Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ipoteza "Omenirea in versiune 2.0" si domenii secundare conexe

Creat de Xanadron, 13 August 2011, 17:21:09

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Daca ati reusit sa urmariti macar interventiile lui Farrell si Dolan (plus - sa nu uit ca-i f. importanta - "masa rotunda" cu toti invitatii) o sa-ntelegeti poate de ce nu pot da note mai mari de 6+ oricaror emisiuni pe teme ufologice de la noi.
Emisiuni in care ramin la parerea (nu ma deranjeaza de-o-ti zice huoo, nepatriotule! :-D) ca se bate apa-n piua fara gratzie scrijelind ad nauseam... nici macar a doua foaie a "cepii" iluziei globale ET-OZN :-( - si la un nivel mai superficial-populist pina si decit al [unora] din discutiile noastre asa-zis "amatoristice" de pe RUFOn.
Discutii care NU ma mai mir insa ca NU-s macar partial "conspectate" de vreun invitat TV - nu mai zic insa de ce, fiindca deduceti si voi.

Sa revin insa la comentarii mai constructive decit carcotelile: meritul contributorilor la conferinta asta remarcabila zic eu ca sta-n primul rind in faptul ca au rabdarea (plus cultura si doxa) de-a urma mai toate ramificatiile fenomenului OZN pornind de la principiul "follow the [globally laundered] money". :evil:
Remarcabila-i si sinceritatea cu care unii autori recunosc c-au trebuit sa-si schimbe in decursul vremii convingerile mai vechi - ca meticulosul si sistematicul J.P. Farrell, care expune in detaliu motivele deducerii existentzei a cel putin unei ramuri sforaresti v.2.0 care, indiferent daca au sau nu vreun gind de-a parasi planeta, "au deschis larg portile ET-ilor" la finele WW-II. Parere cu care sint si eu... oarecum partial de acord.

...Cum anume au deschis insa portile Terrei pentru o... noua invazie mai ampla, dar la fel de tacuta ca fostele? SI prin exploziile nucleare (oficial recunoscute sau nu.) Dar si prin papercliparea postbelica, semnarea de acorduri umano-ET mult mai detaliate decit vechile conexiuni oculte regalisto-religiozo-banchero-masono-ET continuate de la Babilon incoace sau chiar mai demult etc. etc.
...De ce insa? - "Habar n-avem", ar fi raspunsul standard-televiziv (dat uneori pe principiul "decit sa spui ceva si sa se vada ca esti prost, mai bine taci"), :lol: dar motivele reale-s prea complicate ca sa fie lamurite-n 2-3 postari (sau emisiuni.)

O sa revin deci cindva la ele-motivele, unele dintre ele fiind gasibile (dupa mine cel putin) si-n cartulii prea vechi (sau si prea groase :-D) ca sa mai fie luate-n vizor de generatia digi - ale lui Carl Jung (care-a scris, culmea, si-o carte despre OZN-uri in 1958), Wolfgang Pauli (nu doar premiat Nobel pt. neutrinosi, ci si producator de sincronicitati nasparlii prin mecanisme deduse chiar de Jung - care si el mai provoca incendii cind se-ntilnea cu Freud :lol:) sau Remo Roth - ceva mai recentul autor al sintezei interactiunii psy-physi cu toate ramificatiile ei perfect valabile si (sau mai ales) pe tarlaua problematicii ET-OZN.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Pe masura ce (re)vad inregistrarile conferintei asteia - la cel mai inalt nivel de pina acum in lume, zic eu - incep sa fiu convins ca si noi amatoristicii rufonauti ne aflam pe directia buna macar teoretic. Un ex. aleatoriu - concluziile "mesei rotunde" finale coincid [si] cu parerile colegului mm de pe alt topic:
Citat din: mm din  23 Martie 2015, 17:04:11
Cercetarea stiintifica se face deja in lumea paralela a pamantenilor alesi, nici o iota nu ne parvine si noua din acea cercetare secreta (ca d'aia-i secreta) si ei probabil studiaza o alta fizica decat aia de-o stim noi bastinasii. Pe mine ma deranjeaza mai mult faptul ca din acest simplu articol, bine degresat de informatia tehnica, reiese ca ei stiu mai multa fizica decat noi si decat se preda in facultati, adica ei stiu o fizica secreta!
https://www.youtube.com/watch?v=MCSpgJNjop0
...merita deci urmarit fie si doar pentru povestioara sfatosului Robert Morningstar despre cum a pus el o intrebare la ONU lui D. Prunariu (min. 32 cca.) in 14 oct. 2010 - cosmonautul nostru fiind sefu' unei comisii ONU pentru utilizarea pasnica a spatiului cosmic etc. Si cum Mme Othman i-a taiat practic microfonul "romanului Propriatu" :-D (asa l-a botezat RM - suna probabil mai vampiric-transilvan) cind a vazut ca-ncepe sa vorbeasca prea mult. 8-)

