Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)

Creat de Xanadron, 07 Iulie 2011, 08:58:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Care-i marja de timp (dac-o fi) inca necesara "coacerii" unei Disclosure macar partiale?

2-3 ani
3 (17.6%)
Ceva mai mult (5-7 ani)
1 (5.9%)
2-3 decenii
4 (23.5%)
Niciodata (in  timpul vietii noastre cel putin)
7 (41.2%)
Hodoronc-Tromp, deci la scurta vreme dupa preluarea mandatului de catre Donald Duck :)
2 (11.8%)

Numărul total de membrii care au votat: 17

Votare închisă: 23 Decembrie 2016, 12:41:38

jean

Colegul StarDust a spus cam tot ce gandesc si eu pe aceasta problema si am apreciat comentariul lui cu un like. Nu mai am nimic de adaugat.
Adevarul este dincolo de noi

Xanadron

#46
Apreciez ca ne anunti datu' c-un Like in semn de subscriere, colega Jean (desi cred c-o puteam deduce si noi astia mai retarzii - glumesc, normal :lol:), darrr... astept inca argumentele subscrierii (nu doar de la tine de fapt.)
...Si btw, daca tot s-a dat pagina cu ocazia asta, tre'sa ma si autocitez - de dragul continuitatii, fiindca presimt continuari constructive (doar din contradictii se naste progresul, nu?)

Citat din: Xanadron din  25 August 2015, 19:42:10
Bune si parerile polarizante, ca astea ale colegului StarDust - pe care le respect desi nu subscriu la ele. Altfel mai vizitam topicul la anu' probabil.

Deduc asadar printre rinduri ca nici n-ar fi nevoie de vreo Disclosure, din moment ce ET-ii si fac de cap p-acilea fara aprobarea si/sau complicitatea / colaborarea cuiva din virful piramidei Establishmentului. :evil:
...De cind or face asta totusi Ei? Greu de probat, dar paleo-ufologia (ca exista si strutzo-camila asta) aduce suficiente dovezi ca de f.f. demult - cu mult inainte de... hai sa le zic si eu presupusele acorduri umano-ET.

Si totusi, nu putem considera drept acorduri/tratate si conjuncturile impunerii unor lideri "cu singe albastru" la carmuirea gloatelor, din vremile pe cind zeii se plimbau printre mieluseii Turmei?! Si cind absolut toti cezarii / regii / imparatii / principii etc. erau... si inca mai sint definiti pe toate meridianele ca "punti de legatura intre Ceruri si Pamint" - de Drept Divin si cu misii executive venite De-Mai-Sus. Iar privilegiile, dar si obligatiile lor (sanchi :-D) sint de fapt similare Pontifex-ului zis Papa (nu dezvolt mai mult, c-as umple monitoare intregi.)

Pe de alta parte, aderarea la ipoteza izolarii noastre cosmice ("Cred ca avem mare noroc cu distantele uriase dintre stelele galaxiei, poate ca daca nu era asa, eram disparuti de mult timp ca specie, din cauze "externe") aduce un iz de disonantza cognitiva oricarei presupuneri, fie ea debil-imaginativa, pe oricare din cele 1001 teme REALE pomenite de Je in postarea precedenta (rapiri, clonari, hibridizari, UFO-retroengineering, MILABS, programe spatiale "negre", chemtrails, neo-terraformari, GMO, baze cosmice secrete etc.).

N-am timp acum sa comentez, dat o sa revin si la opinia presupusei noastre evolutii tehnologice independente ("Progresul nostru tehnologic se datoreaza strict eminentelor cenusii din specia homo sapiens, suntem destul de inteligenti pentru a dezvolta tehnologii noi singuri").
Fiindca nu doar faptul ca-i una logaritmic accelerata-n ultimul secol (vb. doar de high-tech-ul public dezvaluit) ma face sa fiu gica-contrist :lol: si-n cazul asta. Nici sofismele ori chiar deductiile logice n-au insa vreo greutate in fatza dovezilor de sub nasu' nostru - pe care, ce-i drept, ar trebui sa fim si interesati a le dibui fara ochelari de cal.

