Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

2011 and Beyond - Scenarii pentru perioada urmatoare

Creat de Siberia, 27 Iulie 2011, 18:04:16

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tayka

#30
Citat din: SLEAH19 din  29 Iulie 2011, 20:07:03
 


Doina Ionel, clarvazatoarea care a prezis cutremurele din Noua Zeelanda si Japonia, ne baga din nou in sperieti. Anul 2011, spune ea, va aduce o groaza de nenorociri, atat pe plan national, cat si mondial.
"Luna viitoare, vor avea loc revolte puternice. Nu vor izbucni din Bucuresti sau alt oras mare, ci dintr-o localitate neimportanta si, imediat, va cuprinde intreaga tara. Revolutia din 1989 a fost nimic fata de ce urmeaza sa se intample...
Dacă previziunile coanei Doina se vor adeverii şi acum,atunci este posibil ca mica localitate amintită să fie..Deta,căci informaţiile directe de acolo contravin celor de-la televiziunile mogulilor.Şi anume s-ar zice că tăiaţii sânt ..vinovaţi,ei fiind de fapt nişte ţigani cu castele, neagreaţi de populaţie,şi care vroiau să facă legea pe
acolo,băieţii doar s-au apărat,iar armele găsite sânt de fapt şi ale tuciuriilor care au chemat şi televiziunea,iar fetele care plângeu pe acolo de mama focului,erau de fapt pirandele din clanul lor.Populaţia este împărţită..şi acum de sărbătoarea oraşului vin Români din toate localităţile din înprejurimi şi de afară..şi poate că explodează şi ceva mămăligă pe acolo,adeverindu-se astfel previziunile D-nei Doina.. :-D :evil:

Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

dacian

Citat din: SLEAH19 din  29 Iulie 2011, 20:07:03
   Neavand calitati RW, nici calitati de scenarist , am dorit sa aflu ca tot omul ,de pe net , pareri profesioniste care s-ar incadra in prezentul topic.

Previziuni la nivel de Tara Noastra:

Doina Ionel, cea care a prezis cutremurul din Japonia:

Previziuni pentru 2011 in Romania!

Doina Ionel, clarvazatoarea care a prezis cutremurele din Noua Zeelanda si Japonia, ne baga din nou in sperieti. Anul 2011, spune ea, va aduce o groaza de nenorociri, atat pe plan national, cat si mondial.
"Luna viitoare, vor avea loc revolte puternice. Nu vor izbucni din Bucuresti sau alt oras mare, ci dintr-o localitate neimportanta si, imediat, va cuprinde intreaga tara. Revolutia din 1989 a fost nimic fata de ce urmeaza sa se intample. Vor muri foarte multi oameni, dar pana la urma guvernul Boc va cadea. Nici presedintele Traian Basescu nu-si va duce mandatul la bun sfarsit", ne-a prezis Doina Ionel.



Bate campii cu gratie respectiva doamna, sau, cel putin , asa cred eu. Uite un articol cu "previziunile" pentru acest an, sezon primavara-toamna : http://www.click.ro/actualitate/bucuresti/catastrofa-aviatica-vara-doina-ionel_0_1139886061.html. Sau inca nu a fost sarbatorit pastele?  :|

SLEAH19

Citat din: Tayka din  29 Iulie 2011, 23:05:03
....... este posibil ca mica localitate amintită să fie..Deta.............poate că explodează şi ceva mămăligă pe acolo

Azi in Timisoara ,maine-n toata tara   serie noua, dar ar fi mare pacat sa pice guvernul Boc acum cand masurile luate de cel mai mare Pitic din lume , vor servi ca model pentru relansare economica , administratiei Obama ,imediat dupa 2 august , iar de Base ?...... acum cand a reintors armele intoarse in '44 si  s-a dat cu arienii la trecerea Prutului , ca daca vin nazzi  aia de la polul sud cu OZN urile , altfel treci tigarile pe la Albita .
  Da daca suntem la scenarii pericolul vine din alta parte , doar citind succesiunea prezicerilor lu' Baba Vanga m-am luminat si totodata m-am ingrozit. Dupa genocid si pustiire,in Europa se vor instaura tocmai  spaimele romanilor . Ungaria Mare ,se va intinde de la Bosfor pana in Islanda, dar pentru prima data multumiti in istoria lor zbuciumata , se vor adresa civilizat intre ei cu apelativul elvtárs Gyury (tovarase!)


2016-Europa nu va mai avea populatie!

2025 - Europa va fi pustiita

2076 - Lumea va fi condusa din nou de comunisti

2125 - Ungaria va primi semnale din afara spatiului


O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

alx

Citat din: Siberia din  27 Iulie 2011, 18:04:16
      Topicul se doreste a fi un loc unde sa depozitam scenarii pentru evenimentele care credem ca se vor derula de-acum inainte. Fiecare este liber sa vina cu orice scenariu despre care crede ca se va derula, in masura in care poate argumenta catusi de putin acest scenariu: ma refer la argumente bazate pe informatii stiintifice (fizice, astronomice, arheologice, biologice, paleontologice, exobiologice, etc) informatii din mass-media (care unora dintre noi prinsi in actiunile cotidiene poate ne-au scapat sau le-am dat o mica importanta), informatii adunate din texte religioase, istorice, stravechi, etc. informatii desprinse din teorii ale conspiratiei sau informatii obtinute din vise/premonitii (doar daca nu se regasesc in topicul creat de colegul @fiulploii).
   
