Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Emil STRAINU: "Am luat legatura cu cei mai rai extraterestri..."

Creat de calator astral, 22 Iulie 2011, 22:21:00

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

panta_rh_ei

merci pentru incurajare .  Am gasit undeva ceva interesant despre ADN- o sa ma  straduiesc sa scriu doua vorbe pe tema asta si sa incerc sa descopar in hatisul asta de topicuri locul potrivit unde sa postez.
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Xanadron

Citat din: panta_rh_ei din  06 August 2011, 14:30:41
merci pentru incurajare.  Am gasit undeva ceva interesant despre ADN - o sa ma  straduiesc sa scriu doua vorbe pe tema asta si sa incerc sa descopar in hatisul asta de topicuri locul potrivit unde sa postez.

Bun venit pe RUFOn in primul rind, panta_rh_ei - unde nu strica un surplus de minti lucide. 8-)
Teme ADN-istice cred c-ar merge postate si prin topicurile legate de TVM-Programul Terra (daca au vreo legatura cu ipotezele cartii), ori la sectiunea NWO (de-i vorba de vreun experiment secret monstruos :-P), ori la topicurile de stiri interesante eventual.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

calator astral

#122
Continui cu noi marturii ale unor militari.
Capitan Robert Salas (US Air Force) intr-un mini-interviu pe discoverynews cu ocazia iesirii unui film SF in care eteii ocupa Terra: "Alienii au arme la care nici nu putem visa. In 1967 (cind a fost martorul unui atac al unor ozeneuri in baza unde era afectat,in Montana-nota mea) nu ne-au avertizat decit,sa nu ne jucam cu armele nucleare."
Conclude ca "la ora actuala sintem pregatiti pentru orice,inclusiv pentru o invazie din partea lor, avem planuri sa le facem fata,sigur putem riposta! "

SETI OFFICIAL TALKS ABOUT ALIEN INVASION.

Arhanghelul

#123
Citat din: calator astral din  11 August 2011, 07:48:42
Continui cu noi marturii ale unor militari.
Capitan Robert Salas (US Air Force) intr-un mini-interviu pe discoverynews cu ocazia iesirii unui film SF in care eteii ocupa Terra: "Alienii au arme la care nici nu putem visa. In 1967 (cind a fost martorul unui atac al unor ozeneuri in baza unde era afectat,in Montana-nota mea) nu ne-au avertizat decit,sa nu ne jucam cu armele nucleare."
Conclude ca "la ora actuala sintem pregatiti pentru orice,inclusiv pentru o invazie din partea lor, avem planuri sa le facem fata,sigur putem riposta! "

SETI OFFICIAL TALKS ABOUT ALIEN INVASION.

Imi ... vine sa rad cu lacrimi ... adica parcurgi spati "cosmice " (astronomice)  si te impiedici de un "ciot " ... cand poti lovi de pe orbita sau inafara orbitei  ... adica oameni au nucleare terestre si "EU" am "apocalipsa " ... fie ea virala , energetica sau chiar reformatoare de plante ... m-a lasat rece filmul ala ... febril asteptat de mine ... o dezamagire ..nave cu propulsie reactiva ..motoare pe combustie la o specie 'spatiala" ... "rusine" domnu'   " ET-i" ...

UFO - Caribbean
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Nox

Videoclipul 'UFO - Caribbean' s-a mai discutat aici pe forum... (CGI)
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

fiulploii

No, cred ca totusi aceasta postare nu trebuie trecuta cu vederea . Ea ajuta la intelegerea fenomenului Streinu de-a lungul timpului . :-D

Se pare ca prin octombrie 2010 a aparut o carte  Anunnaki vs Anunnaki semnata de cineva cu numele Aryana Havah la care stimabilul a scris un cuvant ante-mergatoriu narand o ''experienta zis proprie''

Citat
"Probabil ca nu as fi scris niciodata in stilul ce urmeaza
    aceasta prefata. Sunt de peste trei decenii un cercetator
    asiduu al ufologiei (fenomenului OZN) si sunt familiarizat
    cu ceea ce de regula sunt numite teoriile ce tin de
    SETIT si CETI, de contactanti, rapiri, intdlniri de diverse
    grade, crash-uri, razboaie cosmice si catastrofe mai mult
    sau mai putin planetare sau civilizationale.
    Cunosc lucririle Aryanei Havah si cu prilejuri anterioare
    mi-am exprimat pe larg parerile vizavi de ele, asa
    ca nu am sa revin asupra subiectului ci am sa incerc sa-i
    dau prezentei prefete o nota de (i)realism prin faptele
    ipotetice totusi pe care urmeaza sa le descriu, de fapt am
    sa fiu chiar in tema cartii. . .
    Totul a inceput printr-un telefon. Ce a urmat apoi
    fiecare dintre dumneavoastra, chiar si eu putem avea ce
    pareri dorim...

