Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale

Creat de Xanadron, 21 Iunie 2011, 15:29:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Grifon

In rândul de sus, la dreapta, respectiv stânga lui Trump, avem două arcane f.dubioase.

Prima - Turnul (sfârâmat) = simbolic: lovitură grea, prăbușire a unei construcții (nu doar fizice, ci si plan, proiect, eșafodaj de idei); eșec dur, neașteptat, lovitură "a sorții", pedeapsă, etc. E una din cele mai nefaste cărți de Tarot, și, iată, e pusă in conexiune cu biserica.
Nu știu dacă doar cea catolică (deși "pergamentul" pironit in poartă evoca reforma lutherană), cât bisericile creștine, indiferent de partajări.
E limpede că "mesajul" nu-i deloc de bun augur pentru instituție, ca formă ecleziastică...insă mă miră cele două mulțimi antagonice desenate. Una poartă drapelul comunist (putând indica ateism sau secularizare), iar cealaltă crucifix (putând indica fanatism, fundamentalism).
S-ar putea să se refere la mișcări urâte in Rusia...căci nu vàd altundeva posibilă o asemenea frământare de...mase (nu in UE, si nici in SUA).

Iar ca să fie treaba si mai...mirabilă, arcana din latura cealaltă a lui Trump indică temple pre-creștine, piramidă....adică păgânism (sau, mai neutru spus, cum puncta si analistul indicat de dl.@Kenjiro, gnosticism). Si e "Lumea" - una din cele mai fericite arcane, indicând succes, implinire, incununarea eforturilor, triumf complet, realizare, etc...

Hm....ca să nu mai zic și de "inclinarea" càrții Trump (care, ciudat, e cu capul spre Turn, totuși..)

Grifon

Deși am privit cu amuzament sceptic ultima copertă - "program" a revistei The Economist, iatà că remarc totuși o primă potrivire.
A șaptea carte de Tarot (a treia din rândul secund) stilizează "Roata Norocului", cu evidenta simbolistică a răsturnărilor de situație. Trei personaje sunt pictate -Merkel, LePen, și un terț ce, in primă fază, mi-a rămas necunoscut.
Inițial am suspectat c-ar putea fi Junker (mergând pe logica de colaps UE, si pe faptul că drapelul din dreptul său putea fi al Luxemburgului, unde domnu' a fost premier vreo 15 ani).
Ei bine, nu e Junker , ci GEERT WILDERS - ultranaționalistul olandez înfrânt săptămâna trecută - deși s-au temut mulți c-ar putea câștiga. Mutra seamănă bine (fruntea lată și păr pieptănat pe spate), iar drapelul din dreptul său e al Olandei (diferă doar la nuanță de Luxemburg, similitudinea venind de la Benelux ("fii lumini", intr-o construcție semantică ebraico-latină).
E și logic - Olanda, ca și Franța sau Germania, au an electoral - motiv pentru care, in ilustrații, sunt desenate și urnele de vot.

Deci, o primă "implinire" a celor de la The Economist - Wilders e desenat cadent, in zona nefastă a roții. Dacă și celelalte personaje vor implini "prevestirea", ar trebui ca Merkel să cadă la rândul ei, iar Marie le Pen să triumfe (măcar parțial, cât să intre intr-o coaliție guvernamentală).
Nu mai e mult - Franța alege in aprilie (Germania mai târziu, in septembrie).
Chiar sunt curios. Teoretic, Le Pen ar trebui să fie iar furată grosolan, ca și taică-său (dar asta n-ar fi o premieră, nici la ei, ca nici la yankei sau la noi). Dacă totuși iese....iar paralel pică si Merkeloaia....inseamnă că UE se duce-n....mă-sii, iar cei de la Economist sunt dracu' ! (sau trompeta lui, hahahaha !).
Vedem....

kenjiro

CitatPrima - Turnul (sfârâmat) = simbolic: lovitură grea, prăbușire a unei construcții (nu doar fizice, ci si plan, proiect, eșafodaj de idei); eșec dur, neașteptat, lovitură "a sorții", pedeapsă, etc. E una din cele mai nefaste cărți de Tarot, și, iată, e pusă in conexiune cu biserica.

Sa fie turnul ala - Turnul de veghe al Iehovistilor ?

Rusia a INTERZIS Martorii lui Iehova, catalogând organizaţia religioasă ca fiind extremistă
Curtea Supremă din Rusia a interzis funcţionarea pe teritoriul său a organizaţiei religioase Martorii lui Iehova, aprobând o cerere a Ministerului de Justiţie
de a considera gruparea creştină ca fiind extremistă, informează The Guardian.

Surse:
http://www.mediafax.ro/externe/rusia-a-interzis-martorii-lui-iehova-catalogand-organizatia-religioasa-ca-fiind-extremista-16240865
http://www2.stetson.edu/~psteeves/relnews/00currentchoices.shtml

Grifon

Hm...puțin probabil.
1) D-ta te-ai ghidat în această interpretare pe ideea "secera & ciocanul" = ruși, dar eu cred că simbolul "The Economist" e mai cuprinzător (= marxism, secularism, chiar ateism).
2) Iehoviștii sunt interziși în multe alte state, sau marginalizați (ca și la noi, unde nu sunt ageați de BOR). Simplul "șut" mai drastic tras de ruși nu cred că era emblematic, demn de coperta anuala.

