Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

2011 and Beyond - Scenarii pentru perioada urmatoare

Creat de Siberia, 27 Iulie 2011, 18:04:16

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

calator astral

#15
Ce raspuns mai e si asta?!...hai las-o balta c-o scalzi,treci de la o idee la alta fara sa stii macar tu incotro te-ndrepti,nush ce ti-au facut "maestrii aia spirituali" de care pomenesti da ceva e-n neregula cu tine,asta e clar.
Cum poti afirma ca io "am creeat asta" cu "o telecomanda" magica cind eu nici macar nu eram nascut la prapadu din Hiroshima&Nagasaki,esti serioasa casiopeo?!?
M-am lamurit in cazu tau. Apas pe butonu "BASTA" al misterioasei telecomenzi. Imi vad de treaba mea.
Un sfat fratesc,din inima,si sint foarte serios : indeparteaza-te de maestrii aia spirituali,da din nou drumu la tembelizor si in Sfanta Duminica care va urma du-te la un preot si exorcizeaza-te cit mai repejor ca se dezvolta rapid reptilienii in oameni,cresc pina pun stapinire totala pe ei si preiau controlu organismului.

(Ţi-am ridicat nivelul de avertizare cu +10% pentru comentariu nepotrivit! Nox)
(calator astral, asta e inca un topic "bruiat" de tine +10% avertizare si moderated. StarDust)

Casiopeea

#16
       E ciudat ca ti-a trebuit aproape 1 h sa rasp. la acest mesaj. Cu toate ca erai online...te-ai gandit mult pana sa-l scrii? Te-a ajutat putin ego-ul?Nu vreau sa ne certam sau sa vb in contradictoriu...asa ca ai dreptate. Mai bine spunem BASTA. Eu una mi-am invatat lectia din convorbirile astea...Numai bine! :wink:

Imi cer scuze colegilor pt inconvenienta. Am terminat cu replicile in contradictoriu. Calatorule  hai te rog...daca ai ceva de spus mai bine spune-mi personal. Hai sa nu ne batem joc de colegii care chiar vreau sa vb la subiect. Multumesc de intelegere.

Xanadron

#17
Citat din: calator astral din  28 Iulie 2011, 17:00:24
In ce capcana subtila intrati,asa,cu ochii inchisi....v-am mai spus ca de cind m-am intors nu va mai recunosc...
Vine casiopeea si va zice ca noi sintem si abducteeii si abducterii extraterestrii,si calaii si victimele,aderati la prostioarele ei metafizice,oameni seriosi ca biss si xanadron,nu-mi vine sa-mi cred ochilor, prea multa teorie distruge Teoria,intoarceti-va la scoala,recititi povestea cu "pisica suedezului" si imposibilitatea universurilor paralele eliminate de Observatorul transcedental,exterior Sistemului,prin actul sau de observatie,cum puteti crede enormitatile alea debitate cu atita siguranta