        Sper sa ne destindem putin cu acest exercitiu si sa facem un schimb cat mai util de informatii.




OOOOPS!   Ma tot uit,ca respectiv boul la poarta nouă,(poate nouă si un sfert),si ma intreb cum draci bălțați mi-a scapat TOCMAI topicul asta...????????????  :? 

   Adecă cum sa va zic...am si io niscaiva scenarii pentru 2011 si beyonce...pardon,beyond...si o sa incep asa:

In 2011,se va intampla mare minune mare! O sa reusesc sa-mi termin cabana,care cabana este asezata intr-o pozitie complet si irefutabil strategica! Zic asta pentru ca la pozitia respectiva scrie 69...ops...scuzati...am incurcat forumurile... :-D
   Deci o sa termin cabana,care cabana imi va asigura inaltarea in alt plan,adica la mai mult de 2 metri de la pamant,camerele avand 2,40m inaltime!Sigur ca nu puteam ramane cramponat(adica cu crampoanele infiletate direct in laba piciorului) numai de cabana,asa ca mi-am pregatit supravietuirea,sub forma unui BUNKER,de forma respectiv neregulata(ca daca era deja regulata forma de altul,nu o mai luam),care bunker va fi prevazut cu tot ce trebuie pentru a asigura supravietuirea in forma mea actuala in cazul unul holocaust.Atasez aici parte din inventar:
$ 2 buți cu cep,de 200 litri fiecare,una bucata cu busuioaca de bohotin,cealalata cu tamâioasa romaneasca.
$ 1 recipient de 50 litri refilat cu țuiculiță de prune,home made,cu rol de dezinfectant.
$ 1 recipient 100 litri,plin ochi cu varza murata,nu trebuiască...
$ 20kg fagure de albina,fara miere,bineinteles,numai bun de facut lumanari in cazul in care vine pulsul,ala electromagnetic.
$ 10 bucati piatra cremene,sa am de ce da cu capul,daca raman fara materialul de la primul punct de pe inventar.
$ 20 de truse sanitare,sa-mi fie de ajutor daca ma trezesc...
$ 10kg de bicarbonat....cunoscatorii stiu de ce :lol:
$ 5 litri apa de izvor(sa am in ce dilua bicarbonatu).
$ alte echipamente necesare supravietuirii:pahare,cani,cănți,țoiuri etc etc etc.
$ 5 hălci de slăninuță,că mere great cu busuioaca...
$ una bucata sotie,sa aiba cine sa toarne in pahare
$ etc etc etc

Asadar,in cazul in care se intampla ceva eveniment cosmic,si ramane tarisoara mea dreaga fara rezerva de pruniol,toata lumea sa vina la mine...
De dă cumva norocu peste mine,si scap fara sa evoluez in fro dimensiune secetoasa,m-am scos!Insa io cred ca scap...si cu mine tot boboru...că al nost e viitoru!n-ati vazut ce zice vanga? langa-danga,danga-langa,suna-n asfintit talanga...tacticos vine calatoru,si cu el...ooops...am gresit predicitunea,ca el cica evolueaza... :-D

cam asa vad eu viitoru....intunecat,sumbru si infiorator!



PS   
Citat din: calator astral din  28 Iulie 2011, 20:55:21
Xanadron> te atentionez foarte respectos & amical ca faci confuzie intre universuri paralele (prezent) & karme (trecut). Citesc fiecare postare de-a ta si esti singuru pe care il consider superior lui JE (intelectual) pe rufon. Am zis.
Aoleu...calatorule,nu ti-ar sta tie mai bine cu drumul?ce draq de amiazi mai cauti ici ni pe forum,facand risipa si de ultimi neuroni pe care ii mai ai(ca restu ți io șmanglit stii tu si io cine),cand ai putea sa discuti cu Xana si in particular,tete-a-tete...sau bush-a-bush? ma rog...mai mult el cu bush,si tu cu tete...na mă na...nice doggy,nice...

Citat din: calator astral din  28 Iulie 2011, 20:55:21
Vezi ca ai mina grea Noxe! Abea imi scazuse nivelunde avertizare...(

Sa te rogi sa te fereasca Domnul sa dai fata cu mine...ca Nox are doar vreo 70kg,si doar te mangaie...apoi io te pocnesc de NU mai vezi cai verzi pă pareti,asa să știi...

aici se incheie transmisiunea directa de la barlogul lui Helm!  all right.va bene.adios(glumeam,mă ciocoflenderilor...ati vrea voi... :evil:)


Later Edit: ia să-mi iesplicati voi de ce cand am postat eu erau 888 vizualizari pe topicul asta? ce oare reprezinta si inseamna semnificatia acestor litere?
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

fiulploii

Citat din: alx din  30 Iulie 2011, 00:20:32

OOOOPS! 
Later Edit: ia să-mi iesplicati voi de ce cand am postat eu erau 888 vizualizari pe topicul asta? ce oare reprezinta si inseamna semnificatia acestor litere?

