Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)

Creat de Xanadron, 07 Iulie 2011, 08:58:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Care-i marja de timp (dac-o fi) inca necesara "coacerii" unei Disclosure macar partiale?

2-3 ani
3 (17.6%)
Ceva mai mult (5-7 ani)
1 (5.9%)
2-3 decenii
4 (23.5%)
Niciodata (in  timpul vietii noastre cel putin)
7 (41.2%)
Hodoronc-Tromp, deci la scurta vreme dupa preluarea mandatului de catre Donald Duck :)
2 (11.8%)

Numărul total de membrii care au votat: 17

Votare închisă: 23 Decembrie 2016, 12:41:38

Rayden

Citat din: Xanadron din  16 Septembrie 2011, 14:30:11
Eu as zice ca "vom fi cindva fiintze divine", :star: draga Rayden...

Fiindca, pe moment cel putin, planul si forma fizica in care ne miscam ma fac sa cred ca sintem limitati "din fabricatie" la anumiti pasi evolutivi - treptati si cu bariere necesare-n definitiv.
Imagineaza-ti doar un simplu scenariu: unde s-ar ajunge de exemplu daca fiecare om (inclusiv personaje ca Bercea Mondialu, Piticu' Porno sau Cosmos Tanase :-D) ar reusi sa "modeleze viitorul prin puterea gindului"... :roll:
Am rupe-o-n fericire - aia sporadica de-acum. :lol:


partea interesanta herr Xanadron, e ca ..da, toti suntem fiinte divine si nu trebuie sa asteptam nu stiu cati eoni ca sa devenim, inclusiv manelarii aia..dar partea si mai interesanta e ca...modelarea asta nu e asa usoara dupa cum am dori noi sa fie, astfel da, ai dreptate, ar fi fost nasol cu astfel de coc@#ari manifestandu-si..dorintele si nu numai - in umila mea parere, desigur!
ca sa putem modela universul, sa ne inaltam - ca in Stargate  SG-1, Atlantis :mrgreen: - si nu numai; pe langa faptul ca trebuie sa "invatam" (si nu mecanic ca la scoala cand nu ne place o materie..) anumite lucruri (lectii?!)..trebuie sa le constientizam, simtim, insusim, etc... sa devenim una cu universul  :-D
ei bine, din nou, in umila mea parere, lectiile astea pot fi invatate intro viata de om, dar si in 2000 de vieti, depinde cat de motivati suntem, sau .. de speciali..sau.. you name it..

Xanadron

#31
@...everybody, :-D fiindca nu (mai) am din pacate timp pentru reply-uri individualizate si clar ca aceeasi criza de timp m-a impiedicat sa fiu poate mai clar in postarea precedenta, inteleasa uneori unilateral.

Fiindca nici eu nu cred in "destin" - din simplul motiv ca o evolutie strict controlata a fiecaruia prin reguli de genul Soartei i-ar strica Supremului Creator ...distractia. :lol:
...Care distractie? Pe scurt: a jocului "maruntzirii" unei parti a Lui - inclusiv in particule numite oameni ici, pleiadieni colea, reptoizi dincolo etc - si revenire continua catre EL, in valuri si pe carari greu descifrabile de noi ca ritm, traiectorie sau calitate a fluxului de suflete brownian-calatoare, cizelate treptat prin trairi-experientze diverse si ghidate totusi (cred) de-un principiu general al atractiei Luminii.

Fiindca, vag-intuitiv macar, presupun ca EL s-ar plictisi de moarte intr-o autosuficientza poleita. Spre deosebire de razbunatorul, ranchiunosul si orgoliosul pseudo-zeu biblic pe deplin multumit de imnuri, ode, slava, adulatie etc - toate, practicate de "fericitii" ajunsi in dreapta lui. :roll: Fiindca nefericitii din stinga lui banuiesc ca nu exista, fiind pe bune "topiti in Iezerul de Foc" intr-un Holocaust din fericire local si, continui s-o cred, evitabil de catre citiva auto-exceptati prin fortze proprii, in fiecare generatie (iarasi, "just my two cents").

