Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cum arată extratereştrii

Creat de Tintin, 01 August 2011, 13:49:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Siberia

#75
@Tintin, crezi ca acest gen de comportament te mai califica pentru "chemarea" extraterestrilor ?
Daca ai o problema cu membrii forumului enumerati de tine mai sus, deschide un alt topic, stai la vorba cu ei in privat, alege o varianta, dar nu folosi acest topic pentru a arunca cu informatii despre viata lor, care nu ne privesc. Ai bunul simt si respecta-le (respecta-ne) aspectele vietii private.
Chiar daca unii dintre noi n-am avut ocazia de-a "hoinari" impreuna cu fostul coleg @shadowman nici pe forum si nici prin alte parti, asta nu inseamna ca nu ne-a parut rau ca a disparut dintre noi. Dar alti colegi precum cei enumerati mai sus de tine, l-au cunoscut, si sunt sigura ca nu l-au uitat, chiar daca nu vin zi de zi sa urle pe-aici despre asta. Macar din acelasi bun simt, abtine-te de a mai comenta despre moartea lui @shadowman si de a face din asta un spectacol in care tu sa fi vedeta in luminile rampei.
Cat despre informatiile uluitoare despre istoria omenirii, le-ai fi putut obtine ca si multi altii, din carti sau din alte surse de pe internet. Nu e nevoie de Astral pentru a strange informatii de genul asta si de a pune cap la cap teorii pro si contra Darwinismului.
Si apropos de spatiile in care te desfasori: iti plac crocodilii ? (de ce ai atasata de persoana ta imaginea unui crocodil ?) esti "chemat/invitat" acolo unde sustii ca ai fost pentru a strange informatii sau te strecori si tragi cu ochiul neinvitat ?


P.S. - Lasa domeniul operatiunilor psi pentru cei ce se pricep la asa ceva - e doar un sfat prietenesc ! -
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

abyss

Gata?
A plecat toată lumea?
Înseamnă că pot cânta "la revedere tabără dragă..."
:)
La revedeereee tabără dragăăă... Şi şi ţie Tintin asemenea.,. No hard filings! 

Propun mutarea topicului în vederea ştergerii în cazul în care colegul care l-a iniţiat nu doreşte să revină la un comportament decent şi la obiectul prezentării sale iniţiale, asta desigur după ce îşi prezintă scuzele pentru cuvintele de veritabil tzugurlan autohton. 

Arhanghelul

Citat din: calator astral din  03 August 2011, 01:07:04
DE RETINUT:

Citat din: jean din Ieri la 22:42:49

    Am postat acest mesaj inspirat de topicul ,,Cum arată extratereştrii'', deschis de Tintin si de discutiile pe marginea acelui desen postat.
    Ce vreu sa spun cu asta, vreu sa trag un semnal de alarma. Atentie aceste entitati fie ele extraterestre, intraterestre, intredimensionale, etc, se joaca cu mintea noastra. Perceptia noastra asupra lor, este deformata in mod intentionat dupa bunul lor plac si interesele urmarite si stiute numai de ei. Deci nu trebuie luat ca absolut adevarat cea ce credem noi ca am vazut si simtit in legatura cu aceste entitati. Pentru a intelege mai bine ce vreu sa spun, mai jos am postat un citat din cartea ,,Contact Extraterestru'', volumul II, scrisa de Steven M. Greer si tradusa si la noi. La pagina 13 se spune urmatoarele:Deci cum erau? Mici si patrati, sau inalti si cu aspect umanoid? Sau erau de ambele feluri? Daca un erau complet materiali atunci cum erau? Ce erau?
     Mai ganditi-va cand vorbiti de rase de ET si alte alea. Ei arata asa cum vor sa arate nu cum vrem noi.
    O seara buna.


@Tintin ... vezi sa nu te amageasca cineva ...  :evil:
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

#78
Scuzati-mi postarea dubla ... dar revenind la ea dupa cateva ore am observat ca are o "ruptura logica" ...

Citatul a fost luat de aici     http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,158.60.html

C-am tot aici trebuia sa fie ... si postarea domniei tale colegu ... Tintin ... in mod normal se puteau alipi cele doua subiecte... dar acest post a devenit un balci ... si-ar afecta fluenta si ordinea postarilor ...