Cred mai degrabă că va fi vb.de radicalizarea unui curent (poate împotriva Vaticanului, de pildă, că tot s-a luat Trump ăsta "în bețe" cu papa). În Tarot, "Turnul" semnifică eșec, cădere, fiasco, dar în același timp semnifică si aspecte general-religioase (supremația spiritualului peste materialism, pedepsirea demersurilor tip "Turn Babel", etc). Deci, prin zona asta aș adulmeca eu...căci avem petiția lui Luther ca adaos ghiduș pe acolo...anticlericalism, adică

În schimb, o altă carte e mai aproape de concretizare. Aia cu Magicianul VR. Nu de alta, dar văd că vine un boom mai accesibil ca "oculus rift" (ce era cam prohibitiv), si chiar eu plănuiesc să-mi cumpăr în viitorul proxim o cască.

E mai ieftină (si legală) decât #eroina...hahahhaaahaha !!

kenjiro

Citat1) D-ta te-ai ghidat în această interpretare pe ideea "secera & ciocanul" = ruși

Nope ! Eu ma gandeam la simbolul/logo-ul organizatiei martorilor care este un Turn.


Grifon

Eh, dle @kenjiro, asta știam și eu prea bine - după cum eram sigur că știai si dumneata, evident.
Dar dacă același "turn" nu era interzis în Rusia, mai echivalai semnificația ?

În sfârșit, asta e mai puțin important. Cert e că Trump ăsta are o relație f.stranie cu biserica / religia în general. Nu e ca Bush jr., care provenea dintr-un mediu evanghelic destul de habotnic, dar am descoperit (până si-n biografia sa oficială) niște detalii care mă intrigă. Nu le menționez încă (imi mai trebuie si alte surse ptr.a le "prinde" intr-un pattern) dar îmi miroase a fi din cercurile ce militează pentru un anume sincretism - ceea ce ar fi mai mult decât ecumenism.

Până una alta, să așteptăm alegerile din Franța. Văd eu atunci,  după ce face Le Pen, câte parale face și "futurologia" The Economist...

fiulploii

O fi reală poza din atașament ?

mr

"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

fiulploii

Păi da, așa se pare ... ca astia simulează niste magii daca luam in considerare si jocul săbiilor de dupa atingerea sferei luminoase . Parte din disclosure si asta?

Xanadron

Cel mai interesant îmi pare că extremiștii saudiți wahhabiști zic c-ar monitoriza alți extremiști. :-P

Ce-i drept, pentru habarniști  :-D e relevant și mesajul gîdilării verde-n față a globului ăla (il)luminat :star: alltogether now. Chiar dacă nu putem fi siguri c-ar fi vorba neapărat de Terra.
Ori simbolismul f. transparent al traiectoriei primei vizite p-afară a Donaldului; Vaticlan - Isra.hell - Saudiarăbeția.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Godak

@fiulploii, partea din "rupere din context" pentru a se potrivi agenjii toxice a unora nu o pui la socoteală?

"Disclosure"? Nu o să fie în viitorul previzibil nici o disclusure, Poate o fake-disclosure pt, bizoni. Ia spune tu sincer, @fiulploii, tu dacă ai ști marile secrete le-ai posta pe Rufon sau alte entități de gen? Asta așa, ca să revenim cu picioarele pe pământ, chiar dacă pozăm antene (nu tu, desigur, știu ei, persoane ilustre...) ...

PS. Cu j... Chinejii, japonejii, filipinejii ... 

fiulploii

#176
No, la asta chiar nu ma gândisem , ca ar putea fi vorba de alt glob planetar si doar trebuia sa-mi dau seama ca doară terruța noastră îi plată  :lol:
   Oricum, dupa petele alea negre de pe sfera nu cred ca e vb de Pământ .

Parca traseul a totuși Vatican - Arabia - isrra - ell

fiulploii

#177
Citat din: Godak din  22 Mai 2017, 15:42:24
@fiulploii, partea din "rupere din context" pentru a se potrivi agenjii toxice a unora nu o pui la socoteală?

"Disclosure"? Nu o să fie în viitorul previzibil nici o disclusure, Poate o fake-disclosure pt, bizoni. Ia spune tu sincer, @fiulploii, tu dacă ai ști marile secrete le-ai posta pe Rufon sau alte entități de gen? Asta așa, ca să revenim cu picioarele pe pământ, chiar dacă pozăm antene (nu tu, desigur, știu ei, persoane ilustre...) ...

PS. Cu j... Chinejii, japonejii, filipinejii ...

Daca as știi marile secrete le-as pune pe net pe cat mai multe forumuri, ziare, bloguri, etc. Si știi de ce? Pt ca numai așa putem progresa mai repede si mai eficient .
   Iar ruperea din context se practica peste tot, inclusiv in știința . Se porționează realitatea sau fenomenul in bucăți mici , se analizează aceste bucăți mici si apoi se reasambleaza pt a se formula o explicație pertinenta . Câteodată, adevarul este împrăștiat si de aceea luam separat ori un gest ori o mimica ori o atitudine si punându-le împreuna putem schița profilul psihologic al mersului vremurilor , dar cred ca unii stiu mai bine decât mine treaba asta nefiind io decât un amator in domeniu.
    Părerea mea...

fiulploii

#178
Înca una si iau pauza  :lol:

fiulploii