Oprindu-ma acum din blasfemiere, :-P imi amintesc ca de citeva ori m-am repetat p-aici citand zicerea lui Giordano Bruno ("Pana si Satana se va mantui candva"), asa ca nu pot fi (credeam :roll:) banuit ca i-as nega unuia ca Bercea Galacticu' :-D sansa la evolutie. Cu final previzibil si-a lui, dar probabil cu mult mai multe "halte" de facut in drumul spre Lumina finala. :star:
Inclusiv una in care sa-nvete macar sa citeasca. :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Citat din: Tayka din  16 Septembrie 2011, 19:36:53
Frumoase vorbele voastre ...
Să-mi spui că destinul este un efect al liberului arbitru,este ca şi când Domnul ia dat lui Adam pe Eva spunându-i;,,Iată ..alege. :-D

Pai da, ce ne-am face fara vorbe  :lol:  Si . din surse  - sic! , Adam a ales si de aceea s-a pricopsit cu Eva , sa nu uitam de Lilith - namber oan .

Citat din: Tayka
Iar expresia ta:,,Cand te-ai nascut , ti-a zis cineva ca viata asta e corecta?''m-a cam dat pe spate..Căci expresia poate fi orice,chiar şi ..înjurătură  :? :lol:; Să înţeleg că după naştere am fost aruncat într-un haos,şi că nimeni nu-i răspunzător pentru această crimă,ci doar eu pentru că ..m-am născut,iar dacă nu reuşesc să găsesc singur ieşirea,voi fi mazilit. :evil:
Expresia nu imi apartine , mi-a fost si mie ,,servita''  :-D intr-un moment cand eram plin de revolta si manie si a avut darul sa declanseze un click in mintea mea .

Citat din: Tayka
Mai încearcă .........

Pai, hai sa incerc o disclosure ca sa fim on-topic .  :lol:
Suntem fiinte spirituale ce avem o experienta fizica si de aceea educarea spirituala se face prin ...fizic . Asta ar fi primul nivel . Si nu trebuie sa faci neaparat lucruri marete  ci marunte, simple : sa maturi, sa uzi o planta , sa te apleci dupa un gunoi si sa-l pui la locul lui .
In lucrurile marunte gasesti aceeasi placere ca si in lucrurile mari caci a fost zis de multi - nu neaparat numai in Biblie - ceea ce este jos este si sus , ceea ce este in mic este si in mare .

Ideea de baza e sa nu fii atasat de rezultatul actiunii tale ci  sa fii doar concentrare totala pe ceea ce faci . Ca sa intelegi mai bine, urmareste copii mici la joaca . Nu mai exista altceva in timpul ala doar jocul respectiv si e foarte concentrat dar in acelasi timp si relaxat . Asta e o tehnica , bineinteles un om mare are alte teluri sau scopuri in jocul lui numai ca , omul matur e atasat de rezultat, se gandeste numai la rezultat si de aceea ii iasa prost insusi rezultatul . Si mai clar , fiecare are in fata lui propria stargate - citeste groapa  :lol: - si e preocupat de cum functioneaza ea, ce va fi dincolo , cum e pasul incat pierde din vedere drumul pana la stargate si ... daca conduci masina si te uiti dupa norisoare ce crezi  ca se va intampla ? - exemplul nu e prea bun .
    Si apoi , la fel de important , nu judeca si nu trage concluzii ! - nici referitor la actiunile tale si mai ales la ale altora . Drum inchis care nu duce nicaieri .
   Nu exista limite pentru cat de mult poate sa realizeze un om , fiecare e capabil sa-si schimbe in orice moment cursul propriu .
  Singura conditie pentru a realiza asta e sa poti sau sa accepti ca nu detii adevarul imuabil - indiferent in orice privinta iar daca ai aceleasi tipare de gandire vei obtine aceleasi efecte in viata personala . Deci, sa poti sa iti schimbi conceptiile de viata pentru ca daca ai ajuns la concluzia unui cerc vicios , e clar ca premizele initiale sunt gresite - toate sau o parte importanta din ele .
  Si mai pe scurt , orice contradictie din minte duce la blocaje si nenorociri - profetii cu auto-implinire. Eliminarea lor? Cate una pe rand ! 
  Ziceam in alt post ca orice problema are solutii pozitive de rezolvare dar numai daca schimbi perspectiva care a generat problema .
Spargerea regulilor  :lol: :lol: :lol: la asta se refera.

Bineinteles doar vorbe frumoase , la fel ca si Viata . Si e doar a mea parere despre acest aspect .
Ca si distractie intelectuala in functie de timp si de placere , citeste despre viata altor oameni - mai mult sau mai putin celebri  . Si cate ceva despre tai chi si qi gong .