    Vrea sa supun atentiei un alt punct de vedere, legat de un fapt posibil (i)real dar cum veti vedea greu de demonstrat. In economia faptelor ce urmeaza sa le relatez as dori sa intelegeti ca nu vreau sa fiu partizanul niciunui punct de vedere ci doar un narator cat de cat obiectiv al evenimentelor descrise.

    Era o dimineata de iulie, soarele abia rasarise si datorita caldurii de peste noapte nu putusem sa dorm si preferasem sa navighez pe NET pana in zori cand si obosit si toropit de caldura am adormit in fotoliu la birou in fata calculatorului...

    La un moment dat pe la 7-7:30 m-am trezit buimacit de telefonul mobil care suna in nestire, multe apeluri de la acelasi numar... Cineva sunase de multe ori si insista.

    Pentru a intelge cea ce urmeaza am sa va spun ca cel ce suna era un amic, ofiter superior din armata, iar ca pregatire avea specializarea "trupe de comando". Trecuse de cateva ori in ultimii ani prin iadul din Irak si Afganistan iar mai inainte avusese inca cel putin alte cinci misiuni de lupta de durata prin Africa si America Latina.

    Il cunosc foarte bine si pentru mine este mai presus de orice banuiala de impostura pe care cred ca a-ti incerca-o legat de istorisirea ce urmeaza... Mai mult nu este un fan al science-fictionului-ului sau al ozenisticii.Dar exista si un dar...

    Intrand in subiect trebuie sa va spun ca in dimineata cu pricina amicul meu venea dintr-un scurt concediu de sapte zile ce-l facuse la munte solitar cu cortul undeva prin Retezat. La apropierea de Bucuresti masina i-a semnalizat printr-un senzor ca mai avea benzina pentru doar cativa zeci de kilometri, deci s-a orientat spre cea mai apropiata benzinarie.

    Conform relatarii fiind ora 05:00 - 05:10 la benzinarie nu mai era nimeni altcineva care alimenta ci undeva lateral doar un Hummer kaki cu geamuri fumurii "torcea" cu motorul pornit, dar in jur nu era nimeni.

    Dupa ce a alimentat, a platit si s-a indreptat spre masina sa un "tout terrain" pt reluarea calatoriei. Dar atunci a observat ca usa din dreptul soferului de la Hummer era deschisa si pe scaun statea un sa-i spunem "individ" in cizme dar care nu avea haine ci era in totalitate acoperit de solzi verzi exact ca o soparla... "Individul" sa-i spunem asa l-a observat, nu s-a sinchisit cu nimic, s-a dat jos din masina, l-a privit a scos niste sunete ascutite catre cineva din masina, parea iritat s-a urcat si a demarat in tromba...

    Cat timp amicul meu l-a privit a apreciat ca avea 1.90 - 2.00 metri inaltime si avea ochii galbeni cu pupile verticale ca de pisica. In mod ciudat masina nu avea numar de inmatriculare nici pe fata nici pe spate.

    Contrariat a cautat sa vada daca mai fusese martor cineva la eveniment dar a constatat ca era singur in parcarea statiei de benzina. Observand ca la intrare era o camera video l-a intrebat pe cel ce vindea la statie daca functiona dar acesta a raspuns in doi peri ca acea camera video este doar... "de decor"!!

    Trecand de momentul de "perplexitate" s-a gandit ca ar putea fi vorba de o farsa, bine regizata si si-a reluat drumul.

    Cred ca sunteti de acord cu mine ca omul nostru era totusi framanatat de contradictoriul sau sa-i spunem stranietatea intamplarii

    Pentru ca lucrurile nu s-au oprit aici: dupa cativa kilometrii a vazut acelasi Hummer tras pe dreapta cu toate patru usi deschise si la cativa metri de masina pe camp de data aceasta erau doi asa-zisi indivizi, de culoare verde inchis, ce pareau ca se cearta sau discuta ceva foarte aprins.

    Unul dintre ei parea mai inalt cu 10-15 centimetri decat celalalt si nu avea cizme in picioare a caror laba semana cu cea de soparla cand pasea, dar avea si un fel de... coada!

    Pe sosea treceau multe camioane in ambele sensuri ai caror soferi faceau semne spre "creaturi" dar nu a oprit nimeni. Cei doi au parut total nestingheriti cand amicul meu i-a fotografiat cu telefonul mobil.

    Dupa cateva minute (3-5 minute) conform relatarii cei doi s-au suit calmi in Hummer au intors spre sensul contrar celui de venire spre Bucuresti si cu o viteza uluitoare au disparut in tromba iscand o adevarata panica pe sosea si zeci de injuraturi ale celorlalti participanti la trafic.

