Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

UFO in Moldova (fantastica captura)

Creat de skycleaner, 22 Iunie 2011, 13:58:20

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.


Rayden

fals..
cred ca aveau o reactie mai ..tare decat au avut..plus ca acel cameraman ar fi incercat sa filmeze /zoom in "obiectul" cu pricina.. eu unul asa as fi facut..plus ca as fi fost in al 9 lea cer  :mrgreen: la o astfel de observatie / intalnire de gradul 2..


Arhanghelul

Citat din: Rayden din  22 Iunie 2011, 14:45:21
fals..
cred ca aveau o reactie mai ..tare decat au avut..plus ca acel cameraman ar fi incercat sa filmeze /zoom in "obiectul" cu pricina.. eu unul asa as fi facut..plus ca as fi fost in al 9 lea cer  :mrgreen: la o astfel de observatie / intalnire de gradul 2..



Sunt de acord ... un mixaj slab ...nerealist ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

zamotrak

Nu sunt un specialist in domeniu,dar pare nefiresc de intensa ,lumina generata de "fenomen" proiectata pe sol.
Cred ca este un fals.

Ganditorul

#4
Colega Guest, aici ai un material mult mai interesant decat micile lumini aparute pe cerul noptii din filmarile pe care ni le-ai oferit. Concluzia - fie din cauza vacantei fie din alt motiv - a fost un pic pripita = fals.
Eu cred ca lumina proiectata la sol si felul cum apare lumina pe trunchiul copacilor din padure arata ca nu e chiar un fals (sau daca e... e unul foarte bun.) N-ar fi rau sa "resuscitam" subiectul asta - parca-i mai atractiv decat micii pixeli luminosi pe cerul noptii. Parerea mea.

P.S. Culmea este ca si reporterului de mai sus i se reproseaza acelasi lucru ca si in filmarile tale : de ce nu a facut zoom. Daca el, reporterul, a avut scuza de a fi angajat al unei televiziuni - si deci trebuia sa fie cu camera pe "cel cu microfonul" inca nu am inteles ce motiv ai avut domnia ta sa nu faci zoom sau sa filmezi direct si nu prin geam niste pixeli cu care tot ne pisezi la cap de ceva timp. No offence.

Ganditorul

CitatO parte din lumina este reflectata inapoi, o parte trece prin geam si lumineaza acele trunchiuri.

Poate n-ai observat dar intre geamul presupus a fi pus in fata camerei si copacii luminati sunt vre-o 500m.
Cunosti vre-o sursa de lumina care sa faca asta pe timp de zi - avand in vedere ca acei copaci au peste 10m ? Apropo de geam si jocul de lumini din spatele operatorului video, joc care da impresia de miscare si OZN - nu cumva si tu ai filmarile facute prin geam ? Nu insinuez nimic - doar constat ca si tu cunosti tehnica asta .

abyss

Pacat ca nu am inteles din limba rusa decat "caca-ia tzivilizatzia cantacta"  :))))

Ganditorul

... frecvente joase, lanterne negre, lanterne care sa lumineze copacii ziua, de la 500 m ... o cam dam pe sf-uri. Ba nu, singura frecventa joasa de care-mi aduc aminte e cea cu care duc paharul la gura, e o frecventa joasa - spre dezmagirea prietenilor mei mai "calificati" in acest domeniu al frecventelor joas/inalte. O sa retin recomandarea ta si o sa lucrez la asta  :evil:
Bafta in tot ce faci !