Sau altceva ce ti se potriveste .
http://www.everyday-taichi.com/ 

Si da , fiecare e vinovat ca ajunge intr-un sens giratoriu insa, cine a zis ca singura iesire din el e la acelasi nivel ? Te-ai gandit sa iesi prin salt ?  :wink:
Sau daca nu e posibila saltuirea atunci in mod sigur sensul ala giratoriu e doar creatia ta , tu l-ai facut si numai tu stii cum sa il desfaci . Opreste-te , respira putin si departeaza-te sa schimbi iarasi perspectiva , fara emotii , fara sentimente .

Parerea mea de 3penny .
  Louis Armstrong - Mack the Knife

Xanadron

#33
Citat din: Xanadron din  12 Septembrie 2011, 08:37:36
Greu de "clarvazut" in spatele usilor inchise, fiulploii - da-i clar ca diverse teste legate de o anume forma (mincinoasa si incompleta, evident :-D) de "Disclosure" sint si acum in derulare pe carca noastra - testate pe straturi sociale mai... speciale, cu un nivel intelectual si de informare peste medie.

Cum a fost celebrul - pentru unii - topic de pe reputatul Open Minds Forum, in care o asa-zisa "Source A" (pseudo-ofitzer superior inventat de U.S.Navy - un oarecare Richard Theilmann pe numele sau real) in combinatie c-un serviciu "din trei litere", asa cum s-a demonstrat intr-un final, a tot "sifonat" vreme de doi ani despre discutiile de la nivel ONU pe tema strategiei dezvaluirii adevaratei istorii a umanitatii si-a conexiunilor cu supraveghetorii/modelatorii nostri. :-(

Cu care se si intalnise cica tipu', fiind supus in scopul asta chiar la anumite operatii chirugicale de adaptare la mediul ET-ilor ierarhic superiori - care-ar fi fost un soi de "roci fierbinti" :lol: pe baza de siliciu, avind puteri miraculoase. "Roci omnipotente" cu asociati/subordonati cumva o rasa de  reptilieni "draco" :martiansad: cu aspect de T-Rex si niste mici gri p-acolo, :moon: sa fie tacimul SF complet. Nu va mai povestesc cit de injurat eram (de majoritatea, doar putini sustinind scepticismul constructiv) cind le demontam punctele slabe ale SF-ului lor cam naiv.
Ce continea totusi si... sferturi de jumatati :-D de adevar.

Intr-un final, dupa peste zece mii de postari, :-o totul s-a fasait anul trecut, prin dezvaluirea, dupa multiple deductii/analize demne de-un roman politist, a identitatii reale a "Sursei A" si a conexiunilor lui. De care nici [probabil] inocentii ziaristi din New York utilizati drept "curele de transmisie" (Pickering Brothers, proprietari ai unui bar) n-aveau habar.

Interesant e si faptul ca erau infiltrati pe respectivul forum si 2-3 sustinatori fanatici ai teoriei (credibile pina la un punct) si destui ajunsesera sa creada povestea. Tin minte ca o "forumista" avea un talent literar iesit din comun (fiind de fapt se pare scriitor SF :-D profesionist - deconspirat si el cumva intr-un final).
Oricum, analiza multiplelor si diverselor reactii ale "massei critice" de forumisti cred c-a dat de lucru unei duzini de psihologi ai armatei americane.
Operatiune - teoretic - posibila si pe RUFOn, de ce nu? 8-)
In fine, toti "actorii principali" ai testului de pe OMF s-au "evaporat" abrupt dupa deconspirare - fara ca Theilmann asta sa patzeasca ceva pentru falsificarea statutului sau, pina si la dineuri oficiale date de U.S. Navy (unde purta, culmea, uniforma militara !!!)


Update (si ca sa nu mai aiba fiulploii ultimul cuvint :-D):
Open Minds Forum a fost "sters cu buretele" de providerul Proboards acum citeva luni - aparent fara motive concrete si fara notificari prealabile. Si nu era deloc un "forumash de umplutura" - ba chiar dimpotriva. 8-)
Zic asta fiindca John Lear & Ron Schmidt aka Zorgon (thelivingmoon.com) sau Edgar Fouche (TR3-B) sint doar citiva din UFOlogii cu greutate care aveau sectiuni proprii pe OMF.

Mult-discutata "cenzura a Internetului" :evil: exista si functioneaza deci bine-mersi, chiar daca la modul selectiv cumva (inca)...

