Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)

Creat de Xanadron, 07 Iulie 2011, 08:58:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Care-i marja de timp (dac-o fi) inca necesara "coacerii" unei Disclosure macar partiale?

2-3 ani
3 (17.6%)
Ceva mai mult (5-7 ani)
1 (5.9%)
2-3 decenii
4 (23.5%)
Niciodata (in  timpul vietii noastre cel putin)
7 (41.2%)
Hodoronc-Tromp, deci la scurta vreme dupa preluarea mandatului de catre Donald Duck :)
2 (11.8%)

Numărul total de membrii care au votat: 17

Votare închisă: 23 Decembrie 2016, 12:41:38

Xanadron

Vazind azi bannerul pentru o propusa "World Disclosure Day":
(8 iulie):

http://www.worlddisclosureday.org/

...in care sint invitate diverse organizatii sa-si arate sprijinul pentru DISCLOSURE ( = dezvaluirea faptului ca sintem vizitati de ET :) si guvernele au de ceva timp relatii/acorduri cu civilizatii din alte lumi - definitie necesara poate pentru unii), m-am gindit ca n-ar fi rau sa facem si noi, forumistii RUFOn, ceva pronosticuri - desi fara premii :-D - apropo de eventuala data a producerii... la fel de eventualului eveniment.

Hai sa-ncep eu insa (cu argumentele vin un pic mai incolo): cred ca undeva-n primavara... sau maxim vara lui 2012 e momentul deja ales de sforarii NWO. :evil:
De fapt e cam mult spus "ales", fiindca sint/vor fi (dupa mine) fortati s-o faca...

P.S. Poate c-ar fi cazul sa semnam si noi, forumistii, petitia respectiva? :roll: (sub ce forma organizationala reuniti, ramine de discutat) - n.b. Evident, doar daca nu sinteti cumva impotriva Disclosure... :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

panta_rh_ei

#1
Un interval de timp cuprins intre 8-12 luni se scurge relativ repede si vom vedea daca previziunile tale au fost corecte , chiar daca ai uitat sa mai adaugi argumentele promise. Daca admiti un raspuns cu variante prognostice, incerc eu unul:
- daca sunt deja pe aici si conlucreaza cu unele guverne inseamna ca disclosure s-a produs deja( chiar daca nu pentru toti pamantenii care.. in viziunea intereselor lor... reprezinta o componenta neglijabila)
- o parte din OZN-uri sunt sigur... reale deci... si-au facut cunoscuta prezenta si pentru muritori
-daca asteptam ca Obama sau doamna aceea delegata sa negocieze cu ei in cadrul unui protocol exopolitic.... sa apara la TV si sa ne spuna ce-au hotarat, nu cred ca asta se va intampla intr-un viitor apropiat pentru ca...asa cum am spus.. suntem cantitate neglijabila-fie ca ne place sau nu- si pentru ei si pentru elita mondiala
-daca interesele lor o cer .. vor apare pur si simplu printre noi.. fara sa le pese de impresia sau reactia noastra- cand?  oricand.
-in concluzie... anul 2012 e un viitor prea apropiat pentru a face cunostinta la modul concret cu ei, indiferent cine sunt desi eu mi-as dori sa ai dreptate-sunt pregatita psihic pentru asa ceva si.. chiar vreau sa apara cat mai curand
-Argumentul meu.... -o logica simpla :ufo:
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

fiulploii

#2
http://www.youtube.com/watch?v=T4uavnitkhI&feature=player_embedded#!

http://en.wikipedia.org/wiki/Alfred_Webre#Institute_for_Cooperation_in_Space
Interviu cu A.L.Webre pe vremea cand era directorul Institutului pentru Cooperare in Spatiu ICS transformat mai apoi in ISCOS- Institute for Security and Cooperation in Outer Space