:-D Hmmm... vad ca ma crezi deja cooptat intr-o "spirala MISA", mon ami voyageur?! :roll: Din cite stiu, pe situl yogaesoteric nu exista vreun scenariu similar astuia expus de mine aici (btw, divagatiile astea pe tema liberului arbitru nu-si au, punctual, locul aici).
Hai sa ma autocitez insa si eu pe tema "teoriilor vibrationale" (dupa trendul lansat de sugubatul fiulploii) ca sa-ti demonstrez ca n-ai citit cel putin ultimele 5-600 de postari ale lui JE, calatorule...
Fiindca, ce-i drept, doar prostii au idei fixe, dar nici schimbarile radicale de macaz nu cred sa ma defineasca - pe RUFOn cel putin. Nu-s deci de acord cu inexistentza universurilor paralele si nici nu stiu vreo postare in care am sustinut altceva - din simplul motiv ca am inca memoria unor existentze petrecute in citeva dintre ele. Incluzind poverile, dar si implinirile unor optiuni total diferite de astea din prezenta trecere-test. In plus, de unde pina unde-mi pui in gura (pardon, in pix :lol:) afirmatii niciodata facute, ei? - cum ar fi alea cu rapitii si rapitorii s.a.m.d. :)
Faptul ca legea Karmei are in definitiv o noima e cu totul alta mincare de peste - care ar cere insa un tuci mult prea mare ca s-o gatim noi aici si-acum (am fi si offtopic oricum).
Iar teoria Observatorului Transcedental Eliminatoriu adusa de tine in discutie are (dupa mine si nu numai) hibe majore si-i doar un alt sofism intzepenit in vagi speculatii. Si cu asta punct.
Citat din: Xanadron din  29 Iunie 2011, 17:27:27
Repet (dupa mine doar, evident): acelasi ghiveci "New Age" la nivel pur declarativ si din partea Ineliei Mercedes-Benz. :-P
Pe linia personajelor similare, pe care nu le-as acuza neaparat de sarlatanie patenta, dar macar de mitomanie autoindusa tot le banuiesc - Miriam Delicado, Jessica "Crystal Child", Lucia Rene, Niara Islet, Laura Eisenhower etc, ca sa nu mai amintim si de "bastinasele" din tagma Aryanei Havah.
Toate, permanent cu vibratorul :lol: (pardon, ...vibratiile) in geanta, ca sa ne ridice nivelul vibrational deasupra centurii Van Allen cind o cadea Cerul pe noi - cum anume insa, doar ele stiu...
Inca sintem mult prea amestecati, mult prea diferiti ca sa devenim cu totii, brusc, fluturi din pupe.

@ Tayka acum: Plastic si convingator ca-ntotdeauna, incerci vad sa ne indrumi spre varianta "nimic nou pe frontul de nord-sud-est-vest", amintind insa doar asa, in treacat, de un "banal" WW-III" mai mult ca sigur... :-D Clar ca-ti respect opinia ce corespunde unei anume ciclicitati istorice pe termen relativ scurt (WW-I-II-III etc), dar eu continui sa cred ca ceea ce ne asteapta face parte dintr-o incheiere de ciclu istoric (KALI-YUGA) mult mai amplu ca "lungime de unda".

@@biss: Multzam pt. hartile antarctice (doua dintre ele nu le stiam). P-acolo se pare ca fojgaie in orice caz de citiva ani cele mai incredibile activitati de la convulsiile atlantilor incoace. 8-) Despre dovezile implinirii termenului ciclicitatii geofizice mai sus citate si de JE, ce sa mai zic? Si mie mi se par evidente.
Cit despre pericolul afectarii planurilor/optiunilor personale de viatza prin "punerea botului" :-D cu prea multa convingere la diverse teorii (apocaliptice au ba), ai destula dreptate - dar nu chiar absoluta, fiindca io cred ca anumite optiuni (de genul "agriculturii de subzistentza" de pilda) nu-s deloc rele nici in cazul eventualelor ramificatii imprevizibile de linii temporale.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

calator astral

Cassiopea>. Nu eram deloc on line,bitonez de pe mobile,eram la telefon in conversatie,daca apare on line asta nu inseamna ca ma gindeam la ce raspuns sa iti dau ca nu e mare lucru de gindit. Fa ce vrei tu p-aici. Stii...nimeni nu te obliga sa te uiti la filme de groaza sau de razboi la televizor,alegi ce vrei tu,sint canale interesante cum ar fi National Geografic sau Discovery Channel, de ce nu chiar Disney...e straniu ca nu te uiti la tembelizor dar intri in twilight-zona rufon,care depaseste cele mai infioratoare sci-fi productii,daca ai sti... Am terminat dialogu cu tine.
Xanadron> te atentionez foarte respectos & amical ca faci confuzie intre universuri paralele (prezent) & karme (trecut). Citesc fiecare postare de-a ta si esti singuru pe care il consider superior lui JE (intelectual) pe rufon. Am zis.