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Nox

Nu se muta, nu sterge, nu se lipeste nimic, cel putin pana cand Administratia forumului ia o decizie in acest sens. Daca aveti vreo sugestie trimite-ti-mi un MP. Acum sa revenim la subiect.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

kefren

Siberia,chestia cu crocodilul imi aminteste un personaj pe care l-am intalnit pe un anumit forum si care avea ca nickname "crocodilul..............".Tipul avea aceleasi simptome,credea ca detine adevarul absolut,nu suporta sa fie contrazis dar ce era cel mai rau,ii credea pe toti niste ganganii nestiutoare.
Imi pare rau ca Tintin nu realizeaza penibilul situatiei create prin atitudinea sa.

Tintin

#81
@Nox
Domnule, eu sunt întru totul de acord cu şteregrea topicului. Când am postat  credeam că aici sunt fani OZN. M-am înşelat, îmi fac mea culpa, am avut o inspiraţie proastă şi o zi proastă când am decis să postez aici.

Dar domnilor din team-ul RUFON cu tot respectul, treceţi vă rog în revistă topicul acesta, aşa să vedeţi ce postează aşa zişii membrii

@Xanadron care mi recomandă să studiez subliniez asta noţiuni elementare de desen Verificaţi domniile voastre desenele postate de mine şi spune-ţi-vă o părere aşa, dacă e cazul să iau NOŢIUNI ELEMENTARE de desen. 
Fireşte toată treba a fost o provocare, pentru ca Xanadron vină triumfal şi să-şi posteze motoarele în acest topic, nu-i aşa că aici e locul lor, da, motoare într-un topic despre înfăţişarea extratereştrilor.
La fel şi cu tehnica RV sau Voiajul Astral să iau lecţii.Puteţi să verificaţi indicii postate de mine despre locaţia lui Bin Laden pe un forum de intelligence, cu luni înainte să fie prin bin Laden. Mai mult decât atât există un domn din echipa zero RUFON  cu care am făcut nişte teste mici aşa de control, vedeţi ce spune,asta dacă binevoieşte să spună, că eu nu-mi permit să-i divulg numele fără acordul dânsului. Suntem totuşi oameni de onoare.

@biss urmăriţi toate posturile lui care nu s-au referit absolut, da absolut deloc la subiect ci vroiau să pară aşa vesel-jucăuşe: deşartă ce ai în guşă spune ce ai de spus că-mi pierd timpul  şi ultimul post vedeţi ce spune dacă intenţionează vreo clipă să fie ontopic.

@mr -citiţi posturile lui şi vedeţi că tot timpul a fost offtopic, cu întrebări care nu aveau legătură cu subiectul, mă întreabă de nu ştiu ce tehnică astrală. Şi aşa când i-am zis că am reuşit să rămân în viaţă, mr s-a simţit şi el să replice că şi noi suntem în viaţă că omul nu are ţinere de minte să-şi amintească de colegul lui dispărut, ca să-i aduc eu aminte, venit de două zile. Contează asta? Are vreo importanţă pentru dumneavoastră?

@Siberia -citiţi şi vedeţi cum o persoană de sex feminin  ameninţă într-un mod absolut stupid, îmi transmite mesaje că mă aşteaptă cu castane, apoi în viziunile ei fantastice vede crocodilii şi fireşte că în viziunea dumneaei crocodilii îmi aparţin, sunt ai mei,  aşa netam nesam. Da vreun mercedes nu a văzut?

Ca să nu mai vorbesc că există aici un mare  număr de psihanalişti care l-ar face marţi pe Freud!

Am învăţat că în viaţă cei care nu îşi fac treaba se dedau la lucruri urâte. Dacă unul nu le are cu munca, o să toarne şi o să lingă în ***. Cei care nu au nimic de zis pe RUFON tot ce fac este să se ocupe cu uneltiri, bârfe, etc, fără să vorbească la subiect. BĂRFĂ!
Cam atât şi cu asta am terminat. Îi las să-şi facă psihanalize între ei cât vor. Mie nu-mi place să discut de nuştiu cine niznaiu în loc să discut de extratereştrii. Sau să mă ocup de relgat conturile în loc să încerc poate un contact, firav, mic acolo cum e.  Vedeţi voi cum că sunt alte opţiuni mult mai interesante pentru mine, decât să mă contrez cu neica nimeni biss sau să se arunce cu castane în mine ori mă alerge crocodilii siberieni ori să mi se facă şedinţe de psihanaliză.
Suntem totuşi nişte oameni maturi?