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Dupa logica ce ne-a fost implementată un tratat sau acord se face între părți potențial egale ca putere tehnologică, militară, etc sau atunci cand una din părți are ceva ce își dorește cealaltă , cu alte cuvinte nu poate exista un acord între Stăpân si Sclav .
  Poate exista un acord semideschis atunci cand se urmărește canalizarea dezvoltării unuia inferior pe un anumit drum iar ca aceasta sa se întâmple acest acord trebuie sa rămână secret pt cei mulți fiindca altfel experimentul eșuează . Adaugăm si xenofobia înscrisa in gene ca rezultat al instinctului de supraviețuire ceea ce ma face sa cred ca au existat mai multe centre de expansiune. Si apropo de asta, eu ma intreb de unde au tot apărut diverse popoare noi care ii împingeau pe ceilalți către vest saucatre est conform teoriilor acceptate .
   Eu as cerceta zonele acestea in căutarea unor urme . Zone care si astăzi sunt in negura si lipsite de civilizatie .
   Liniile albastre divine de conducători sunt o alta enigma mai ales ca nu sunt cei mai deștepți sau isteți ori cu capacitați superioare având poate altceva ...mai abscons.
   Disclosure doar atat cat e necesar ca sa se obțină efectul dorit indiferent care o fi ăla .
   Părerea mea.

kandaon

#48
Eu am dat like-uri la mai toata lumea, sa nu se supere nimeni hehe. Si pentru ca sunt partial de acord cu mai toata lumea.

Si eu zic ca o civilizatie mai evoluata cu cateva sute de mii de ani, daca nu milioane, nu are nevoie de aprobarea vreunui guvern pamantean sa vina sa rapeasca vaci, oameni, plante, animale sau mai stiu eu ce.
O poate face fara probleme si fara un astfel de acord (si chiar si fara stirea cuiva), si in moduri de care nimeni poate nu-si va da seama.
Asta daca nu cumva exista ceva care ne scapa noua la prima vedere.

Legat de dezvoltarea tehnologiei, iarasi sunt partial de acord ca s-a facut si de catre niste creiere "locale", pamantene. Dar probabil ca nu in totalitate, mai ales ca abunda folclorul si mitologia veche a diverselor popoare, despre zei, semizei, eroi arhetipali, zane si alte asemenea fapturi mai mult sau mai putin fantastice care i-au invatat pe oameni una alta, ori le-au dat nus ce obiecte "fermecate" etc etc. Nu vad de ce nu s-ar intampla la fel si zilele astea, desi asa, mai cu perdea.
Aici merg si eu pe ideea (implicata si de maestru Xanadron) ca e vorba de o dirijare mai mult sau mai putin stricta a dezvoltarii tehnologice. Unele chestii sunt inventate de oameni, altele sunt inspirate "din afara", ideea e sa se mearga pe un anumit drum.
Daca se schimba drumul, ori se iese in decor ori chiar se merge prea repede inventiile respective sunt bagate sub pres ori eliminate cu totul din stiinta momentului.

Legat de cei cu "sange albastru" si care sunt vorba maestrului Xanadron definiti pe toate meridianele ca "punti de legatura intre Ceruri si Pamint", parerea mea e ca raspunsul ar veni tot dinspre teoriile lui TV Moldovan.
Nu trebuie sa fie neaparat cei mai destepti ori frumosi ori puternici, trebuie sa stea doar in niste parametrii ai ADN-ului (fizic dar si al corpului astral foarte probabil) .
Adica astia ar reprezenta un anumit standard genetic dupa care sa se ghideze "plantatorii cosmici" cand evalueaza "recolta" pamanteana. Asa vad eu si faza cu rapirile, sunt simple verificari ale "produsului", se iau mai mult sau mai putin aleatoriu niste oameni si sunt testati pentru a se vedea cum se prezinta din pct asta de vedere.