    Amicul nostru a revazut fotografiile de pe telefonul mobil si a pornit glont spre Bucuresti cu gandul sa vina la mine pentru a ne sfatui ce facem cu fotografiile care erau uluitoare.

    Partea tragica a povestii este ca la momentul ajungerii la mine telefonul arata clar ca se facusera 11 fotografii dar in locul pozelor ecranul ramanea verde la listarea fotografiilor. Ecranul era verde si... atat. Nici o imagine!

    Am fost impreuna cu el la reprezentanta firmei ce asigura service-ul telefonului dar singurul raspuns a fost ca a fost fotografiata o sursa de lumina foarte puternica de... culoare verde! Nu am putut recompune nimic din cea ce a fost fotografiat.

    Nu vreau sa spun nimic de cele ce au urmat momentului marii dezamagiri, dar pot sa va spun ca timp de doua saptamani am ascultat povestea de zeci de ori, am cautat alti martori dar totul a fost marcat de un esec total.

    Amicul meu este la aceasta ora undeva pe un teatru de operatii militare si probabil ca intre doua ambuscade se mai gandeste si acum la intamplarea ciudata pe care a trait-o, foarte ciudat in mod singur si fara puterea de a o dovedii material.

    Un lucru este sigur, traim intr-o lume pe care numai credem ca o cunoastem, avem o vaga impresie ca suntem stapanii ei, cand de fapt cred ca suntem niste subchiriasi in tranzit pe o planeta care nu ne-a apartinut niciodata si unde  de fapt nici nu stim care ne este menirea...

    La softul care ne conduce ar fi interesant de stiut la cine este butonul "Delete" sau macar cel de "On" si "Off"...

    Dar stimati cititori aceasta realatare este doar "jurnalul filmului ce vi l-a pregatit Aryana Havah in aceasta carte care este deosebit de incitanta si unica in mesajul ce il transmite"

Dr. Emil Strainu - Directorul Centrului de Studii si Cercetari Psihotronice si Ufologice (emilstrufo@gmail.com)

Nu vreau sa comentez malitios nimic fiindca deocamdata ii acord prezumtia de (ne)incredere  :lol:

jean

Interesanta povestea daca ar fi adevarata......Dar, l-am cunoscut pe Emil Strainu asa, mai mult din vedere si am ascultat ce povesteste. Nu cred ca spune mereu adevarul. Nu ma bazez pe relatarile lui.
Adevarul este dincolo de noi

tractorbeam

Nasol, daca au iesit soparlozaurii la vedere e semn rau, ori o fi fost prea cald in grota lor ori a fumat ala ceva (adica s-a dedat la obiceiuri bashtinashe) sau deja sunt asa de puternici ca nu le mai pasa daca ii vedeti voi humanii.

padme

N-a iesit bine fotografia pt ca era verde de... fum!

fiulploii

 De fapt am postat relatarea cu pozele care au iesit verzi dintr-un motiv personal si astept in continuare sa vad daca cineva a patit la fel . :-D In afara de mine .
Acum vreo 3 ani cred ca prin luna august , vara , cald , eram printr-un oras din Romania si faceam poze asa aiurea adica scene din viata cotidiana a unui oras. La un moment dat am avut senzatia unei anumite prezente din ''nevazut'' . Am indreptat aparatul spre zona respectiva - peretele unui bloc pe undeva pe la inaltimea etajului unu - am focalizat pe perete si am ''tras'' o poza. Ma uit pe ecran, nimic deosebit , Doar peretele respectiv in care aparea un geam de la o camera. Ma gandeam ca acasa o sa o prelucrez putin cu  un soft sa vad daca ''am prins'' ceva. Mi-am continuat ''pozarea'' pentru proiectul respectiv.
Ziua urmatoare am descarcat pozele si le-am luat pe rand. Toate pozele iesisera numai cea care trebuia sa fie cu peretele era de culoare orange pal . Degeaba am incercat tot felul de prelucrari, nimic .
Am ajuns sa cred ca nu vazusem bine atunci cand ma uitasem la ecran si vazusem poza . Totusi, mi-ar fi sarit in ochi datorita culorii uniforme de orange. No, ce sa fie, ce sa fie?
  Neavand un raspuns am ignorat complet incidentul si il pun pe seama lipsei mele de atentie.
  Atata tot.

fiulploii

Din ciclul ce a mai facut Generalul  :-D :

Un astfel de târg a avut loc săptămâna aceasta la Sala Palatului, din Bucureşti. Vizitatorii au putut vedea avioane cu coada făcută din băţ de undiţă, energizante îmbuteliate în peturi de bere refolosite, dispozitive care prezic orgasmul femeiesc, cărţi poştale care aduc de 10.000 de ori mai multă putere în corp, coliere cu svastica, oglinzi chinezeşti care scanează bolile şi multe obiecte din plastic care ţin radiaţiile la depărtare.
Totul sub înaltul patronaj al Alien Hunter Grup SUA şi al generalului în rezervă Emil Străinu – atent observator al fenomenelor stranii de pe Terra, dar şi de pe alte planete.


Ce intalnim aici ?
- O doamnă cu părul roşcat, care s-a recomandat preşedintele Societăţii Române de Reabilitare Orală şi a altor ONG-uri, a venit la microfon..
- Aparatul care depistează orgasmul instant
Ce trebuie să facă femeia ca să afle toate acestea?
     Trebuie să scuipe în gaura din mijlocul jucăriei, să lase să se usuce un sfert de oră şi apoi să facă o poză cu telefonul mobil prin gaura din mijloc. Poza de pe telefonul mobil ar trebui să arate, prin simboluri specifice, când e în perioada fertilă, când e în perioada cu orgasme şi când e în perioada în care ,,poţi să faci ce vrei cu ea fără să se întâmple nimica".
:lol: :lol: :lol:
- torserul, energia universului intr-o poza, talismane, ochelari de corectat vederea instant, frectia cu apa rece, pastarnacul care anihileaza undele iPhone-ului - recomand asta cu toata caldura  :lol: :lol:-
etc, etc ,  serios de mai pot sa pun ceva in plus  :lol:
  Si peste toate si peste toti troneaza trimfator managerul General strainez de ale stiintei clasice .
  Mai multe, cu video si poze la sursa
http://adevarul.ro/news/societate/video-frumosi-nebuni-micilor-inventii-1_51c5c9f0c7b855ff56b8171e/index.html
  Recunosc, sunt mai rigid in gandire si rad ca prostul la asemenea nazbatii. Dar mai stii. aia or fi cei evoluati spiritual ?
  Sau mamele de fraieri e tot timpul insarcinate?  Saracele. Si ce tupeu poti sa ai dom'le ca sa dai cu agheazma de china  :lol: :lol:

padme

Eu, pentru aflarea perioadei cu orgasme, recomand păstârnacul - este ecologic şi se pot împuşca doi iepuri - anihilează în acelaşi timp undele iphon-ului lăsat neglijent lângă pat!
Sper doar că doamna respectivă n-a făcut, doamne fereşte, vreo demonstraţie de reabilitare!

spooky

M-am distrat de minune. Mulțumesc pentru link.

Aș mai spune eu mai multe. Taxa de expozant a fost de 50 euro/mp, iar acel Alien Hunter Group USA e pura născocire a dânsului. :-X


Sent from my GT-N5100 using Tapatalk HD
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Godess Amun

Citat din: calator astral din  22 Iulie 2011, 22:21:00
General Emil STRAINU alaltaieri,in CONSPIRATIA TACERII:
"Am vazut cu ochii mei ozeneurile in AREA51,nu stiu cine le pilota,dar aveau viteze de 15 Mach!
AM LUAT LEGATURA CU CEI MAI R A I EXTRATERESTRI SI NUMAI STIM CUM SA SCAPAM DE EI! O RASA REA FARA SENTIMENTE."
cutremurator...vizionati doar primele patru minute:

conspiratia tacerii - 18iulie (P2)

Nici nu ma asteptam la altceva pentru domnul Emil Strainu  :-D!
Un muritor de rand pana la urma care face afirmatia ca el nu a fost si nu se duce in Egipt deoarece acolo nu exista nimic decat un morman de pietre  si asta pe un post public de televiziune,nu merita sa fie contactat de extraterestrii benefici.Acum o sa ma uit la filmulet ca mor de curiozitate.
Multumesc pentru link !
``Vai de cei care cu mânie la poarta mea vor bate ´´!

Godess Amun

Citat din: padme din  23 Iunie 2013, 12:48:03
Eu, pentru aflarea perioadei cu orgasme, recomand păstârnacul - este ecologic şi se pot împuşca doi iepuri - anihilează în acelaşi timp undele iphon-ului lăsat neglijent lângă pat!
Sper doar că doamna respectivă n-a făcut, doamne fereşte, vreo demonstraţie de reabilitare!

Crede-ma ca in cazul unei femei care se respecta cat ,nici pastarnacul nu ar ajuta.Pana si cuvintele "orgasm" si " Emil Strainu" reprezinta o asociere care nu poate fi facuta  :lol:
``Vai de cei care cu mânie la poarta mea vor bate ´´!