Siberia

Citat din: kefren din  03 August 2011, 20:03:29
Siberia,chestia cu crocodilul imi aminteste un personaj pe care l-am intalnit pe un anumit forum si care avea ca nickname "crocodilul..............".Tipul avea aceleasi simptome,credea ca detine adevarul absolut,nu suporta sa fie contrazis dar ce era cel mai rau,ii credea pe toti niste ganganii nestiutoare.
Imi pare rau ca Tintin nu realizeaza penibilul situatiei create prin atitudinea sa.

Oricat ne-am stradui sa mai destindem atmosfera asupra subiectului, se pare ca n-avem sanse :)) crocodilii-s crocodili :D

Citat din: Tintin din  03 August 2011, 21:32:40
@Siberia -citiţi şi vedeţi cum o persoană de sex feminin  ameninţă într-un mod absolut stupid, îmi transmite mesaje că mă aşteaptă cu castane, apoi în viziunile ei fantastice vede crocodilii şi fireşte că în viziunea dumneaei crocodilii îmi aparţin, sunt ai mei,  aşa netam nesam. Da vreun mercedes nu a văzut?

@Tiintin, castanele sunt comestibile :D dar se pare ca tu le gasesti o utilizare mai buna :)
Despre Mercedes... plin orasul de ele :) nu trebuie sa le caut in alte parti.
Iar despre crocodil... pacat ca nu l-ai vazut :D e mereu langa tine :D
Am incercat sa descopar in "domnia ta" o urma cat de mica de umor, de detasare, dar se pare ca am gasit doar frustrare... multa frustrare... pacat!
Din partea mea, de-acuma poti sa plimbi "liru-liru-crocodilu' ", poti sa umpli topicul cu desene, poti sa rabufnesti din 5 in 5 minute, nu ma mai intereseaza: ma duc sa uneltesc si sa barfesc despre lucruri mai interesante !
La revedere si bafta la evaluarea extraterestrilor ! Sa ai o seara plina de ochi oblici, fiinte din cele mai bune sau orice altceva vrei !
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

mr

#83
@tintin, dincolo de toate mizeriile gratuite pe care le insiri cu inconstienta si naivitate excesiv orgolioasa despre o parte din membrii acestui forum, fa-ti te rog timp si urmareste (daca l-ai urmarit, mai fa-o odata) ultimul interviul luat lui Bob Dean in Project Camelot:
http://fymaaa.blogspot.com/2011/08/proiectul-camelot-o-noua-conversatie-cu.html

Urmareste atitudinea acestui om care pretinde ca a luat contact cu ET, ii descrie ca fizionomie si vorbeste despre intentiile lor. Apoi te rog sa o compari,  la modul cel mai sincer de care poti da dovada, cu atitudinea ta in a sustine cam aceleasi lucruri aici pe un biet forum. Nu te lega de continutul relatarilor ci urmareste doar atitudinea si modul relaxat de transmitere a acelor informatii. Ar trebui sa observi "prapastia". Daca nu observi.... ar trebui sa-ti iei talpasita de pe aici.... cu scuzele de rigoare....daca te tine si caracterul, binenteles.

Atitudinea cu care tratezi acest subiect (si nu numai) este ontopic....indiferent de parerea ta. Abia dupa aceaia discutam detalii tehnice.... ;)
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Urban