In orice caz - ca sa fiu si ontopic - manevra asta brutala a Serviciilor :evil: ma face sa cred ca pronosticul meu initial apropo de o iminenta Disclosure (primavara/vara anului astuia) era mult prea optimist.

Implicit, sforarii umani ai Arhontilor :martiansad: vor tine probabil in continuare cu dintii de planurile lor globaliste macabre.
Si - logic - doar ruperea dintilor 8-) va fi solutia.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#34
In lipsa unor pronosticuri RUFOn-ice, merge cred unu' al cunoscutului Preston James:
http://www.veteranstoday.com/2014/10/09/secret-space-war-xviii-completely-verboten/
Secret Space War XVIII: Completely Verboten !

...care afirma ca operatiunea Disclosure e-n curs de derulare, desi cu pasi mici si capitole intregi care vor ramine pentru totdeauna inaccesibile publicului - chestie cu care-s de acord.
Interesant e  insa ca PJ sustine (si) ca omenirea (care anume versiune? - l-as intreba :-D) ar fi atins o anume "paritate tehnologica" la capitolul armament cu Aliesii-Cei-Rai. :martiansad:

Afirmatie care ma face sa ma-ndoiesc totusi de veridicitatea viziunii de ansamblu a analistului veteranstoday, fiindca:
1. Niciodata o tehnologie "retroengineered" (de ex. OZN-uri cu propulsie antigravifica) n-o sa bata originalu'.
2. Nu vad detalii despre eventuala aliantza a 'meriganilor cu Aliensii-Cei-Buni :-) (hmmm, buni de legat poate, dupa cum ...involueaza umanitatea sub "bagheta" lor...)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

...fiindca-mi da rateuri (si) computerul asta si-mi expirase timpul de editare:

[...], iar afirmatia "The actual US and NATO Secret Space War (ultra top-secret Beyond-Black) Units are hidden from other parts of the US Military and NATO, and are deeply isolated and compartmentalized within various specialized Special Access Program Defense Contractors." e greu de probat si ambigua tocmai fiindca NU atinge subiectul ultrasensibil al subordonarii "sforarilor" Recoltatorilor-Veghetorilor - si buni, si rai, depinde prin ce prisma-i judecam. :evil:

P.S. La fel de vagi, desi partial informative pentru "novici" divagatiile despre Hollow Earth, Nazi-Vrillezoaice, 8-) amiralul Byrd etc.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

#36
Citat...care afirma ca operatiunea Disclosure e-n curs de derulare, desi cu pasi mici si capitole intregi care vor ramine pentru totdeauna inaccesibile publicului - chestie cu care-s de acord.

Cunoasterea isi are si ea regulile ei - dintr-o fraza de 100 de cuvinte 30% sunt intelese de unii, +20% de altii, + 40 % de o categorie mai restransa si ultimii 10% doar de cei initiati. Ceea ce pare banal si fara rost la o cunoastere joasa spre medie poate insemna ceva extrem de important pt cei ajunsi la o intelegere superioara a realitatii.
Toti citim Sadoveanu, Eminescu, Eliade - cati putem spune ca intelegem tot, cati putem spune ca intelegem si acele cuvinte fara rost, "ornamentale", introduse in texte ?

- De exemplu problema feminitatii, femeii in societate si conducerea executiva a societatii, poate parea un subiect banal si fara rost. Numai ca prin prisma suprapopularii planetei - ca si justificare a diverselor actiuni ale elitei (razboaie, violente, pandemii, foamete ) - lucrurile pot fi privite un pic altfel.
-  Scoatere femeii din zona de "satanizare" (specifica marilor religii), si introducerea ei in sfera activitatii sociale executive ar duce la o scadere la jumatate a populatiei globului in ritm de 2-3 generatii  - pentru ca in loc sa fie "animal de reproductie" cu broboada pe cap, "producand" cam 10 copii in cei 30 de ani de viata activa ( de la 18 - 48 de ani) o femeie de cariera implicata in viata sociala "produce" azi 2-3 copii maxim. Lucru care a dus deja la o scadere a populatiei in zonele occidentale.
- Iata o scadere naturala, fara "material suplimentar" pentru "culegatori" ( daca or exista in varianta exprimata de noi si nu or fi niste exagerari de perceptie ale unor entitati ce pot fi mai degraba niste ..."pirati ai neantului", decat niste entitati aflate in "schema de baza a Universului" ) care ar fi o solutie logica, umanista, constructiva a rezolvarii suprapopularii Pamantului.

