Sectiune pentru limba româna > Extraterestri

Emil STRAINU: "Am luat legatura cu cei mai rai extraterestri..."

(1/28) > >>

calator astral:
General Emil STRAINU alaltaieri,in CONSPIRATIA TACERII:
"Am vazut cu ochii mei ozeneurile in AREA51,nu stiu cine le pilota,dar aveau viteze de 15 Mach!
AM LUAT LEGATURA CU CEI MAI R A I EXTRATERESTRI SI NUMAI STIM CUM SA SCAPAM DE EI! O RASA REA FARA SENTIMENTE."
cutremurator...vizionati doar primele patru minute:

conspiratia tacerii - 18iulie (P2)

abyss:
Hai ca m-am distrat copios. De ce sa fie o rasa rea? ce inseamna rea si pentru cine? pentru elita? pentru armata americana? Americanii sunt buni sau rai? peste jumatate de glob ar spune ca americanii sunt rai, mai rai decat rusii si nazistii. Altii ar spune invers. Oamenii spun despre multe lucruri ca sunt rele sau bune in functie de cunoasterea pe care o au.

Daca exista o specie care sa nu aibe sentimente "umane" si care totusi sa umble de voie prin univers nu inseamna totusi ceva? Sunt multi care spun ca sentimentele tin de chimia corpului nostru. Daca extraterestrii aceia, care nu sunt decat o specie dintre multe altele dupa spusele domnului de mai sus, au alta chimie, nu e normal sa fie diferiti? si ce e rau in a fi diferit? pana ce si dracul are rolul lui si chiar sta de vorba cu Dumnezeu. Nimeni nu-l fugareste cu mitraliera printre stele... ne munceste pe toti linistit.

Pana la proba contrarie imi asum dreptul de a nu mai crede tot ce se lanseaza pe piata de catre acesti domni "speciali" care se plimba prin curtile serviciilor straine. Daca unii sunt rai adica nu ne fac pe plac orbeste, ce inseamna asta... ca acum intram intr-un razboi cosmic? ori poate candva? E periculos modul acesta de gandire. Poate si acesti extraterestri au o lesa lunga si stapanului lor nu i-ar place ce spunem noi in legatura cu catzelusii sai. E doar un gand.

Culmea ar fi sa vina peste ceva vreme conducatorii lumii acesteia si sa spuna ca ETs nu le-au dat voie sa puna pe piata un sistem social echilibrat, in care nedreptatea, minciuna si exploatarea sa nu mai fi existat.

E doar parerea mea, in orice caz m-am distrat copios... au cautat americanii pe dracu pana l-au gasit. Foarte amuzant.  Deci cine ii cauta pe "ceilalti"? Au existat contacte cu cei Buni? ar fi interesant de stiut... Citisem pe undeva despre chinezi ca au intreprins un asemenea pas. Poate ma insel.

Nu pot sa nu remarc acest adevarat concert de stiri sinistre, filme terifiante cu invazii de tot felul, apocalipse, si toate posibilitatile in care putem sa o mierlim in modul cel mai penibil. Care sa fie rostul lor? Daca marele gardian al planetei, unchiu Sam,...nu mai e el, cel pe care il stiam cu totii...si e altcineva care cine stie ce a facut cu bietul unchi... Noi ce ar trebui sa facem? Sa ne sinucidem detonand planeta? sau sa cadem in genunchi plangand de fericire cand poate, adica e totusi posibil, ca intr-o zi sa ne trezim cu nave stralucitoare din care sa coboare unii blonzi, inalti si frumosi care sa afirme ca sunt salvatorii nostri? Asa cum si armata sovietica ne-a salvat de nazistii aia criminali si ne-a terminat ca neam si tzara... Cum mai putem sti daca blonzii sunt cei buni si nu sunt chiar DRACU?

Tu ce parere ai @calator astral?