,,Am 67 de ani. M-am nascut într-o baza navala din Florida, în timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Locuiesc în Vancouver. Sunt Doctor în Drept si Judecator al Tribunalului din Kuala Lumpur pentru crime de razboi. Sunt casatorit, am un fiu si doua fiice vitrege. Traim într-un univers de origine inteligenta. Sunt dovezi ca exista civilizatii etice mai avansate decât a noastra, care participa la procesul nostru de dezvoltare.
- Dati-mi dovezi.
Exista declaratii ale angajatilor guvernului Statelor Unite, care atesta ca au participat în programe secrete de relationare cu anumite civilizatii extraterestre.
- Aceasta înseamna ca deja a avut loc contactul cu extraterestrii?
Da, dupa spusele acestor martori guvernul Statelor Unite lucreaza cu ei în secret înca din anii 50.
- ???
Andrew Basiago, fiul unui oficial CIA, a fost înscris la vârsta de 7 ani într-un program secret pentru copii super-dotati care erau antrenati sa devina ambasadori înaintea raselor extraterestre.
- Vreun contact?
A avut loc o întâlnire cu 3 astronauti de pe planeta Marte. În ianuarie 2009, Virginia Olds, angajata a CIA, a confirmat ca CIA stie ca exista o civilizatie umanoida ce traieste la suprafata lui Marte.
- ???
Credem ca în anul 9500 î.Hr. fragmente ale supernovei Vela au intrat în sistemul nostru solar si au distrus ecologia de pe Marte. Martienii, cu vreo 1.500 de ani mai avansati decât noi etic si tehnologic, s-au refugiat sub pamânt.... În decembrie 2008 am publicat un raport ce includea fotografii facute de robotul NASA, Rover Spirit, în care se identifica anumite specii de umanoizi, animale si structuri, la suprafata lui Marte. Îl puteti vedea pe siteul Exopolitics
- Exista 3 astronauti care ne asigura ca au vazut viata extraterestra.
Da, Buzz Aldrin care a calatorit cu Apollo XI spune ca la sosirea pe Luna, în 1969, erau doua nave extraterestre mari în jurul marelui crater; versiunea lui a fost verificata de mai-marii oficiali ai NASA.
- Am ramas fara cuvinte.
Doctorul Steven Greer, director al Proiectului ,,Disclosure" (Dezvaluire), a adunat mai mult de 500 de marturii de la armata, guvern si inteligente de ordin superior, care sunt martori ai prezentei extraterestre, iar aceste dovezi au fost facute publice în mai 2009, la Clubul National de Presa din Washington. Mexic, Chile, Brazilia si Peru si-au facut publice arhivele despre OZN-uri. Recent si Franta, Suedia, Danemarca si Marea Britanie, care a scos la lumina 7.200 de dosare OZN adunate de D155, o unitate secreta a Ministerului Apararii.
-  De ce nu se dezvaluie existenta vietii pe Marte?
Din ratiuni politice. Vom insera o întrebare, invocând legile libertatii de informare, pentru ca NASA sa recunoasca viata inteligenta de pe Marte.
- Iar martienii de ce nu se prezinta ei însisi în societate?
Planeta noastra este una de ordin inferior si banuim ca se afla într-o carantina impusa de catre conducerea universului. Si aceasta carantina se încheie acum... Credem ca civilizatiile etice extraterestre au utilizat fenomenul OZN pentru a ne obisnui cu existenta lor, iar între 2010 si 2020 putem începe sa avem relatii deschise cu aceste civilizatii.
- Si primul contact va fi cu martienii?
Da, deoarece exista multe avantaje mutuale: ei ne pot da tehnologii si cunoastere, iar noi avem o planeta verde pretioasa pe care ei pot emigra.
- Cum functioneaza universul?
Exista multe dimensiuni si universuri paralele cu al nostru. Unele civilizatii extraterestre vin din alta dimensiune, alt univers paralel, de aceea OZN-urile pot aparea si disparea.
- Cum sunt aceste civilizatii mai evoluate?
Se pare ca traim într-un univers organizat, iar civilizatiile mai etice au reusit sa domine dimensiunea Timp si probabil ca ele sunt cele ce vor dezvolta realitatea noastra. ...
- Dar suna teribil.
Dupa unele teorii, evoluam în forma acelerata pentru a abandona economia de razboi permanent si pentru a o transforma într-o economie sustenabila. Constiinta umana se dezvolta pentru a intra în vârsta universala si pentru a se relationa în mod deschis cu aceste alte civilizatii. ...Ne-ati putea da o mâna de ajutor. Exista o norma primordiala: nu se intervine în evolutia unei civilizatii de pe alta planeta. Dar în foarte putin timp omul va învata sa foloseasca teleportarea cuantica si sa scoata energie din spatiu. Suntem într-o era de tranzitie, în care trebuie sa decidem daca mergem catre distrugere ori catre evolutie.
- Ocupatia dumneavoastra consta în a studia marele guvern al universului?
Exopolitica este o stiinta sociala care studiaza relatiile dintre civilizatia noastra umana si alte civilizatii inteligente din univers. Unul din primii nostri pasi pentru diplomatia universala va fi prin intermediul civilizatiei martiene. Personal, lucrez cu doctorul Norman Miranda, seful de cabinet al presedintelui Ansamblului General al ONU, pentru ca ONU sa reprezinte Pamântul în fata civilizatiei de pe Marte.''