NOX>> PROTESTEZ CONTRA SACTIUNII NEDREPTE, dab ma poate invita nestingherit,cum vrea trupu lui, sa ma "sinucid" si urla ca sint citez " neadaptat" pt lumea asta,doar pt ca am scris ca Elenin ar putea fi Oastea Domnului sau Anticristul,el ni e sanctionat,eu platesc pt prea mare Dragoste de semeni,pe care sincer vreau sa ii scot dintr-un impas in care au fost dusi de guru ("maestri spirituali").
Vezi ca ai mina grea Noxe! Abea imi scazuse nivelunde avertizare...(

abyss

#19
Ce pana mea de discutii mai sunt si astea? Voi nu vedeti ce titlu are topicu? scrie cumva MATRIMONIALE pentru ufoologi? 

Voi 2 iesiti tata impreuna la o cafea... poate plecati logoditi, mai stii?

Si scuzati-va pe unde vreti ca dupa ce am citit prostiile de mai sus m-au trecut nadushelili, asta ca o incununare a unei zile aiurite.



Si ca tot m-am enervat, ... Mademoiselle Siberia... tu ce faci, ce "joc" ""joci""? deschizi un topic de parca ai culege info pentru departamente speciale...tu ce opinie personala ai? sau e un fel de hit and run?

Nox

Citat din: calator astral din  28 Iulie 2011, 20:55:21
NOX>> PROTESTEZ CONTRA SACTIUNII NEDREPTE, dab ma poate invita nestingherit,cum vrea trupu lui, sa ma "sinucid" si urla ca sint citez " neadaptat" pt lumea asta,doar pt ca am scris ca Elenin ar putea fi Oastea Domnului sau Anticristul,el ni e sanctionat,eu platesc pt prea mare Dragoste de semeni,pe care sincer vreau sa ii scot dintr-un impas in care au fost dusi de guru ("maestri spirituali").
Vezi ca ai mina grea Noxe! Abea imi scazuse nivelunde avertizare...(

Dab a fost si el avertizat pentru ce a scris (şi i-au fost şterse mesajele), verifica-i profilul. Vezi cum faci, că poate te deletez de tot!
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

romulus

CitatTopicul se doreste a fi un loc unde sa depozitam scenarii pentru evenimentele care credem ca se vor derula de-acum inainte.
Cred ca e destul de clar ce se spune aici  si cred ca e destul de fair si nu cred ca-si au locul suspiciuni si aberatii aruncate spre cei care participa la discutie ori spre Siberia.
Parerea mea este ca, o cale facila de a afla ce poate fi in viitor este sa ne uitam in prezent si trecut . O minte care are  chiar si cateva sinapse & neuroni si un dram de interes, poate "vedea" cu usurinta ca ceva este  in proces de derulare in viata omenirii. Si acel ceva este inexorabil si - la scara istoriei - evolueaza rapid. Acest rapid nu trebuie inteles ca de azi pe maine , nu ! Poate ca noi cei care discutam aici vom "vedea" schimbarile fiind in alta stare si nepotii nostrii vor beneficia de "saltul" spre pisc - ori poate spre -  prapastie  ?!
Argumentele mele ? Urmeaza ...
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Siberia

#22
@biss dragule de azi mai spre amiaza sper sa am timpul necesar sa postez si eu. Sunt ultimele zile inainte de concediu si cred ca stii cum e cand trebuie sa lasi totul in regula la munca :)
Revin peste cateva ore cu scenariile mele.
No hit and run and no psy-op for the moment :)
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

dab270277



Stiu ca am fost avertizat. calator_astral poate ca are dreptate si a iesit reptilianu din mine atunci cand am facut acel coment. Dar ma simt nevoit inca odata sa ma iau un pic la "hartza" cu calatorul nostru care desii bate campii este un simpatic. calatorule in primul rand tu nu esti in stare sa raspunzi la o intrebare simpla de gen : care este pacatul primordial si in ce a constat ; daramite sa mai faci previziuni despre elenin sau despre oastea domnului pe care oricum esti prea bulversat de atata informatie. Sunt un pic pornit pe tine din cauza unui articol pe care ai vrut sa credem ca iti apartine. In rest nu am nimic cu tine si sincer unele din viziunile tale sunt chiar bune.
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

abyss

Ma bucur ca Siberia a inteles ca m-am exprimat atat in gluma cat si la modul serios. Astept deci cand ai timp SIberia parerile tale.