Maestre @alx, inainte de a incepe iti aduc aminte ca mesajeru nu e vinovat de mesaj si nu trageti in pianist
So, cifra opt culcata reprezinta infinitu. La matale ti s-o aratatu de 3 ori  :-o
dar s-o aratatu in picioare adeca , esti perpendicular pe infinit , cum s-ar zice, nu ai nici in clin si nici in maneca iar situatiunea erecta ti se arata de 3 ori ( vezi aici ce inseamna erect  http://dexonline.ro/definitie/erect ) si tot de atatea ori tre sa fii tare, sa nu te lasi frate ca sa ai o karma pozitiva . :evil:

Actually ,
In gematrie , litera B (bet) simbolizeaza cifra 2.
Bet este prima litera din Torah si intrucat , potrivit gematriei , semnifica numarul 2, se spune ca aceasta litera simbolizeaza cele doua parti ale Torah : Torah scris si Torah oral.

Litera B in numerologie

In numerologie, B este echivalentul numarului 2 si reprezinta cea dintai dualitate , energia penduland intre doua esente opuse , reactiile emotionale izvorand dintr-o atitudine echilibrata.
Intrucat in alfabetul ebraic B inseamna "casa" , aceasta litera poate echivala cu un spatiu inchis - aici ti s-o aratat BUNKERu , cu limite impuse oamenilor legati emotional sau sentimental.
Litera B daruieste capacitatea de a tine in tine insuti gandurile intime , dar include si sensurile de echilibru, diplomatie , mediere si tact. Litera B inseamna si abilitatea de a face pe oricine sa se simta bine, insa poate reprezenta si o casa ori un depozit al cunoasterii.
- Trasaturi pozitive corespunzatoare literei B : generozitate, sensibilitate , cooperare , atitudine prietenoasa , nevoia de un partener , placerea de a trai in aer liber.
- Trasaturi negative pentru litera B : spirit razboinic , mereu pus pe harta.

Deci, e de bine , dormi linistit.  :lol: :lol: :lol:

No offence , mai ales ca din cele de mai sus se desprinde concluzia CLARA ca ceva se intampla insa e dupa cum ziceai . :wink:

Urban

#35
Neata'

Americanii deja au tiparit dolareii, deci intrarea in default mai asteapta vreo 2-3 ani.
Intre timp China baga mare sa fie number 1 (pe ici pe colo chiar e).Din spate vine India pe plan IT.
FMI deja a cumparat Grecia cu totul si in curand Spania, cu romanii e mai greu pentru ca nu se stie a cui e tara, conform traditiei romanu' a vandut-o la mai multi si acum aia se bat cap in cap sa vaza care e proprietaru'.
Datorita controlului intens al vremii de aproape 50 de ani, Terra e destabilizata... ea incearca sa mai echilibreze pe ici pe colo da saraca nu mai reuseste si ce e mai grav ca nici mesterii butonari nu mai reusesc sa pastreze un echilibru (vezi ploile de la noi saptamani in sir la ore fixe, cine stie cunoaste)... asadar Soarele e pe felie si da cu tot ce poate, de vazut cand se prajesc electronicele (daca Marele Comandament Ashtar nu e pe pozitie sa opreasca niscai bubuieli d'ale Soarelui e cam albastra situatia)...Pana aterizeaza fratii nostrii universali mai dureaza, deocamdata se fac pregatirile pentru marele festival Raza Albastra, festival la care vor participa gratuit toti pacatosii.
Apocalipsa inca nu apare, ar fi fost prea simplu sa imprastie un virus si cu asta basta, crapau 6 miliarde si schema era completa... mai sunt de impartit niste teritorii, de facut niste experimente, de facut niste bani, de construit farfurii pentru clasa domneasca, etc...
Intre timp a aparut grafenul (bine, el e descoperit de vreo 40 de ani dar a aparut acum), alt nivel, alta mancare de peste, se schimba calculatoare, ceasuri, celulare... alte trenduri pentru VIPuri.
Se mai baga cate o gripa, se mai face un vaccin...asta numai in pauze de spectacol.
De un lucru sunt foarte sigur, cand vor apare farfuriile zburatoare de serie limitata, primele 6 vor fi cumparate de odraslele mandrilor nostrii conducatori (evident, cu fonduri UE), sa nu aveti nici un dubiu... (una e sa te dai cu Mertanu' pe Magheru si alta e sa fi sageata pe cer impreuna cu VIPurile dnei Udrea, poate schimba si frunza si o face porumbel)
Si om vedea ce o fi mai departe... poate pana prin 2030 se termina si autostrada lu' Bechtel si atunci o sa avem acces la altele.

fratelelup