http://peaceinspace.com/   

Pe de alta parte , o seama de lucruri prezentate pe situl  http://www.exopolitics.com/ mi se par cam aiurea  :-D 
Deci, prea multa informatie neesentiala, prea mare mixajul real-ireal-posibil-imposibil incat la ora actuala nu prea zaresc luminita de la capatul tunelului  8-)
Are cineva vederea mai buna?

Xanadron

#3
Greu de "clarvazut" in spatele usilor inchise, fiulploii - da-i clar ca diverse teste legate de o anume forma (mincinoasa si incompleta, evident :-D) de "Disclosure" sint si acum in derulare pe carca noastra - testate pe straturi sociale mai... speciale, cu un nivel intelectual si de informare peste medie.

Cum a fost celebrul - pentru unii - topic de pe reputatul Open Minds Forum, in care o asa-zisa "Source A" (pseudo-ofitzer superior inventat de U.S.Navy - un oarecare Richard Theilmann pe numele sau real) in combinatie c-un serviciu "din trei litere", asa cum s-a demonstrat intr-un final, a tot "sifonat" vreme de doi ani despre discutiile de la nivel ONU pe tema strategiei dezvaluirii adevaratei istorii a umanitatii si-a conexiunilor cu supraveghetorii/modelatorii nostri. :-(

Cu care se si intalnise cica tipu', fiind supus in scopul asta chiar la anumite operatii chirugicale de adaptare la mediul ET-ilor ierarhic superiori - care-ar fi fost un soi de "roci fierbinti" :lol: pe baza de siliciu, avind puteri miraculoase. "Roci omnipotente" cu asociati/subordonati cumva o rasa de  reptilieni "draco" :martiansad: cu aspect de T-Rex si niste mici gri p-acolo, :moon: sa fie tacimul SF complet. Nu va mai povestesc cit de injurat eram (de majoritatea, doar putini sustinind scepticismul constructiv) cind le demontam punctele slabe ale SF-ului lor cam naiv.
Ce continea totusi si... sferturi de jumatati :-D de adevar.

Intr-un final, dupa peste zece mii de postari, :-o totul s-a fasait anul trecut, prin dezvaluirea, dupa multiple deductii/analize demne de-un roman politist, a identitatii reale a "Sursei A" si a conexiunilor lui. De care nici [probabil] inocentii ziaristi din New York utilizati drept "curele de transmisie" (Pickering Brothers, proprietari ai unui bar) n-aveau habar.