#84
Citat din: Tintin din  03 August 2011, 07:45:38
@Urban
Mulţumesc Urban.
Regret că ajung să îţi spun asta, dar e logic să  plec de pe RUFON,  aici culmea nu se poate discuta la modul normal despre ET. Poate doar din poziţia din genunchi, cu umile plecăciuni către unii ca alex,xanadron sau biss sau mr.
Ceea ce ar fi interesant de spus şi de luat în calcul este faptul că ET saunt hominizi.
De ce?
Păi ăilalţii, ăia răii înţelegi, nu prea sunt hominizi.
Şi aici te duci şi cauţi adevăratele legi ale  evoluţiei care nu sunt cum spune Darwin ci sunt sculptate în Sfinxul din Egipt, în Sfinxul nostru şi faci legătura cu vârful de munte care e denumit  OMUL.
Omul care să zic aşa era în acele timpuri îndepărtate o pasăre rară. Înainte de om nu au fost maimuţe ci dacă te uiţi în basoreliefele egiptene antice, vezi oameni cu capete de animal, corpuri de animal cu capete de om gen Minotaur şi alte creaturi mitologice. Pentru ca Omul să fie aşa cum e azi s-au dat lupte crâncene între Lumină şi Întuneric.
Lumina a biruit şi spre a marca momentul de  glorie al acelei victorii a fost sculptat în piatră ca să reziste timpurilor SFINXUL, mărturie a unor epoci dramatice. Dar nătărăii experţi căci nu pot să-i numesc altfel şi care-mi sfidează mie  inteligenţa şi care habar nu au de istoria adevărată se dau găuri pline pe rufon! Şi apropo de istoria adevărată, ar trebui să vă rugaţi de dl Rudan să-şi scotocească prin amintiri, căci în Astral cât am stat la taifas cu el, omul era tobă de poveşti. Nu ştim să-i apreciem pe cei care merită!
Este frumos să înveţi istoria adevărată şi să culegi informaţi despre ET, dar sincer nu văd de ce le-aş împărtăşii cu aceste specimene. Şti Urban de ce refuză ET să ia contact cu pământenii? Păi zice, Lasă tată că avem şi noi acasă grădină zoologică

Asta e, te salut urban şi sper că cei care au coloană vertebrală de aici au înţeles că pentru ei am postat şi nu pe ei îi vizează replicile mele sarcastice.

Salut
Mersi pentru raspuns insa nu am inteles aici "si aici te duci şi cauţi adevăratele legi ale  evoluţiei care nu sunt cum spune Darwin ci sunt sculptate în Sfinxul din Egipt, în Sfinxul nostru şi faci legătura cu vârful de munte care e denumit  OMUL...", ai putea sa detaliezi un pic?
Apoi ai putea sa compui un mesaj care sa cuprinda cateva aspecte esentiale din istoria adevarata?...zic asta pentru ca din punctul meu de vedere ar fi folositor celor care cauta adevarul si lumina in aceste timpuri cumplite.
Eu am coloana vertebrala si tocmai din cauza asta sunt interesat sa te ascult...
Iti doresc o seara excelenta!

abyss

Ai dreptate Tintin, am fost  deplasat în atitudine când în fond  tot ce ai dorit a fost să stai de vorbă cu cineva. Te rog să mă ierţi că am fost nepoliticos cu dumneata şi am glumit inoportun. Încă o dată mii de scuze pentru că am folosit termenul de gusă în loc de traistă. Nu te voi mai deranja niciodată. Oricum am altele pe cap decât să mă cert cu o persoană care a deschis singurul topic despre extratereştrii buni, fapt care merită laude totuşi.
Ai de la mine pt asta 1 punct favorabil.
Îţi urez numai bine domnule

melanogaster36

   Chiar aveti timp in exces?Chiar nu se poate sa cam taiem din prima ""macaroana "" acestor personaje hilare care vin p-aci cu tot felul de istorii care mai de care mai aiuristice si care , din punctul meu de vedere nu fac altceva decat sa devieze discutiile de pe acest forum spre ridicol de multe ori.Cu scuze pentru cei care au facut-o doar din politete si din dorinta de a fi ospitalieri.Nu cred totusi ca merita atata efort,Moderatorii ar trebui sa-i baneze din primele doua -trei posturi cand se vede clar cam de unde le vine ""inspiratia"".O seara faina ptr. toti!!!

Urban

FÓRUM n. Adunare publica importantă; întrunire de mare amploare. /<lat., fr. forum

Deci un forum e o adunare publica la care are acces oricine se inregistreaza ca membru, indiferent daca e Einstein, analfabet, handicapat psihic sau altfel... Inregistrandu-se, automat poate posta ce considera el ca il framanta in momentul respectiv.
La randul lor, restul membrilor pot raspunde si ei comunicand cu initiatorul subiectul sau pot ignora mesajul... e simpla schema, nu e nevoie de nici un desen.
Daca Rufon avea nevoie de raspunsuri de specialitate, de raspunsuri care sa se ridice la inaltimea asteptarilor cuiva, atunci ar fi fost un forum cu circuit inchis, adica privat (unde nu poate intra oricine, oricand si unde selectia membrilor ar fi fost mai riguroasa)...
Ia priviti si din unghiul asta, cine va obliga sa ii raspundeti lui Tintin... ?
Asta e nivelul si cu asta defilam...