- In contrapartida apar tendinte inverse la aceasta problema - IS/IL fiind unul din exemple, unde aparent femeile sunt "dornice" sa ramana "material de reproductie cu basma pe cap", producand cam 10 copii/ciclu de viata, copii gata de a fi sacrificati in violente mai mult sau mai putin justificate doctrinar - dorinta femeilor de a adera si a se scacrifica pentru aceasta "doctrina" salbateca fiind mai mult decat anacronica (motivatia cu "satanismul" reprezentat de occident care da exemplul prostitutiei, consumului de droguri si alcool, al muzicii "progresiste" nu sta in picioare - prostitutia si aberatiile sexuale s-au nascut tocmai in aceasta zona a "broboadelor in cap" iar consumul de droguri era o obisnuinta in zona musulmana pe vremea cand noi, occidentalii, nici nu stiam ce-i hasisul).
- Interferenta intre culturi nu poate fi motiv rational de distrugere reciproca - DAR poate fi un bun paravan pentru motive mai subtile.

- Nici homoxexualiatea, aceasta aberatie contra naturii, acceptata curios de repede de doctrinele religioase si impusa de guverne nu este altceva decat tot o "masura" de scadere a natalitatii, a populatiei, in mod planificat, pe temen lung. Nu rezolva insa problema calitatii membrilor umanitatii ramasi - pentru ca o aberatie contra naturii nu exprima chiar cea mai optima varianta de re-branduire a umanitatii.

- Privind sub acest punct de vedere discutia iata ca "feminitatea, feminismul si introducerea femeii in functii executive/de conducere in societate" (asa cum era odata, cu mii de ani in urma - Cleopatra, Tamira, regina fenicienilor etc ) devine propozitia principala in ecuatia re-branduirii umanitatii, celelalte concepte devenind secundare (razboi, interes material, violente, panica pandemiei, lupta pentru resurse etc). Pentru ca daca mergem pe acest drum fortand conducerea umanitatii, chiar si pentru o perioada scurta, pe baze feministe, putem avea o dezvoltare in spiritul vietii, al educatiei, al cunoasterii (inclusiv cunoasterea intuitiva si relatiile cu Planeta Mama - cum bine spunea cineva mai devreme).
- Evident omenirea se afla in fata unei dileme - sa lase umanitatea pe mana conducerii unor femei (asa cum se pregateste schimbarea la varful guvernelor in multe state, inclusiv Romania ) fortand astfel colaborarea similara cu zonele in care femeia e inca "material de reproductie cu broboada pe cap" sau sa se lase prada "orgoliului masculin" rezolvand problema principala a  suprapopularii (ce afecteaza in primul rand zonele "cu broboada pe cap") prin creearea de crize si probleme secundare - foamete, conflicte violente, distrugere, pandemii, homosexualitate etc etc.
Noi suntem cei care trebuie sa alegem, cu atat mai mult cu cat in ultimii 50 de ani am trecut in proportii de masa la un alt nivel de cunoastere/intelegere a realitatii. Parerea mea.

Xanadron

Recitind acu' intregul topic, constat (fara surprindere) ca pronosticurile optimiste au fost infirmate total de astia +3 ani trecuti de la startul aruncatului cu parerea :-D - moment in care pina si eu eram in tabara "opti".
Clar insa ca de-atunci cruda realitate (un fel de-a spune in iluzia noastra matrixoida) mi-a mai taiat din elan (v. "Desi as vrea ca optimista varianta Raydeneana :wink: sa se adevereasca, totul - dar absolut tot ce deriva ca "semn" din evolutiile recente - concura si dupa mine, din pacate, la versiunea asta de pseudo-Disclosure "siberiana", sau una p-aproape.").

Am insa-n continuare si alte reticentze, inclusiv apropo de optimismul... cam prea idealist zic io din analiza "pro-feminista" altfel corecta fiindca logica si de buna credintza a colegului Ganditor si repet: nimic radical nou nu se poate construi doar cosmetizind un sistem strimb din temelii. Fiindca asta zic eu c-ar fi operatiunea "o presedinta pentru fiescare colonie" :lol: daca-i vorba de catindatele mioritice cu binestiutul profil rapace-instinctual-primitiv.