Interesant e si faptul ca erau infiltrati pe respectivul forum si 2-3 sustinatori fanatici ai teoriei (credibile pina la un punct) si destui ajunsesera sa creada povestea. Tin minte ca o "forumista" avea un talent literar iesit din comun (fiind de fapt se pare scriitor SF :-D profesionist - deconspirat si el cumva intr-un final).
Oricum, analiza multiplelor si diverselor reactii ale "massei critice" de forumisti cred c-a dat de lucru unei duzini de psihologi ai armatei americane.
Operatiune - teoretic - posibila si pe RUFOn, de ce nu? 8-)
In fine, toti "actorii principali" ai testului de pe OMF s-au "evaporat" abrupt dupa deconspirare - fara ca Theilmann asta sa patzeasca ceva pentru falsificarea statutului sau, pina si la dineuri oficiale date de U.S. Navy (unde purta, culmea, uniforma militara !!!)

Terminind acum cu digresiunea asta cam lunga, inclin sa cred ca "ET Disclosure" va veni cumva... de la sine, fara sa fie rezultanta vreunei aplicari de strategie a mult prea dezbinatelor factiuni umane de la pupitrul de comanda (haotic in mare masura) al umanitatii actuale - versiunea 1.0, ca aia 2.0 e deja pusa la curent, dupa umila mea parere.
Chiar daca dupa aceleasi principii ale compartimentalizarii informatiei, de tipul "need to know".

Evident ca analiza fenomenului e mai stufoasa (iar ai dreptate, panta_rh_ei), asa ca o revenire-doua ar fi necesara.
De-om mai avea timp si de asta.

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Sa nu uit o minuscula precizare: cind spun ca Za Disclojar :-D ar trebui sa vina de la sine si cumva "de nevoie" nu ma gindesc la vreo "Rapture" (Inaltare crestineasca :star:), ci mai degraba la un scenariu similar filmelor tip "left behind".

Adica la tabloul unui Pamint aproape muribund, parasit fara scrupule de-o buna parte din gashca Omenirii 2.0. :|
Cu resturi ale versiunii 1.0 "trezite" si informate volens-nolens, probabil in penultima clipa.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

dida

Citat din: Xanadron din  13 Septembrie 2011, 00:17:26
Sa nu uit o minuscula precizare: cind spun ca Za Disclojar :-D ar trebui sa vina de la sine si cumva "de nevoie" nu ma gindesc la vreo "Rapture" (Inaltare crestineasca :star:), ci mai degraba la un scenariu similar filmelor tip "left behind".

Adica la tabloul unui Pamint aproape muribund, parasit fara scrupule de-o buna parte din gashca Omenirii 2.0. :|
Cu resturi ale versiunii 1.0 "trezite" si informate volens-nolens, probabil in penultima clipa.

Xanadron, ai o imaginatie bogata....asta e defectu' tau!


Ma refer la minuscul


Ce-i aia " penultima clipa!"?


Camarade, tu ai ceva apucaturi?....ma refer la anumite faze pe care nu le poti tine in friu!

?



Nicipreaprea

Citat din: Xanadron din  13 Septembrie 2011, 00:17:26
Sa nu uit o minuscula precizare: cind spun ca Za Disclojar :-D ar trebui sa vina de la sine si cumva "de nevoie" nu ma gindesc la vreo "Rapture" (Inaltare crestineasca :star:), ci mai degraba la un scenariu similar filmelor tip "left behind".

Adica la tabloul unui Pamint aproape muribund, parasit fara scrupule de-o buna parte din gashca Omenirii 2.0. :|
Cu resturi ale versiunii 1.0 "trezite" si informate volens-nolens, probabil in penultima clipa.

