu ceva ,sper sa se potriveasca :-D

Cititi aici....http://www.lovendal.net/wp52/pregatiti-va-pentru-colapsul-omenirii-marele-uragan-solar-katrina-e-pe-vine/
De vreo 2ani  de zile ,periodic ,tot apar asemenea avertismente...ce se va intampla cu planeta noastra??/

Raspuns, pe scurt, care nu va place nimanui:
Se va intampla exact ce s-a intamplat si cu celelalte civilizatii: cca 90% vom muri. Cativa vor scapa fiindca asa trebuie. Punct.
Focul va arde tot, apa va spala si va curata Pamantul pregatindu-l pentru a 6-a civilizatie. Este un ciclu care nu va fi intrerupt doar fiindca asa speram noi.
Imi pare rau, dar nu pot sa mint spunand ca totul va fi roz...

P.S.  -  subiectul nu a fost deschis pentru a face Profetii !
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

lylyt_ice

#14
Mda...daca tu zici si "asa trebuie"...Interesant de stiut! :roll:  A, am uitat: "PUNCT".
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?