Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Gradinarit "de subzistentza" 2012

Creat de Xanadron, 05 Iulie 2011, 22:05:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Siberia

Sunt convinsa ca asocierea in cadrul NWO nu va fi posibila.
Dar spre deosebire de sceptici, eu cred (sau stiu) ca agenda nazi nu va apuca sa fie dusa la sfarsitul triumfator preconizat. Din pacate pentru ei, va muri la stadiul de bebelus. Iar putinii oameni ramasi vor trebui sa se descurce :)
Cat despre gradinaritul urban de tip balcon sau chiar si rural ... daca e vorba a se face sub egida NWO nu va fi posibil la fel cum nici asocierea nu va fi posibila. Asa ca daca vreti gradinarit, lasati scepticismul sau pesimismul deoparte :D
(poate e doar parerea unei visatoare :D )
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Tayka

#31
Citat din: Siberia din  12 Iulie 2011, 17:22:13
Sunt convinsa ca asocierea in cadrul NWO nu va fi posibila.
Eu zic că dacă va fi ce va fii,apăi după aceia ce va fii,(asta în cazul în care mai va rămâne totuşi  ceva) apăi nimeni şi nimic nu va mai putea reînfiinţa un stat şi ţine în frâu oamenii rămaşi,căci aceştia vor fii doar elite cu experienţă de viaţă,şi ca atare nu se vor subordona şi înregimenta uşor,şi vor prefera libertatea chiar anarhică în locul ori cărei alte orânduiri pe care le-au studiat şi experimentat îndeajuns dea-lungul istoriei.Şi ca atare cei rămaşi vor refuza probabil ori ce legislativ şi se vor asocia din nou doar în  gintă,trib,etc..bine-nţeles cu tehnica actuală pe care o vor adopta rapid.Am auzit că nici societatea îngerilor nu sa ridicat decât la nivelul de ..cete da îngeri..Poate o fi mai bine aşa decât cu guvern şi parlament.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

calator astral

 :lol:  "cete de ingeri" nu prea cred. Mai degraba o structura ierarhizata, de tip militar, unde fiecare are un rol precis,o rotita intr-un ansamblu impresionant de miliarde de entitati. Se pare ca ambele "tabere" au ierarhii si forte echivalente.

SLEAH19

Citat din: Tayka din  12 Iulie 2011, 18:18:16
........căci aceştia vor fii doar elite cu experienţă de viaţă,şi ca atare nu se vor subordona şi înregimenta uşor,şi vor prefera libertatea chiar anarhică în locul ori cărei alte orânduiri pe care le-au studiat şi experimentat îndeajuns dea-lungul istoriei.Şi ca atare cei rămaşi vor refuza probabil ori ce legislativ şi se vor asocia din nou doar în  gintă,trib,etc..bine-nţeles cu tehnica actuală pe care o vor adopta rapid.........

      Dar urmasii lor ? Generatia a doua sau a treia , vor constientiza ca ei sunt progeniturile unor elite ?
La nastere , toti bebelasii sunt dragalasi si inocenti , fie ei caucazieni, indieni , asiatici, arabi, negrii, eschimosi sau tzigani . Transformarea  lor in ierarhie are loc mai tarziu, fortata de societatea din care fac parte  .
        Urmasii elitelor vor avea multe informatii cu privire la trecutul planetei dar pentru ei va fi doar o poveste , este echivalentul generatiei nascuta dupa revolutie , oricat le-ar povestii parintii grozaviile si lipsurile  comunismului , nu vor simtii   decat lehamite si pierdere de timp cu  aceste povesti.
        Orice forma de asociere vor gasii ( ceata,hoarda, gintă,trib, obste,clan,club...) , stratificarea micilor societati din care fac parte este inevitabila , pentru ca asa este natura si fenotipul uman.
 
  Personal am experimentat stratificarea societatii intr-un compartiment de tren, [i]fara comunicare , fara vorbe[/i] .    7-8 persoane care in afara de un salut la inceput nu au avut chef sa isi mai spuna ceva, distanta era de 200 km, vremea  era urata si tarzie  , unu dormea , unu manca,   unu citea, unu privea ...  dar din gesturi, din felul cum eram imbracati ,din ceia  ce mamcam,din ceia ce beam, ce tigari  fumam , care sa descaltat , care a cascat , care a ragait , care a privit cu dispret si a fost deranjat ..... La capatul liniei am stiut fiecare , care sunt inteligentii compartimentului, care sunt bogatii compartimentului , care sunt religiosii compartimentului,  care munceste cu capul si care munceste cu fizicul in viata de zi cu zi si care e prostul compartimentului .