N-am inteles care pleaca, care ramane...  :mrgreen:

Oricum, nici nu cred ca e posibil asa ceva, pentru ca "Toti pentru unul, unul pentru toti" ... Da-o naibii de treaba  :fullmoon:

________________________________________
"Know your enemy and they probably will not be your enemy."

Tayka

Citat din: fiulploii din  12 Septembrie 2011, 00:22:13
- ...... De ce nu se dezvaluie existenta vietii pe Marte?
Din ratiuni politice. Vom insera o întrebare, invocând legile libertatii de informare, pentru ca NASA sa recunoasca viata inteligenta de pe Marte.
- Iar martienii de ce nu se prezinta ei însisi în societate?
Planeta noastra este una de ordin inferior si banuim ca se afla într-o carantina impusa de catre conducerea universului. Si aceasta carantina se încheie acum... Credem ca civilizatiile etice extraterestre au utilizat fenomenul OZN pentru a ne obisnui cu existenta lor, iar între 2010 si 2020 putem începe sa avem relatii deschise cu aceste civilizatii.
- Si primul contact va fi cu martienii?
Da, deoarece exista multe avantaje mutuale: ei ne pot da tehnologii si cunoastere, iar noi avem o planeta verde pretioasa pe care ei pot emigra.
...Are cineva vederea mai buna?
Nu ştiu dacă punctul meu de vedere este chiar cel real,dar eu cred cu tărie că două specii cu nivel diferit de inteligenţă nu pot vieţuii nici odată împreună pe acelaşi areal,şi asta nu din motive politice sau conflictuale,ci pentru că specia inferioară,respectiv noi oamenii,am involua rapid,şi în doar câteva generaţii vom pierde definitiv şi iremediabil actualul sens al vieţii împreună cu cele mai nobile sentimente pe care le-am dobândit de-a lungul vremii (s-au cu care poate am fost înzestraţi de creatori)cum sânt;curajul,iubirea,dorinţa de viaţă,de dreptate şi adevăr,dorinţa de întemeiere a familiei şi protejarea ei până la jertfa supremă etc...Ori toate acestea se vor atrofia şi vor dispare,iar oamenii vor devenii aidoma animalelor de casă dependenţi total de specia superioară,dela care vor cerşii totul.Iată aşa dar un posibil răspuns la repetatele întrebări dece nu se prezintă,dece se ascund de noi.Pentru că EI înţeleg mult mai bine ca noi această situaţie,convinşi fiind că doar prin evoluţia proprie o specie poate evolua,este posibil însă să fim ajutaţi de ei discret,din umbră,dar numai în mod gradat,pentru că altfel probabil că nu se poate.Desigur la început,în zorii creaţiei (pe când noi oamenii umblam de-a buşilea sau la grădiniţă)  :lol: :-P EI,creatorii nu se fereau  trăind printre noi ,dar mai târziu atunci când socotind că ne-am maturizat suficient,s-au retras,ştergând aşa cum se cuvine ori ce urmă a existenţei lor,şi lăsându-ne calea liberă spre propăşire,convinşi fiind că altfel nu se poate...
:ufo: :ufo: :ufo: :rocket: :rocket: :rocket: :martiansad: :martiansad: :martiansad:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Xanadron

#8
Citat din: dida din  13 Septembrie 2011, 00:26:17
Xanadron, ai o imaginatie bogata....asta e defectu' tau!
Ma refer la minuscul
Ce-i aia " penultima clipa!"?
Camarade, tu ai ceva apucaturi?....ma refer la anumite faze pe care nu le poti tine in friu!
?
Nu prea inteleg... multe, :-D chere Dida. Cum ar fi spatiile enorme pe care le lasi intre parcimonioasele-ti enuntzuri. Sa fie asta un semn al nevoii de compensare forma/continut? :roll:

Ori: te referi poate la "imaginatie bogata" in contrast cu altceva "minuscul" aflat tot in posesia mea?  :lol:

Lasind acum gluma deoparte, am intr-adevar ceva apucaturi, chiar de nu mi-s apucator :-D de fel: una ar fi asta a argumentarii oricaror pareri. "Penultima clipa" ar fi definita deci ca momentul in care o sa vezi (stupefiata sau nu) ca tot Sistemul din jurul tau se evapora subit si esti lasata de izbeliste ca o valiza-n gara.
O gara nu chiar pustie (fiindca o sa fim si noi pe linga tine :lol:), dar in mod sigur demolata si cu ultimul tren plecat in... antepenultima clipa. 8-)