Asadar nu cred nici in varianta izolarii cosmice a Terrei si a pamantenilor, din contra cred ca sunt chiar mai multe civilizatii nepamantene (sau de ce nu si foste pamantene) care nu doar ca mai dau pe aici dar si influenteaza (de cele mai multe ori mai din umbra) niste lucruri pe aici (pana la a le controla strict sau a utiliza in folos si scop propriu cea mai importanta resursa a Terrei, oamenii, zic eu). Iar oamenii au un potential mult mai mare doar ca e inca fie inabusit fie nedescoperit.
Si mai cred si ca exista o rivalitate sau chiar dusmanie intre unele din "prezentele" sau super-civilizatiile astea, de aici si unele ciudatenii sau intamplari interesante din istoria umanitatii si a Terrei.

alx

Am citit ce s-a scris pe aici,si vad ca cel putin o varianta lipseste: entitati extraterestre prinse/blocate aici din cauze independente vointa noastra/a lor.Si nu ma refer la versiunea "prizonieratului",ci mai degraba la cea a refugiatilor/esuatilor.
Iar aceste...entitati au anumite...nevoi,pentru indeplinirea lor fiind dispuse la diferite...colaborari. Colaborari care se intampla de sute de ani...


A...sa nu uit.Doar proza SF ce-am scris mai sus...



"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

panta_rh_ei

Interesanta proza :) si nu-i exclus ca povestea asta sa fie cea mai apropiata de adevar.
O sa aflam pe 28 sept.  :-D Am asteptat atatea mii de ani incat 30 de zile nici nu mai conteaza :)
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

jean

#51
Citat din: alx din  26 August 2015, 16:19:33
Am citit ce s-a scris pe aici,si vad ca cel putin o varianta lipseste: entitati extraterestre prinse/blocate aici din cauze independente vointa noastra/a lor.Si nu ma refer la versiunea "prizonieratului",ci mai degraba la cea a refugiatilor/esuatilor.
Iar aceste...entitati au anumite...nevoi,pentru indeplinirea lor fiind dispuse la diferite...colaborari. Colaborari care se intampla de sute de ani...
Entitati extraterestre prinse/blocate aici?......Nu cred in aceasta varianta deoarece nu cred ca acele entitati sunt materiale asemena noua. Mai de graba cred ca pot manipula materia dupa interesele lor, mergand pana la a copia diverse fiinte de pe la noi pentru asi atinge scopurile. Binenteles ca acele copii se autodistrug intr-un timp mai lung sau mai scurt, se transforma in altceva. Din ce am citit eu, diverse cazuri ciudate, cam asta rezulta. Sau asa am inteles eu.
O civilizatie cu un milion de ani inaintea noasta a avut timp sa dezvolte o tehnologie care pentru noi este magie sau total de neanteles. Daca ar fi fizice ar trebui sa fie mult mai apropiate tehnologic de noi si nu ar putea calatori pe distante cosmice cum nici noi nu putem si din cate stim nu sunt in zona sistemului nostru solar asemenea fiinte. Dar cine stie?...Nici noi nu cunoastem foarte multe si nu intelegem pe depin sistemul cosmic in care traim. Poate in viitor (indepartat) vom afla mai multe.
Sau, nu este vorba de tehnologie, poate au gasit alte cai de manipulare a materiei si energiei ex, folosind energii de ordin superior celor cunoscute de noi sau cine stie ce campuri. Era sa zic energii mentale, dar nu stiu daca au un mental si ce fel de energie ar fi. Ma opresc aici ca o dau in SF.
Adevarul este dincolo de noi

alx

Citat din: jean din  26 August 2015, 20:59:42
Entitati extraterestre prinse/blocate aici?......Nu cred in aceasta varianta deoarece nu cred ca acele entitati sunt materiale asemena noua. Mai de graba cred ca pot manipula materia dupa interesele lor, mergand pana la a copia diverse fiinte de pe la noi pentru asi atinge scopurile. Binenteles ca acele copii se autodistrug intr-un timp mai lung sau mai scurt, se transforma in altceva.
Sa-mi fie iertata intrebarea,dar am afirmat eu vreodata ca acele ENTITATI ne seamana?
Cat despre restul,sigur ca pot manipula NU MATERIA,ci PSIHICUL UMAN. Pentru ca altfel cum ar fi fost vazuti zmeii,balauri,apoi zanele,Ileana Cosanzeana&Co,etc.? Aici zic eu ca e cheia...
Si da,sustin cu tarie ipoteza entitatilor blocate pe aceasta planeta...intr-o alta dimensiune insa. Iar interferentele intre dimensiuni nu dureaza,de obicei,mai mult de 5 minute...


