Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ipoteza "Omenirea in versiune 2.0" si domenii secundare conexe

Creat de Xanadron, 13 August 2011, 17:21:09

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

O completare a "bazei de date" cred ca n-ar fi rea nici pe topicul asta:

The Secret Space Program Full Documentary

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mm

#31
  Conferinta cu pricina, de la care au fost luate interviurile, cred ca a fost organizata cu scopul ca Dusmanul sa afle la ce nivel de cunoastere se afla principalii lui "inamici".
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Xanadron

Un interviu recent si f. ontopic - lung, dar care merita urmarit - cu Catherine Austin Fitts:
The UFO Economy
Catherine Austin Fitts: The UFO Economy - Dark Journalist Video

...care confirma din plin ipotezele "tampite" :lol: expuse p-aici.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Ontopic, pe linga interviul cu Laura Eisenhower deja linkuit recent (pe topicul cu evadarea din Matrix), si declaratia ei trimisa celui de-al 22-lea congres italian "mondial"de ufologie tinut pe 30 martie a.c. in San Marino ("22nd WORLD SYMPOSIUM ON UFOs AND RELATED PHENOMENA; Extraterrestrials and World Politics (the Italian equivalent of the Citizen's Disclosure Hearings). 


http://www.forbiddenknowledgetv.com/videos/ufosinterdimensionalultraterrestrials/laura-magdalene-eisenhoweret-invasion-has-already-occurred-andgovernments-do-not-want-us-to-know.html

Ce pot sa zic scurt pe marginea textului ei (lung) e ca ipotezele - aparent veridice - despre "interdimensionali si ultraterestri" :-( :martiansad: par sa se bazeze pe oarece date concrete transmise muma-sii (nepoata lui Ike, fiziciana nucleara-sefa pe la ONU inclusiv si maritata din vremea rezbelului rece cu un la fel de eminent "atomist"... sovietic :-o), da' nu-i musai sa le luati de bune pe toate.

Merita in orice caz citite - mai ales de unii care-si imagineaza ca (paleo)istoria omenirii a inceput cu niste reflectoare fixate de niste ET decongelati in ochii maimutoilor terrani prosternati. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#34
Am ajuns la concluzia ca-i mai bine sa trintesc cite-un video :-D in loc sa-mi tocesc degetele tastind postari interminabile, pe care oricum nu le citeste aproape nimeni.
Asa ca mai bag un video la fel de potrivit temei Breakaway Civilization, :ufo: uploadat chiar ieri de Joseph P. Farrell (asta-i prima parte).

Daca tot sint nesimtit de aroganti aia de si-au luat deja bilete pentru alte planete :planet: sau chiar galaxii :star: si nu catadicsesc sa ne faca macar cu tifla la imbarcare, :lol: macar sa stim si noi cam ce se coace departe de ochii si urechile Turmei - dar pe banii, munca, timpul si-n final viatza "furnicilor dispensabile". :x

Breakaway Civilzation Pt. 1 with Dr. Joseph Farrell
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Ehehei copiii mosului, uite ca se-mplinira 3 ani de cind scriam p-acilea:
Prezentul topic e necesar gindesc eu din simplul motiv ca deseori nu mai vedem "padurea" ansamblului ignorantzei noastre existentiale (raportata la ET / OZN / NWO / Conspiratii etc, fiindca altfel am comenta pe forumul "Cancan" :-D) din cauza "barnelor" din ochii/neuronii nostri excesiv ocupati, dupa mine cel putin, cu aspecte secundare si relativ neimportante ale problematicii asteia.

De genul disputelor de-un milion de bitzi pe tema "E fake sau nu al jdemiilea clip ONZ-istic postat saptamina asta pe Youtube?" - sau mediatizat in doi peri prin canale (TV, evident). Ori de genul "Fantoma lui Michael Jackson e un zombie sau dracusorul lui inca pazitor?".


...si se pare ca-mi dau dreptate ultimele evolutii, din care cea mai importanta mi se pare recenta conferinta pe tema Breakaway Civilization tinuta-n iunie a.c. la San Mateo (California), ale carei ecouri abia incep sa apara:

http://www.redicecreations.com/radio/2014/06/RIR-140609.php

Gasiti insa si pe youtube expunerile celorlalti participanti (Joseph Farrell - cel mai valabil, dupa mine -, plusCatherine Austin Fitts, Richard Dolan, Robert Morningstar etc.) - din pacate f. putin accesate, desi extrem de importante-n contextul ultimelor abureli globale cu iz geopolitic.

