Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OBIECTE NEIDENTIFICATE IN IASI

Creat de MITRAN ALEX, 09 Iulie 2011, 21:04:23

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

MITRAN ALEX

IN DATA DE 08.07.2011 APROXIMATIV ORA 22.40.00 AM OBSERVAT PE CERUL IASULUI UN OBIECT SUB FORMA A DOUA DISCURI INTERSECTATE DE CULOARE GALBENA CU PETE ROSII CE SE DEPLASA APROXIMATIV DE LA SUD LA NORD.DUPA UN TIMP PE ACEEASI TRAIECTORIE AU INCEPUT SA SE SUCCEADA GRUPURI DE 3-4 OBIECTE GALBENE LA UN INTERVAL DE APROXIMATIV 5 MINUTE.

StarDust

Doua discuri intersectate? Cum? La 90 grade? Cum erau dispuse petele rosii??? Cat de clar s-au vazut? Ce viteze aveau obiectele? Discurile si apoi cele 3-4 obiecte galbene?
O schita nu ar strica deloc ar fi mult mai explicativa.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

jean

Citat din: MITRAN ALEX din  09 Iulie 2011, 21:04:23
DUPA UN TIMP PE ACEEASI TRAIECTORIE AU INCEPUT SA SE SUCCEADA GRUPURI DE 3-4 OBIECTE GALBENE LA UN INTERVAL DE APROXIMATIV 5 MINUTE.
Fraza de mai sus ma face sa ma gandesc ca este vorba de ceva, gen, lanterne chinezesti. Am mai vazut pe aici prin Bucuresti de revelion. Probabil lansate de la ambasada Chineza din nordul capitalei sau club Bambu. Am vedere spre NE.
Adevarul este dincolo de noi

MITRAN ALEX

EVENIMENTUL S-A PETRECUT ASTFEL:ERAM LA PLIMBARE LANGA BLOCUL IN CARE LOCUIESC,AM OBSERVAT IN PRIMA FAZA PE CER IN SPATELE BLOCULUI  PRIMUL OBIECT GALBEN CU PETE ROSII.PANA AM AJUNS IN APARTAMENT SI AM DESCHIS FEREASRTRA ACESTA A DISPARUT,DAR DUPA CATEVA MINUTE AU APARUT OBIECTELE GALBENE CARE S-AU SUCCEDAT IN GRUPURI DE  CATE 3-4 LA INTERVAL DE CATEVA MINUTE.TOATE AU AVUT ACEEASI TRAIECTORIE.REFERITOR LA PRIMUL OBIECT AVAND IN VEDERE CA ERA NOAPTE MAI DEGRABA POT SA-L RAPORTEZ LA UN PLAN ,DECI RECTIFIC: DOUA CERCURI INTERSECTATE, INTERIORUL GALBEN SI PETE ROSIATICE  PE CIRCUMFERINTA.AM REUSIT SA FAC CATEVA  POZE DAR CU TEL.MOBIL DE 3,2 MP SI AVAND ILUMINAT PUTERNIC  IN FATA.

dacian

Oftopic:
Încearcă să scrii cu litere mici, altfel se consideră că țipi la noi, plus că este mai greu de citit un mesaj scris cu litere mari.

MITRAN ALEX

REFERITOR LA SCRIEREA CU LITERE MARI :NU AFOST CU INTENTIE .AM PROBLEME CU INCARCAREA PAGINII SI IN PLUS LITERELE  NU SUNT AFISATE INSTANTANEU TREBUIND SA FAC CLICK-URI SUPLIMENTARE PT.A APAREA PE ECRAN.PENTRU A NU GRESI AM ALES SA SCRIU NUMAI CU MAJUSCULE .TOTODATA NU AM PUTUT SA ATASEZ POZE. REFERITOR LA OBIECTELE NEIDENTIFICATE: AM SI EU NISTE BANUIELI CA AR PUTEA FI LANTERNE(FELINARE) CHINEZESTI   SI DE ACEEA MAI ANALIZEZ INFORMATIILE DISPONIBILE SI PE INTERNET.

Arhanghelul

#6
Citat din: dacian din  11 Iulie 2011, 11:01:46
Oftopic:
Încearcă să scrii cu litere mici, altfel se consideră că țipi la noi, plus că este mai greu de citit un mesaj scris cu litere mari.
@MITRAN ALEX
Colegul @dacian are dreptate ... incearca sa rezolvi problema de font sau schimba browserul (foloseste si alt browser alternativ) ... ce browser folosesti si ce versiune ... foloseste ultimul firefox ,crome google,sau I.E. peste vers. 6 ... asa mai patesc cand folosesc netul de pe styck prin USB via  GSM/HSPDA/CDMA (daca observi aici era nevoie de majuscule deoarece erau abrevieri ) ...

http://www.giz.ro/software/cel-mai-rapid-browser-web-din-lume-6816/
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05