calator astral:
Parerea mea?....parerea mea sincera dragul meu biss...e ca ii aperi mult prea mult pe acesti reptilieni fara scrupule,fara sentimente....dai dovada de o inconstienta de neinteles. Daca nu as sti ce sufletist esti,cit de mult doresti din inima sa trecem cu totii cu bine ce va urma,as fi pariat ca esti corupt,manipulat,poate chiar lobotomizat.
Tot ce ai scris este in schimb just. Observatii extrem de pertinente,la care ader....hmmmm....nu stiu ce sa mai cred...crezi tu ca il putem imblinzi noi pe dracu?
Inteligenta mea imi spune "Nu dormi! Cit ar fi ei de superiori tehnologic,nu putem fi invinsi,nu putem fi corupti si dirijati de ei,nu vom fi nici sclavii lor,nici victimele lor pentru simplul motiv ca Dumnezeu e cu noi si Isus e Protectorul nostru,ai vazut pisicuta aia jigarita si moarta de foame pe care ai vrut s-o prinzi si s-o domesticezi acum citeva zile? Cit era de mica si fragila de iti incapea in palma,tot nu ai rapit-o,desi ii vroiai binele!te-a zgiriat cu gherutele ei,a miorlait cu toata forta spaimei ei,te-a muscat cu dintisorii ei si atita s-a zbatut ca pina la urma i-ai dat drumu si ai lasat-o in plata Domnului. Ai urmarit-o cu privirea pina s-a pierdut usurel prin buruieni,salbaticita si deja extenuata de incercarile Vietii."
Cred deci,a propo de "oamenii cu experienta in domeniu",si mai specialist ca STRAINU nu esti bisse,si nici eu,si nici unu dintre noi pe acest forum,cred deci ca e nasoala rau de tot situatia,ca avem si noi psihologi si psihiatri si specialisti in comunicare,si daca nu am reusit sa decelam un caracter BUN in ei, nu am reusit decit sa pastram un fragil echilibru intr-un raport de forte disproportionat din punct de vedere evolutiv si tehnologic,un modus vivendi cu o evidenta Sabie de Damocles deasupra Omenirii,inseamna din pacate ca chiar nu mai e nimic de facut si ar fi mai bine sa plece,sa se intoarca la casele lor sau s-o taie unde or vedea cu ochii,sa ne lase cu ale noastre,intentii bune sau rele nu conteaza,intuitia noastra ne blocheaza,ne avertizeaza ca e un joc periculos in care sigur in final vom pierde,dar daca facem pasu ala cale de intoarcere nu va mai fi. Nici daca de buna voie pleaca si se duc la furat resurse prin alte planete sau chiar mai departe sa numai auzim de ei,prin alte sisteme solare,nici daca ne vindem Sufletu si asistam impasibili la o Noua Ordine Mondiala,cu reptilienii si hibrizii lor la putere,in varfu piramidei,cu speranta ca o vom duce mai bine,ca maimutele alea din zoo carora le dai banane sau paine printre gratii,inchise departe de mediul lor natural,poate fericite ca sint ingrijite,au ce minca si numai se omoara intre ele pentru reproductie,poate triste daca se adevereste ca pot constientiza statutulor carceral,cine stie cu adevarat simtamintele lor,putem doar face supozitii si analiza starea lor de sanatate si observa comportamentu lor,intervenind daca credem ca trebuie intervenit cind e urgent.
Acum trebuie stabilit rapid gradu Urgentei,sa nu ne bagam decit in ultima instanta,altfel de ce sa violam universul lor,asa cum e el restrins si in mare parte artificial?
Cind va fi urgent vom fi deci pusi in fata unei Alegeri.
Cred ca sintem foarte foarte aproape de acest moment,care ar putea lua forma unui Deznodamint,dar nu de tip happy-end.

dab270277:
In primul rand "O NOUA ORDINE MONDIALA" este necesara. Nu stiu cum sa spun dar eu nu am nici un fel de obligatie fata de ala de colt de strada care se imbata de dimineata si pana seara sa il "iluminez" daca pot spune asa. Este problema fiecaruia sa isi dezolvte intelectul, intuitia samd. Sunt de acord ca suntem totusi prea multi pe aceasta planeta si cumva trebuie sa ajungem la o cifra de maxim 500 de milioane. Si desii calator_astral o sa arunce cu noroi in mine si o sa spuna ca sunt "reptilian" totusi nu sunt de acord cu ce se intampla acum in lume. Nu stiu daca exista tipul de extraterestru "GREY" stiu doar ca este o campanie desfasurata, exact ca si filmele care prezinta tot felul de invazii extraterestre. Nu stiu daca aceasta rasa de extraterestrii exista, stiu doar ca peste cateva sute, de ani cu siguranta  pe pamant va exista o noua rasa de oameni iar noi cei actuali vom fii doat exponate intr-un muzeu al unor "ZEI",

Sirius13:

--- Quote from: dab270277 on  23 July 2011, 03:05:37 ---In primul rand "O NOUA ORDINE MONDIALA" este necesara. Nu stiu cum sa spun dar eu nu am nici un fel de obligatie fata de ala de colt de strada care se imbata de dimineata si pana seara sa il "iluminez" daca pot spune asa. Este problema fiecaruia sa isi dezolvte intelectul, intuitia samd. Sunt de acord ca suntem totusi prea multi pe aceasta planeta si cumva trebuie sa ajungem la o cifra de maxim 500 de milioane. Si desii calator_astral o sa arunce cu noroi in mine si o sa spuna ca sunt "reptilian" totusi nu sunt de acord cu ce se intampla acum in lume. Nu stiu daca exista tipul de extraterestru "GREY" stiu doar ca este o campanie desfasurata, exact ca si filmele care prezinta tot felul de invazii extraterestre. Nu stiu daca aceasta rasa de extraterestrii exista, stiu doar ca peste cateva sute, de ani cu siguranta  pe pamant va exista o noua rasa de oameni iar noi cei actuali vom fii doat exponate intr-un muzeu al unor "ZEI",

--- End quote ---

Nu esti reptilian, esti spalat pe creier cu propaganda lor. Suprapopularea nu exista.

Vrei sa fii un sclav, du-te si cere cip biometric in state.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version