Siberia

#25
    Am citit scenariile postate pana acum si cred ca fiecare dintre ele aduce in discutie cate un adevar - si in acelasi timp mai cred ca le putem conecta aproape pe toate (mai putin cele cu "nu se intampla nimic - dar parca totusi se intampla un razoi sau o criza" si "universuri paralele" - despre care cred si eu ca exista dar e cam greu sa le aduci in scenarii).
    Scenariul lui @Xanadron aduce in discutie cam toate elementele care ar putea forma un scenariu complex si posibil, iar punctul de vedere al lui @biss cu privire la ciclitatea unor scenarii ar putea fi discutat mai pe larg fiindca s-ar putea sa ajungem la niste concluzii interesante (zic eu).
    Un pic mai tarziu o sa vin cu o detaliere a unei parti din scenariu care (din punctul meu de vedere) are legatura si cu argumentele interesante aduse de @biss si cu scenariul pus la cale de TPTB si prezentat pe larg de @Xanadron.
    Stiu ca multi au tendinta de a minimaliza orice eveniment pe principiul ca trebuie sa gandim optimist, sa eliminam toate gandurile negre din existenta noastra, dar conform acestui principiu s-ar putea sa ajungem sa fim atat de indiferenti fata de schimbarile din jurul nostru incat in cazul in care unele scenarii chiar vor fi "puse in scena" vom fi "prinsi pe picior gresit".

"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

romulus

Un scenariu care-mi place mult, mult, mult  :
- SUA dupa 02 august 2011 : nu se mai platesc ajutoare sociale - "0", sistem de sanatate de pomana "0", pensii si salarii la bugetari "0"; revolte sociale,  emigrare in masa si americani ce vin sa cerseasca o bucata de pita pe Calea Victoriei ori pe b-dul cu castani in Ploiesti  ! Coooooool !
Ei? Cum va place ? Nu cred ca io mis sadic insa ingamfara impricinatilor si erijarea in rol de jandarm al mapamondului,  plus rasinile din capetele lor infumurate ma fac sa cred ca merita din plin un pic de umilinta si nu le strica oleaca de pocainta si metanii!Macar pentru vreun secol d'acilea incolo !
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Rayden

interesting @romulus :mrgreen:

no, sa nu fie cu banat, dar imi suna chestia asta in cap, parca rupta dintr-un film sf de duzina  :mrgreen:
"i do believe, that the power to change the future it is within our grasp; we can shape it anyway we want it, if we're properly motivated"
precum spunea amicul @@biss, cred ca putem modela / crea viitorul nostru dupa dorinta noastra; iar eu unul, il vad luminos si, cireasa de pe tort, si la fel precum conu' @Xanadron - ca tot sunt fan Star Trek - parte a unei federatii galactice.

feelingu' meu!  :star:
[scuzati-mi va rog romano-engleza (americaneasca)]

SLEAH19

   Neavand calitati RW, nici calitati de scenarist , am dorit sa aflu ca tot omul ,de pe net , pareri profesioniste care s-ar incadra in prezentul topic.

Previziuni la nivel de Tara Noastra:

Doina Ionel, cea care a prezis cutremurul din Japonia:

Previziuni pentru 2011 in Romania!