N-o sa comentez insa nici macar afirmatia perfect argumentata a lui Cathy Austin Fitts (ca-n jurul nostru zboara aparate "negre" antigravifice  - si nu numai din Solar Warden - care-au costat peste 100 trilioane USD :-o - incercati sa numarati o mie de miliarde de bancnote de 100 dolari :lol: ca sa realizati enormitatea sumei) fiindca-s in continuare convins ca oamenii vor fi... in continuare distrasi de orice teme derizorii, numai de alea esentiale nu. :|

Iar banarea analizei - inevitabil "politice" inclusiv - a mega-manglelilor astora (exemple aleatorii de fonduri deturnate sigur spre Black-Ops... doar din Romanica: Bechtel sau Necolaiciuc-CFR) va usura in continuare operatiunea Marii Orbiri, :evil: asa ca vom mai toca zic io la infinit filmari neclare, marturii aidoma si presupuneri superficiale ramase la stadiul "a fost sau nu OZN?" :ufo:


Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Citat din: fiulploii din  14 August 2011, 17:29:46
Nenea mosu , is pe jenunchii matale de ieri asteptand sa incepi povestea despre ''padure'' si ... intre timp or mai vin't si altii .  :-D Chiar nu ne vezi ? M-o luat foamea , ii weekendu acilea si vad ca nu mai scoti nasul din topicu in care ziceai ca-l bagi  :-o Ai patitu ceva? Te ajutam cu ceva ?
Mai stau mult cu deshtu'-n gura pe jenunchii matale ''reumastici''   :lol:  sa ne luminezi varianta 2.0 ? Ca pana incepi matale , apare varianta 2.2 ....... :roll: :evil: :evil:

:lol: Nu te dor jenunchii ? ca io-s tot acolo rontaind bomboane si asteptand sa te trezesti din motaiala ce te cuprinse. Avui un  moment de speranta atunci cand anuntai prin vara ca o sa ne bombardesti cu subiecte socante insa vad ca deja ai uitatu  :|

  Trecura anii, trei la numar ....iar in 2017 voi completa ..si mai trecura trei .
  Intre timp avem un scafandru blocat in viitor cu jipanu' si lejitimatia, avem o trilogie ce are nevoie de cezariana si forceps pentru a vedea lumina zilei si ca fenomen generalizat , fiecaruia i-a crescut o cochilie unde s-a retras pritocind si mustacind vrute si nevrute.

  Varianta 2.0 isi vede mai departe de planuri in timp ce induce in mentalul colectiv al versiunii 1.0 un anumit program de virusare.
   Oare ce antidot au aia din varianta superioara de nu ii afecteaza?

  Mii de cochilii rasfirate pe campii, prerii si in taiga ori pampas :evil:   iar altii zboara in aer sau in apa .
  Solutia sau deznodamantul ?


abyss

Analiza politica a manglelilor e suspendata temporar din cauza cozii de la brutarie.

Xanadron

Citat din: abyss din  12 August 2014, 14:28:38
Analiza politica a manglelilor e suspendata temporar din cauza cozii de la brutarie.
Adevar graiesti compadre abyss - si clar ca nici JE n-am vreun gind sa stau la coada pentru 5-6 covrigi... nesuspendati - adicatelea cu executare :-D (idee pe care idealistul nostru camarad ploios n-a prins-o.)

La modu' sirius/siriauz acum, am mai dat eu p-aici un sfat, care ramine la fel de actual: daca aveti norocu' (sau ghinionu'? :roll:) sa ajungeti in posesia unor date concrete-n domeniul OZN-istic/Free Energy etc, nu cumva sa faceti imprudentza prezentarii publice a oricaror DOVEZI "incomode" pentru :evil:, indiferent cit de ispititori ar fi sa zicem ceva marafeti - si cu atit mai putin iluzoria glorie netizdica. :lol:

Aiurarile noastre speculativ-ipotetice d-aciulea-s alta mincare de peshte oricum - inclusiv daca sporovaim pe baza dovezilor ALTORA.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Clar ca ceata-i GROASA.
Ca tot iti venira vorbele de ale noastre speculative mushte uscate pe care guvizii de la osim le asteapta salivand pe sub apa... dadui - vorba ploiului fiu (ca o hi avand si mnealui un tatane) - peste niste speculatii tare interesante. Un "vrabioi" spunea pe net o poveste inventata poate, desi inclin oarecum sa cred ca-i "foarte" partial reala in legatura cu amicul guvizilor batrani de acum, ce vietuieste pe uscat si pe care il cheama actualmente"Varanul de la brutarie".
  Povestea spune ca in timp ce Varanul avea alta porecla in tineretile lui purisane, umbla pe coclauri peste mari si tari iar Vrabioiul, tinerel si el la acea vreme de dupa Marea Tornada (desi sunt voci cum ca ne-au pacalit maimutzele aiurea si nu a fost nici o tornada) , era in structurile care trageau cu ochiu si cu ciocu pe la orice scorburica sau dupa caz...gaurica. La acea vreme traia un inventator inspirat care facuse o masinarie desteapta impreuna cu un colectiv de serpi intelepti. Se pare ca masinaria le-a fost confiscata impreuna cu toate desenele si rotitele respective iar serpii azvarliti prin tot tinutul.
  Totusi Vrabioiul sustine ca organizatia "Ochiul si ciocu" ar fi vandut mai multor companii straine prin intermediul Varanului doar desenele respective nu si patentul insa. Banii insa au ramas la Varan... care a prosperat si nu a mai impartit nimic cu tovarasii sai inaripati. Acu zice-se pedeapsa orrganizatiei "ochiu si ghiocu" (desi unii zic ca nu ar fi ghioc ci mai mult aduce c-o piramida) ar fi ca banii trebuie sa se intoarca la statul-in-palma-cu laba-n-barba-de-i doare-n-cot. Adica la piticot.
   Vrabioiul insa se pare ca a pozat dosarul sau poate l-a sustras si acu vrea marafeti babani pe el. Vrabiile batrane de la vechea cooperativa acu privatizata si cu sort la stampila zic insa ca nu e timpul fain ales, ca poate doar la parlament senat si brutarie eventual sa bage asa o masinarie infernala. Cum domne asa ceva? pai uite asa...daca nu ar mai fi petrol si gaze de ...vaci ori boi prin tara asta atunci KLAR o sa bata vantul pe ulite. Si iaca asa se gandira toate maimutzele din europa ca daca tot bate vantul prin tzara hai sa toace niste marafeti pe turbine eoliene.
    Prin urmare...oamenii privesc la haosul starnit de vrabii maimutze si vaci insotite de cativa venerabili boi si se hotarara ca treaba nu-i oabla ci putin stramba.

Ai scris asa de evident Waffenbruder instructiunile de ai speriat si venerabilii garzii pretoriene.


o parte a povestii Vrabioiului
http://www.inventatori.ro/view_article.php?id=1653

alta
http://www.inventatori.ro/view_article.php?id=879

tot cu ciclonoide
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,1530.msg43909.html#msg43909

pe aici a ciripit mai mult (prin forum)
http://forum.softpedia.com/topic/350655-colonizarea-sistemului-solar-and-beyond/page__hl__%20colonizarea%20%20sistemului%20%20solar%20%20and%20%20beyond__st__54

fiulploii

Citat din: Xanadron din  12 August 2014, 20:35:21
... daca aveti norocu' (sau ghinionu'? :roll:) sa ajungeti in posesia unor date concrete-n domeniul OZN-istic/Free Energy etc, nu cumva sa faceti imprudentza prezentarii publice a oricaror DOVEZI "incomode" pentru :evil:, ...

Pai??? de ce nu? nu neaparat pe bani si glorie ci gratis.

Si uite asa vedem cum frica pazeste strugurii  :lol: si desi blamam secretul societatilor secrete  :wink: noi insine ne transformam in  obiectul pe care il blamam.
  Curat ouroboros.  8-)

P.S. cum ne dam seama ca am ramas singuri , doar noi astia varianta 1.0. ? 

Xanadron

#41
Citat din: fiulploii din  14 August 2014, 14:09:01
Pai??? de ce nu? nu neaparat pe bani si glorie ci gratis.

Si uite asa vedem cum frica pazeste strugurii  :lol: si desi blamam secretul societatilor secrete  :wink: noi insine ne transformam in  obiectul pe care il blamam.
  Curat ouroboros.  8-)

P.S. cum ne dam seama ca am ramas singuri , doar noi astia varianta 1.0. ?
Si gratis de-ar fi sifonata solutia, tot degeaba ar fi - pe moment cel putin.
Nu-i deci vorba de frica-n cazu' vitejilor rufonisti :-D (prin definitie) eventual implicati in ipotetice operatiuni de genu', ci doar de convingerea ca orice schimbare globala cu magnitudine peste o anume limita nu se poate face-n doi timpi si trei miscari, sub reflectoarele Veghetorilor - debili-debili, da' omniprezenti si uneori potenti. 8-)

Zic asta lasind balta alte teoretizari pretioase despre avantajele evolutiei individual-focusate versus aia colectiv-difuza etc. etc.

P.S. Noi astia f. putinii ramasi pe meterezele topicelor "tampite" afla de la mine ca facem parte de fapt din Omenirea 3.0. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Incet-incet, teoriile "conspirationiste" luate in deridere incep sa fie recunoscute de "Elitele" insasi (The Royal Society in cazul asta):

Elite Think Tank Admits to Ongoing Climate Engineering Experiments
http://www.activistpost.com/2014/12/elite-think-tank-admits-to-ongoing.html?m=1

Printre rinduri s-ar admite chiar ca Omenirea 2.0 :-( e deja in faza de "civilizatie tip 1" sau chiar 2.
Inclusiv ca manipularea climei prin chemtrails, HAARP si alte dracovenii e o operatiune in curs. 8-)

Intrebarile implicite (Cine? - sau La ordinul cui? De ce? In scopuri bune sau rele?) urmeaza sa primeasca insa un raspuns abia peste citeva secole :lol: (clar ca-i doar parerea mea si asta).

P.S. Interesant (si ontopic) si articolul asta:
http://www.activistpost.com/2011/04/masters-of-world-meet-to-play-god-with.html
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

O stire (din 16 dec.) care n-ar avea ce cauta pe topicul asta - doar aparent insa...
Lockheed Martin, Boeing to explore deep space together with Russia
http://itar-tass.com/en/non-political/767115

Prima intrebare nascuta-n mintea... aproape oricui ar fi: "Pai stai un pic, e sau nu-i Rusia sanctionata economic?" :-o
Ca sa n-o lungesc prea mult, raspunsu-i ambiguu: si da, si nu.
- DA - pe linia "vizibila" pe la canalele TV de varsat megatone de gogosi
- tot DA - si pe "scena politica" (tot aia vizibila, cu actori mimand guverne "independente" s.a.m.d.)
- ...dar NU si la nivel de megacorporatii :evil: - in care trebuie inclusa si Energiya rusa pe linga Lockheed Martin, Boeing etc.

...Toate, sub umbrela "The Breakaway Civ." care trage de sfori (si de urechi cind e nevoie) toate corporeishanurile astea - da' nu cum vrea muschiu' ei totusi.
Fiindca - zic eu - si numita/banuita Omenire 2.0 nu pare a fi decit o veriga din lantzul transmisiei "miscarilor" de la Ceruri :-) la Pamint si inapoi.

Nu-mi cereti totusi sa expun structura exacta a lantului asta, ca n-am habar de ea (si dac-as sti-o n-as posta-o aici.)
Pare oricum mai complicata decit a unui O-Ring- sau X-Ring-Chain - p-astea vi le pot insa "povesti" daca vreti :lol: (moto-prietenii stiu de ce.)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Au aparut, in fine, TOATE inregistrarile expunerilor din iunie 2014 (conferintza din San Mateo/California axata pe tema Breakaway Civilization).
Bag doar primul link cu una din mai multele interventii extrem de documentate ale lui Joseph Farrell, ca restu-s usor gasibile (cu Catherine Austin Fitts, Michael Schratt, Richard Dolan, Robert Morningstar etc.):
https://www.youtube.com/watch?v=6m6ZVVlCK-0

Unic comentariu: filmul (de-o ora, ce-i drept) are doar 1.600 vizualizari :| - dar nu mai mira nimic.
Lady Gaga ori Adi Minune ramin deci incomparabil mai importanti decit dezvaluirile astea cruciale atit de putin accesate, desi extrem de importante-n contextul ultimelor abureli global-geopolitice.

Merita insa amintita macar afirmatia solid argumentata a lui Cathy Austin Fitts (ca-n jurul nostru zboara aparate "negre" antigravifice - si nu numai din Solar Warden :ufo: - care-au costat peste 100 trilioane USD, :-o din care 45 trilioane au fost "spalati" cu ajutorul ultimei "crize financiare" clar regizate).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/