O seara excelenta!

Tintin

#88
@Urban
Ieri eram 100% convins că nu am să mai postez nimic aici.  Le cer mii de scuze contestatarilor mei cei înverşunaţi şi  îi rog să facă abstracţie de acest post şi îi rog să-mi permită să-i răspund lui Urban, pentru că nerăspunzând m-aş simţii prost crescut sau poate că m-aş simţi doar prost.
Urban, lucrurile sunt ascunse la vedere. Desenele postate pe RUFON reprezentând pe ET buni, garantez că ele reflectă o realitate la care am avut acces.
ET buni sunt hominizi, la fel şi noi pământenii. Prin contrast, fiinţele eminamente rele, fie extraterestre sau de pe Terra, nu sunt hominizi. Acesta este contrastul pe care trebuie să-l ai în faţa ochilor: pe de o parte Lumina şi Omul, pe de altă parte Întunericul sau Întunecaţii şi speciile Non-Umane.
În Biblie se spune că Dumnezeu a creat omul, pe Adam iar ştiinţa prin  Darwin susţine teoria unei evoluţii a omului din maimuţă. Adevărul este pe undeva împărţit, cu un procent mult mai mare de adevăr în cazul Bibliei.
Adevărul este că a existat şi o evoluţie şi a existat şi o intervenţie să-i zicem divină. Evoluţia însă nu a presupus trecerea de la maimuţă la om, acest lucru este complet eronat.
Divinitatea judecă întotdeauna drept şi dă posibilitatea fiinţelor ca ele însele SĂ ALEAGĂ. Acesta este conceptul de liberul arbitru, pe care sunt sigur l-ai mai întâlnit, dar sunt aproape sigur, neredat corect. Liberul Arbitru este conceptul care decide  evoluţia sau involuţia, prin faptul că la un moment dat în existenţa unui individ sau a unei colectivităţi apare o răscruce: dreapta sau stânga? Şi în acel moment individul trebuie să dea dovada a tot ce el a acumulat, prin judecata sa proprie şi trebuie să facă o alegere, că-i proastă sau bună e alegerea lui. Fireşte că aceste repere stânga- dreapta sunt doar teoretice,  în realitate eşti pus să alegi între cele două principii Pozitiv şi Negativ, care bineânţeles sunt disimulate sau mai degrabă sunt personificate. Prin urmare evoluţia presupune o perioadă iniţială în care există o rădăcină comună după care  urmează separaţia, polarizarea, sau cum metaforic se vorbeşte în Biblie separarea grâului de neghină.
Cu mult înaintea omului a existat  un strămoş care nu e deloc maimuţa şi care e redat în statuile şi  basoreliefurile egiptene şi de aiurea, şi care apare descris în mitologiile egiptene, indiene, greceşti, aztece, etc: indivizi  jumătate om,  jumătate animal.  Spiritele şi sufletele care animau respectivele fiinţe nu erau însă foarte evoluate, nu eram noi cei de acum.
La un moment dat într-o eră a Pământului a apărut într-un mod natural, firesc, printr-o evoluţie constantă o răscruce şi fiinţele semiumane au trebuit să aleagă între a fi Om sau a fi Animal. Cine vrea să fie Om şi cine Animal? Îţi imaginezi că Lumina, ca principiu pozitiv vorbesc, a tras totdeauna fiinţele în sus, atrăgându-le spre evoluţie, în timp ce Întunericul ca principiu negativ trage totul în jos, în involuţie şi în primitivism. Deci la acel moment a existat realmente o bătălie şi un război crunt, între Lumină şi Întuneric, care era de fapt bătălia pentru Om, căci dacă unii trăgeau fiinţele spre evoluţie ceilalţi le împingeau în jos. Deci aceasta a fost victoria, că din acele fiinţe semi-umane s-a  desprins Omul aşa cum îl vezi azi, aşa cum spune Edgar Cayce: copilul lui Dumnezeu, fără copite şi fără coarne. Atunci în trecut a fost o victorie uriaşă,  pentru că se putea termina prost, se putea termina rău de tot, aşa cum s-a întâmplat cu alţii, altădată, poate în altă parte, care ce au ajuns? Îi vezi azi prin Astral, fiinţe cu o oarecare inteligenţă, dar care prezintă caracteristici de fiare, de animale, de bestii inumane. Au poate copite şi au corne, au poate pliscuri, au caracteristici de animal de care nu s-a debarasat atunci când au avut de ales: ei au ales prost, au ales Răul! Pe Pământ li se spune draci, diavoli, reptilieni, în jargonul astral li se spune Întunecaţii.