Tot ceea ce vad in expunerile din mesajele anterioare imi pare a fi un cliseu de gandire: o civilizatie cu n ani inaintea noastra...tehnologii de neinteles...inferioritatea noastra...etc.
  Eu cred ca de fapt lucrurile stau cu totul altfel...parafrazand un citat celebru: noi suntem urmasii...daca ma-ntelegeti ce vreau sa zic...




Deci ce parere aveti? E buna...proza SF?
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

kandaon

Citat din: alx din  26 August 2015, 22:29:11
Sa-mi fie iertata intrebarea,dar am afirmat eu vreodata ca acele ENTITATI ne seamana?
Cat despre restul,sigur ca pot manipula NU MATERIA,ci PSIHICUL UMAN. Pentru ca altfel cum ar fi fost vazuti zmeii,balauri,apoi zanele,Ileana Cosanzeana&Co,etc.? Aici zic eu ca e cheia...
Si da,sustin cu tarie ipoteza entitatilor blocate pe aceasta planeta...intr-o alta dimensiune insa. Iar interferentele intre dimensiuni nu dureaza,de obicei,mai mult de 5 minute...

Interesanta ipoteza, intr-adevar. Si posibila, desi zic eu ca doar partial. Adica e posibil ca unele din "entitatile" astea sa fie blocate aici (poate intr-o dimensiune paralela sau ceva de genu) dar nu cred ca toate ar fi in situatia asta, unele vin si pleaca cum si cand au chef sau nevoie.
Si atunci Terra ar fi ceva si mai complex, un teren de "recolta" combinat cu o inchisoare (perceptibila sau nu de catre oameni) sau poate chiar un loc de refugiu.
Un loc unde se practica tot felul de experimente, intemnitari, exilari, reeducari, refugieri, modificari si recoltari si chiar un loc unde se poarta si conflicte intre diverse "entitati" din astea (si in care sunt angrenati uneori si oamenii, la nivelul lor).
Pentru ca eu raman la opinia ca cea mai pretioasa resursa a locurilor sunt chiar oamenii.

Nu sunt de acord ca entitatile astea ar fi foarte diferite de noi, din contra cred ca sunt foarte apropiate sau macar compatibile dpdv fizic cel putin.
Nu degeaba avem povesti cu zei care fac copii cu pamantence, "fii cerului" sau "veghetorii" din Biblie care fac copii cu "fiicele pamantului" si ies "uriasii", Zana Zorilor care il ia de barbat pe Fat Frumos ori ielele sau Fata Padurii (sau nimfele din alte mitologii) care mai prind cate un flacau ratacit prin padure si se distreaza cu el (sa nu folosesc cuvinte mai porcoase).

Poate asa au aparut si acei "hibrizi", semizei sau oameni cu diverse puteri sau abilitati de prin diverse legende sau din folclor. Poate faza cu semnele de la nastere dupa care se zicea despre cutare sau cutare ca e strigoi sau varcolac etc (e insemnat cumva, are ceva diferit ori neobisnuit pe corp la nastere) erau o dovada ca niste gene cumva diferite de cele "normale" umane (dar compatibile) s-au amestecat sau reactivat cumva acolo (erau prezente de cine stie cand). Ori poate ca din cine stie ce motive sunt active niste gene umane in mod normal blocate.

Citat din: alx din  26 August 2015, 22:29:11Tot ceea ce vad in expunerile din mesajele anterioare imi pare a fi un cliseu de gandire: o civilizatie cu n ani inaintea noastra...tehnologii de neinteles...inferioritatea noastra...etc.
  Eu cred ca de fapt lucrurile stau cu totul altfel...parafrazand un citat celebru: noi suntem urmasii...daca ma-ntelegeti ce vreau sa zic...