    Istoria nu se poate repeta , dar o poate lua intr-o directie nebanuita nici de artizanii NWO.
     
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Xanadron

Hai sa ne concentram totusi pe un capitol mai restrins al scenariilor globale - ala referitor la agricultura de subzistentza, evident.
Vad de pilda un articol cam panicard 8-) din Evenimentul Zilei in care se analizeaza citeva versiuni de scenarii economico-financiare globale (cumva programatic :roll: mi se pare - adica in sensul unei oarecari pregatiri a "turmei" in vederea socurilor viitorului apropiat) si-n care se mentioneaza nu doar o data varianta unei "refugieri masive la tzara, in sperantza salvarii prin agricultura de subzistentza".

http://www.evz.ro/detalii/stiri/soarta-romaniei-in-al-doilea-razboi-mondial-al-crizei-937916.html

Scurt extras:
""Scapă cine poate". Aceasta va fi deviza tuturor. Fără bani, fără locuri de muncă şi fără nicio perspectivă, românii vor renunţa la abonamentele la telefoanele mobile şi la alte servicii care nu sunt vital necesare şi se vor refugia la ţară, în speranţa că vor fi salvaţi prin agricultura de subzistenţă. Ajustările modului de viaţă, a valorilor şi a modelelor economice ar fi rapide şi dramatice. În această perspectivă, renunţarea la curentul electric şi revenirea la opaiţ, pentru a nu mai cheltui bani, nu mai este chiar atât de improbabilă."
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

La opaiţ şi la gamelă!
Presupunând că evenimentele catastrofice predicţionate pe la toate sifonariile din mass media stau la baza devizei de mai sus ... e posibil să fie o varianta foarte reală în ideea salvării unui număr cât mai mare de oameni. 2012 bate la uşa iar lumea a înebunit stârnind haos.

SLEAH19

#36
 Exstras din articolul citat de Xanadron    

Practic, România ar fi "aruncată" cu 15 ani în urmă faţă de nivelul actual de dezvoltare. Ce se va întâmpla pe termen lung? Scumpiri după scumpiri, deoarece inflaţia va creşte peste tot în lume, inclusiv în Uniunea Europeană. România, dar şi celelalte state din UE îşi vor reveni greu, probabil în două-trei decenii.


     Probabil dupa doua - trei decenii ?  ?? 

  Varianta a paispea..,   

   Dupa 2-3 decenii , se termina petrolul , cel care misca motorul economiei mondiale , iar o alternativa la aceiasi scara inca nu a scos nimeni pe piata de la sertar , doar sugestii , idei si prototipuri . Agricultura de subzistenta se va face cu sapa de cauciuc .

            Din aceasta criizaa...,, nu vom mai iesi !                                                             
                                                                                 SLEAH
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

serban

Petrolul, desi este foarte important, scade in importanta pe zi ce trece. Pana se va ajunge la momentul epuizarii resurselor vom avea totul pe baza de electricitate, nici nu se discuta.
Agricultura se va face automat. :)

SLEAH19

Citat din: serban din  14 Iulie 2011, 20:08:20
Petrolul, desi este foarte important, scade in importanta pe zi ce trece. Pana se va ajunge la momentul epuizarii resurselor vom avea totul pe baza de electricitate, nici nu se discuta.
Agricultura se va face automat. :)

  Esti optimist serban ,  chiar si pe trailerul seriei noi din ,,Dallas'' prezentat pe televiziunile din Romania zilele astea, in dialogul a doi tineri , nepoti ai lui J.R probabil , o fraza suna cam asa
,, - Afacerile cu petrol , sunt de domeniul trecutului !''
 