Doina Ionel, clarvazatoarea care a prezis cutremurele din Noua Zeelanda si Japonia, ne baga din nou in sperieti. Anul 2011, spune ea, va aduce o groaza de nenorociri, atat pe plan national, cat si mondial.
"Luna viitoare, vor avea loc revolte puternice. Nu vor izbucni din Bucuresti sau alt oras mare, ci dintr-o localitate neimportanta si, imediat, va cuprinde intreaga tara. Revolutia din 1989 a fost nimic fata de ce urmeaza sa se intample. Vor muri foarte multi oameni, dar pana la urma guvernul Boc va cadea. Nici presedintele Traian Basescu nu-si va duce mandatul la bun sfarsit", ne-a prezis Doina Ionel.




Previziuni la nivel continental si global:


Previziuni Baba Vanga: In 2016, Europa nu va mai avea populatie!



Baba Vanga, clarvazatoarea din Bulgaria care a prezis tragedia de la 11 septembrie sau caderea URSS, a prezis si dezastrul din Japonia. Clarvazatoarea anuntase pentru 2011 ca in emisfera nordica va disparea flora si fauna dn cauza unor precipitatii nucleare.

"In 2011, ca urmare a caderilor de precipitatii nucleare in emisfera nordica nu va fi niciun animal sau vegetatie. In 2014 cei mai multi oameni vor suferi de cancer de piele si alte boli de piele. In 2016, Europa nu va mai avea populatie", a prevestit prezicatoarea, citata de realitatea.net.

Baba Vanga a mai prezis dezastrul de la Cernobil sau moartea printesei Diana.

Preziceri ale Babei Vanga:

2011 - Din cauza "dusurilor" radioactive din Emisfera Nordica - niciun animal si nicio planta nu vor supravietui. Musulmanii vor incepe un razboi impotriva europenilor

2014 - Majoritatea oamenilor de pe Planeta va avea cancer de piele

2018 - China va deveni noua putere mondiala

2023 - Orbita Pamantului se va schimba usor

2025 - Europa va fi pustiita

2028 - Se va dezvolta o noua sursa de energie. Foametea nu va mai fi o problema

2033 - Gheata de la Poli se va topi. Nivelul Oceanului Planetar va fi in continua crestere

2046 - Clonarea va fi foarte accesibila

2076 - Lumea va fi condusa din nou de comunisti

2084 - Va avea loc renasterea naturii

2088 - O noua boala va lovi planeta. Oamenii vor imbatrani in cateva secunde

2097 - Aceasta boala va fi vindecata

2100 - Soarele facut de mana omului va lumina partea intunecata a Planetei

2111 - Oamenii vor deveni roboti

2125 - Ungaria va primi semnale din afara spatiului

2154 - Animalele devin pe jumatate oameni

2167 - O noua religie

2170 - Mare seceta

2187 - Eruptia a doi vulcani este intrerupta cu succes

2273 - Se va naste o noua rasa

2288 - Se va reusi sa se calatoreasca prin timp. Se vor stabili noi contacte cu extraterestrii

2291 - Soarele se raceste

2304 - Misterul de pe Luna a fost descoperit

2371 - Seceta mare

2480 - Pamantul va fi in intuneric

3005 - Va fi razboi pe Marte

3797 - Nu va mai exista viata pe Terra. Insa oamenii vor reusi sa locuiasca pe alte planete din sistemul solar.


Doamne apara si pazeste!

Cand vom fi dezvatati de 2012 , vom ramane un pic orfani........... pana cand cineva cu o logica studiat mediocra, printr-un articol sec si scheletic , pe un blogulete obscur, ne va salva prezicand o noua catastrofa planetara iminenta si credibila, si viata va avea din nou un sens.

Sfarsitul va veni insa ca un hot.

