Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

NIBIRU in sfanta Biserica?

Creat de abyss, 07 Iulie 2011, 09:26:02

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

Am gasit o imagine extraordinara. E o reprezentare bizantina a unui imn de lauda inchinat Maicii Domnului. Daca priviti bine in spate CSVD?

Inca nu am identificat numele scenei deoarece e scris in greaca. Pictura e de pe la 1700 si e realizata de catre pict grec Costantinos.


Nicipreaprea

E Nibiru pentru ca e rosu ?? Poate fi Marte...  :lol:
________________________________________
"Know your enemy and they probably will not be your enemy."

dorel6

Poate se refera la steluta aceea mica din centrul semi-cercului.
Si totusi seamana unpic cu un desen din egipt.
Există două metode de a cuceri și înrobi o națiune. Una este prin sabie. A doua este prin îndatorare.

abyss

#3
 .,. nu e vorba de semicercul roşu din partea superioară! Acela e un fel de vortex care în pict bizantină simbolizează spărtura dintre lumi sau legătura directă de un anumit tip cu divinitatea. Sau altfel spus arată clar că un anume moment din istorie e privit direct din cele mai înalte zone celeste. Eu m-am referit la acea mare planetă verde pe care stau mulţi îngeri şi care tocmai răsare la orizont în spatele maicii domnului. V-aţi prins?

zamotrak

Citat din: @biss din  07 Iulie 2011, 19:54:03
  Eu m-am referit la acea mare planetă verde pe care stau mulţi îngeri şi care tocmai răsare la orizont în spatele maicii domnului. V-aţi prins?

In umila mea parere,seamana cu un deal,ce are plantatii terasate.

Siberia

Verdele e "Raiul" ala cu verdeata si fara de boli.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

abyss

#6
Si eu presupun ca e "raiul" reprezentat acolo. Dar de obicei Raiul in pictura bizantina e reprezentat in incinta unei cetatzi fortificate...dupa cum e descris prea bine in Marea Cartzuluie Sfanta. Sper sa gasesc imaginea Raiului propriu-zis si corect reprezentat dogmatic, sa zicem, care e taman catziva metri mai sus de aceasta scena.

Revin deci maine cu alte detalii imagistice.

abyss

Am promis ca revin si cu alte detalii. Deci, se poate observa cum "Raiul" e simbolizat de o cetate, un fel de "enclava" intr-un spatiu eteric inconjurat de spiritele stramosilor si fiinte celeste.


Mai atasez o imagine pt a se vedea clar maniera in care pictorul isi picta dealurile.

Parerea mea este ca aceea e o planeta verde, un "cer nou si un pamant nou". E o planeta nou noutza  :roll:

Xanadron

#8
Da - posibil sa fie si o planeta "nou-noutza", compadre @biss.
Se pune insa, zic eu, aceeasi problema deja discutata in topicul "simboluri oculte NWO in picturi murale": cine-au fost comanditarii si eventual sefii lor mai mult sau mai putin terestri?! :roll:

Cred oricum ca raspunsuri mai actuale ;) cel putin am putea afla "sapind" la originea unor ciudatenii contemporane, cum ar fi un posibil Nibiru (corpul ceresc cu orbita eliptica din sistemul solar figurat in dreapta) cu annunakii aferentzi :martiansmile: - in stinga - de pe bancnota de 100 franci elvetieni:

http://choix-unite.ze-forum.com/t3973-LE-BILLET-DE-100-FRANCS-SUISSE-MONTRE-NIBIRU-ET-ANNUNAKI.htm

...Si de ce tocmai pe bancnota tzarii unde-s concentrati capii sistemului financiar de sorginte babiloniana? (cu eventuale conexiuni cu enigmaticii "zei" figurati in Insula Pastelui).
Bancnota gravata in orice caz de un artist probabil ceva mai... VIU :-D decit autorul frescei postate mai sus.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/