Sectiune pentru limba româna > Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO)

Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale

(1/50) > >>

Xanadron:
Ceva ma face sa cred ca nu-i nevoie de predictiile unor anahoreti si nici de dezvaluirile soptite pe la coltzuri de "whistlebloweri" ca sa banuim directiile in care pare sa se indrepte omenirea (evident ca la modul strict dirijat).
Fiindca, pe zi ce trece, din ce in ce mai multe mesaje "in clar" vad ca ne inconjoara. :|

S-a mai discutat pare-mi-se p-aici despre "the Georgia Guidestones" sau frescele realmente stranii din DIA (Denver International Airport):

...dar sint interesant de "decriptat" si mai noile picturi murale din sediul Bank of America din Charlotte, NC.
http://vigilantcitizen.com/sinistersites/analysis-of-the-occult-symbols-found-on-the-bank-of-america-murals/...Ceva pareri? :roll: - evident, in afara de cele postate pe site-ul mentionat.


Siberia:
Zici de Denver - viitoarea capitala a Uniunii Americane ? :D Zici de aeroportul care vazut de sus are o forma de svastika ? :D zici de tablourile murale care ne prezinta mijloace de exterminare in masa ? :D
Dar de cal de ce nu zici nimic ?!  :-o ca mie calul imi pare a fi cel mai smecher de pe tarlaua aia :D (Mustangul albastru - ca sa nu zic vanat... ca al patrulea cal din Apocalipsa - cu ochii rosii, protapit la aeroport pe 11 Februarie 2008)

Ma duc sa arunc un ochi si pe peretii de la Noua Banca a Americii (recunosc ca la expozitia aceea nu m-am uitat inca:) ) si revin cu impresii  :wink:

Xanadron:

--- Quote from: Siberia on  21 June 2011, 20:01:40 ---Dar de cal de ce nu zici nimic ?!  :-o ca mie calul imi pare a fi cel mai smecher de pe tarlaua aia :D (Mustangul albastru - ca sa nu zic vanat... ca al patrulea cal din Apocalipsa - cu ochii rosii, protapit la aeroport pe 11 Februarie 2008)

--- End quote ---

...Da, buna conexiunea cu scenariul benzilor desenate din "The Telegraph", Siberia!
Iar Calul Albastru al Apocalipsei (cu nuantze Blue Beam poate) :-D e un alt simbol straniu de la Denver, cu ochii lui diavolesti. :evil:
Putina lume stie ca sculptorul care l-a creat (Luis Jimenez) a fost... omorit la montarea lui finala, cind i-a cazut un picior in cap si... dus a fost (statuia e din materiale compozite, dar are 32 ft. = 10 metri inaltime).
Curat apocaliptic, nu? :roll:

Hmmm... acum ma uit insa mai atent la fresca aia din Denver cu bebelusul, pasarea si "instalatia" dintre ei si parca-parca mi-ar trece prin chelie  :lol: ideea reprezentarii "traseului selenar" al sufletelor noastre... :fullmoon:

Cit despre mesajul 100% masonic al imaginii din centrala Bank of America, incerc sa ma concentrez mai mult pe mesajul celor 4 personaje din "subsol" (sa fie Obama cel din dreapta?) decit pe podeaua in sah, piramida, Soarele Negru, Scara lui Jacob sau posteriorul :-D tipei prinsa-n cubul iluziei Matrixului si trasa de sfori...

Siberia:
La Denver n-am putut sa nu observ Curcubeul cam peste tot in tablouri...hmmm... cat despre tablourile din Banca Americii... in cel pe care l-ai postat am crezut ca baiatul din dreapta de langa steagul rosu este Printul William - sa fie oare o chestie de genul Printul William va fi o figura conducatoare in NWO si steagul rosu sa indice o societate gen "comunisto-nazista" ? fiindca sunt convinsa ca tablourile au o legatura cumva cu cele din Denver.
Mai este un tablou cu niste oameni cu lopeti si tarnacoape... unii dedesubt, unul mai mare deasupra... cand l-am vazut mi-am amintit de minerii aia din America de Sud de-au fost salvati si tot globul a fost martor la marele miracol... Poate n-are nici o legatura, sau poate are ? cred ca sunt detalii ascunse pe care trebuie sa le gasim :)

Xanadron:
Da, multe-ar fi de comentat pe marginea simbolurilor apocaliptice-n definitiv din Charlotte sau Denver (unde multi copii care vad frescele bufnesc in plins).
Nu doar apropo de curcubeu (egal "diversitate" - nicio legatura cred insa cu marsurile gay, :lol: ci poate mai degraba cu viitoarea biodiversitate post-apocaliptica, creata artificial de sforarii NWO dupa "eradicarea" actualei linii genetice).
Interesant e ca Soarele Negru :star: (simbol preferat al organizatiilor oculte naziste gen Thule-Vril Gesellschaft) apare si la Denver.

Pictura murala din stinga holului Bank of America de care pomeneai se numeste "Making/Building":


...si e intr-adevar la fel de stranie ca simbolistica, EQ-ul inscriptionat in fatza mortului... sau doar adormitului gigantic :roll: ingropat in argila rosiatica insemnind ceva... (Emotional Quotient poate?). Legat de o "reconstructie din Haos" a... Noii Ordini probabil. :roll: ("Ordo ab Chao")

Pictura centrala din holul Bank of America e botezata "Chaos/Creativity" si contine, evident, mesaje simbolice la fel de imbirligate, incepind cu siluetele eterice cuprinse de-un FOC simbolic (pacat ca nu se observa prea bine simbolurile de pe pancarta din spatele soldatului si-a tipului in costum de protectie Hazmat):Revenind la DIA, interesant e si faptul ca a mai fost adaugata recent o ciudata statuie de 7 tone (a zeului egiptean ANUBIS), pe linga terifiantul CAAL :-D (Calul Albastru al Apoca-Lipsei):

"Cheia" tuturor mesajelor oculte de genul astora cred insa c-ar fi doar (improbabila) dezvaluire a continutului convorbirilor care obligatoriu au avut loc intre misteriosii comanditari ai lucrarilor si autorii picturilor - comanditari care-i clar ca au dat "indicatii pretioase" artistilor.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version