Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Sfarsitul lumii

Creat de Necunoscutul, 19 Aprilie 2006, 17:35:06

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

assiris

Ai vazut reactia oamenilor in fata unei catastrofe?

Skywalker

CitatSkywalker vad ca ai cotat ceea ce am postat eu ca fiind o aberatie? asa e? Aceasta chestie cu Soarele a fost luata de pe discovery si mie mi s-a parut super interesanta ci nu o aberatie cum ii zici u:).

BoGdAn, nu zic ca nu e posibila o ciocnire intre 2 galaxii. Insa aceea umflare a Soarelui se va produce indiferent daca galaxiile sa vor ciocni sau nu. Iar Daca intr-adevar galaxiile se vor ciocni, efectul lor trebuie sa fie mult mai violent pentru noi.

Pentru TurnusX
  Dupa sfarsitul acestei lumi, va veni lumea cu 4 dimensiuni, deci va fi o lume mai spirituala, sa-i zicem asa. Iar pregatirea pentru aceasta lume am putea-o face prin mai multe meditatii, incercand sa intram in armonie cu cristalele si cu alte elemente ale naturii. Ar trebui sa ne dezvoltam capacitatile creierului care acum ne sunt paranormale: telepatia, telekinezia, clarviziunea, calatoriile astrale, etc. Si poate cu acestea ar trebui sa se ocupe un grup ca cel la care te gandesti.
  Asta e parerea mea.

avramescub

Citat din: Skywalker din  08 Mai 2006, 18:33:15
CitatSkywalker vad ca ai cotat ceea ce am postat eu ca fiind o aberatie? asa e? Aceasta chestie cu Soarele a fost luata de pe discovery si mie mi s-a parut super interesanta ci nu o aberatie cum ii zici u:).

BoGdAn, nu zic ca nu e posibila o ciocnire intre 2 galaxii. Insa aceea umflare a Soarelui se va produce indiferent daca galaxiile sa vor ciocni sau nu. Iar Daca intr-adevar galaxiile se vor ciocni, efectul lor trebuie sa fie mult mai violent pentru noi.

Poate nu am vazut eu bine dar era vorba de distrugerea universului si totodata a soarelui si exact asa spunea soarele va deveni un gigant rosu care va inghiti pamantul care dupa cateva sute de ani il va distruge...citez pe acel om de stiinta

assiris

Pina la umflarea soarelui mai este mult timp. Pina atunci, putem vedea inceputul-sfârsitului undeva mai aproape de noi si ca timp si ca spatiu. E vorba de distrugerea planetei, a RAI-ului oferit de Dumnezeu omului si de care acesta si-a batut joc. Cu cita nonsalanta isi pun oamenii intrebari de genul: Oare de ce s-au intetit cutremurele?; Oare de ce sunt atitea boli?; Oare de ce sunt atitea inundatii?; Dar surpari de pamint?; Dar vinturi puternice?...
Nimeni nu isi pune problema ca atunci cind faci experiente nucleare de mare putere, placile tectonice, primesc niste vibratii care le fac sa se miste, ca atunci cind tai/arzi padurile, vintul se plimba nestingherit pe glob iar constructiile umane nu fac altceva decit sa creeze virtejuri, ca atunci cind ai desecat un lac, creat de mii de ani, prin echilibru, ai produs un dezechilibru de fapt, ca atunci cind ai facut pamintul burete, exploatind nemilos ceea ce e sub scoarta, acesta se mai si surpa, ca atunci cind emiti poluanti in atmosfera, aceasta se imbogateste nemasurat in CO2, iar vegetatia nu mai este ca sa produca oxigen, ca atunci cind deversezi TONE de substante chimice, sapunuri lichide, detergenti si fel de fel de substante, ambalaje din plastic cu rata mare de reciclare, nu mai este cine sa le recicleze, si nici macar nu banuim ce efecte vor avea peste timpsi... mai scotociti si voi prin ungherele mintii sa descoperiti si alte "boli" provocate planetei albastre de catre Hommo Sapiens  :evil:

Skywalker

La ce a scris Assiris, mai putem adauga cireasa de pe tort: HAARP.

De acum incolo, nu vom mai sti daca un cataclism a fost natural sau produs de HAARP.

TurnusX


Necunoscutul

  HAARP este un program ce face posibila stapanirea fenomenelor naturale, pentru mai multe informatii va recomand topicul deschis de baaron http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,84.0.html


8-)

maya

Stie cineva in ce ziar de maine scrie ceva despre un raport al Pentagonului cu privire la confirmarea previziunilor din calendarul Maya?
Am gasit ce ceva interesant apropos de chestia asta...
Citat"Aceeasi samani i-au spus lui Villoldo ca lumea va ajunge intr-adevar la un sfarsit... ca planeta se va transforma in anii care urmeaza intr-un mod care depaseste capacitatea noastra de intelegere actuala. Perioada anilor 2002 - 2012 ei o denumeau Pachacuti, insemnand timpul cand totul se intoarce invers, cand realitattea este restructurata." Jay Weidner si Vincent Bridges in cartea "Misterele marii cruci de la Hendaye"

S-au scris multe despre sfarsitul timpului si 21 decembrie 2012, data la care celebrul calendar Maya se incheie brusc.

Un lucru interesant este ca Mayasii, care erau foarte avansati in astronomie, calculasera date cosmice pana la milioane de ani in trecut. De ce calendarul lor se incheie la solstitiul de iarna din anul 2012?

La fel de tulburator este faptul ca in cu totul alta parte a lumii, traditia Kalachakra (Roata Timpului) afirma ca dupa 960 de ani de la revelarea invataturii secrete in Tibet (care s-a facut in anul 1027) va veni o perioada de 25 de ani care va culmina cu Sfarsitul Timpului. O matematica simpla ne duce la un rezultat intrigant: 1027 + 960 + 25 = 2012.

Cu cativa ani in urma au inceput sa apara comentarii si teorii pe marginea celor doua "curente" convergente: calendarul Maya si traditia tibetana Kalachakra. Totusi, nimeni nu putea raspunde la o intrebare simpla si legitima: Pe masura ce ne apropiem de anul 2012 si intram in era Varsatorului, transformarea constiintei colective a umanitatii se va face fara cataclisme sau va fi nevoie de o mare purificare si "triere", asa cum traditia indienilor Hopi (si multe altele) consemneaza? Sau in ambele moduri?

Recent am citit o carte numita "Misterele marii cruci de la Hendaye" care raspunde acestei intrebari. Astazi suntem la marginea Timpului, cu toate consecintele de rigoare. Si intr-adevar intreaga realitate se va intoarce "pe dos". Acelasi lucru s-a intamplat in Atlantida cu mii de ani in urma, cand, ca si acum, domneau lacomia, materialismul, setea de putere si tehnologia, in detrimentul spiritualitatii.

De cel putin 30 de ani o multime de informatii de natura metafizica si spirituala au intrat in campul constiintei planetar, si nu intamplator. Aceasta a facut ca multi oameni sa se intoarca din nou sincer catre spiritualitate, in toate formele ei. Dar nu suficient de multi. Este de ajuns sa ne uitam la lumea noastra de azi si vedem clar ca marea majoritate a decis sa ignore acest semnal. Personal cred ca aceasta polarizare de constiinte face parte din procesul de purificare al planetei.

Din multimea de invataturi profetice, o voi aminti pe cea crestina, fiind cea mai apropiata de nivelul actual de intelegere al umanitatii, fiind deci cea mai potrivita. In Biblie se spune ca graul va fi separat de neghina. Aceasta "triere" deja se desfasoara sub ochii nostri.

Este unanim recunoscut ca, de-a lungul mileniilor, frumoasa nostra planeta a trecut prin diverse cataclisme. Fie ca era vorba de inundatii, ere glaciare, inversari de poli sau alte violente majore, multe dintre ele s-au petrecut foarte rapid. Caminul nostru nu este atat de stabil si sigur pe cat am vrea noi sa fie.

In credintele stravechi gasim referire la fenomenul precesiei echinoctiilor, avand o durata de 25.920 de ani. Acest mare ciclu, sau Anul Cosmic, are o pozitie centrala in traditiile egipteana, mayasa, nord-americana... Era deci foarte important ca astronomii antici sa cunoasca exact locul lor in acest mare ciclu, pentru ca existenta lor depindea de aceasta.

Secretul crucii de la Hendaye

Marea cruce de la Hendaye din sudul Frantei este un monument ce reprezinta Sfarsitul Timpului. Contine intr-o forma codificata informatii despre marele An Cosmic si ciclurile de purificare si "triere" care vin odata cu acesta.

Dar mai important decat aceasta, mesajul acestei cruci descrie procesul de purificare: emisfera nordica a planetei va trece "prin foc" datorita unui eveniment ce apare in centrul galaxiei noastre. Autorii se bazeaza nu pe profetie, ci pe cercetari stiintifice in legatura cu anumite alinieri planetare si galactice care au determinat perioadele de purificare din trecut. Un astfel de proces a inceput deja si pentru noi.

Aceste conculzii prezentate in carte au o baza stiintifica solida. Recente descoperiri astronomice vin in sprijinul afirmatiei ca multiple schimbari planetare au inceput deja si acestea se vor intensifica pe masura ce ne apropiem de anul 2012.

La inceputul anului 2004, magazinul "Fortune" si ziarul "The Guardian" au facut public un raport al Pentagonului. Care afirma ca in urmatorii ani ne putem astepta la: schimbari bruste de clima care vor duce planeta la anarhie; dupa anul 2010 Europa va suporta o schimbare radicala de clima se estimeaza milioane de victime omenesti datorate razboiului si foametei; pana in anul 2007 furtuni violente vor distruge bariera de coasta a Olandei determinand pierderea unor vaste teritorii; revolte si conflicte interne vor distruge India, Africa de Sud si Indonezia; numeroase perioade de seceta vor afecta majoritatea "granarelor" lumii; amenintarile nucleare se vor intensifica; Marea Britanie si tarile vecine se vor indrepta catre un climat Siberian; conflictele si neincrederea vor patrunde in toate aspectele vietii; schimbarea climei va fi o amenintare mai mare decat cea terorista.

Dovezi stiintifice in sprijinul unei schimbari bruste (de ordinul a cativa ani) a climei exista, pentru ca asemenea schimbari au avut loc si in trecut. Doua articole recente publicate in "Fortune" si "Common Dreams" descriu cum aceste schimbari sunt asociate cu ultima era glaciara, care s-a petrecut acum 13.000 de ani. Si se pare ca se va petrece din nou.

Credibilitatea teoriei unei noi ere glaciare este sustinuta si de masuratorile navei spatiale Ulysses (lansata de Agentia Spatiala Europeana in 1993) care arata ca sistemul solar primeste din ce in ce mai mult praf cosmic venind dinspre centrul galaxiei ceea ce duce la scaderea "luminii" pe care o primim de la Soare.

De asemenea, s-a studiat salinitatea oceanului Atlantic de nord in ultimii 40 de ani. Nivelul salinitatii apei oceanice a scazut pe masura ce au inceput sa se topeasca din ce in ce mai multi ghetari, ceea ce a dus la scaderea vitezei marilor curenti de apa oceanici din aceasta zona (incluzand faimosul curent cald Gulf Stream), cu efecte directe asupra climei regionale. Se asteapta astfel o racire puternica a vremii in urmatorii ani, racire ce va afecta coasta de nord-est a SUA, estul Canadei, Marea Britanie si tarile vecine. Ca medie, temperaturile din Europa ar putea sa scada cu 7 - 14 grade.

Raportul Pentagonului mai arata ca, paradoxal, vara va fi din ce in ce mai calda, ceea ce va duce la o si mai rapida topire a ghetarilor oceanici, cu consecinte grave asupra curentilor oceanici si a climei zonale. La extrem, se poate ajunge la ierni cu temperaturi foarte scazute, similare Siberiei, in tarile limitrofe Atlanticului de nord. De asemenea, multe alte zone vor suferi schimbari similare.

Legatura cu sudul Frantei

Extraordinarul mesaj daltuit in misterioasa cruce de la Hendaye isi are originile in scolile stravechi ale Gnosticismului, Alchimiei, Sufismului, Kabbalei si Crestinismului mistic. Se pare ca acest mesaj a fost scris pe aceasta cruce de catre un supravietuitor al teribilelor zile ale Atlantidei. Ideea centrala a cartii este ca aceasta cruce reprezinta un punct de referinta pentru purificarea planetara actuala.

Jay Weidner afirma ca "initiatii scolilor stravechi priveau timpul si experienta umana intr-o dimensiune bazata pe cicluri." Stravechi texte indiene descriu (cu multe mii de ani inaintea Bibliei) cum Marele Ciclu de 25.920 de ani a fost impartit in 4 ere: "In acelasi fel cum anotimpurile decurg unul din altul, cum Luna trece prin perioadele de nastere, crestere, maturitate si moarte, umanitatea, ca intreg, trece prin cele 4 faze ale acestui Mare Ciclu. Acesta este compus din era de aur (Satya), era de argint (Treta), era de bronz (Dvapara) si era de fier (Kali)."

Astazi ne aflam nu numai la sfarsitul erei de fier, dar si la sfarsitul ciclului de 25.920 de ani. Conform scrierilor stravechi, era de fier este perioada in care magia neagra devine religie iar oamenii gasesc placerea in a-si controla si domina semenii si chiar planeta. Pamantul, aerul si apa sunt poluate. Razboaie, foamete si epidemii inconjoara rasa umana. Timpul insusi se grabeste acum spre Sfarsitul care va permite unui nou ciclu sa reinceapa."

Este de ajuns sa privesti atent in jurul tau si vei vedea ca toate aceste simptome sunt prezente.

Alinieri cosmice

Pentru a intelege cu adevarat mesajul crucii de la Hendaye este necesar sa intelegem fenomenul precesiei echinoctiilor.

Pe scurt, planeta Pamint se invarte in jurul axei sale ca un titirez care se clatina. Ca rezultat, polul nord al planetei traseaza in spatiu un cerc imaginar larg, avand o perioada de 25.920 de ani. Acest adevarat "An Cosmic" este unul dintre secretele bine pazite ale vechilor scoli spirituale ale civilizatiilor antice.

Calea Lactee este galaxia din care face parte sistemul nostru solar. Privita din profil, arata ca o paine rotunda cu un mijloc (centru) proeminent. Centrul galaxiei (descoperit in 1917) se comporta ca o inima ce pulseaza lent, trimitand in spatiu o energie misterioasa.

Autorii cartii afirma ca mesajul crucii de la Hendaye confirma recentele descoperiri stiintifice din astronomie care arata ca centrul galaxiei este responsabil de periodice pulsatii energetice ce influenteaza sistemul nostru solar. Secrete stravechi ne spun ca centrul galactic este sursa Constiintei Creatoare care ghideaza evolutia umanitatii si a intregii galaxii si determina calitatea vietii si a constiintei de pe Pamant.

Desi aduce mai mult a filozofie, nu este deloc asa. Autorii arata ca descoperirile fizicianului Paul LaViolette sunt esentiale. El le-a publicat in cartea sa "Pamantul incendiat" in care demonstreaza ca aproximativ la fiecare 13.000 de ani Pamantul primeste un val de energie dinspre centru galactic care duce la catastrofe. Ultima data s-a intamplat la sfarsitul erei glaciare.

Mai mult, LaViolette a examinat probe din gheata Groenlandei si a descoperit straturi de Iridium, element provenit din centrul galaxiei. Toate aceste "ploi" galactice au perioade de 13.000 de ani. Suspectati vreo legatura cu precesia echinoctiilor?

O viziune unificatoare

Cei care sunt constienti de ceea se intampla azi in lume recunosc ca se pregateste intr-adevar ceva. Traditiile stravechi ale indienilor Hopi, mayasii, Edgar Cayce, Roata Timpului tibetana si multe altele, toate converg catre aceste zile. De ce tocmai acum umanitatea este preocupata de probleme planetare ca reducerea salinitatii ocenului Atlantic de nord, incalzirea globala, riscul unei noi ere glaciare?

De ce tocmai acum clima se schimba drastic? In vara anului 2003, aproape 15.000 de francezi au murit din cauza caldurii excesive in numai 3 saptamani. Gheata din Alaska se topeste rapid iar stalpii liniilor telefonice sunt in pericol de a cadea, lipsindu-le suportul. Din 2002 s-au inregistrat cele mai fierbinti veri din ultimii 500 de ani. In ultimele cateva zeci de ani unii ghetari din Elvetia s-au diminuat cu 50%, la fel ca si gheturile nord-polare din regiunea Alaska si Canada. Sir David King, omul de stiinta cel mai respectat din Marea Britanie a afirmat recent ca "ne aflam in fata unui dezastru climatic" (iar ca urmare guvernul Britanic a incercat sa-l reduca la tacere).

Nu putem ignora toate aceste informatii.

Atunci ce e de facut? Sa ne ridicam mainile la cer si sa renuntam la orice speranta? Absolut nu. Aceleasi traditii stravechi ne spun ca cei care sunt pregatiti vor trece cu succes prin toate aceste evenimente, regasindu-se in noul ciclu.

Catre sfarsitul cartii, autorii amintesc de discutiile pe care le-a avut Alberto Villoldo cu unii dintre samanii din Peru. "El vorbeste de o posibila evolutie a speciei Homo Sapiens spre Homo Luminous". In acesta directie sunt importante recentele cercetari despre genomul uman si despre posibilele re-organizari ale genelor in forme noi care vor da nastere unor lanturi de ADN cu mai multe spirale (in prezent sunt doua). Sa fie rezultatul misterioasei energii din centrul galaxiei?

Un lucru e sigur: acesti samani sunt convinsi ca ceva cu adevarat profund este pe cale sa se infaptuiasca si ca urmeaza un pas foarte important pentru umanitate.

Ca referinta, merita citite "Amprentele zeilor" de Graham Hancock, "Profetiile Maya" de Maurice Cotterell si Adrian Gilbert si "Dincolo de profetii si predictii" de Moira Timms.

pri3st3ss

de obicei,din cate am auzit pana acum,doar "EVENIMENTUL ZILEI", "ADEVARUL" si "ZIARUL" au obiceiul de a scrie despre astfel de chestii...dar eu inca nu am auzit nimic...m-ar interesa si pe mine..sunteti buni ca,atunci cand apare,sa dati link-ul? va rog
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

IONUT

Iată şi imagine cu Cruciea de la Hendaye:

udar

De-abia astept sa vina anul 2012...

Sper sa reziste foumu asta pana atunci, si as fi curios daca vom trece cu bine de anul 2012 ce veti mai zice atunci ...

Asa au stat oamenii uimiti si in 2000 si in 2001 sa vada daca nu cumva va pieri omenirea.... Si din cate vad traim (bine!) :)
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)
  

2012

salut
referitor la anul 2012 :) realizati ca nu este nimic concret care sa indice ceva anume ?
evenimente majore nu au mai prezise inainte si dupa 2012 si stiti de ce ? :)
poate pentru ca nu vor mai fi :)
v-ati gandit si la lucrul acesta ?
si inca un lucru > nu dau 2 bani pe prezicerile calendarului maya  :-D

lory

da,poate nici noi nu dam 2 bani pe el, dar merita luat in discutie totul,nu ti se pare,2012?
si apropo...ce e cu nick-ul asta? :?
daca te-ai autointitulat "2012".inseamna ca ceva ceva tot reprezinta acel an pentru tine,nu?sau ai pus asa, ca nu ai avut ce face?
si ce dovezi concrete ai vrea?
mai asteapta 6 ani,si vom vedea daca e inca o "amenintare" sau chiar se intampla ceva....

eu cred ca totyusi a inceput sa se intample ceva din 2000...pentru fiecare... viata mea s-a schimbat brusc, la 360 grade in acel an....

udar

Citat din: lory din  12 Iunie 2006, 16:52:34
daca te-ai autointitulat "2012".inseamna ca ceva ceva tot reprezinta acel an pentru tine,nu?sau ai pus asa, ca nu ai avut ce face?

Good one lory...

Citat din: lory din  12 Iunie 2006, 16:52:34
eu cred ca totyusi a inceput sa se intample ceva din 2000...pentru fiecare... viata mea s-a schimbat brusc, la 360 grade in acel an....

Ce s-a schimbat asa de brusc? Daca nu e ceva intim, te-as ruga sa ne povestesti.

Cat despre calendraul Maya, el am inteles ca se sfarseste brusc in 2012 si de aceea oamenii au considerat acea data ca sfarsitul lumii. Pai daca e pana acolo, cand ati fi vrut sa se termine calendarul? Poate nu au mai vrut oamenii sa-l continue, sau nu au mai stiut sa prezica ce se va intampla dupa 2012. Daca se termina calendarul in 2100 insemna ca in 2100 va pieri civilizatia?

Si pana la urma daca va fi in 2012, ce importanta are? Ne poate cadea in orice moment ceva in cap si sa cadem lati... Poate nici nu apucam anul 2012. Si inca ceva... dupa ce murim toti, ce importanta mai are daca a supravietuit sau nu civilizatia? Oamenii morti nu cred ca se gandesc la civilizatia umana...  :wink:
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)
  

2012

2012 reprezinta pt mine acelasi lucru ca si 1947 , 2193 si pot continua > am vazut pe multi din voi intrigati de acest an si am zis de ce nu ?
cum bine stiti calendarul maya a prezis anumite lucruri ? cine stie ce anume si daca sa implinit  unul ?
asa zisa ''frica'' de un nou mileniu , o eclipsa , 1984 > din cate am inteles in oarecare predictii sfarsitul ar veni din rezultatul unui razboi mondial > ceea ce este total aberand ! bolile si haarp la fel de exclus !
gazele toxice si efectul de sera nu ne pot face un rau efectiv in urmatorii 100 ani , natura nici pe departe > inversarea polilor dupa mine este o aberatie imensa si gogonata ! topirea ghetarilor  nu are efectiv cum sa puna capat pop pe Terra < mai ramanand un singur factor care ar putea pune capat speculatiilor despre sfarsit si acesta fiind infm ! sa ne loveasca un cataroi din universul necunoscut ~
asadar si prin urmare acestia au fost factorii producatori de dezastre prin a pune capat civilizatiei ...si din cate stiu nu cred sa mai fie altul
asa ca puteti dormi de acum incolo > chiar si dupa 2012 multe nopti linistite !