Sectiune pentru limba româna > Administratie

Cum copiem ...

(1/4) > >>

fiulploii:
Deschid acest topic din dorinta de a ajuta vizitatorul sau poate vizitatorii  :evil: care de cateva nopti - dupa ora Romaniei - tipareste subiectele de pe forum .   :roll:

Pentru a economisi toner + electricitate + ... recomand programul HTTrack Website Copier 

http://www.softpedia.com/progDownload/HTTrack-Website-Copier-Download-5588.html 

iar aici ai un mic ghid de folosire

http://www.megaupload.com/?d=TAI4S8QG 

Ar fi indicat sa arhivezi cu 7-Zip si sa apesi pe optiunea de compresie, “Store”. Daca nu transformi site-ul in arhiva, e posibil ca programul de inregistrat sa nu poata scrie corect toate acele sute, mii sau zeci de mii de fisiere din site .

Poate ca alti colegi forumisti au metode mai eficiente si ii rog sa le comunice ca sa ajutam un spirit sa poata sistematiza niste ''chestii''   :lol: 

 :martiansmile: :-) :lol:

Siberia:
@fiulploii, e ciudat daca te intreb despre ce vorbesti ?

--- Quote from: fiulploii on  18 August 2011, 14:39:42 ---Deschid acest topic din dorinta de a ajuta vizitatorul sau poate vizitatorii  :evil: care de cateva nopti - dupa ora Romaniei - tipareste subiectele de pe forum .   :roll:

--- End quote ---

Cine, ce, cum si de ce ? :D (ca sa inteleg si eu, please)

Xanadron:
Eu inteleg cam asta cu slabu-mi neuron: :roll: la noi, serviciile din 3 litere n-au bani de hipercomputere (si fiindca li s-au marit salariile cu 40%, pe fundalul scaderilor generale :-P), iar accesul la retzeaua globala AI (Artifical Intelligence) le e interzis, din simplul motiv ca intruziva AI a aflat in numai 3 milisecunde ca-s prosti ca noaptea. :-D :lol: :-D

Problema-i insa alta acum: care-i AI-ul de l-a ajutat pe colegul fiulploii sa detecteze activitatea pomenita? :roll:

Siberia:
Doh, si eu care credeam ca cineva vrea sa scrie un scenariu de film SF fara sa verse o cota parte din castigurile viitoare :D
Daca e vorba doar despre 3 litere, m-am linistit :) Daca erau 4 incepeam sa-mi pun probleme  :-D

fiulploii:

--- Quote from: Xanadron on  18 August 2011, 15:46:16 ---
Problema-i insa alta acum: care-i AI-ul de l-a ajutat pe colegul fiulploii sa detecteze activitatea pomenita? :roll:

--- End quote ---

Explicatia esoterica . Am facut o investigatie in mai multe calatorii astrale , am verificat informatia prin RV si am deschis topicul  :lol: :lol: :lol:

Explicatia reala. Eu sunt pe alt fus orar asa ca deobicei intru tarziu in noapte , spre dimineata cand pe forum e doar cate un utilizator sau niciunul .
                       Daca esti logat pe forum si faci clic cu mouse-ul pe '' cine este online'' se deschide un tabel care iti arata fiecare pe ce topic este si ce face acolo : vizualizeaza, tipareste, scrie .
                       Nici un mister deci in privinta A.I.  :-D . Am observat cateva seri la rand cum un vizitator tot tipareste subiecte, unele din ele cu peste 10 pagini si no, fiind eu altruist din fire , m-am gandit sa-i dau un sfat  :wink: :lol:

Atat si nimic mai mult . Poate ca ar fi interesant daca ar fi pus si un detector de locatie dupa IP asa cum e pe unele site-uri  :roll:   

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version