Ramin deci la parerea ca simpla adaugare a unor suprastructuri... hai sa le zicem psihosociale diferite, dar calare tot pe vechile fixuri bine infipte-n mintile Turmei (revin la cei trei piloni ai sclaviei reciclate perpetuu: bani, religie, armata, plus cutume birocratice cu scop de-a ne consuma timpu' cu orice altceva in afara de gindire, sisteme represive aflate-n slujba celor din virful lantului trofic, legi si institutii ipocrite perpetuind jaful, spaga, contrabanda oficial-acoperite etc. etc.), - deci orice cosmetizare de genu' asta chiar seamana in inutilitatea ei kitchoasa cu turnuletzele de palat tiganesc. :-D

In schimb, eventuala (si f. improbabila) decizie a demolarii totale a SS=Sistemului Strimb actual NU-mi mai pare singura solutie logica, chiar de-ar veni din partea unor ET "buni". :-)
Fiindca cine-ar putea sti mai bine decit ei ca NU am putea fi primiti "in corpore" prea curind fie si doar in grupa mare a gradinitei galactice?! :star: - si revin completind for the sake of clarity c-un citat dintr-o insignifianta povestioara SF:
[...]
"— Povești de speriat copiii... Între Infern și Eden se migrează de fapt în draci, funcție de reconvertiri și alte suceli de moment. Exact ca-n politichie, adăugă turnându-și din nou coniac în cafea din sticluța plată scoasă pe șest din buzunarul de la piept.
— Păi, atunci mai are vreun rost să ne abținem de la făcut rele?
— Are... și nu prea. Fiindcă numa' după ce simți pe pielea ta răul făcut altora vine libera circulație prin ceruri. Iar asta durează, nu glumă. Mulți uită însă tot-tot la reîntrupare și n-ar pleca d-aici nici morți fără să recidiveze-n rele. Noroc că ciclul se repetă.
— Până când? Și de fapt care ar mai fi scopul drăcușorilor recrutori, dacă-s doar clone vopsite de îngeri? lansai o nouă rafală de dubii rezonabile.
— Poate n-am fost clar: Nefârtatu' e doar un alt slujbaș conștiincios al șefului ăl' mare. Iar truismu' cu polaritatea necesară nu spune ce-i mai important: trebuie musai să faci și tâmpenii, ca să simți urmarea relelor făcute altora! Altfel nu te prinzi în veci că toți suntem Unu'. Până atunci urci și cobori amețit în liftu' dintre planurile aceleiași iluzii. D-aia-i mai grea decât crezi trezirea din somnu' rațiunii."
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

 Intrebare: de ce am vrea sa fim intr-o ipotetica federatie galactica?
Ca unii isi primesc cainele in pat sau in casa asta nu il face pe respectivul animal egal cu stapanul.
Suntem crescuti pentru altceva , zic eu. Disclosure va fi doar atat cat sa mearga sistemul mai departe fara pierderi .
  bateria trebuie reincarcata din cand in cand. Cinic vorbind.

  Pana acum, concluziile mele se indreapta spre existenta unei manipulari totale , inclusiv prin atragerea catre pozitivism, bunatate, compasiune, etc. Nu sunt adeptul nici a binelui si nici a raului fiindca nu poate exista o lume perfect angelica sau perfect diavoleasca.
Echilibrul e necesar , rotatia se produce prin alternarea celor doua.

Parerea mea.

hoinar

Citat din: fiulploii din  11 Octombrie 2014, 12:58:59
Intrebare: de ce am vrea sa fim intr-o ipotetica federatie galactica?
Ca unii isi primesc cainele in pat sau in casa asta nu il face pe respectivul animal egal cu stapanul.
Suntem crescuti pentru altceva , zic eu. Disclosure va fi doar atat cat sa mearga sistemul mai departe fara pierderi .
  bateria trebuie reincarcata din cand in cand. Cinic vorbind.

  Pana acum, concluziile mele se indreapta spre existenta unei manipulari totale , inclusiv prin atragerea catre pozitivism, bunatate, compasiune, etc. Nu sunt adeptul nici a binelui si nici a raului fiindca nu poate exista o lume perfect angelica sau perfect diavoleasca.
Echilibrul e necesar , rotatia se produce prin alternarea celor doua.

Parerea mea.


