Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Las Vegas - dispecerat pentru trenul subteran ultrarapid din Nevada?

Creat de Xanadron, 18 August 2011, 16:03:51

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Good old John Lear (personaj controversat in lumea ufologilor - dar nu asta-i tema discutiei) are teoria lui - bazata nu doar pe "sifonari discrete" - in care numeroasele baze subterane secrete din SUA sint legate printr-o retzea enorma de trenuri supersonice.

Retzea ce-ar fi administrata de U.S. Navy si care ar utiliza numeroase hoteluri din Las Vegas ca "gari camuflate". :roll:
De fapt, intreg Las Vegas-ul ar fi fost dezvoltat SI cu scopul asta - nu doar al profiturilor uriase obtinute din viciul jocurilor de noroc. :evil:
...Voi ce credeti?

Atasez deocamdata doar harti ale zonei (unde-s cele mai multe terenuri in proprietate federala - si implicit interzise accesului public) plus doua imagini cu intrari in sisteme de tuneluri si revin, pe masura derularii discutiei, cu detalii.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

calator astral

Exact xanadron. Legatura directa dar si conectii subterane cu Los Alamos,Dulce,Area51,Santa Fe,tot New Mexico si Arizona legate cu restul lumii pina la Neu Schwabenland in Antarctica. Propun un scurt clip personal pe aceasta tema :

Alien Underground Tunnels on Earth - The South Pole Entrance to the Anti-Gravitational Tunnels

fiulploii

Citat din: Xanadron din  18 August 2011, 16:03:51
baze subterane secrete din SUA sint legate printr-o retzea enorma de trenuri supersonice.

.........plus doua imagini cu intrari in sisteme de tuneluri si revin, pe masura derularii discutiei, cu detalii.

A treia poza m-a dus cu gandul la sistemul de camuflare al unei uzine nemtesti - facem ce facem si tot dam de nemti  :lol: - in al doilea razbel mondial . Iar trebuie sa caut site-ul ala cu explicatii si poze - deh - ca sa aduc dovezi . Era aratat acolo cum peste uzina si anexe - implicand statii de autobuz , magazine si case - era reteaua de camuflaj cu case si culturi , cu pomi si delusoare si erau cativa oameni care zilnic ''udau'' culturile si faceau diverse activitati deasupra  :-D

Apoi, daca este sistemul clasic de constructie - tuneluri- trebuie sa existe guri de compensare a diferentelor de presiune la trecerea a cel putin un tren , fie de-a lungul tunelurilor fie dupa metodele adoptate la canalul Manecii .
   Desi, ar mai exista - cica un sistem , mai complicat ce e drept care presupune ecluze la capete de traseu si ''vidarea '' intregului tub - fooarte simplist vorbind .

Cam atat la ''puzderia'' de informatie adusa in discutie  :lol:

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Xanadron

1. Despre camuflaje: si nemtii, dar si americanii au fost maestri in domeniu, asa cum arata si pozele postate de colegul Arhanghelul - am gasit si postat parca mai demult imagini ale modului de camuflare a uzinelor Boeing Lockheed din Seattle Burbank in timpul celui de-al doilea razboi mondial. (later edit - poza cu Boeing n-o mai gasesc).
...Uluitor.  :-o
Cu actuala tehnologie holografica, se pare insa ca nu doar ozenautii ET, :-) ci si anumite obiective terestre pot "disparea" total din raza vizuala. :star:

2. Despre tuneluri - deocamdata, doar citeva poze cu instalatiile de foraj nucleare (inclusiv ale USAF) :rocket: - nimic anormal deci ca Fortele Aeriene sa fie indeosebi... subpamintene. :-D

Regretatul Phil Schneider nu povestea deci aiureli SF.

Subtemele abordate de fiulploii necesita insa reveniri mai ample.

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Xanadron

Sa continuam deci, ceva mai... ontopic. ;)
Exista de pilda numeroase marturii ale unor whistlebloweri apropo de ciudata intrerupere de curent din aprilie 2004 de la hotelul Bellagio din Las Vegas:

http://www.lasvegassun.com/news/2004/apr/12/bellagio-blackout-creates-surreal-scene/

...data la care John Lear sustine ca s-a produs o avarie majora la retzeaua electrica, cu prilejul finalizarii lucrarilor subterane la "gara camuflata" :roll: de sub hotel.
Iar cele 3 zile au fost necesare nu pentru reparatiile efective, ci mai ales pentru obtinerea de "security clearences" pentru tehnicienii implicati.

Atasat, o harta cu o parte din traseele probabile ale trenului supersonic cu "gara centrala" amplasata in Las Vegas ("pneumatic" se pare, adica circulind in tuburi vidate, asa cum spunea si fiulploii).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/