Deci ce parere aveti? E buna...proza SF?

Proza SF e buna  :-D
Cat despre cliseele de gandire, nu stiu daca sunt chiar clisee, par bazate pe o anumita logica totusi. Adica oamenii, sub forma Homo Sapiens, au sa zicem 100.000 de ani vechime (nu stiu sigur teoriile astea, am dat o cifra aproximativa).
Intr-o suta de mii de ani de dezvoltare omul a reusit sa ajunga pana pe Luna si inapoi (nu a colonizat-o sau mai stiu eu ce).

Daca extraterestrii (oricine or fi ei) pot calatori in mod viabil si fara probleme (prin ce metode si mijloace or avea) la distante de zeci, sute, mii poate, de ani lumina, ori dintr-un univers paralel in altul, e de presupus ca sunt superiori oamenilor cel putin dpdv tehnologic. Si daca au avut o evolutie din asta lineara ca aici inseamna ca sunt cu X ani mai vechi decat noi. Ori daca nu, sunt mult mai destepti ori norocosi.
Cam asta cred eu ca e logica ipotezelor astea, ca o fi corecta sau nu se poate discuta.


kandaon

#54
Citat din: jean din  26 August 2015, 20:59:42
  nu cred ca acele entitati sunt materiale asemena noua. Mai de graba cred ca pot manipula materia dupa interesele lor, mergand pana la a copia diverse fiinte de pe la noi pentru asi atinge scopurile. 

Sau, nu este vorba de tehnologie, poate au gasit alte cai de manipulare a materiei si energiei ex, folosind energii de ordin superior celor cunoscute de noi sau cine stie ce campuri. Era sa zic energii mentale, dar nu stiu daca au un mental si ce fel de energie ar fi. Ma opresc aici ca o dau in SF.

Si asta e posibil (am ajuns si eu ca rabinu ala din poveste, dau dreptate tuturor hehe). Adica sa-si poata controla constient corpul astral/electric si sa calatoreasca asa, doar cu el, in feluri in care corpul fizic nu ar putea.
Eventual sa-si remodeleze ori reconstruiasca cvasi-instantaneu apoi corpul fizic acolo unde au ajuns cu cel astral/electric, bazandu-se pe informatii inscrise intr-un cod genetic virtual al ultimului si care e interconectat cu cel material.
Ori copiind alte forme dupa cum ii duce mintea sa zic asa hehe (la propriu si la figurat). Ceva cu relatia informatie-materie-energie controlata la un nivel superior

Se poate specula o gramada, adevarul e ca avem foarte putine cunostinte si multe lucruri de le discutam sunt de domeniul SF asa cum se numeste el azi  :-D

jean

Citat din: alx din  26 August 2015, 22:29:11
Sa-mi fie iertata intrebarea,dar am afirmat eu vreodata ca acele ENTITATI ne seamana?
Nu, am dedus eu din expresia ,,prinse/blocate aici''. Aici, adica in lumea materiala.
CitatSi da,sustin cu tarie ipoteza entitatilor blocate pe aceasta planeta...intr-o alta dimensiune insa.
Pai, ma intreb eu, daca nu cunoastem acele dimensiuni, cum poate fi prinsa/ blocata acolo? Nu pot sa-mi imaginez.
Si, cum sa fie blocate acolo daca ele (entitatile) interactioneaza cu lumea noastra?  :?
Adevarul este dincolo de noi

sunnyboy

#56
jean, alx: lasati-ma sa interpretez: in aceeasi dimensiune temporala dar in alta spatiala. Adica cumva tot pe pamant, tot acum,  dar accesibil noua doar prin intermediul unor portaluri accesibile doar scurt timp (si poate doar unora dintre privitori, potrivit experientelor mele personale)
alx vorbeste de 5 minute... eu cred ca dureaza cateva secunde, dar totul este relativ...

fiulploii

Citat din: alx din  26 August 2015, 22:29:11
..... Iar interferentele intre dimensiuni nu dureaza,de obicei,mai mult de 5 minute...


