Asa-i,
fiulploii, timpul e buba, da' tot e bine ca n-am deschis 5-600 de topicuri,

ca altii (vorbesc acum de-o cifra ipotetica, luind in calcul media d-un topic nou la fiecare 2-3 postari).
Adevaru-i ca abordarea exhaustiva a temelor atacate (multe interconectate, cum ar fi si asta al Omenirii 2.0 cu... nazismul in genere de pilda) ar cere tomuri intregi - chestie antiproductiva p-un forum, unde orice postare mai lunga de 15-20 de rinduri provoaca deseori doar somn cu unde profunde, sforaitoare.
Pe scurt deocamdata: mi-e si teama, sincer, sa intru mai serios in profunzimea unei deductii aproape de nimeni... indraznita. Care, dupa mine, consta in ipoteza dezvoltarii de catre nazisti a unei
eugenii nu doar manipulative (gen incrucisari mendeliene), ci chiar a intentiei - si poate chiar a reusitei lor - de a crea
alte forme de viatza "ab initio".

Si a unei alte... umanitati (2.0, clar), strict dirijate genetic pe palierul "arienilor"

predestinati conducerii, dar si a "sclavilor" inclusi in categoria perisabilitatilor - strict necesari si ei insa. Operatiune care - cred eu cel putin - continua in ritm accelerat si-acum pe diverse meridiane, simultan cu distrugerea gradata a actualei linii genetice (1.0).
Tot pe scurt, cred ca sintem inca prea mult prizonierii unor clisee de tip segregationist (apropo de ideologii, cutume, simboluri, uniforme etc - toate aparent diferite si antagonice), scopurile unor factiuni din virful piramidei sforarilor, doar la suprafata divergente, fiind in principiu aceleasi.

Pina si pe cit de discutatul, pe atit de neclarificatul
"Nazi Bell" (clasificat ca un gen de "secret ultim" de catre nazisti - n-are rost sa va imbirlig

mintile acum cu termeni de tip
Sondergeheimhaltungsstufe-Reichssache sau
Kriegsentscheidend) nu cred c-a avut o singura utilizare, asa cum spun cei mai multi autori - drept arma adica. Fiindca apar tot mai multe dovezi circumstantiale privind efectul complex al cimpurilor torsionale dezvoltate cu ajutorul enigmaticului aliaj lichid
"IRR Xerum-525", plus cantitati enorme de curent/magnetism, inclusiv in sensul crearii vietii.
Sint oricum date ca cel putin trei "clopote" (Bells, Glocken) au fost transportate de nazisti in locuri atent pregatite, inainte de capitularea din mai 1945 - mai mult ca sigur unul fiind zona Bariloche (Argentina), altul - undeva in Chile (ex-presedintii Peron si Pinochet nefiind deloc straini de operatiunile astea) si ultimul - probabil in Antarctica.
Generalul SS Dr. Ing.
Hans Kammler (nr.3 in Reich, disparut fara urme dupa razboi)
Dr. Walther Gerlach (responsabil din 1944 de programul nuclear nazist, dar ocupat intensiv mai mult de "clopot"), Dr.
Paul Hartek, genial fizician-chimist mort in 1985 fara sa faca prea multe "valuri" la Pasadena (USA) si
Dr. Kurt Debus (savant nazist ajuns ulterior... director al NAZA !!!

) sint doar doi din cei care ne-ar spune, dac-ar mai putea, destule despre toata povestea asta.
Pe care o sa incerc s-o dezvolt macar schematic in viitorul f. apropiat.