Dincolo de anecdote insa, sint f. interesant de aflat parerile contributorilor apropo de aspectele practice ale eventualei rezolvari a problemelor discutate (in toate spectrele - de la finantze deturnate la suprimarea cunoasterii) - fiindca altfel tre'sa recunoastem ca tabloul paradigmei globale actuale ar semana doar c-o jelanie deprimanta.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Veche de 3 ani si totuși actuala cred eu in sensul ca ăia sunt deja aproape separați de noi , un fel de a doua Fundație
http://m.huffpost.com/uk/entry/1659192?just_reloaded=1


Xanadron

Citat din: fiulploii din  15 Septembrie 2015, 00:54:46
Veche de 3 ani si totuși actuala cred eu in sensul ca ăia sunt deja aproape separați de noi , un fel de a doua Fundație
http://m.huffpost.com/uk/entry/1659192?just_reloaded=1
Nimic realmente nou in vizor, desi articolu-i util pentru cativa... semi-treziti (nu doar din "visul american", :-D , vorba regretatului George Carlin). Mult mai multe se pot afla deci fie si doar citind postarile noastre aparent amatoristice, inclusiv pe tema hackerelii Solar Warden de catre Gary McKinnon.

Un tablou relativ clar il poate da totusi doar combinarea datelor despre U.S. Navy, Clementine Mission, SOHO Solar UFOs etc., plus marturiile unora ca Norman Bergrun, Richard Hoagland, Laura Eisenhower s.a., pe linga alte numeroase capete de fire innodate logic mai ales anul trecut la conferintza din San Mateo - concluzii din pacate f. putin accesate, desi prezente de aproape un an pe Youtube si extrem de importante-n contextul ultimelor abureli globale.

Personal, ramin la convingerea ca afirmatia lui Cathy Austin Fitts e solid argumentata (aia ca-n jurul nostru zboara aparate "negre" antigravifice - si nu numai din Solar Warden :ufo: - care-au costat peste 100 trilioane USD, din care 45 trilioane au fost "spalati" cu ajutorul ultimei asa-zise crize financiare clar regizate).
E posibil insa ca flota actuala sa fie insuficienta pentru toti vampiricii astia Breakaways (0,01% ar fi 700.000, da-s tot multi) care-si fac dupa toate indiciile valizele s-o rada de pe Terra, asa ca o noua drenare de fonduri (=munca=vieti aberant consumate ale "furnicilor dispensabile") pare iminenta.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

#49
Citat din: Xanadron din  15 Septembrie 2015, 07:56:41

Remarcabila-i si sinceritatea (...) care expune in detaliu motivele deducerii existentzei a cel putin unei ramuri sforaresti v.2.0 care, indiferent daca au sau nu vreun gind de-a parasi planeta, "au deschis larg portile ET-ilor" la finele WW-II. Parere cu care sint si eu... oarecum partial de acord.

...Cum anume au deschis insa portile Terrei pentru o... noua invazie mai ampla, dar la fel de tacuta ca fostele? SI prin exploziile nucleare (oficial recunoscute sau nu.) Dar si prin papercliparea postbelica, semnarea de acorduri umano-ET mult mai detaliate decit vechile conexiuni oculte regalisto-religiozo-banchero-masono-ET continuate de la Babilon incoace sau chiar mai demult etc. etc.
...De ce insa? - "Habar n-avem",....(...)


Un tablou relativ clar il poate da totusi doar combinarea datelor despre U.S. Navy, Clementine Mission, SOHO Solar UFOs etc., plus marturiile unora ca Norman Bergrun, Richard Hoagland, Laura Eisenhower s.a., pe linga alte numeroase capete de fire innodate logic mai ales anul trecut la conferintza din San Mateo