Tot ceea ce vad in expunerile din mesajele anterioare imi pare a fi un cliseu de gandire: o civilizatie cu n ani inaintea noastra...tehnologii de neinteles...inferioritatea noastra...etc.
  Eu cred ca de fapt lucrurile stau cu totul altfel...parafrazand un citat celebru: noi suntem urmasii...daca ma-ntelegeti ce vreau sa zic...




Deci ce parere aveti? E buna...proza SF?
Mai buna ar fi o povestioara sf care sa trateze problema interferenței de cinci minute...

  Ideea ar fi ca nu poți lăsa ușa de la casa deschisă prea mult atunci cand afara e furtuna : intri sau ieși cat mai repede din diverse motive.
   Faptul ca se pot juca cu mintea umană nu face decât sa întărească ideea ca suntem intr-un Matrix iluzoriu creat de noi înșine in scop de fuga din fața opțiunii de a fi responsabili de acțiunile noastre . Trist si poate poluant  :-(

Xanadron

Nu doar fiindca ne-am labartzat cam mult pe topicuri relativ "atipice" (vrilo-ahnenierbeze ) :-D merita revenit la... mai d-ale noastre:

https://www.youtube.com/watch?v=RxYbmlw8ZLE

...e asadar clipul (de numai 10 min.) botezat "Cel mai bun discurs al lui Richard Dolan" - si chiar este, desi dupa mine doar pe felia conexiunilor politice ale atit de mult asteptatei Disclosure. :ufo:
...Ce ne facem insa ca, d-un an jumate de cind a fost incarcat pe youtube, are doar 6.500 vizionari?! :|
N-avem ce-i face, clar - decit sa dam cu cornu' inainte, pina la darimarea sandramalei hiper-duplicitare a Establishmentului. :evil:
Dar, fiindca am timp [doar] de-o micro-analiza, trebuie sa punctez citeva chestii esentiale:

1. RD nu doar sugereaza, ci accentueaza "verde-n fatza" implicarea Serviciilor Secrete - nu doar americane - in ...apasarea capacului oalei sub presiune maxima numite Disclosure (continui sa cred asta, in ciuda alor doar 6,5K vizionari.)

2. In plus, rezuma elocvent mai tot ce-a spus / presupus in lunga-i cariera despre tabloul Omenirii Post-Disclosure - pe care sper sa mai apuc si eu sa-l vizionez din vreo vizuina cindva, ca sa verific macar daca unele diferentze de viziune se verifica (spre deosebire de RD, cred ca Sistemul NU va (re)actiona logic, empatic etc., din simplu motiv ca va fi SILIT de anumite evenimente sa-si recunoasca macar partial ipocrizia deseori criminala.)

3. Apelul catre politicieni si/sau securisti, bancheri, sutanisti :lol: etc de-a fi onesti mi s-ar parea hilar, daca n-as sti ca-i doar "diplomatic" din partea inteligentului RD. Care pare sa stie mult mai multe pe linie "exo" (si, evident, Black-Projects-related) decit altii la fel de sistemati-minutiosi (inclusiv JP Farrell, expert insa-n daravelele... intraterestre), da-si rezerva probabil un spatiu de manevra.

...Mai am vreo 13 puncte da' revin, ca-mi fac nazuri pixelii pe moment (Coana AI e la post, fufa 'reakului :evil: :lol:)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#59
I'm back - deocamdata numai cu "lipirea" unui sondaj topicului, care merita ramificat - fiindca-i mai important decit cred unii (inclusiv colegi nou- sau (re)veniti care-ncearca sa discredo-debunkerizeze SI 'miscarea" asta cu o inversunare demna de-o cauza mai buna, hmm... 8-) )

...Cum eu mi-s cam talimb insa cind vine vorbirea de meta-analize semantico-pisicologice, o sa-l intreb pe nea' Dolan daca n-or fi cumva detectabile si-aici pe RUFOn oarece simptome de securism blocant... pentru binele nostru, evident.
Doar stiti prea bine ca multi ne vor binele - ca sa ni-l insface, clar. :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/