Pana atunci and Beyond , apa va fierbe la 100 grade !
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Siberia

#29
Citat din: SLEAH19 din  29 Iulie 2011, 20:07:03
 
2018 - China va deveni noua putere mondiala

2046 - Clonarea va fi foarte accesibila

China nu cred ca trebuie sa astepte pana in 2018 pentru statulul de noua putere mondiala, iar clonarea e foarte accesibila si acum.
Ce ma nedumireste pe mine insa este chestia asta:

Citat din: SLEAH19 din  29 Iulie 2011, 20:07:03
2125 - Ungaria va primi semnale din afara spatiului

din afara spatiului Ungariei ? din afara spatiului terestru ? ... incep s-o suspectez pe Baba Vanga c-ar fi avut o agenda ascunsa maghiara  :x  :-D

Citat din: romulus din  29 Iulie 2011, 16:54:25
Un scenariu care-mi place mult, mult, mult  :
- SUA dupa 02 august 2011 : nu se mai platesc ajutoare sociale - "0", sistem de sanatate de pomana "0", pensii si salarii la bugetari "0"; revolte sociale,  emigrare in masa si americani ce vin sa cerseasca o bucata de pita pe Calea Victoriei ori pe b-dul cu castani in Ploiesti  ! Coooooool !
Ei? Cum va place ? Nu cred ca io mis sadic insa ingamfara impricinatilor si erijarea in rol de jandarm al mapamondului,  plus rasinile din capetele lor infumurate ma fac sa cred ca merita din plin un pic de umilinta si nu le strica oleaca de pocainta si metanii!Macar pentru vreun secol d'acilea incolo !
Am zis !
Daca se va intampla asa ceva propun sa ii lasam sa cerseasca pe Magheru in fata la McDonald's sau la KFC  :evil:

Acum revenind la jocul "de-a scenaristii ", propun urmatoarele scenarii:

* Al 4-lea Reich isi va continua "drumul glorios" spre impunerea NOM prin diversiuni/manipulari politico-economice. Planul va fi incununat de aparitia "zeilor nordici" pe Pamant (insotiti probabil de o flota nazi gen "Iron Sky" care se va reintoarce din urmatoarele posibile locatii: Luna, Marte, Aldebaran, Altair). Evident ca pentru a mari "surpriza" pamantenilor, aceasta aparitie va avea loc aproape simultan cu niste evenimente astronomice mai mult sau mai putin catastrofale pentru Pamant (pe termen scurt sau mediu) dar si cu aparitia altor "zei" babilonieni poate, care se vor lua la harta pe cer cu "zeii nordici". E clar ca va castiga una dintre parti iar noi pamantenii va trebui sa credem ca partea care a castigat este "cea buna", ne vom inchina lor de-atunci incolo si vom fi pe mai departe niste sclavi docili :D

* Zionistii vor cerceta cu de-amanuntul orice posibila amenintare de pe Pamant sau din afara lui pentru a corela aceste date cu pasii apocalipsei lor. Orice eveniment major va face parte din planul lor de punere in practica a "sfarsitului lumii" prevazut de "inteleptii Zionului". Bineinteles ca vor conduce din umbra cam tot ce misca pe Pamant (ca de obicei), asteptand sa apara un semn ceresc care sa le permita sa puna in practica un razboi in care ei sa fie victimele ce vor fi salvate de "alt zeu" aparut din spatiu si care va demonstreze lumii odata pentru totdeauna ca ei sunt cei alesi.  (pentru acest scenariu se pot folosi de orice mijloace, "zeul" nici macar nu trebuie sa fie real, poate fi doar o holograma.

- aceste doua scenarii pot fi combinate unul cu celalalt, partile implicate pot complota impreuna ca pe viitor sa-si de-a la ciolane reciproc sau sa se suporte intr-o alianta pentru inca 10000 de ani. Exista si posibilitatea ca una dintre parti s-o anihileze pe cealalta (posibilitate foarte putin probabila) -