@Tayka: Subscriu 99,5% :wink: la analiza ta logica. Cele 0,5% procente restante sint dedicate exceptiilor - mai clar, putinilor contemporani care "convietuiesc" deja cumva cu unii ET, :-) pe alt nivel existential si de intelegere a Realitatii. :star:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tayka

#9
Citat din: Xanadron din  13 Septembrie 2011, 12:49:59
@Tayka: Subscriu 99,5% :wink: la analiza ta logica. Cele 0,5% procente restante sint dedicate exceptiilor - mai clar, putinilor contemporani care "convietuiesc" deja cumva cu unii ET, :-) pe alt nivel existential si de intelegere a Realitatii. :star:
Desigur mein Herr că acele excepţii există (poate!?)dar ele nu fac altceva decât să întărească şi mai mult..regula.. :-D
Uite de exemplu un început de super-civilizaţie la noi;Am început să nu mai eutanasiem câinii comumitari,ci doar îi..sterilizăm, :roll:,Şi poate cândva atunci când vom călătorii prin univers,îi vom învăţa şi să umble în două picioare,ba le vom mai şi da câte puţin din puţina noastră intelighenţie, :x,după care îi lăsăm să vedem cum se descurcă singuri pe pământ,şi uite aşa vom evolua mereu şi mereu pe noi culmi ale conştiinţei,lăsând în urmă muguri de viaţă,nu ca acum resturi de mâncare,pett-uri,gunoaie,excremente,înjurături,manele,etc,etc... :-D :evil: :wink:
PS-Felicitări cu ocazia uluitoarei tale evoluţii  consacrate pe firmamentul orizontului RUFon.,nu-ţi spun şi La mai mare că văd că nu mai sânt grade mai mari,dar îţi doresc să fi cât mai fericit în viaţa ta -Cu multă stimă.-Tayka  :mrgreen:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

dida

colega Xanadron,

stii ca ma iau de tine din simpatie,,,

dar nu te invidiez, zau, ..am mai zis ca nu mi-a placut cartea...

ma bag si io in seama..


scriu de forma, .....plus ca spatiile goale., ma relaxeaza


eh,...de-ar veni si clipa aia...stii, io am visat ca voi fi rapita...in sus!, nu in jos...


misto...!  ,nu????


ce zici...sa ma las la primu, sau sa mai astept pe altu? dac-o fi mare inghesuiala in gara, dupa? :lol: :lol: :lol:

padme

Citat din: Tayka din  13 Septembrie 2011, 13:27:18
Uite de exemplu un început de super-civilizaţie la noi;Am început să nu mai eutanasiem câinii comumitari,ci doar îi..sterilizăm, :roll:,Şi poate cândva atunci când vom călătorii prin univers,îi vom învăţa şi să umble în două picioare,ba le vom mai şi da câte puţin din puţina noastră intelighenţie, :x,după care îi lăsăm să vedem cum se descurcă singuri pe pământ,şi uite aşa vom evolua mereu şi mereu pe noi culmi ale conştiinţei,lăsând în urmă muguri de viaţă,nu ca acum resturi de mâncare,pett-uri,gunoaie,excremente,înjurături,manele,etc,etc... :-D :evil: :wink:

Asta nu  e inceput de supercivilizatie ci o gestionare proasta a problemei din capul locului! Nu stau acum sa fac istoria acestei probleme ce a debutat acum mai bine de 20 de ani odata cu demolarea caselor si mutarea boborului la bloc!