    Dar daca revenim ontopic , revenim si la conditiile posibile din 2012 cu uriase explozii solare care vor afecta in primul rand ,  retelele de transport electrice si toate echipamentele electronice si electrotehnice. Putem deci sa ne imaginam ca acea energie electrica de care pomenesti nu se va mai putea transporta, specialistii spun ca ar dura chiar zeci de ani pana la intrarea in normal , iar in ce priveste agricultura , toate masinile si utilajele care au in componenta computere si electronica vor folosi agriculturii pentru pus clostile pe oua, iar restul lucrarilor le vom face binenteles , cu ... sapa de cauciuc , cu Joiana pusa la plug iar cine o sa-si permita o batoza pa gaz lampant , o sa fie baron local.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

serban

Pai daca vorbim de explozii solare care ca puna la pamant retele electrice zeci de ani atunci avem probleme mai mari decat agricultura cum ar fi, stiu eu, supravietuirea radiatiei ? Daca trecem de aia mai merge cu un canibalism ceva da` daca chiar e sa fie asa cum zici tu agricultura devine o problema minora deja.


Neil deGrasse Tyson - World to End In 2012...or Not

Tayka

#40
România are 14.741 de mii de hectare teren arabil, (sau 61,8% din suprafața totală a țării).Asta înseamnă că fiecărui român îi revin aproape 8 ha.Cu mult peste suficent pentru o agricultură normală,darămite una de subzistenţă.Problema nu este că nu ar fii pământ suficient la o adică,ci faptul că nimeni nu se prea mai înghesuie la lucrat pământul.Mulţi preferă să moară de foame decât să se înjosească muncind pământul.Meseriaşii ţărani au cam dat colţul,iar urmaşii acestora l-au cam vândut pe la străini,aceştia cam fac de toate cu el numai agricultură nu.Unii îl ţin pârlog doar pentru a încasa subvenţia europeană,alţii cultivă gazon pe care apoi îl vând în străinătate cu tot cu o brazdă de pământ;adică glia străbună,aşa că în următorii 10 ani vor rămâne pe aceste terenuri doar gropi de 1m. adâncime fără humus,doar cu argilă,sau chiar nisip,adică un viitor..deşert artificial.Presupunând totuşi că populaţia dela oraşe va fi nevoită să revină la glia străbună,aceştia vor trebuii fie să o răscumpere dela boieri,fie să robească la aceştia pe o coajă de mălai,fie să le dea foc la ..conace,şi uite aşa se învârte roata istoriei..Presupunând însă că v-aţi săturat de lucrat pământul,şi vreţi să creşteţi niscai animale,orătănii,sau te miri ce alte jivini ca să aveţi ce rumega la iarnă,păi aflaţi că nu se poate,deoarece pentru animale musai fermă,şi nu ori cum,ci una la standard european,la care dacă te arunci şi pui brânca s-o faci cu bani europeni,va trebuii s-o achiţi şi tu,şi copiii tăi,ba chiar şi nepoţii,aşa că eu zic că mai bine ne-am înscrie la un job de.. haiduci,unde se oferă salarii foarte atractive,şi fără TVA,iar mai nou în loc de cai se folosesc...ATV-uri sau chiar... parapante..
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Xanadron

#41
Pentru claritatea discutiei - avem nu 8 ha, ci "doar" 0,64 ha cultivabil pe cap de locuitor, adica o suprafata mai mult decit suficienta pt. asigurarea consumului intern cel putin (ceea ce nu se mai intimpla de mult, din pacate) - zic asta fara sa pot contrazice opiniile tale privitoare la declinul agriculturii romanesti... facute de catre si pentru romani, draga Tayka...

http://www.econtext.ro/economie/agricultura/romania-locul-sase-in-ue-la-suprafata-agricola-utilizata.html

"Structura agricola

Dupa cum am mentionat, Romania are un total de 14,6 milioane de hectare de teren agricol utilizat. Din acestea, 9,4 milioane de hectare reprezinta suprafata arabila, 3,3 milioane de hectare sunt ocupate cu pasuni, 1,5 milioane de hectare sunt cu fanete, peste 214.000 de hectare sunt ocupate cu vii, iar pe 205.000 de hectare sunt plantate livezi.

Daca se calculeaza pe cap de locuitor, Romania se plaseaza pe pozitia a cincea in randul statelor UE, dupa Irlanda, Lituania, Letonia si Estonia, cu 0,64 hectare pe cap de locuitor, peste media UE, care este de 0,35 de hectare.
De asemenea, daca vom calcula suprafata arabila utilizata pe cap de locuitor, Romania se plaseaza pe locul sase, cu 0,41 hectare, in timp ce media pe UE este de 0,21 hectare.

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca in anul 2011 suprafata terenurilor arabile nelucrate a scazut semnificativ, sub un milion de hectare, comparativ cu anul trecut, cand au fost lasate nemuncite in jur de 1,5 milioane de hectare de teren agricol."


Problema-i ca din ce in ce mai multi investitori agricoli straini utilizeaza pamintul bun (si "odihnit") cumparat "en gros" si pe mai nimic p-aici pentru operatiuni de genul fabricarii biocombustibilului din rapitza. Si chiar daca fac productie "BIO", si asta tot drumul exportului il ia. :|

Si mai ontopic acum - desi rezist si eu cu greu tentatiei de a bate campii patriei :-D cu teorii despre strategia depopularii insidioase a Romaniei, in vederea pregatirii primirii a citeva milioane bune de "aliens" (in sensul de straini refugiati aici din citeva zone afectate de apropiatele convulsii provocate de Mama Natura, dar si de noi insine):

http://www.foodnotlawns.net/

Adica un site interesant ("Hrana, nu gazon") al unei organizatii in extindere continua.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Citat din: Xanadron din  15 Iulie 2011, 11:27:05
Si mai ontopic acum - desi rezist si eu cu greu tentatiei de a bate campii patriei :-D cu teorii despre strategia depopularii insidioase a Romaniei, in vederea pregatirii primirii a citeva milioane bune de "aliens" (in sensul de straini refugiati aici din citeva zone afectate de apropiatele convulsii provocate de Mama Natura, dar si de noi insine):

Poate ca nu e nevoie sa ii cazeze la noi pe ulitza... Poate-i baga in Groenlanda si Antarctica dupa ce le dezgheatza...ei? ce ziceti de ideea asta?


Se vb mai sus de criza si altele prin SUA. Iata un clip interesant, poate scoate cineva ideile principale din el ca eu nu-s asa bun la termeni economici...pls:
The Video Congress Does Not Want You To See

Xanadron

#43
Pe scurt, e vorbirea despre aceeasi critica reala - dar inutila :| - a "sforarilor" NOM (sau VOM - Vechea Ordine Mondiala, ca-s aceeasi), mult mai... egali in drepturi :-D decit turma cu sanse doar teoretic echivalente (o analiza a multiplicarii monstruoase a averilor "alesilor", paradoxala in contextul trendului actual global-crizat - doar banii ca simbol al puterii nu s-au "evaporat" undeva, ei sint si mai multi de fapt, si la noi si aiurea, dar exclusiv in minutzele... cui trebuie 8-)).

Hai sa mai fim si calare pe topic :lol: insa - fiindca nu vaz p-acilea, de pilda, niciun semn de miscare concreta a cuiva pe directia gradinaritului de subzistentza (parca asta era tema? :roll: - nici nu mai stiu bine... :-D).
Am calculat deci de unul singur necesarul de lumina al plantelor de pe, sa zicem, 100 mp de solar in conditii de eventuala "iarna atomica sau... vulcanica neguroasa" si trebuie, intr-adevar, cam 100 de becuri "eficiente" a 11 W, care dau fiecare un flux luminos echivalent unui bec normal de 60 W (peste 1 kW putere instalata necesara asadar).
Ramine de vazut alegerea sursei neconventionale de energie, calculul capacitatii bateriilor de stocare etc. :star: Fiindca decorativele, dar anemicele lampi de gradina solare chinezesti nu pot orbi nici un soarece. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tayka

Citat din: Xanadron din  15 Iulie 2011, 11:27:05
Pentru claritatea discutiei - avem nu 8 ha, ci "doar" 0,64 ha cultivabil pe cap de locuitor,
Într-adevăr voiam să scriu 0,8 în loc de 8 ha.-Mea culpa.Oricum chiar şi cu 88 ha. nu l-ai mai vedea pe românaş pe câmp cu sapa ci doar eventual cu..mapa sau puşca şi cureaua lată,la branconat tot ce mişcă...
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).