Sfincşii sunt monumente sculptate în piatră, făcute ca să reziste Timpului, marcând fiecare câte un moment de glorie din trecutul zbuciumat al evoluţiei omului spre ceea ce este el azi. Sfinxul din Egipt a fost construit pentru a marca separarea şi debarasarea Omului de animalitate. Dar Sfinxul din Bucegi oare ce moment o marca? Interesant e că Sfinxul din Bucegi priveşte spre vârful numit chiar Omul. Probabil că este anterior, mult anterior Sfinxului din Egipt. O incursiune în trecut pe această temă ar fi interesantă.
Cred că o trecere prin lecturile lui Rudolf  Steiner poate fi de asemenea interesantă pentru cei vor să cunoască şi acolo găsiţi acest concept al Evoluţiei prin separare, prin debarasare.
Deci înţelegi că atâta timp cât ai în faţă ET cu caracteristici evidente de hominizi, nu ai să te temi de nici un fel, deoarece ei sunt deja trecuţi prin aceste alegeri extrem de dure, în care şi-au probat liberul arbitru şi au ales Lumina şi Evoluţia.
Există însă o altă problemă, faptul că întunecaţii şi-au dezvoltat capacitatea de a imita forma umană, shapeshifting-ul , mai mult, şi-au dezvoltat capacitatea de a se putea naşte sub o formă umană deşi corpul lor astral adevărat nu este uman: sunt bestii cu înfăţişare, cu aspect de oameni. Deci până la urmă nu te poţi culca pe o ureche, căci cel din faţa ta, născut şi crescut ca om, cu un fizic foarte frumos şi armonios, s-ar putea să nu fie tocmai om şi dacă stai să-l urmăreşti prin astral ai putea avea nişte şocuri să-l vezi că se transformă şi îi apar corniţe şi copite şi codiţă.
Concluzia este că Istoria se repetă la intervale de timp, precise, când şi când mai apare câte o răscruce, câte o selecţie, ca... acum.
Evoluţia omului este precum zborul unei rachete în trepte. Când şi când mai trebuie să cadă din lestul inutil, din ăia care vor şi trag în jos. Procesul nu e unul forţat ci e unul natural, firesc. Misticii le-au spus acestor timpuri care vin Apocalipsa, Sfârşitul Timpului, Judecata. Dar ce are să se întâmple în realitate va fi terifiant, va fi absolut terifiant!

Aliosa

Citat din: Tintin din  04 August 2011, 12:35:33
Au poate copite şi au corne, au poate pliscuri, au caracteristici de animal de care nu s-a debarasat atunci când au avut de ales: ei au ales prost, au ales Răul! Pe Pământ li se spune draci, diavoli, reptilieni, în jargonul astral li se spune Întunecaţii.
Sfinxul din Egipt a fost construit pentru a marca separarea şi debarasarea Omului de animalitate.
Daca aleg sa fiu crocodil spre exemplu nu inseamna ca am ales prost, e perfect adaptat(are o mult mai lunga evolutie), o duce bine, unde dreak e alegerea proasta, aaaaa ca nu are inteligenta precum omul, pai scuza-ma , viata e facuta sa fie traita nu o sa stea sa caute puterea atomului sau cat de mare e universul, deci crocodilul isi traieste viata linistit, papa, doarme face altzi crocodilashi si mai ales este in echilibru cu restu.

Sfinxul era un leu cu corp de leu nu are legatura cu separarea.