    Nu cred ca au deschis portile printr-un pact, ci mai degraba prin ceea ce la vedere face Suveranul planetei prin bagarea la secret a tehnologiilor, suprimarea cercetarii, decredibilizarea oricaror vectori catre o noua descriere a lumii, etc. Se face vinovat de tragere de timp, vieti irosite (ca doar unii nu venim aici doar sa mancam, sa bem si sa turnam...ce-o fi), drame si tot tacamul.
    In aceasta lumina privind, cred cu tarie ca nu are loc o invazie ET ci o frustrare fara margini din partea Suveranului in ceea ce priveste scurgerea de informatii catre patura muncitoare din directia ET si care ar putea oferi o noua descriere asupra lumii in care traim.
    Chestie care clar ar schimba totul...
    Asa ca sunt convins de faptul ca anumiti oameni din anturajul Suveranului ascund adevarul despre propriile lor intentii lipsite de viață si armonie, trag in nave extraterestre, fac contactul cu alte specii din univers aproape imposibil prin orice mijloace cu putinta mergand pana la a instala teroarea controlului chiar si pe alte frecvente ale materiei, frecvente ce tin de planurile de manifestare ale sufletelor celor plecati dintre noi, ca nu cumva vreun savant sa rasufle pe undeva vreo formula ori vreun suflet luminat sa aterizeze printre noi. Bruiaj, haos si control.
   
    In loc de interconectivitate intre fiinte avem conexiuni individuale convergente catre  ... agenda Suveranului.
     
    In aceste conditii fiinte din alte locuri intervin si arata unora dintre oameni o alta descriere asupra lumii. Acest lucru e numit invazie. Vocile celor care vorbesc despre ceea ce au vazut in urma contactului nu mai conteaza. Conteaza doar ce scrie in agenda Suveranului despre ce face si desface USnavy, asteptam sa ne facă mucii hățuri cu povestile lor unii din black projects, cia, si care or mai fi pe statul de plata al nemernicilor paraziti.

   




Xanadron

Opinie posibil valabila, compadre abyss - sa fie deci primita, chiar daca si multe altele pot contine alte procente de adevar... sau dintr-un alt adevar de pe alta linie temporala derulata p-o alta planeta similara Terrei - si tot asa pina ne-om deshela. :lol:

P.S. Nu-s totusi dumirit de unde-ti aparu citatul, ca din postarea mea de ieri ora 08:56:41 nu-i. :roll:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

#51
Se contopiră 2 citate din neatenția mea. Dar sunt citate din postari recente de mai sus.

Spui "posibil" valabilă.  Dar nu valabilitatea opiniei mele e pusă în discuție și nici aspectul eventual pozitiv nu este cel de reținut. Nici punerea sub semnul întrebării a invalabilității , fie ea exprimata sub o forma subtila nu face obiectul unui răspuns deocamdată cel puțin fiindcă eu nu am exprimat o opinie așa de dragul de a croșeta pe subiect ci am încercat sa sibliniez câteva lucruri vizibile, palpabile.

   Adică mi se pare straniu ca tocmai cei care au pus pumnul în gură și în multe din cazuri nu s-au limitat doar la atât ci au băgat și pământ în gura unora, tocmai aceia , agenții serviciilor , membri din structurile militare sau de stat , specialiști etc care poate ca au avut acces parțial in zona informațiilor așa zis secrete ,  ies acum pe lângă rampa și scriu cărți ori apar prin emisiuni care creează un curent de opinie mai mult decât ridicol în lumina unei analize mai atente.
   Pe de o parte se propaga ideea ca ozn-urile sunt militare iar dacă nu sunt atunci sunt ale nu se știe cui ....și apoi se deșartă un cearceaf de cazuri bizare din care participanții la evenimente sa apară ca fiind victime supuse terorii, experimentelor, clonării, toate acestea prezentate ca fiind ori fără un motiv logic omenesc fie pe direcția unei invazii . Și mergând pe aceasta psihologie inversa aplicata dintr-o data armata, serviciile și maimuțele barosane apar ca salvatori ai omenirii.
   
    Poate ca ar fi putut fi așa, puteau fi salvatori și eroi ai planetei dacă profiturile uriașe obtinute din suprimarea evolutiei tehnologice nu se duceau gârlă pe iahturi și mofturi greu de crezut. Dar se duc.

   În paralel însă pe forumuri și aiurea-n tarlaua netului structurile "black" sunt foarte interesate de opiniile celor care nu se aud, ale celor contactați sau care au fost martori la evenimente deosebite. Și mor sa afle...chiar și după atâta vreme de la primele vehicule dăruite. ..ce vor? De unde vin? De ce interferează cu agenda globalizării? De ce nu pot maimuțele sa behăie în voie libera pe iahturile si fanteziile lor mii de ani și eventual sa devina nemuritoare?  :evil:


Ganditorul

Dar varianta ca "marea invazie" a fost cu multi, multi ani in urma, atunci cand destinul umanitatii s-a schimbat hidos si drastic de la creatie spre distrugere si lupte interne pentru suprematie si ca acum asistam la o "reevaluare a situatiei" cand ET ce altadata erau langa noi ca prieteni se intorc pentru a casapi cumva pe cei ramasi din "marea invazie" ati luat-o in cfalcul ?
Varianta ca astia care ne calaresc de mii de ani si ne fac sa ne decimam reciproc pentru motive aberante isi fac ultima reduta de rezistenta ascunzind orice contact cu "CEILALTI", mistificand realitatea si indreptandu-ne sub diferite forme spre o conducere bazata pe frica si satisfacerea nevoilor primare mi se pare mai plauzibila.
- Stoparea cunoasterii si comunicarii, si punerea dezvoltari umane sub semnul intrebarii prin doctrina mistico-religioasa este, se pare, drumul calauzitor al acestor vremuri. Restul sunt doar variante de motivare/aplicare ale aceluiasi scop - dezbinarea societatii umane si intoarcerea ei la o formula de ascultare medievala.

Xanadron

Nici vorba de ironie - subtila au ba - Waffenbruder; sugeram doar ca unii (putini - citiva rufonauti included) au "prins" macar fragmente din Adevarul extrem de imbirligat care bine zici ca nu doar ni se ascunde... inclusiv din motivul non-cunoasterii lui complete nici de catre yachtangii, ci ni se si releva deformat si/sau ciuntit de servantii triliterati ai aceleiasi gashti, cu scopuri atit de multe ca m-apuca ametzela doar la gindul sa le enumar.
Subscriu deci la ideea ca astia 0,0001% calare pe conturile si implicit pe energiile vii/nevii ale planetei (inclusiv pe Free Energy) sint curiosi la culme sa afle de la categoriile pomenite de tine ceea ce nici ei nu stiu decit poate 10% - mai exact, din mecanica (non)implicarii ET/IT in manglelile lor planetare, dar cumva "terre-a-terre".

Zic asta fiindca nu trebuie uitat disclaimer-ul logic, zic eu, al stratificarii "curelelor de transmisie umane Cer-Pamint" - unii avizi de puterea cuantificata-n banet si implicit [relativ] inconstienti de faptul ca-s unelte tembele ale testerilor (si/sau profitorilor? De-Mai-Sus - poate doar ale Demiurgului Dement?) :evil: - dar altii-s demult trecuti de stadiul asta. "Altii" insemnind nu doar echipa presupusului Suveran Deranjat :-D al gnosticilor, ci si alte caprarii implicate-n misculatiile terrane, care se vede ca-s mai importante decit credem la nivel galactic.
Cred deci intr-un tablou f. complicat al situatiei nu doar fiindca Interdimensionalii :martiansmile: ma-ndoiesc ca si-ar ascunde trilioane "negre" prin paradisuri fiscale si c-ar fi la fel de curiosi pe subiecte puricate probabil de AI-urile lor pina-n pinzele albe.

Cind o sa fii mai batrin :lol: n-o sa mai rizi deci de analizele mele "macro-securistice" - doar pornind de la radiografierea fundatiei Sistemului se pot gasi raspunsuri la-ntrebari treptat mai percutante (incepind cu "Cine, ce si cit stie?" - nu insa sarlatanii teleghidati sa ne sondeze psy gen "martienii" Corey Goode, Randy Kramer, Andrew Basiago etc., ci Medvedev, Obama, Papa Francisc, Elon Musk s.a. din membrii Cabalei politico-militaro-corporatisto-religiozo-financiare vizibile).

P.S. Citatul meu din postarea ta era conex temei presupuselor invazii ET si nu a la fel de ipoteticei dez-invazii :lol: a Breakawaysilor v 2.0, dar asta nu face mai putin interesanta discutia divagata de-aici, fluxurile/refluxurile intrevazute nu doar de noi fiind in definitiv interconectate.
Mai scurt: cind unii pleaca, altii le iau locul. :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

De multe ori reiese din ceceea ce  scriu altceva decât intentionam poate și fiindcă sunt foarte multe lucruri pe care doresc să le punctez dar nu am timp ori în majoritatea cazurilor scriu cu telefonul și mă omoară acest aspect.  Subscriu părerilor tale, și fata de ale colegilor însă e drept sunt multe aspecte aparent poate complicate și posibile. E posibil orice. Sper sa fim însă în posibilitatea/varianta de lume mai bună deși evidentele nu prea o confirma deocamdată .

Xanadron

Uite d-aia nu scriu eu pe smartphone (dac-as avea vreunul) compadre - ca bine zice Tom Waits:
"Lumea-i un Iad, iar scrisul prost ne scade calitatea suferintei". :-D

Serios acu', unele subiecte ar cere dizertatii extinse pentru clarificari complete (doar a unor ipoteze, evident) - chestie care pina si pe JE a ajuns sa ma depaseasca insa.
Ceva mai ontopic, ma-ndoiesc totusi c-am fi intr-un punct de rascruce... pozitiva pt. umanitate. Ar fi deci culmea ca taman noi sa fim  fericitii cistigatori ai unui Loto Kozmic care de vreo 4 macro-generatii (= "Umanitati") iese cu report spre Sfintu-Asteapta. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Se pare ca suntem in eroare , am fi omenirea 5.0 iar cei despre care vorbim aici ar fi varianta 5.1.s.
Bârfe doar...

Xanadron

Citat din: fiulploii din  20 Septembrie 2015, 10:50:10
Se pare ca suntem in eroare , am fi omenirea 5.0 iar cei despre care vorbim aici ar fi varianta 5.1.s.
Bârfe doar...
Nu mai fi carcotas, :lol: ca la fel socoteam si eu, fiualploii - depinde insa de interpretarea "inclusa ori nu" (a cincea versiune de Omenire, asta a noastra deci si luata in corpore, fara subdiviziuni 1.0/2.0).

Ceva mai ontopic acum, tabloul ipoteticei dez-invazii :lol: a Breakaways-ilor v. 2.0 pare sa prinda contur, daca insailam cele mai credibile sifonari din multitudinea zvonisticii recente pe tema asta.
Asta-i doar vestea buna insa, ca urmeaza si alta rea, ca-n orice banc... bun: exodul s-ar desfasura [aproape] in paralel cu o invazie. Si nu doar una exo-terrana. :martiansad: fiindca unii sustin ca si gloatele hibrizilor demult "fabricati" ar fi pe picior de iesire din subsoluri.

Inca nu-s totusi convins de niciuna dintre ipoteze, neo-terraformarea planetei noastre fiind inca in curs (parerea mea.) Mai sint insa si alte motive de tomismo-necredintza, la care oi reveni daca-mi permite djinn-ul (pardon, timpul.) :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#58
O noua conferintza - la fel, daca nu si mai tare ca aia de anu' trecut din San Mateo si cu aceeasi tema SECRET SPACE PROGRAM - se va desfasura zilele astea prin Texas (aproape de Austin - pt. cine are drum p-acolo :lol:).
Exista si-un live-stream etc. - linkurile sint usor gasibile.

Printre "Confirmed Speakers" se numara deci si citiva mari absenti de la San Mateo, pe linga alti mari... prezenti din 2014:

Catherine Austin Fitts
Dr Joseph P Farrell
Linda Moulton Howe
Dr Paul LaViolette
Dr John Brandenburg
Walter Bosley
Olav Phillips
Jay Dyer
Dark Journalist Daniel Liszt (care-i si gazda/organizatorul)

P.S. Pacat ca moderatoru' nu-i Dan Diaconescu si printre invitati nu-l vad pe gen. Strainu - slabe sanse deci ca_conferintza sa aiba succesuri. :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Numai mâine nu-i poimâine si acuși se fac doi ani de la ultima postare  :-) Nimic nou la Orizont ?

Până atunci doar o constatare: in actualul ritm cred ca in vreo zece ani se va crea o noua elita si o masa mare de sclavi muncitori . Toți dar absolut toți cei ce conduc sau vor conduce destinele celor mulți urmează aceleași scoli in timp ce la școlile de stat învățământul se depreciază iar folosirea imaginilor si a simbolurilor este tot mai des folosită in detrimentul cuvântului scris .
     Prăpastia intre cunoștințele unui om obișnuit si un specialist dintr-un domeniu se adâncește astfel încât daca o informație ajunge in domeniul public , datorită limbajului si Termenilor specifici sau lipsei de cunostiinte elementare , se dezvolta o pleiada de teorii ale conspirației . Exemple sunt destule si in spațiul românesc .
    Si astfel vom repeta istoria . Si vor apărea noi caste preoțești sau șamanice ce vor sluji unor noi zei.

    Așa grăit-a ... fiulploii ...