Poate doar pentru o relationare simbiotica, unde noi am primi ghidare si am da in schimb valori sentimentale, vestibulare unei civilizatii ultra rationale.
Sunt aproape convins ca interventia nu este impusa brutal de catre o terta civilizatie avansata, chiar cu intentii benevolente, din aceleasi motive pentru care un copil trebuie ghidat cu delicatete catre principii morale solide si nu prin excavatie grosolana si tutela absoluta.

Si inca ceva.

E cu atat mai puternica mandria unei evolutii, chiar daca subtil ghidata, atunci cand crezi ca meritul iti apartine in intregime.
the older I get, the faster I was

jean

Pe site-ul ASFAN a fost publicat un articol foarte interesant pe aceasta tema ce face referire la un alt articol publicat in iunie 2015 de Nicholas Redfern, jurnalist şi ufolog britanic stabilit în SUA, autorul a mai mult de 30 de cărți despre OZN-uri. Redfern a postat, pe site-ul Mysterious Universe, un articol intitulat ,,De ce nu vom ajunge la o dezvăluire OZN", din care merită să rezumăm mai jos principalele idei.
Citat din articol:
În cazul în care fenomenul OZN este cu adevărat ceva nepământean, el va fi practic de neînțeles pentru noi, spune Redfern. Nu există niciun motiv să se creadă, sau să se presupună, că procesele lor de gândire, obiectivele lor, sau abordările lor în comunicare, le-ar oglindi pe ale noastre, aşa cum apar ele în acele povești ridicole care spun că președintele Dwight D. Eisenhower ar fi semnat, în anii 1950, un tratat cu extratereştrii, pentru a le permite să facă ceea ce doresc pe planeta noastră, în schimbul unui acces la tehnologiile lor.
Toţi cei care au avut un contact cu lumea ufologiei, cunosc acea întrebare şablon: ,,dacă extratereştrii există, de ce nu aterizează pe peluza Casei Albe, dezvăluindu-şi prezenţa lor pe Pământ?" Unii ar putea considera că întrebarea este logică, dar autorul articolului crede că, dimpotrivă, este absolut fără noimă. Imaginea aceasta, cu nepământenii care aterizează cu nave strălucitoare și vorbesc președintelui și oamenilor, este a noastră, nu ,,a lor". Este rodul unei culturi populare, al lumii SF și al propriilor noastre presupuneri cu privire la modul în care ar trebui extratereştrii să acționeze.
Mai multe puteti citi pe: http://www.asfanufo.ro/.../180-de-ce-nu-vom-ajunge-la-o-dezva...
Adevarul este dincolo de noi

Xanadron

#41
Cred ca Nick Redfern nu vrea Disclojar ca sa nu-si piarda pseudo-jobu' de ufolog :-) - din care traiesc bine-mersi si-o groaza de impostori.

Serios acum, NR e unul din [putinii] investigatorii seriosi de pe tarlaua FAN + domenii conexe, asa ca merita dat si un link la blogul lui:
http://nickredfernfortean.blogspot.ro/

Cam fara chef de comentarii matinale, mai zic totusi - sau repet de fapt: The Real Disclosure imi pare si mie improbabila (ca sa nu zic imposibila) si din motive mai putin ezoterice decit astea cauzate de-o fractura a nivelelor de intelegere umano/ET etc.
Fiindca dezvaluirea implicita a implicarii cu iz penal (ba uneori criminal) a responsabililor umani ai tzinerii obrocului peste toata daravela asta cu 1001 tentacule - rapiri, clonari, hibridizari, UFO-retroengineering, MILABS, programe spatiale "negre", chemtrails, neo-terraformari, GMO, baze cosmice secrete etc. - n-ar fi taman pe placul lor-intermediarilor responsabili de buna (adica reaua :-D) functionare a experimentului terran.

Vb. evident de "curelarii de transmisie"  inca activi dintre Ceruri si Pamint, convinsi se pare (de coana A.I.? - posibil) nu doar de faptul ca actiunile lor parshive sint benefice, ci si c-ar avea o impunitate perpetua - inclusiv pe lumea ailalta. Chestie de care eu cel putin ma indoiesc serios.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

prodcomb

Au fost multe dezvăluiri și vor mai fi și mai multe. Necunoașterea umană nu are limite.