* Al treilea scenariu e bazat pe evenimente astronomice. In toamna anului 2011 se vor vedea niste efecte "ciudate" odata cu apropierea tot mai mult a "Pufoseniei Galactice" si a cometei Elenin, dar lumea se va obisnui cu aceste efecte si va trece peste cutremure, explozii solare, tornade, zapezi in septembrie, sau orice alte manifestari de acest gen. Spre sfarsitul anului vor rasufla toti linistiti ca mai sunt in viata si se vor bucura de noul an ce va veni. In acest timp, NASA ne va mai aburi ca a descoperit de curand ceva ce de fapt descoperise cu 10 ani in urma si pe ascuns ii vor instiinta pe cei ce trebuie sa stie, despre o data  calendaristica cat mai probabila pentru a se ascunde in bunkere sau sa se evacueze de pe Pamant in statii si baze spatiale deja pregatite (pe Luna sau pe Marte). Evident ca anul 2012 va aduce niste catastrofe "neasteptate" si-i va lua pe nepregatite pe muritorii de rand care se vor trezi intr-o buna zi "transformati" la propriu si la figurat. Multi vor muri, cativa vor supravietui si vor incerca sa-si duca mai departe viata asa cum pot. Cand vor credea ca totul a revenit la "normal" se vor trezi fata in fata cu elita revenita din bunkere sau din spatiu si din nou nu vor mai avea scapare pentru o perioada de cca. 10000 de ani  :-D

- acest ultim scenariu poate avea diferite finaluri. Daca vom fi loviti/invaluiti de un camp/lumina electromagnetic foarte ridicat, cei supusi acestui camp vor suferi transformari imediate ale creierului, ale ADN-ului. Cei ce se vor putea adapta (cu ajutorul materialului genetic personal) vor avea uan dintre aceste doua posibilitati: sa se trezeasca peste noapte "prosti peste masura" si cu modificari anatomice (argumente se pot gasi in studiile privind actiunea campului magnetic de diferite intensitati asupra creierului sau ADN-ului) sau sa se trezeasca peste noapte "luminati prin ascensiune" si cu modificari anatomice (aceleasi argumente ca mai sus).
    In cazul in care cei supusi in mod direct acestui camp magnetic vor degenera la stadiul de "tembeli", vor forma viitoarea "turma" a "zeilor" ce vor apare din spatiu sau din maruntaiele Pamantului (acesti "zei" fiind bineinteles "elita" care s-a ascuns de efectele campului electromagnetic si va veni la suprafata in momentul in care va considera ca sunt intrunite conditii de trai decente pe Pamant (compozitie atmosferica, etc. - ei nefiind afectati de catastrofe isi vor putea pastra modelul genetic pe care l-au avut si vor parea niste "dumnezei" pentru prostimea care nu va mai stii nici macar sa manuiasca vreo urma de tehnologie) si vor pune bazele unei noi civilizatii conduse prin aceeasi manipulare straveche si dusa la nivel de arta. (Bineinteles ca primii pasi ai "zeilor" vor fi instaurarea unei religii si restrictionarea accesului la orice urma de tehnologie avansata ramasa pe Pamant - pentru aceasta s-ar putea folosi de niste cruciade duse in numele noii religii  :evil: )
     In cazul in care cei supusi campului magnetic vor evolua spre o alta forma fizica si psihica "luminata", acestia vor rezona probabil la cu totul alte frecvente decat cele de odinioara si se va putea considera ca au trecut mai departe in alt plan/univers/treapta, traind in alta dimensiune pe acelasi Pamant (sau pe alta planeta) si vor forma viitorii "ingeri/watchers/ET-binevoitori" care vor interactiona pe viitor sporadic cu cei ramasi in aceeasi dimensiune binecunoscuta pe Pamant (cei incapabili sa rezoneze la alte frecvente fiindca n-au fost transformati, ei preferand sa se ascunda din calea luminii).
(Argumente pot fi aduse din texte religioase, texte stravechi, descoperiri recente, desene de prin piramide, basme, etc. :-D


( @Xanadron, ce zici ? Daca pun in fata scenariilor textul "conform unor uluitoare rapoarte obtinute prin colaborarea intre FSB si Dragonii Albi", pot concura cu Sorcha Fall sau cu Benji ?  :evil:  :-D  :-D )
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti