Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Emil STRAINU: "Am luat legatura cu cei mai rai extraterestri..."

Creat de calator astral, 22 Iulie 2011, 22:21:00

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Aseneth

Citat din: Godess Amun din  17 Septembrie 2013, 18:14:54
Nici nu ma asteptam la altceva pentru domnul Emil Strainu  :-D!
Un muritor de rand pana la urma care face afirmatia ca el nu a fost si nu se duce in Egipt deoarece acolo nu exista nimic decat un morman de pietre  si asta pe un post public de televiziune,nu merita sa fie contactat de extraterestrii benefici.Acum o sa ma uit la filmulet ca mor de curiozitate.

Tz tz tz tz tz.... tz! Alo, Domnu Superzeu Overlord galactic, daca nu cunoasteti nici una din cele mai fumate tehnici de abatere a atentiei de la lucrurile importante si pretioase ( nu va uitati acolo, ca nu e nimic; nu manca, n-are nici un gust; piramidele? niste treampe!... etc), ma dezamagiti complet.

terraflorin

#136
https://www.youtube.com/hashtag/metropolatv

https://www.youtube.com/watch?v=rP9813yzbLY

Undeva prin aceste emisiuni ''Medelin Şou'' cu Emil Străinu de la Metropola TV (sau la RTV Galaţi-Brăila) spune că a văzut multe OZN-uri dar niciodată nu a văzut niciun extraterestru. Aşadar de unde şi până unde "a luat legatura cu cei mai rai extraterestri..."

Ganditorul

"Am luat legatura cu cei mai rai extraterestri" se refera la noi, pamantenii - am luat legatura cu cei mai rai extraterestrii - si asta se vede in ceea ce traim azi si ceea ce am trait in crizele din ultim asuta de ani