Ce frumoase erau ozeneurile în '47; o semilună dublă și ce au ajuns!
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

StarDust

#43
"Redfern numeşte istoriile de felul acesta, care circulă printre fanii OZN cu mai puţin discernământ, o ,,grămadă de *****". Îşi poate oare imagina cineva cu adevărat – se întreabă el – că o rasă atotputernică de fiinţe, venind dintr-un sistem solar îndepărtat, sau dintr-o altă galaxie, ar avea vreodată nevoie de un pact pentru a-şi atinge obiectivele? Desigur că nu! Ei ar putea face orice le-ar trece prin minte să facă, iar pământenii n-ar avea absolut niciun mijloc, pentru a-i opri sau a-i influența în vreun fel."

Intamplator, asta e si parerea mea. Nu e nevoie de nici un pact, cei care pot veni aici pot la fel face absolut ce vor ei fara sa ceara aprobarea nimanui.
Progresul nostru tehnologic se datoreaza strict eminentelor cenusii din specia homo sapiens, suntem destul de inteligenti pentru a dezvolta tehnologii noi singuri, nu avem nevoie de "pacte" cu ET sau interdimensionali, ca in schimbul "dreptului" de a rapi oameni sau vaci pentru experimente si sa ne dea noua tehnologie in schimb. Chestia asta suna absolut absurd pentru mine.
Niste entitati care au aparut cu un milion de ani inaintea noastra, s-ar putea sa aibe reguli, si o logica total diferite de cea umana, e mai mult decat posibil.

Citat din: prodcomb din  25 August 2015, 14:15:18
Au fost multe dezvăluiri și vor mai fi și mai multe. Necunoașterea umană nu are limite.
...

Stim multe, dar si cunoasterea noastra e inca tare limitata, iar la scala timpului cosmic, secunda noastra de existenta e infima. Cred ca avem mare noroc cu distantele uriase dintre stelele galaxiei, poate ca daca nu era asa, eram disparuti de mult timp ca speie, din cauze "externe".

Doar niste impresii... pur personale :)
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Xanadron

#44
Bune si parerile polarizante, ca astea ale colegului StarDust - pe care le respect desi nu subscriu la ele. Altfel mai vizitam topicul la anu' probabil.

Deduc asadar printre rinduri ca nici n-ar fi nevoie de vreo Disclosure, din moment ce ET-ii si fac de cap p-acilea fara aprobarea si/sau complicitatea / colaborarea cuiva din virful piramidei Establishmentului. :evil:
...De cind or face asta totusi Ei? Greu de probat, dar paleo-ufologia (ca exista si strutzo-camila asta) aduce suficiente dovezi ca de f.f. demult - cu mult inainte de... hai sa le zic si eu presupusele acorduri umano-ET.

Si totusi, nu putem considera drept acorduri/tratate si conjuncturile impunerii unor lideri "cu singe albastru" la carmuirea gloatelor, din vremile pe cind zeii se plimbau printre mieluseii Turmei?! Si cind absolut toti cezarii / regii / imparatii / principii etc. erau... si inca mai sint definiti pe toate meridianele ca "punti de legatura intre Ceruri si Pamint" - de Drept Divin si cu misii executive venite De-Mai-Sus. Iar privilegiile, dar si obligatiile lor (sanchi :-D) sint de fapt similare Pontifex-ului zis Papa (nu dezvolt mai mult, c-as umple monitoare intregi.)

Pe de alta parte, aderarea la ipoteza izolarii noastre cosmice ("Cred ca avem mare noroc cu distantele uriase dintre stelele galaxiei, poate ca daca nu era asa, eram disparuti de mult timp ca specie, din cauze "externe") aduce un iz de disonantza cognitiva oricarei presupuneri, fie ea debil-imaginativa, pe oricare din cele 1001 teme REALE pomenite de Je in postarea precedenta (rapiri, clonari, hibridizari, UFO-retroengineering, MILABS, programe spatiale "negre", chemtrails, neo-terraformari, GMO, baze cosmice secrete etc.).

N-am timp acum sa comentez, dat o sa revin si la opinia presupusei noastre evolutii tehnologice independente ("Progresul nostru tehnologic se datoreaza strict eminentelor cenusii din specia homo sapiens, suntem destul de inteligenti pentru a dezvolta tehnologii noi singuri").
Fiindca nu doar faptul ca-i una logaritmic accelerata-n ultimul secol (vb. doar de high-tech-ul public dezvaluit) ma face sa fiu gica-contrist :lol: si-n cazul asta. Nici sofismele ori chiar deductiile logice n-au insa vreo greutate in fatza dovezilor de sub nasu' nostru - pe care, ce-i drept, ar trebui sa fim si interesati a le dibui fara ochelari de cal.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/