Un inceput de supercivilizatie din pdv al meu ar cam fi:
- eradicarea bolilor pana la disparitia lor in primul rand prin hrana cat mai naturala si curata, curatirea si intretinerea biosistemului in care traim;
- procreerea cu un scop precis si nu la voia intamplarii - adica oamenii sa stie exact de ce fac copii si scopul/rolul lor in societate - gestionarea si valorificarea la maxim a membrilor societatii, a resursei umane;
- igiena mentala - boala sec 21 este depresia, cand am citit acum ceva timp chestia asta intr-un DSM - (cred ca diagnostic sanatate mentala) am zis ca este o exagerare, din pacate se vede cu ochiul liber ca omul nu mai poate de stress!
- comuniunea om-natura - respectul pt resursele naturale, flora, fauna, gestionarea si valorificarea acestor resurse, etc. - lucruri care deja s-au mai discutat pe aici cred ca de vreo 100 de ori, dar le repetam in ideea ca intr-o zi vom face ceva in aceasta directie, fiecare  incepand cu el insusi, in mod individual, pana la nivel de grup, societate, etc. in cercuri din ce in ce mai mari!

Scuze pt off topic!

Xanadron

Multzam de urari, draga Tayka - chiar daca un simplu numar care ne ridica automat "nivelul" p-aici nu inseamna mai nimic (zic asta citind adineauri o postare de tipul: "Foarte interesant!!!!" :-o :-D si basta - se aduna totusi si asta la "rang", nu? :roll:)

Mai importante mi se par p-un forum constantza, lipsa ranchiunei si implicit a orgoliilor prostesti, dorintza de (auto)cunoastere chiar si din directia unor aparenti outsideri sau acceptarea - macar in sens de respectare - a diversitatii parerilor, chiar daca nu subscriem la ele.

Ontopic insa acum: mi se pare evident ca-n primul rind ET-ii :-( cu care conlucreaza marile guverne de ceva vreme au la fel de putin interes in "Disclosure" ca si guvernele respective.
Zic asta fara sa mai intru din nou in meandrele discutiei asupra scopurilor "proprietarilor" nostri de facto si nici in capcanele definirii sofistice a conceptelor "ET buni/rai", convins pur si simplu de adevarul maximei: "cine se aseamana se aduna". 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

De fapt ce se asteapta de la acest "Disclosure" ? Confirmarea parerilor ca exista extraterestri ? Confirmarea sau infirmarea aspectului lor ? Confirmarea miturilor despre originea omului ? Confirmarea povestilor sustinute de religie ?
Serios acum, ce asteapta fiecare dintre noi de la acest Disclosure ?
Si ce credeti ca se va intampla dupa Disclosure ?
Si de ce credeti ca suntem atat de importanti pentru o alta specie incat sa vrea sa se prezinte in fata noastra, sa ne mangaie pe cap si sa ne ajute sa mergem demni cu ajutorul a doua picioare din dotare ?
Pentru ce asteptam acest Disclosure ?
Poate pentru ca simtim toti ca se va intampla ceva, ca se vor schimba lucruri, ca se duce lumea de rapa... dar putem sa corelam toate acestea cu un "mult prea mult asteptat" Disclosure ?
Daca se va produce un Disclosure cum vom stii ca e "adevarat" sau "fals" ? Cati dintre noi vom fi inselati si cati vom reusi sa intelegem care este realitatea dupa ce am fost intoxicati de-a lungul istoriei cu minciuni ?

Avem nevoie de un Disclosure doar pentru a ne mangaia orgoliile ? Doar pentru ca unii dintre noi care au certitudinea ca exista extraterestri sa le zica celorlalti cu un aer superior: "v-am spus eu ca exista extraterestri ? Sâc !"
Cred ca cei care au certitudinea ca acesti extraterestri exista, n-au nevoie in momentele acestea de un Disclosure, ci mai degraba de un semn sau o mana de ajutor care sa le fie destinata.
Si mai cred ca oricat de "adevarat" ar fi un Disclosure in viitorul apropiat, lumea va fi impartita ca si acum in cei ce vor crede in ceea ce vad si in cei ce nu vor crede in continuare.

Pe de alta parte, oricat de sumbru ar parea, populatia Terrei poate fi eliminata de o rasa extraterestra fara ca aceasta din urma sa se oboseasca macar pentru o clipa sa-si arate intentiile sau formele materiale in care vietuieste ...
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Xanadron

OK draga Siberia, bune intrebari (si unele raspunsuri), da' pronosticu' unde e ? :roll: :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/